۸ خرداد ۱۴۰۳
۸ خرداد ۱۴۰۳
۸ خرداد ۱۴۰۳
۸ خرداد ۱۴۰۳
🔰 ما در برابر سلیمانی شکست خوردیم!
🔻«ژنرال کنت مکنزی»، مسئول فرماندهی مرکز آمریکا (سنتکام) در یادداشتی در نشریه «آتلانتیک» با اعتراف به قدرت ایران و تشریح عملیات ترور سردار سلیمانی، اعتراف میکند: «ژنرال سلیمانی زیرکانه از بازگشت نیروهای آمریکایی به عراق حمایت کرد و موجب شد تا ایالات متحده بار سنگینی از شکست داعش در این کشور را به دوش بکشد. سپس با کارآمدی بهتآوری با کشتن نیروهای آمریکایی و سایر اعضای ائتلاف ما را از عراق بیرون کرد. او در ذهنش خود را شکستناپذیر تلقی میکرد. وقتی در سال 2019 از او در این خصوص سؤال شد، جواب داد: «میخواهند چه کار کنند؟ مرا بکشند؟» زمانی که اولین بار به عنوان یک ژنرال جوان به سنتکام پیوستم، شاهد بودم که دولت اوباما و پیش از آن دولت بوش، از مواجهه با دینامیسم و رهبریای که سلیمانی به صحنه نبرد آورده بود، ناتوان بودند. من همچنین شاهد بودم که اسرائیلیها تمام تلاش خود را برای رویارویی با او میکردند، اما راه به جایی نمیبردند.»
http://Eitaa.com/e_beman
۸ خرداد ۱۴۰۳
🔰 پشتوانهای است که باید هر روز و شب برایشان دعا کرد!
🟢 «حجتالاسلام والمسلمین سیدعلی خمینی» در مراسم بزرگداشت شهادت سیدابراهیم رئیسی در نجف اظهار کرد: «نظام جمهوری اسلامی به اقتداری رسیده است که با رفتن رئیسجمهور کوچکترین خللی و تزلزلی در فعالیتهای کشور و مردمش ایجاد نمیشود. این امر نشاندهنده آن است که جمهوری اسلامی بهعنوان یک سیستم پویا و فعال، کاملاً توانسته است یک نظام مستحکم و مقتدر را ایجاد کند.» وی در ادامه با تبیین مبانی و اصول استحکام و استقرار نظام جمهوری اسلامی پایه اول استحکام جمهوری اسلامی را منطق و آرمانها دانست.» سیدعلی خمینی پایه دوم را پشتوانه عظیم و نیروهای مؤمن برشمرد و سومین رکن استواری نظام جمهوری اسلامی را شخص رهبری انقلاب اسلامی دانست و افزود: «مردم وقتی این شخصیت محکم و فاضل را میبینند، دلگرم و به ادامه راه امیدوار میشوند. بدونشک از ارکان استحکام نظام جمهوری اسلامی حضرت آیتالله خامنهای است. واقعاً ایشان یک پشتوانهای است که باید هرروز و شب برای ایشان دعا کنیم.»
http://Eitaa.com/e_beman
۸ خرداد ۱۴۰۳
🔰 با جانیان مذاکره نمیکنیم!
📍جنبش حماس اعلام کرده است، به دنبال حمله رژیم صهیونیستی به اردوگاه آوارگان در شهر رفح و شهادت شمار زیادی از آوارگان فلسطینی در هیچ مذاکره ای شرکت نخواهد کرد. جنایات تازه صهیونیستها در رفح در حالی رخ میدهد که به اعتراف تحلیلگر و ستوننویس صهیونیست روزنامه «اسرائیل هیوم» پیروزی فراگیر (برای صهیونیستها) دور از دسترس است. این تحلیلگر صهیونیست اذعان میکند: «پس از ماهها جنگ موشکهایی که از منطقه مرکزی (رفح) شلیک شد، به ما یاد داد که حماس همچنان قدرت نظامی خود را دارد و این قدرت نظامی هنوز وجود دارد و به خطر نیفتاده است.» در همین راستا، پایگاه خبری عبریزبان «ماکو» تارنمای شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی دیروز در گزارشی اعتراف کرد، در سایه از سرگیری حملات موشکی گروههای فلسطینی از داخل نوار غزه، ارزیابیهای ارتش اسرائیل نشان میدهد، این گروهها همچنان هزاران موشک کوتاهبرد و صدها موشک دوربرد در اختیار دارند.
http://Eitaa.com/e_beman
۸ خرداد ۱۴۰۳
🔰 تندروها به دنبال بهرهبرداری وارونه سیاسی
▪️ از اردوگاه اصلاحات همچون انتخابات سه ماه پیش چندصدایی شنیده میشود. برخی از احزاب میانهرو اصلاحطلب، همچون کارگزاران سازندگی، ندای ایرانیان، اعتدال و توسعه، مردمسالاری، اراده ملت و اعتماد ملی نشستهای دفتر و کمیته سیاسی خود را با موضوع انتخابات ریاستجمهوری برگزار کردند؛ اما برخی از احزاب تندرو همچون اتحاد ملت، مجمع ایثارگران و سازمان عدالت و آزادی که بر رأس جبهه اصلاحات ایران نیز حاکم هستند، همچنان سیاست مشروط در انتخابات را دنبال میکنند. برخی منابع از تمایل اصلاحطلبان برای کاندیداتوری یک زن در انتخابات پیش رو خبر میدهند. با روی کار آمدن «آذر منصوری» در قامت رئیس جبهه اصلاحات ایران پس از ناآرامیهای سال 1401، به نظر میرسد جریان تندرو و حاکم بر جبهه اصلاحات به دنبال بهرهبرداری وارونه سیاسی به نفع خود است تا با این کار بتواند به خیال خود بار دیگر در پایگاه اجتماعی از دست رفتهاش مقبولیت ایجاد کند.
http://Eitaa.com/e_beman
۸ خرداد ۱۴۰۳
🔰 ادعاهای بیپایان ضد ایران گروسی و آژانس!
