📸حضرت آیت الله العظمی سبحانی با حضور در پای صندوق در انتخابات شرکت کردند.
🔰🔰🔰🔰🔰
radio-maaref-00_03_29-19_30.mp3
492.2K
برنامه #زمزم_احکام
پاسخ به #سؤالات_شرعی
# نماز کارمندان در وقت اداری
#آیت_الله_العظمی_سبحانی
💠@e_sobhani
🔸پاسخ به یک پرسش:
محضر مبارک حضرت آیتالله العظمی آقای حاج شیخ جعفر سبحانی (دامت برکاته)
سلام علیکم
در صورت امکان به دو سؤال زیر جواب مرقوم بفرمایید:
1. کدامیک از علما و فقهای تبریز در محله خیابان تبریز سکونت داشتند.
2. آیا علامه حاج شیخ عبدالحسین امینی و آیت الله میرزا جواد آقا ملکی تبریزی ساکن محله خیابان تبریز بودهاند یا نه؟
بسمه تعالی
مرحوم علامه امینی فرزند مرحوم حاج میرزا احمد امینی، ساکن محله خیابان، کوچه سید لَر بودند و اما مرحوم آقای ملکی سال 1324 از تبریز به قم مهاجرت نموده ولی معمولاً ملکیها ساکن محله شتربان (دَوَچی) یا حوالی آن در تبریز بودهاند.
ضمناً در محله خیابان: مرحوم آیت الله شهیدی، آیت الله محمد علی مدرس خیابانی، مرحوم آیت الله سید حسین خامنهای و فرزند ایشان آیت الله حاج سید جواد خامنهای و حاج میرزا علی وقایع الایام و شیخ محمدخیابانی داماد مرحوم حاج سید حسین خامنهای و والد اینجانب آیت الله حاج میرزا محمد حسین خیابانی و غیره سکونت داشتند.
💠@e_sobhani
🔸دیدار حجة الاسلام و المسلمین میرمحمدی
رئیس جدید مرکز خدمات با آیت الله العظمی سبحانی
حضرت آیت الله سبحانی نیز در این دیدار در سخنانی بیان داشتند: جا دارد تقدیر و تشکر از بانیان این بنیاد شود که به حق خدمات خوبی به طلاب داشته است.
در ارایه خدمات، به طلاب غیر شاغل و نیازمند توجه بیشتری شود.
در گذشته طلاب و روحانیون مشکلات بسیاری به ویژه در زمینه سلامت و درمان داشتند، ولی فعالیتهای خوب مرکز باعث شده است این مشکلات کاهش یابد.
در همه کارها قرب الی الله را در نظر بگیرید و خدمتی که انجام میدهید را توفیقی از طرف خدا بدانید.
مناطق مختلف کشور نیازمند حضور مبلغان دینی است و نیاز است طلاب و روحانیون پس از اتمام تحصیلاتشان به این مناطق هجرت کنند.
10-04-1400
🔸 چهارمین کتاب از سلسله کتاب های «منظومه فکری با محوریت آراء و اندیشه های حضرت آیت الله العظمی جعفر سبحانی » تدوین می شود.
حجة الإسلام والمسلمین دکتر عبدالحسین خسروپناه از نگارش منظومه فکری ایشان خبر داد. و افزود: در این دیدار با مدیر مؤسسه امام صادق (ع) حجة الاسلام و المسلمین دکتر علیرضا سبحانی، ضمن ارائه گزارش از روند نگارش منظومه های فکری امام خمینی(ره)، آیت الله العظمی خامنه ای و آیت الله العظمی مکارم شیرازی، پیشنهاد تدوین منظومه فکری حضرت آیت الله العظمی سبحانی ارائه گردید و به دلیل جامعیت آثار و تحقیقات آیت الله سبحانی طی ۳۳۶ عنوان کتاب که قریب به ۶۰۰ مجلد را شامل می شود نگارش منظومه فکری ایشان در دستور کار قرار گرفته است.
🔸 از این مرجع عالیقدر بیش از ۶۰۰ مجلد منتشر شده که به زبان های فارسی، عربی، انگلیسی و دیگر زبان های زنده دنیا نیز ترجمه شده اند. موضوعاتی گسترده از قبیل کلام و عقائد، تفسیر، تاریخ اسلام، فقه تطبیقی، شبهات، کلام جدید، ادبیات، فلسفه، فِرق و مذاهب، رجال، علوم حدیث، اخلاق و سفرنامه مجموعه آثار ایشان را تشکیل می دهد. به عنوان مثال موسوعه طبقات الفقهاء ایشان ۱۴ جلد است، سیمای فرزانگان ۱۱ جلد، سلسله المسائل العقائدیه ۱۰ جلد، مفاهیم قرآن ۱۰ جلد، تفسیر قرآن نیز با عنوان مُنیه الطالبین فی تفسیرالقرآن المبین که طی ۳۰ جلد تدوین شده و تاکنون مجلدات ۸ تا ۳۰ آن (سوره نساء تا آخر قرآن کریم) به چاپ رسیده است. بحوث فی الملل و النحل ۸ جلد است و کتاب های گوناگونی که از ایشان منتشر شده و جامعیتی که معظم له در این مباحث دارند این ظرفیت را ایجاب می کند که منظومه فکری ایشان تدوین شود.
🔸گفتنی است، این مجموعه ارزشمند با همکاری مشترک پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و مؤسسه تحقیقاتی امام صادق(ع) هرچه سریع تر تدوین خواهد شد، ابتدا ساختار مباحث ایشان استخراج می شود تا پس از تدوین اولیه و تایید معظم له در شوراهای علمی مربوطه بحث و تبادل نظر صورت گرفته و برای تالیف مقالات ارسال گردد. شفقنا
https://eitaa.com/e_sobhani