#پرسش_پاسخ
❓پرسش از شما
سلام.طاعات قبول.
دختر من ۱۷ سالشه و تازه با یه پسری دوست شده که بیرون میره باهاش میگرده.
میگه دوستی ما فقط در حد صحبت کردنه.
من کاملا مواظب هستم.
لطفا راهنمایی بفرمایید چکار کنیم؟
✅ پاسخ از ما
سلام و ممنون از اعتماد شما.
این مدل دوستی در چارچوب تربیت دینی، ممنوع شمرده شده، چون پیامدهای بدی مانند وابستگی و احتمال آسیبدیدگی روانی بالایی دارد.
متاسفانه براساس فرهنگ وارداتی، برخی از نوجوانان دست از احساس ارزشمندی خودشان برمیدارند و سرمایههای معنوی و روانی خودشان را با به اشتراک گذاشتن رایگان آن با دیگران، نادیده میگیرند. با توجه به این توضیح:
1⃣ اگر قبول داشته باشید که چنین رابطهای نادرست است، نظرتان را صراحتا به دخترتان بگویید و از بخواهید که رابطه را تمام کند.
2⃣ مجوزهای شرعی و عرفی داشتن چنین رابطههایی را برای دخترتان تشریح کنید مثلا اگر واقعا زمینه ازدواج برای دو نفر وجود داشته و این مقدار بیرون رفتن های کنترل شده صرفا برای آشنایی پیش از ازدواج باشد، با رعایت اصول میتوان از آن دفاع کرد.
3⃣ از دخترتان بخواهید تا به ارزشمندی خود و جایگاه خانوادگیاش توجه بیشتری داشته باشد و راه هر نوع سوءاستفاده خصوصا عاطفی را برای دیگران ببندد.
4⃣ نیاز ایشان به یک رابطه خوب را از طریق بهبود فضای ارتباطی خانوادگی و ورود دوستان خوب از جنس خودش تدارک ببینید.
5⃣ برای دخترتان فرصتهای اختصاصی بیشتری داشته باشید و انرژی روانی ایشان را به سمت موفقیت و هدفهای پیشرو سوق بدهید.
6⃣ حس عزت نفس و ارزشمند دانستن خود را در ایشان تقویت کنید.
موفق باشید.
💢کانال تخصصی همراهان نوجوان 💢
@eakhavi
#نکته_های_ناب
🚫 برچسب نزنیم
💢کانال تخصصی همراهان نوجوان 💢
@eakhavi
#تربیتی
#هویت
♨️ پرورش تواناییهای فردی
✳️ شکوفایی تواناییها، نقش برجستهای در باور شخصی نوجوانان به خویشتن خود ایفا میکند و راکد ماندن آن، از باور به خویشتن میکاهد.
💪 بیشک نوجوانانی که در محیطهای علمی شاهد به ثمر نشستن ظرفیتها و خلاقیتهایشان هستند، احساس اعتماد به نفس بیشتری میکنند و همین امر بر شکلگیری و تقویت هویت فردی آنان تأثیر دارد؛ به این معنا که پیوندهای محکم و معناداری با آنچه که نشان لیاقت آنهاست مییابند و پایبندی به پیوندهای مذکور، شاخص هویت فردیشان محسوب میشود.
💢کانال تخصصی همراهان نوجوان 💢
@eakjavi