⚛️ در گزارش فصلی آژانس بینالمللی انرژی اتمی که به رصد «رویترز» رسیده، آمده است، مطابق با تخمینها ذخایر اورانیوم غنیسازی شده ایران با افزایشی 675/8 کیلوگرمی از زمان گزارش قبلی به 6201/3 کیلوگرم رسیده است. مطابق با گزارشها، ذخایر اورانیوم با غنای 20 درصد ایران با افزایشی 39/1 کیلوگرمی به 751/3 کیلوگرم رسیده است. آژانس اتمی ادعا کرد، ذخایر اورانیوم با غنای 60 درصد ایران با افزایشی 6/20 کیلوگرمی به 142/1 کیلوگرم رسیده است. «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی همچنین از تصمیم ایران مبنی بر عدم تغییر موضع خود در برابر لغو مجوز چند نفر از بازرسان باتجربه این آژانس ابراز تأسف کرده است.
http://Eitaa.com/e_beman
۸ خرداد ۱۴۰۳
🌐بسته خبری
▪️ «محمدرضا باهنر» نماینده ادوار مجلس درباره ترکیببندی جدید نمایندگان مجلس گفت: «شاید نتوانیم جریانها را مانند گذشته به دو گروه اصلاحطلب و اصولگرا تقسیمبندی کنیم، اینها جریانات جدیدی هستند. البته همین گروهها هم بالا میآیند و رشد میکنند، اما معلوم نیست که ماندگاری اینها مثل ماندگاریهای گذشته باشد. قبلاً ماندگاری وجود داشت، فرض کنید وقتی یک نفر به مجلس میآمد، مردم پنج دوره، شش دوره، هفت دوره به او اعتماد میکردند و رأی میدادند؛ اما در حال حاضر اکثریت نمایندگانی که به مجلس میروند، میدانند که یک دوره بیشتر در مجلس نیستند.»
▫️ روزنامه «اعتماد» نوشت: «جناح چپ سیاست ایران زمین که زخمهای ردصلاحیتهای گسترده طی سه انتخابات اخیر، هنوز بر پیکره آنها سنگینی میکند، با نوعی بیم و امید، کنشگری در انتخابات را آغاز کرده است.» دیروز فضای رسانهای حول محور این جریان مبتنی بر اعلام نامزدی مسعود پزشکیان قرار داشت. خبری که هرچند در ادامه از سوی شخص پزشکیان تکذیب شد، اما به اندازهای در فضای رسانهای و شبکههای اجتماعی چرخید که در ذهن مخاطب رسوب کند.
▪️ شنیدهها از احتمال کاندیداتوری «صادق محصولی» برای انتخابات آتی ریاستجمهوری حکایت دارد. در جلسه اخیر شورای مرکزی جبهه پایداری، اعضای این شورا از صادق محصولی، دبیرکل این جبهه خواستند برای کاندیداتوری در انتخابات آتی ریاستجمهوری اقدام کند. وی فعلاً به درخواست اعضای شورای مرکزی پاسخ نگفته است، اما احتمالاً وی در انتخابات آتی کاندیدا شود.
▫️ عضو هیئت مؤسس فراکسیون مستقلین مجلس دوازدهم گفت: «در جلسه امروز تمامی اعضای فراکسیون مستقلین مجلس دوازدهم روی ریاست محمدباقر قالیباف اجماع کردند.» «مهرداد لاهوتی» تأکید کرد: «کاندیدای فراکسیون مستقلین برای سایر کرسیهای هیئت ریسه مجلس شورای اسلامی صبح فردا و قبل از جلسه صحن مجلس مشخص خواهد شد.»
▪️ گفته میشود جهانگیری پیش از سانحه هوایی در آذربایجان همه مقدمات را برای شرکت در انتخابات سال آینده فراهم کرده بود و به همین دلیل از هر لحاظ برای شرکت در انتخابات 8 تیر آماده است. در دسته دیگری که امیدوارند در چنین شرایطی بهعنوان گزینه اصلاحطلبان مطرح شوند، افرادی چون پزشکیان و محمد صدر قرار میگیرد.
▫️ در جلسه علنی امروز (سهشنبه 8 خرداد ماه)، مجلس شورای اسلامی، کاندیداهای ریاست مجلس شورای اسلامی برای سال اول فعالیت مجلس دوازدهم اعلام شد. بر این اساس محمدباقر قالیباف منتخب تهران، منوچهر متکی منتخب تهران و حجتالاسلام مجتبی ذوالنوری منتخب قم سه داوطلب ریاست مجلس شورای اسلامی هستند.
▪️ برخی رسانهها از احتمال کاندیداتوری «علی شمخانی» در انتخابات ریاستجمهوری خبر دادند. شنیدهها حاکی است که علی شمخانی، دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی قصد کاندیداتوری در انتخابات ریاستجمهوری را دارد.
http://Eitaa.com/e_beman
۸ خرداد ۱۴۰۳
۸ خرداد ۱۴۰۳
🔰 حرف روز
💠 هیئت رئیسه مجلس کارآمد
در هفتهای که گذشت، یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی پس از چهار سال تلاش به کار خود پایان داد و روز گذشته مجلس دوازدهم رسماً کار خود را آغاز کرد. این شروع با پیام مهم رهبر معظم انقلاب اسلامی همراه بود و معظمله تأکید داشتند: «مجلس باید آرامشبخش و امیدآفرین و برانگیزاننده همتها و دعوتکننده به همدلی و برادری در محیط عمومی کشور باشد.» در این پیام، رهبر حکیم انقلاب اسلامی از مجلسیان خواستند: «در خود مجلس نیز مسابقات بیفایده رسانهای و مجادلات مضر سیاسی، وقت و عمر کوتاه دوران مسئولیت را به خود مصروف نسازد؛ وگرنه ظرفیت ارزشمند حضور نمایندگان در این جایگاه والا ضایع خواهد شد و این خسارت بزرگی است.»
