مطالب تحلیلی و مبنایی بصیر
📌چگونه اصلح را انتخاب کنیم؟ رهبر حکیم انقلاب حفظه الله معیارهایی را برای رئیس جمهور اصلح بیان فرمود
📌معیارهای انتخاب اصلح
۱- شیوه های تبلیغاتی؛
کاندید اصلح باید:
📢در تبلیغات وعده های واقعی دهد.
🕛 زمان تحقق وعده ها را مشخص کند.
😎 از ژست های تشریفاتی و کارهای نمایشی بپرهیزد.
💰تجملات و بریز و بپاش مالی نداشته باشد.
✅صداقت و صراحت در تبلیغات داشته باشد.
💫در یک کلام آنچه که هست را تبلیغ کند.
✍️ میثاق
#انتخاب_اصلح
#انتخابات
💥 بصیر 💥
❇️ @basire_basir ❇️
هدایت شده از کانال سیاسی 💥 بصیر 💥
🌐پیچ تاریخی؛ نزدیک قله، خطر دره و انتخابات❗️
📝یادداشت انتخاباتی ۷
♻️ در سالهای اخیر رهبر انقلاب بحث ایجاد تمدن نوین اسلامی و مقدمه سازی برای طلوع خورشید ولایت عظمی را مطرح فرموده و گامهای رسیدن به آن را برشمرده اند.
♻️پس از مرحله انقلاب اسلامی و استقرار نظام اسلامی که آنها را پشت سر گذاشته ایم، اکنون نوبت روی کار آمدن دولت اسلامی است که توانایی بینشی و عملی لازم را برای اسلامی کردن ساز و کار خرد و کلان اداره امور مملکت داشته باشد.
✴️ چنین امر خطیری تنها از دولت مردانی ساخته است که خودشان گفتمان اصیل انقلاب اسلامی را بشناسند و بر اقامه آن توانایی عملی هم داشته باشند.
♻️ از طرفی به تعبیر رهبر انقلاب ما در یک پیچ تاریخی قرار داریم؛
♻️پیچ تاریخی که در آن، نظم تک قطبی جهان در حال فروپاشی و نظم چند قطبی جدیدی در حال شکل گیری است و ایران باید جایگاه خود را در این نظم جدید پیدا کند!
👈 پیدا کردن جایگاه مناسب هم (لااقل در همین منطقه غرب آسیا)، در گرو تضعیف بیش از پیش نظام سلطه فعلی است که جز با حضور قدرتمند متحدان ایران از جمله اعضای محور مقاومت، مقدور نیست!
✴️ اینجاست که انتخابات، اهمیت خود را بیشتر از همیشه نشان می دهد!
✳️اگر انتخاب ملت ایران گفتمان عزتمندی و اقتدار، همکاری با همه دنیا و خصوصا همسایگان و متحدان باشد، جایگاه ایران در نظم جدید یک جور خواهد بود.
⛔️و اگر انتخاب آتی، گفتمان سازش با کدخدا و نگاه به غرب و اشک و لبخند برای نمایندگان نظام سلطه فعلی باشد، جایگاه دیگری برای ایران متصور است!
✳️ اگر اصلح که کاردان ترین و مدبرترین است را انتخاب کنیم، به یک نقطه می رسیم،
⛔️ و اگر آنکه پوستین صالحان را پوشیده و شتر گاو پلنگی سیاست ورزی می کند را برگزینیم، به نقطه ای دیگر خواهیم رسید!
💠 مواظب انتخاب هایمان باشیم که به خیلی چیزها مربوط خواهد شد!
#انتخاب_اصلح
✍ مهاجر الی الله
@hafezaat
💥 بصیر 💥
❇️ @basire_basir ❇️
هدایت شده از کانال سیاسی 💥 بصیر 💥
🔰اصلح یا صالح مقبول؟! سیره معصومین چه می گوید؟
📝 یادداشت انتخاباتی ۸
✴️موضوع مسلط شدن افراد و جریان ها بر زندگی مسلمانان، مساله بسیار دقیق و حساسی است که در قرآن و منابع روایی ما، دقت نظر ویژه ای روی آن وجود دارد!
☀️قرآن، ولایت داشتن بر مومنان را تنها از آنِ خدا و رسول و صالحانی می داند که واجد شرایط تعیین شده باشند.
☀️همچنین در احادیث معصومین نیز روی بحث فقاهت و تقوا و مواردی در این ردیف برای جانشینان ائمه، تاکید شده است.
⭐️هر چند از این ادله، در اثبات و تعیین ولی فقیه استفاده می شود، ولی قاعدتا باید آن را در مورد هر کسی که به نوعی تسلط بر امور مسلمین پیدا می کند، با در نظر گرفتن شایستگی های خاص آن جایگاه، لحاظ کرد!
⭐️لذا همان مباحث اَفقه بودن، اَعلم بودن و اَعدل بودن، مدیر و مدبر و آگاه به زمانه و ... برای مقام ولی فقیه، در مورد سایر مناصب حاکمیتی، تحت عنوان اَصلحیت مطرح می شود که بیانگر خبره ترین در حیطه مسئولیتی خودشان می باشد.
⚠️با جستجو در سیره معصومین، به جایی برخورد نمی کنیم که صالحی، به جای اصلحی نشسته باشد، مگر آنکه از جانب آن اَصلح نیابت داشته و یا دعوت کننده به سوی همان اصلح بوده است.
