#نکته_های_ناب
💫 ارتباط با نوجوان
💢 کانال تخصصی همراهان نوجوان 💢
@eakhavi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#معرفی_کتاب
📚 کتاب ترگل به چاپ سی و سوم رسید...
پیشفروش چاپ جدید کتاب با تخفیف ویژهی ۴۵ درصد!
🔺#ترگل پرتیراژترین کتاب سالهای اخیر در حوزهی عفاف و حجاب است؛ کتابی که تقریبا هرماه شاهد یکبار تجدید چاپ بوده و اکنون به چاپ سی و سوم رسیده است.
این کتاب برخلاف خیلی از کتابهای دیگر، مبحث حجاب را از نگاه عقلی بررسی کرده است.
کتابی ساده و دوست داشتنی، که بعد از خواندنش، همهی نگاه خواننده به پوشش، حجاب، غرب و فرهنگ غربی تغییر خواهد کرد.
اعلام سفارش 👈 @sabehat
☎️ 09031007019
#فایل_کتاب در کانال نذر کتاب 👇
eitaa.com/joinchat/3540123659C99964b6104
💢کانال تخصصی همراهان نوجوان 💢
@eakhavi
#تربیتی
#هویت_دینی
♨️ نقش مساجد در شکلگیری هویت دینی و معنوی نوجوان
💠 در ادامه بحث ارتباطگیری خوب،👆 زمانی که امام جماعت مسجد و دیگر مسئولان مرتبط با مسجد، به قصد انتقال پیامهای دینی با نوجوان ارتباط میگیرند، عنصر هدفمندی وجود دارد و آنگاه که در طول سال به مناسبتهای مختلف و شیوههای گوناگون این ارتباط را ادامه میدهد، از استمرار هم بهره جسته است.
✅نتیجه این تعامل، گرایش نوجوانان به نماد دینی یعنی روحانی و به دنبال آن، قرار دادن برنامههای معنوی مسجد در فهرست کارهای روزانه در طول سال خواهد شد.
💢کانال تخصصی همراهان نوجوان 💢
@eakhavi
#پرسش_پاسخ
⁉️پرسش از شما
دختری ۳۰ ساله هستم در خانوادهای مذهبی، و برادری ۱۸ ساله دارم که قبلا اهل نماز و روزه بود ولی متأسفانه مدتی است اعتقاداتش سست شده که احتمال می دم شبهات در اینترنت باعث این موضوع شده، اعمال عبادی رو ترک کرده، ائمه علیهم السلام را قبول ندارد، با پدر و مادرم بد رفتار می کند، به بقیه توهین می کند، مقدسات را زیر سوال می برد؛ البته گاهی حس می کنم از روی لجبازی با ما بعضی حرفها را می گوید.
مشکل دیگرش هم بیمسئولیتی است، درس را رها کرده، کاری هم نمیکند، هیچ مسئولیتی هم در منزل نمیپذیرد حتی وظیفه نون گرفتن با من است.
لطفا راهنمایی کنید خانواده با او چه رفتاری داشته باشد.
باتشکر
✅ پاسخ از ما
با سلام و احترام
‼️ دلایل متعددی میتواند باعث دینگریزی یا تظاهر به آن در جوان شود که یکی از موارد را خودتان مطرح کردید(شبهات اینترنتی). دلایل دیگری مثل ابتلا به افسردگی و نیز روشهای اطرافیان و سختگیریهای بیجا میتواند سبب ساز این مشکل شود.
📌 ضمن توجه به این سبب شناسی، لطفا راهکارهای زیر را به کار بندید:
1⃣ سطح رابطه خودتان را با برادرتان تعریف کنید. وقتی از طرف ایشان رفتارهای ناخرسند می بینید، لزومی ندارم محبت اضافی نسبت به ایشون داشته باشید.
2⃣ درباره مسائل دینی تذکر ندهید. اجازه بدهید دیگران این کار را انجام بدهند. شما فقط رو تقید خودتان و افزایش معنویات تان متمرکز شوید و به انتخاب خود احترام بگذارید.
4⃣ از واسطههای مؤثر روی برادرتان استفاده کنید. شنیدن حرفهای خوب از آدمهایی که مورد قبول برادرتان هستند، به مرابت تأثیر بیشتری خواهد داشت.
4⃣ احساس مسئولیت اضافی نسبت به برادرتان نداشته باشید؛ چون هم شما را دچار اضطراب میکند و هم رفتارهایی از شما سر میزند که رابطه را با مشکلات بیشتری روبرو خواهد کرد.
5⃣ در تقسیم وظایف خانگی، اگر کاری که وظیفه شما نیست و انجامش دادید، نسبت به آن بازخورد منفی مثل سرزنش برادر یا منت گذاشتن نداشته باشید. انجام ندادن آن کار بهتر از بازتابهای منفی بعد از کار است.
6⃣ صبور باشید. جوانان تغییرات متعددی از خود بروز میدهند که گاهی خوشایند ما نیست. به تغییرات مثبت ایشان امیدوار باشید و از خداوند برای خودتان آرامش و برای ایشان هدایت را درخواست کنید.
💢کانال تخصصی همراهان نوجوان 💢
@eakhavi