این سخنان راهبردی به نظر میرسد مهمترین چراغ راه برای نمایندگان مجلس نوپایی است که اکثریت آن را نمایندگان جریان اصولگرایی تشکیل میدهند و روز گذشته فراکسیون خود را با بیش از 200 نفر تشکیل دادهاند. مجلسی که به دلیل رقابتهای پرشدت انتخاباتی و گاه واگرایانه، برای رسیدن به همدلی و همگرایی نیازمند تلاشهای بیشتری است و شاید تا تحقق کامل انسجام درونی زمانی طولانی را باید پشت سر بگذارد. در این میان، شکلگیری هیئت رئیسه، مهمترین و فوریترین اولویتی است که امروز رخ خواهد داد و ترکیب رئیس و هیئت رئیسه مشخص خواهد شد. در این مسیر لازم است به نکاتی توجه شود:
ریاست مجلس هر چند جایگاه مهم راهبردی در مجلس به شمار میآید؛ اما نباید فراموش کرد که مجلس یک نهاد جمعی است که هر 290 نفر در اداره مجلس نقش مؤثر و حساسی را بر عهده دارند و اینگونه نیست که همه چیز به ریاست مجلس ختم شود.
در ثانی رقابت در این میدان، رقابتی چند ساعته است که خیلی زود پس از مشخص شدن نتایج، باید به فراموشی سپرده شده و کار اصلی مجلس که تلاش برای تصویب قوانینی به نفع مردم و در مسیر حل مشکلات کشور است، آغاز شود. لذا خیلی زود باید الزامات فضای رقابتی هیئت رئیسه را کنار گذاشت و به دنبال شروع کار همدلانه برای پیشبرد امور به نفع مردم رفت.
در نهایت، آنکه کار اداره مجلس نیازمند تجربه و اعتبار لازم است و میدانی نیست که بتوان چندان آن را به آزمون و خطا سپرد! لذا تشکیل هیئت رئیسهای توانمند و کاربلد خواهد توانست مسیر شکل دادن به مجلس کارآمد را هموار کند. در این میان، باید به دور از برخی کشمکشهای جناحی و حزبی، به دنبال افراد کاربلد، مدیر و باتقوا بود تا مجلس آتی، مجلس تراز انقلاب اسلامی بوده و انشاءالله این مجلس ادامه دهنده راه شهدای خدمت در عرصه قانونگذاری باشد.
👤 #مهدی_سعیدی
http://Eitaa.com/e_beman
۸ خرداد ۱۴۰۳
🔰 گزارش روز
💢 سنگ محک مجلس دوازدهم
آیین افتتاحیه مجلس دوازدهم در تاریخ 7 خرداد 1403 برگزار شد که به رسم هر دوره، پیام صادره از سوی رهبر معظم انقلاب در این افتتاحیه قرائت شد. در پیام معظمله بر روی چهار مؤلفه تأکید شده بود که در ادامه بررسی میکنیم.
آرامشبخش بودن مجلس: قطعاً اختلاف سلایق، تضارب آرا، شور و مشورت از نشانههای یک مجلس پویاست؛ اما این الزامات اولاً نباید همراه با بداخلاقی و بیتقوایی باشد و ثانیاً به دور از هیجانزدگی محدود به ساختمان بهارستان و کمیسیونهای تخصصی باشد. تصمیمگیری و کنشگری مجلس بر روی ریل عقلانیت انقلابی و رفتار خردمندانه میتواند آرامش را به جامعه تزریق کند.
رهبر حکیم انقلاب خرداد 1401 در توصیف ویژگیهای سلبی نماینده انقلابی فرمودند: «یکی از چیزهایی که نشانه انقلابی بودن نیست، نطقهای میاندستور پر شور همراه با اعتراض و عصبانیت است.»
امیدآفرینی: یکی از آسیبها در مجلس بیاحتیاطی برخی نمایندگان در استفاده از تریبون و بلندگویی است که در اختیار آنان است. متأسفانه، در ادوار مجلس مشاهده شده است که برخی نمایندگان تحت تأثیر جوزدگی و بدون توجه به منافع ملی، محدودیتها و مقدورات با نطقهای هیجانی حاشیهساز التهابآفرین، سیاهنمایی و ارائه آمار غیرمعتبر، ناامیدی را در سطح افکار عمومی پمپاژ کرده و ضمن تهیه خوراک رسانهای برای اپوزیسیون چوب حراج به سرمایه اجتماعی نظام زدهاند. موضوع مهمی که رهبر فرزانه انقلاب در دیدار با نمایندگان مجلس یازدهم پرهیز از آن را اینگونه گوشزد فرمودند: «بعضی نمایندگان خیال میکنند که هر نظر انتقادیای نسبت به هر جایی دارند، باید این را اعلان کنند و به اطلاع عموم برسانند، در حالی که به اطلاع عموم رساندن، گاهی فایده ندارد و گاهی علاوه بر نداشتن فایده ضررهای فراوانی دارد.»
برانگیزاننده همتها: «امروز کشور در عرصه اقتصادی دچار مشکلاتی است. مشکلاتی که عبور از آن، مشارکت و همت مردم و بخش خصوصی میطلبد. مجلس دوازدهم میتواند با تصویب و تسهیل قوانین، رفع موانع قانونی و ریلگذاری صحیح برانگیزاننده همتها باشد.»
دعوتکننده به همدلی و برادری در محیط عمومی: دو قطبیسازیهای غیرضروری و زیانآور سم مهلکی است که کارکردی جز لبخند دشمن و سوزاندن سرمایه اجتماعی نظام نخواهد داشت. انتظار جامعه از نماینده مجلس در تراز انقلاب، پرهیز از تهمت زدن، گروکشی سیاسی و معارضه، بیان مطالب اثبات نشده، بداخلاقیهای رسانهای، شوافهای رسانهای، جوزدگی و دخالت بیجا در انتصابات است. قطعاً گفتار و رفتار صبورانه و خردمندانه نمایندگان و نمایش همدلی بین قوا از متغیرهای تأثیرگذار بر تقویت همدلی ملی در محیط عمومی خواهد بود.
در پایان طبق آنچه گذشت، میتوان گفت از امروز چهار شاخص فوق سنگ محک مناسبی برای ارزیابی مجلس دوازدهم و سنجش عیار انقلابی بودن نمایندگان محترم خواهد بود. امیدواریم در این عرصه خطیر توفیقات روزافزون نمایندگان زمینه خدمت به ملت را بیش از پیش فراهم آورد.
👤 #محمدصادق_سلطانزاده
http://Eitaa.com/e_beman
۸ خرداد ۱۴۰۳
مکتب #رئیسی_عزیز
۱. انتقاد پذیری
حجت الاسلام حامد کاشانی می گویند:
"بنده خودم حدود پنجاه بار به شدت درباره برخی مسائل در پیش او از او انتقاد کردم.
کاملا گوش بود. نارضایتی در چهره اش از انتقاد دیده نمیشد. همین موضوع بنده را برای انتقادهای بعدی تشویق می کرد.
۲. معنویت
حجت الاسلام رفیعی می گوید:
"در سفری که به قم داشتند. روز کاری ایشان تا یک شب طول کشید. ساعت سه شب در حرم حضرت معصومه علیها السلام برای تهجد حاضر شدند.
حجت الاسلام حامد کاشانی گفتند:
"در هر شرایطی نوافل نمازها را میخواندند.
#شهید_جمهور
#خادم_الرضا
#معنویت
#انتقادپذیری
✍ #موسی_سلیمانی
۸ خرداد ۱۴۰۳
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
✴️) مثل رئیسی بمیرید
[سوره القصص (28): آيه 83]
تِلْكَ الدَّارُ الْآخِرَةُ نَجْعَلُها لِلَّذِينَ لا يُرِيدُونَ عُلُوًّا فِي الْأَرْضِ وَ لا فَساداً وَ الْعاقِبَةُ لِلْمُتَّقِينَ (83)
(ما، نجات و سعادت در) آن سراى آخرت را (تنها) براى كسانى قرار مىدهيم كه خواستار برترى و فساد در زمين نباشند و سرانجام، (رستگارى) از آن پرهيزكاران است.
✳️🔰آیه الله میر باقری:
سلیمانی جزء کسانی بود که با همه مجاهدت و رشادت و افتخاراتی که داشت، واقعا هیچبرتریجویی و هیچفسادی در وجود او دیده نمیشد. «تِلْک الدَّارُ الْآخِرَةُ نَجْعَلُها لِلَّذِینَ لَایرِیدُونَ عُلُوًّا فِی الْأَرْضِ وَلَا فَسَادًا وَالْعَاقِبَةُ لِلْمُتَّقِینَ» (قصص: 83)
ریشه همه فسادها همین برتریجوییهاست. آدم وقتی میخواهد «خود» را اثبات کند طبیعی است که در عالم فساد کند اما وقتی نمیخواهد «خود» را اثبات کند و میخواهد «بندگی» کند، تمام کارهای او در مسیر و در مدار واقع میشود.
اگر بنا شد نفس ما خودنمایی کند، آنجا فساد برپا میشود. ایشان با تمام افتخاراتی که داشت، به معنای واقعی کلمه «تواضع» داشت. تظاهر به تواضع نمیکرد. هیچ شأن و حسابی برای خود باز نمیکرد و مظهر مجاهدتهای فراوان، ایثار فراوان، تواضع فراوان بود
«إِنَّ الَّذِینَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَیجْعَلُ لَهمُ الرَّحْمنُ وُدًّا» (مریم: 96). آنهایی که اهل ایمان و عمل صالح هستند خداوند متعال مودت و وُدی از آنها را در دل مومنان قرار میدهد، این جوششی که میبینید ناشی از همان است
✍#بازیاد
https://eitaa.com/e_beman
۸ خرداد ۱۴۰۳
🔰چگونه رئیس جمهوری انتخاب کنیم
[سوره يونس (10): آيه 71]
وَ اتْلُ عَلَيْهِمْ نَبَأَ نُوحٍ إِذْ قالَ لِقَوْمِهِ يا قَوْمِ إِنْ كانَ كَبُرَ عَلَيْكُمْ مَقامِي وَ تَذْكِيرِي بِآياتِ اللَّهِ فَعَلَى اللَّهِ تَوَكَّلْتُ فَأَجْمِعُوا أَمْرَكُمْ وَ شُرَكاءَكُمْ ثُمَّ لا يَكُنْ أَمْرُكُمْ عَلَيْكُمْ غُمَّةً ثُمَّ اقْضُوا إِلَيَّ وَ لا تُنْظِرُونِ (71)
سرگذشت نوح را بر آنان تلاوت کن، هنگامی که به قومش گفت:ای قوم اگر توقفم در بین شما و یادآوری آیات الهی برای شما سخت است [و غیرقابل تحمل، هرکاری از دستتان ساخته است انجام دهید و کوتاهی نکنید؛ چرا که] من بر خدا تکیه نموده و توکل کردهام [ و از غیراو هراسی ندارم]. سپس مىگوید: اگر مىتوانید برخیزید، و به زندگى من پایان دهید و لحظهاى مرا مهلت ندهید.»(یونس/ 71)
✅دستورالعمل راهبردی حضرت نوح در آیه 71 سوره یونس
نوح پیامبر آنجا كه با قوم خود به معارضه برخاست و به وضوح گفت:
وقتى كه با شما از خدا سخن مىگويم بر شما گران مىآيد. من بر خدا توكل مىكنم و با شما با همه توانتان پيكار مىكنم و از آنان خواست كه هم اكنون مهياى پيكار شوند.
به دشمنى من قدم به پيش نهيد و مرا مهلت مدهيد.»
يعنى چون ساز نبرد مهيا كرديد و براى مقاومت در برابر رسالت من همه نقشههاى خود را بررسى كرديد. قدم پيش نهيد و هرگز مرا مهلت ندهيد.
در نهایت خداوند قوم عصیانگر را هلاک و نوح و یارانش را نجات داد
✍#رجبعلی بازیاد
https://eitaa.com/t_hemasi
۹ خرداد ۱۴۰۳
مکتب #رئیسی_عزیز
جامع الاطراف
مقام معظم رهبری به این ویژگی برای #شهید_جمهور تاکید دارند.
تععهد و تخصص، آگاهی و کارآمدی معنویت و تلاش، عابد شب و شیر روز، اشدا علی الکفار و رحما بینهم و مهر و قهر در او جمع بود.
ساده زیست بود ولی زهد فروشی نمیکرد.
حیات و مماتش اثر بخش برای انقلاب بود و هست.
ویژگیهای یاد شده توصیههای قرآن و روایات است.
جزئی و بخشینگری به شخصیت رئیسی خستگیناپذیر، ظلم در حق ایشان و غلطیدن در مسیری است که مخالفان و معاندان میخواهند.
#رئیسی_عزیز
#مکتب_رئیسی
#جامع_الاطراف
✍ #موسی_سلیمانی
۹ خرداد ۱۴۰۳
۹ خرداد ۱۴۰۳
۹ خرداد ۱۴۰۳
۹ خرداد ۱۴۰۳
🔰 استثناهای اصل ۱۱۵
🟤 قائم مقام پژوهشکده شورای نگهبان، درباره استثناهای اصل ۱۱۵ گفت: «اصل بر این است که تمام کسانی که میخواهند وارد صحنه شوند، باید تابع دستورالعمل شورای نگهبان باشند. ممکن است از نخبگان، نوادری پیدا شود که شرط سنی را نداشته باشد و یک سال کمتر یا بیشتر داشته باشد. در دستورالعمل پیشبینی شده که شورای نگهبان فردی را شامل اصل ۱۱۵ دانست، اما شرط سنی را نداشت، استثنا قائل شود.» علی فتاحی افزود: «ممکن است شرایط تحصیلات و سابقه شغلی هم مطرح باشد. مثلاً سابقه شغلی برای یک سری از سمتها چهار سال است، اما یک نفر ممکن است ۳ سال و ۱۰ ماه وزیر بوده است.» او تأکید کرد: «شورای نگهبان خودش مرجع مصوب این آییننامه است و مسئول فهم اصل ۱۱۵ هم هست و میتواند بر اساس فهم خود از این موضوع، استثنا قائل شود. تحلیل ما هم از این مسئله حقوقی است و مسائل سیاسی و اشخاص مدنظر نیستند.»
http://Eitaa.com/e_beman
۹ خرداد ۱۴۰۳
🔰 امسال هم سفر اربعین، به اخذ روادید نیاز ندارد
🧾 وزیر کشور با بیان اینکه صدور گذرنامه اربعین همچون روال گذشته خواهد بود، تأکید کرد: «لغو روادید نیز امسال برای مراسم اربعین حسینی(ع) اعمال خواهد شد. «احمد وحیدی» در نشست خبری مشترک با همتای عراقی خود افزود: «در این جلسه درباره موضوعات مختلف امنیتی و همکاریهای لازم بین دو کشور گفتوگو شد. دو طرف در این نشست خواستار ارتقای سطح روابط هستیم.» وی ادامه داد: «در بحث اربعین گفتوگوهایی صورت گرفت، تجربه خوبی را در اربعین سال گذشته داشتیم که در این نشست خواهان استمرار و بهتر شدن آن بودیم. یکی از توافقنامهها برای اربعین، ورود خودروهای حملونقل ایرانی به کشور عراق بود، اما درباره خودروهای شخصی به دلیل ترافیک موجود در عراق این موضوع امکانپذیر نبود.» وحیدی با اشاره به شعار امسال برای مراسم اربعین تصریح کرد: «با هماهنگی عراق و با توجه به مسئله فلسطین، هماهنگیهای لازم صورت گرفته که شعار امسال را شعار «کربلا طریقالاقصی» نامگذاری شود.»
http://Eitaa.com/e_beman
۹ خرداد ۱۴۰۳
🔰 از نان شب واجبتر!
📍 فرمانده قرارگاه خاتمالانبیاء با بیان اینکه ۴۰ درصد از میدان گازی آرش متعلق به جمهوری اسلامی ایران است، گفت: «ورود ایران به میدان آرش از نان شب واجبتر است.» «سردار عبدالرضا عابد» تأکید کرد: «کشورهای همسایه مانند کویت و عربستان شروع به برداشت از این میدان کردند. این در حالی است که این میدان بین تعدادی از کشورها از جمله ایران مشترک است.» وی درباره ادعاهایی مبنی بر اینکه ایران سهمی در میدان آرش ندارد، گفت: «خیر، این موضوع صحت ندارد، مگر میشود ایران سهمی در منابع میدان آرش نداشته باشد، ۴۰ درصد میدان آرش متعلق به جمهوری اسلامی ایران است.» سردار عابد ادامه داد: «صندوق توسعه ملی برای تأمین مالی حضور قرارگاه خاتمالانبیاء در میدان آرش اعلام آمادگی کرده است و با سایر نهادها در حال مذاکره هستیم که نحوه اجرای کار چگونه باشد و شکل ورود قرارگاه در میدان آرش در قالب قرارداد epc خواهد بود.»
http://Eitaa.com/e_beman
۹ خرداد ۱۴۰۳
🔰 چرا اصلاحطلبان بیسرو صدا تحریم انتخابات را فراموش کردند؟
🔻 «محمدعلی ابطحی» سیاستمدار اصلاحطلب و معاون «سیدمحمد خاتمی» در دوران ریاستجمهوریاش در اظهاراتی گفت: «درگذشت ناگهانی سیدابراهیم رئیسی و فرصت محدود برای چینش برگهای انتخاباتی باعث نشد اصلاحطلبان در این زمان کوتاه با هم تماس و مشورت درمورد انتخابات نداشته باشند.» این سیاستمدار که اکنون رئیس مؤسسه بینالمللی گفتوگوی ادیان است، در گفتوگو با «العربی الجدید» تأکید کرد: «جریان اصلاحطلب این بار تصمیم گرفته که برخلاف دورههای قبلی مشارکت فعالی در انتخابات پیشرو داشته باشد. اصلاحطلبان در وهله اول تصمیم گرفتند که در انتخابات پیشرو مشارکت کنند و با توجه به تجربهای که در حمایت از حسن روحانی دارند، تصمیم گرفتند از نامزدهای غیر اصلاحطلب حمایت نکنند، زیرا او (روحانی) آسیب زیادی به جریان اصلاحطلب وارد کرد.»
http://Eitaa.com/e_beman
۹ خرداد ۱۴۰۳
🔰 با این وحشیها میخواهید توافق کنید؟
🟤 دبیر کل حزبالله لبنان ضمن ابراز خشم شدید از کشتار روز گذشته در رفح به دست رژیم صهیونیستی، تلاش کشورهای عربی برای سازش با این رژیم را به سخره گرفت و تأکید کرد، صهیونیستها وحشیهایی هستند که در تجاوزات خود هیچ حد و مرزی ندارند. «سیدحسن نصرالله» با بیان اینکه صهیونیستها به آوارگان گفته بودند که به منطقه «المواصی» بروید تا در امنیت باشید، ولی آنان را هدف قرار دادند؛ گفت: «این جنایت، تمامی تلاشها برای بزک کردن چهره اسرائیل را بر باد داد، باید به سازشکاران عرب گفت: با چه کسانی میخواهید روابط خود را عادی کنید؟ با این وحشیها؟ اسرائیل کیست که شما به دنبال سازش با آن هستید؟» وی افزود: «کشتار رفح و تمامی حماقتهایی که اسرائیل نشان میدهد، باعث نابودی و فروپاشی این رژیم خواهد شد. ما برای این رژیم، هیچ آیندهای در منطقه خود متصور نیستیم.»
http://Eitaa.com/e_beman
۹ خرداد ۱۴۰۳
🌐بسته خبری
▪️ از اردوگاه اصلاحطلبان خبر میرسد، «محمد صدر» جدیترین گزینه آنها برای حضور در انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۳ است. صدر اگرچه به دلیل وضعیت سنی در صورت انتخاب تنها میتواند برای یک دوره رئیسجمهور باشد، اما از حمایت برخی از چهرههای سرشناس اصلاحات برخوردار است و درباره وی میان طیف عملگرا و رادیکال جبهه اصلاحات تفاهم نسبی وجود دارد. محمد صدر معاون اسبق وزارت خارجه و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام است. پس از محمد صدر چهرههایی، چون طیبنیا و اردکانیان از اقبال برخوردارند و درباره نامنویسی آنها توافق وجود دارد.
🔹️ اخبار منتشره نشان میدهد، تروئیکای اروپایی فضاسازی گستردهای را علیه فعالیتهای هستهای کشورمان آغاز کرده و در آستانه برگزاری نشست شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی، صدور قطعنامه جدید ضدایرانی را در دستور کار قرار دادهاند. رویکرد ضد ایرانی اروپاییان در حالی تبلور پیدا کرده که مدیر کل آژانس بینالمللی انرژی اتمی از احیای تفاهم اسفندماه 1401 میان تهران و آژانس خبر داده و بهصورت غیرمستقیم، آن را پیششرط و گامی مؤثر جهت تنظیم مؤلفههای فرامتنی مذاکرات هستهای قلمداد کرده است.
▫️ «علی آقازاده» معاون حزب اعتدال و توسعه گفت: «ستاد انتخابات حزب در چند روز آینده به صورت رسمی فعال میشود، اما الآن به صورت غیررسمی فعال است. شاید اولین اقدام ما هم صحبت با دکتر لاریجانی بود که هفته گذشته اتفاق افتاد. من به همراه آقای واعظی و نوبخت و جنتی، جلسه دو ساعتهای را با ایشان داشتیم. الآن نمیتوان گفت که آقای لاریجانی تصمیم به حضور گرفته یا خیر، اما من فکر میکنم که آقای لاریجانی مایل است که ثبتنام کند.»
🔹️ یکی از چهرههای نزدیک به «محسن مهرعلیزاده» رئیس اسبق سازمان تربیت بدنی و فعال سیاسی اصلاحطلب، از اعلام کاندیداتوری او برای انتخابات ریاستجمهوری چهاردهم خبر داد و نوشت: «پس از جلسه با تیم مشاوران حضور محسن مهرعلیزاده در انتخابات ریاستجمهوری قطعی و ثبت نام رسمی در روزهای آینده، پس از شروع زمان قانونی در ستاد انتخابات وزارت کشور انجام خواهد شد.»
▫️ روزنامه «اعتماد» در گزارشی با اشاره به اینکه در جریان اصلاحات برای این دوره از انتخابات سنبه طرفداران کنشگری فعال در انتخابات پرزورتر از مخالفان مشارکت در انتخابات است، از اضافه شدن اسحاق جهانگیری و بهزاد نبوی به جمع تصمیمگیران اصلاحطلبان خبر داد.
🔹️ «محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه پیشین کشورمان در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا در انتخابات قصدی برای کاندیداتوری دارید، گمانهزنیها درباره حضورش در انتخابات ریاستجمهوری را رد کرد و گفت: «خیر».
http://Eitaa.com/e_beman
۹ خرداد ۱۴۰۳
۹ خرداد ۱۴۰۳
🔰 حرف روز
💢 حرکت بدون توقف
۱۰ روز از سانحه بالگرد رئیسجمهور کشورمان و همراهانش میگذرد که حادثهای ناگهانی، سخت و غمانگیز برای مردم و مسئولان کشور بود؛ اما در این ۱۰ روز در کنار پیگیری روند اجرایی کشور در حوزههای مختلف، که از همان شب سانحه مورد تأکید رهبر معظم انقلاب بود: «ملت ایران نگران و دلواپس نباشند، هیچ اختلالی در کار کشور به وجود نمیآید.» شاهد رویدادهای بزرگی در صحنه اداری و اجرایی و خدماتی در کشور بودهایم.
▪️ دو روز پس از شهادت رئیسجمهور و شهدای خدمت، که هنوز مراسم تشییع شهدا در تهران و دیگر شهرها برگزار نشده بود، هشتمین دوره مجس خبرگان رهبری آغاز به کار کرد که برخلاف گمانهزنیها مبنی بر تأخیر و تعویق در برگزاری این مراسم به دلیل وضعیت حادث شده، با تأکید رهبر معظم انقلاب در موعد مقرر و بدون هیچگونه تغییر و تأخیری برگزار شد. مجلسی که در همان روز اول و مطابق آییننامه موفق به برگزاری انتخابات داخلی شد و رئیس و نواب رئیس خود را هم شناخت.
▪️ تنها هشت روز از این حادثه دردناک گذشته بود که مجلس دوازدهم هم با حضور منتخبان ملت طبق سنوات گذشته و با برگزاری آیین ویژهای با صندلی خالی رئیسجمهور شهیدمان در صحن بهارستان آغاز بهکار کرد. فردای آن روز انتخاب رئیس، نواب رئیس و هیئت رئیسه در فضای کاملاً آرام برگزار شد و با وجود فضای رقابتی بر سر کرسی ریاست مجلس، رئیس مجلس با رأی بالای منتخبان ملت انتخاب شد و مجلس دوازدهم رسماً و به طور عملی وارد گود خدمت شد.
▫️ به اینها اضافه کنید برنامههای اجرایی اعضای دولت شهید رئیسی را که در حدود یک هفته گذشته، همچون همیشه مشغول کار و تلاش و خدمت هستند که نشانههای آن را در بهرهبرداری از پروژههای بزرگ در شهرهای مختلف کشور در حوزههای گوناگون شاهد هستیم.
▫️ این برنامهها را بگذارید در کنار برنامهریزی فوری برای برگزاری انتخابات زودهنگام که طبق قانون و با دستور رهبر معظم انقلاب از همان روز اعلام شهادت شهدای خدمت کلید خورده است.
🟤 چنین رویدادی در هر کشور دیگری میتوانست لااقل تا مدتی روند اجرایی و اداری آن کشور را مختل کند و حتی گاهی موجب اختلافات و هرج و مرجهایی شود، اما به برکت وجود رهبری حکیم و با تدبیر و به مدد قوانین متقن و محکم در یکی از سختترین برهههای سوگواری ملت برای رئیسجمهور شهیدشان، همه چیز طبق روال پیش میرود و هیچگونه خللی در امور کشور ایجاد نشده است. انشاءالله با برگزاری انتخاباتی پرشور در هشتم تیرماه کشور از این مرحله مهم هم با عزت و سربلندی عبور خواهد کرد.
️✍️ #علی_حیدری
http://Eitaa.com/e_beman
۹ خرداد ۱۴۰۳
🔰 گزارش روز
🏦 پیامهای گزارش اخیر بانک جهانی
بانک جهانی در گزارشی اعلام کرده است، اقتصاد ایران با وجود تداوم تحریمهای اقتصادی و تشدید شرایط نامطمئن ژئوپلیتیک به رشدی پایدار طی چهار سال گذشته رسیده است. در این گزارش آمده است: «اگرچه بخشی از این رشد از محل فروش نفت بوده ولیکن بخش غیرنفتی به ویژه خدمات و صنعت، موتور اصلی رشد اقتصادی ایران بوده است. بخش تولید به سمت تأمین نیازهای داخلی سوق داده شده و این امر تاحدودی اثر تحریمهای مالی و تجاری و محدودیت دسترسی به منابع ارزی را خنثی کرده است. بخش اشتغال نیز اخیراً به سطح قبل از بحران کرونا رسیده است. سیاستهای مالی جدید به ویژه در زمینه تأمین اجتماعی و انتقال یارانه نقدی تاحدودی از اثرات شوکهای خارجی بر سطح زندگی اقشار آسیبپذیر کاسته و به رشد پایدار اقتصاد کمک کرده است.» این گزارش از جنبههای اقتصادی و سیاسی بسیار مهم و امیدوارکننده است و پیامهای زیادی دارد که در ادامه به برخی از این پیامها اشاره میشود:
1️⃣ مسیری که شهید رئیسی برای برونرفت از مشکلات اقتصادی برگزیده است، وابسته به دشمن نیست و دشمن نمیتواند آن را متوقف کند، هرچند در بسیاری از موارد آن را کند میکند. دولت سیزدهم با شعار خنثیسازی تحریمها به عرصه مدیریت اقتصادی کشور پا گذاشت و گزارش اخیر نشان میدهد، این مسیر موفق بوده است. مواردی که در این گزارش به عنوان موفقیت ایران اشاره شده است، همان محورهایی است که تحریمها به خاطر آن وضع شدهاند؛ این یعنی بی اثر کردن تحریمها.
2️⃣ چند سال قبل رهبر معظم انقلاب (مدظلهالعالی) فرمودند، مقاومت هزینه دارد، ولی هزینه مقاومت به مراتب کمتر از هزینه سازش است. این گزارش به روشنی نشان میدهد، نتیجه اقدامات دولت سیزدهم که با راهبرد تسلیم نشدن و سازش نکردن با دشمن، مسیر خود را در پیش گرفته است، هزینههای بسیار کمتری در مقایسه با دولتی دارد که همه تخممرغها را در سبد برجام گذاشت.
3️⃣ بر خلاف فضاسازی رسانههای معاند و تعدادی از رسانههای داخلی، برآیند اقتصادی کشور مثبت بوده است و کشور در مسیر حل مسئله قرار دارد؛ اما باید توجه داشت که هنوز تا حل کامل مسئله فاصله زیادی داریم، اگرچه تورم کاهشی بوده است، ولی همچنان تورم حدود ۴۰ درصد است که بسیار بالاست و نمیتوان به کشوری که تورم ۴۰ درصدی دارد، گفت که اقتصاد این کشور بر ریل ثبات و پیشرفت قرار دارد، لذا باید درباره چگونگی سرعت بخشیدن به این روند اندیشید و طرحهایی را ارائه داد؛ البته نباید کلیات مسیر موفق دولت سیزدهم نقض شود. این موضوع پیام روشنی برای نامزدهای انتخابات ریاستجمهوری پیش روست. همچنان که همین الان نیز در کار اداره کشور و تمشیت امور مسیری عقلانی و انقلابی در حال طی شدن است.
✍️ #علی_کارگر
http://Eitaa.com/e_beman
۹ خرداد ۱۴۰۳
روزمان را با قرآن آغاز کنیم
🔰اطاعت جمعی مردم از خداوند، لازمه تحقق جامعه اسلامی
سوره مبارکه آل عمران آیه ۳۲
قُل أَطيعُوا اللَّهَ وَالرَّسولَ ۖ فَإِن تَوَلَّوا فَإِنَّ اللَّهَ لا يُحِبُّ الكافِرينَ
ترجمه:
بگو: «از خدا و فرستاده (او)، اطاعت کنید! و اگر سرپیچی کنید، خداوند کافران را دوست نمیدارد
✅امام خامنه ای
اساس نظام اسلامی بر اطاعت از خداوند است؛ این آن مایز اصلی است؛ «اطیعوا اللَّه و اطیعوا الرّسول»،«ان کنتم تحبّون اللَّه فاتّبعونی یحببکم اللَّه». بنابراین اساس نظام اسلامی، اطاعت از خدای متعال است.
اطاعت از خدای متعال، چند مرتبه دارد، چند مرحله دارد: یک اطاعت، اطاعت موردی است. در مواردی خدای متعال میفرماید که این عمل را انجام دهید - ولو این مسئله، مسئلهی شخصی است - مثلاً نماز بخوانید، یا فرض کنید که صوم و زکات و بقیهی امور. این یک جور اطاعت است که انسان امر الهی را اطاعت میکند، نهی الهی را اطاعت میکند. از این مهمتر، اطاعت خطی است. یعنی روش و راه و نقشهای که خدای متعال برای زندگی معین میکند؛ این را یک مجموعهای از مردم اطاعت کنند تا این نقشه تحقق پیدا کند. این نقشه با اَعمال فردی حاصل نمیشود؛ این یک حالت دیگری است، یک مسئلهی دیگری است، مسئلهی بالاتری است؛ یک کار جمعی نیاز دارد تا اینکه نقشهی الهی، هندسهی الهی در وضع جامعهی اسلامی تحقق پیدا کند. فرض بفرمائید که در مکه مسلمانها اعمال خودشان را انجام میدادند؛ اما جامعهی اسلامی در مکه با جامعهی اسلامی در مدینه که حکومت اسلامی در آن تشکیل شد، متفاوت است. یک کار جدید، یک حرکتِ فراتر از حرکات فردی به وجود آمد و لازم است؛ که اگر این تحقق پیدا کرد، آن وقت « لأکلوا من فوقهم و من تحت ارجلهم»؛ زندگی، زندگی خوبی خواهد شد؛ زندگی سعادتمندانهای خواهد شد؛ آثار و برکات و نتائج مطلوبی که بر اطاعت امر الهی مترتب است، بر زندگی مترتب خواهد شد.
نظام اسلامی به انسانها سعادت میدهد. نظام اسلامی هم یعنی آن نظامی که مبنی بر هندسهی الهی است برای جامعه؛ مبنی بر نقشهی خداست در جامعه. اگر این نقشه تحقق پیدا کرد، خیلی از تخلفات فردی و شخصی و جزئی قابل اغماض خواهد بود. روایت معروفی است که نقل حدیث قدسی را میکند: «لأعذّبنّ کلّ رعیّة اطاعت اماما جائرا لیس من اللَّه و لو کانت الرّعیّة فی اعمالها برّة تقیّة». نقطهی مقابلش: «و لأعفونّ عن کلّ رعیّة اطاعت اماما عادلا من اللَّه و ان کانت الرّعیّة فی اعمالها ظالمة مسیئة»(۴). یعنی کار فردی و تخلف فردی در یک نظام عظیم اجتماعی که حرکت عمومی به یک سمت درستی است، قابل اغماض است؛ یا شاید به تعبیر دقیقتر، قابل اصلاح است؛ بالاخره میتواند این جامعه را، این افراد را به سرمنزل مقصود برساند؛ برخلاف اینکه اگر چنانچه نه، اعمال فردی درست بود، اما روابط اجتماعی، نظامات اجتماعی، نظامات غلطی بود، نظامات جائری بود، نظاماتِ از ناحیهی خدا نبود، از ناحیهی شیطان بود، از ناحیهی نفس بود، اعمال فردی نمیتواند این جامعه را بالاخره به سرمنزل مقصود برساند؛ آن چیزی که مطلوب شرایع الهی است از سعادت انسان، آن را نمیتواند برایشان به وجود بیاورد. بنابراین مسئلهی اطاعت کلان و اینکه انسان خط الهی را جستجو کند و بیابد و آن را دنبال کند، بسیار اهمیت پیدا میکند.نظام اسلامی بر اساس توحید است. پایهی اصلی، توحید است.۱۳۸۸/۱۲/۰۶
بیانات در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری
✍#بازیاد
https://eitaa.com/e_beman
۱۰ خرداد ۱۴۰۳