⭕️که اینها هم موقتی و مربوط به شرایط خاص بوده است.
🔆مثال آن را هم در نیابت حضرت زینب سلام الله علیها در بیماری امام سجاد، در نیابت حضرت معصومه (س) در زمان زندان امام موسی بن جعفر و همچنین در نیابت مادر امام حسن عسکری می توان دید.
🔆نمونه بارز دیگر، بعد از شهادت امام کاظم علیه السلام و در شرایطی که هنوز امامت امام رضا علیه السلام بین مردم تثبیت نشده بود،
گروهی از مردم مدینه به جهتِ مقبولیتی که حضرت احمدبن موسی سلام الله علیه بین آنها داشت، سراغ وی رفتند و با آن صالح مقبول بیعت کردند.
آن بزرگوار بیعت مردم را قبول کرد! سپس خودش با امام رضا علیه السلام که اصلح بر ولایت بود، بیعت کرد و مردم را به پذیرش ولایت و زعامت ایشان سوق داد.
👈بنابراین مشاهده می کنیم که نشستن صالح مقبول به جای اصلح، بدون ضرورت و بدون نیابت داشتن از اصلح و هدایت به سوی ایشان، در سیره معصومین وارد نشده است.
⛔️ و آنچه مورد سوء استفاده سیاسیون واقع می شود، پیشینه دینی ندارد!
پ.ن؛ قبلا در یادداشت های شماره ۳ و ۴، از زاویه دیگری منتفی بودن شرعی و عقلی گزینش صالح مقبول به جای اصلح بررسی شد.
✍ مهاجر الی الله
#انتخاب_اصلح
@hafezaat
💥 بصیر 💥
❇️ @basire_basir ❇️
🗣 دکتر روحالله رشیدی(رئیس مرکز پژوهش های شورای اسلامی شهر تبریز) : کارآمدی، پیمانکاری نیست؛ کارآمدی در طرح و فهم مسائل است که دست آقای #جلیلی در این مورد قطعا پر است.
کارآمدی یعنی فهم درست مسئله، طراحی صورت مسئله و تلاش برای حل آن مسئله.
پ.ن: از این به بعد هر کی گفت دکتر #سعید_جلیلی کارنامه نداره( هر چند کاملا اشتباهه این حرف) بهش بگین ایراد نداره چون معاون اجرایی #شهید_جمهور رو کنارش داره 😉
💥 بصیر 💥
❇️ @basire_basir ❇️
هدایت شده از کانال سیاسی 💥 بصیر 💥
💠اولویت هایی که ما تشخیص می دهیم؛ و اولویت های واقعیِ ما
📝 یادداشت انتخاباتی ۱۱
📊در حالت عادی، نظام اولویت بندی هر انسان از نظام ارزش گذاری او نشات می گیرد.
⚖اینکه ما برای هر پدیده یا گزینه ی پیش رو، چه درجه ای از اهمیت قائلیم، بستگی به این دارد که هر کدام از آن موارد، قبلا چگونه در ذهن ما جانمایی شده باشند!
🧮به عنوان مثال، سالهاست که در نظام آموزشی ما، هم برای کادر آموزشی و هم به تَبَع، برای اولیای دانش آموزان، درس ریاضی از جایگاه بسیار ممتازی برخوردار است.
📈به نحوی که هم موفقیت تحصیلی و هم احساس رضایت از تحصیل دانش آموزان را به شدت تحت الشعاع قرار داده است؛
🔻🔺چه استعدادهای تحصیلی که به خاطر ضعف در ریاضیات، سرخورده نشده و چه دانش آموزانی که صرفا به خاطر قوت در ریاضی، نخبه قلمداد نشده اند!
❓حالا جا دارد از خود بپرسیم که آیا واقعا درس ریاضی، همانقدر ممتاز است؟
❓آیا ریاضی، قدرت کشف و تفسیر همه شئونات اصلی و مهم زندگی انسان را دارد؟
❓یا این ارزش گذاری صرفا ساخته و پرداخته ی شرایط ذهنی و فرهنگی ماست؟!
📚امروزه در مدارس ما، جایگاه درس ریاضی از نظر اهمیت، در مقایسه با قرآن و دروس انسانی چگونه است؟
❓در واقع چطور باید باشد؟!
⚠️به همین نسبت، در مشاغل و مناصب و سایر مناسبات ما هم ارزش گذاری هایی وجود دارد که لزوما بجا و مطابق واقع نیستند و یک بازنگری جدی می طلبند!
اما موضوع انتخابات؛
❓در ارزیابی مدیر موفق در قد و قواره ی ریاست جمهوری، چه شایستگی ها و ویژگیهایی اولویت واقعی دارند؟!
❓وجود کدام تجارب مهمتر است؟
❓و کدام را شرایط فرهنگی اولویت سازی کرده است؟
🔥روزگاری پس از جنگ تحمیلی، اولویت اول ما سازندگی کشور بود. در کنارش از ارزش های جعلی مثل مانور تجمل هم برایمان ارزش سازی شد!
❓آیا امروز، هنوز اولویت اول کشور ما، کارهای عمرانی، تولید سخت افزارهای نظامی و راهسازی و امثال آنهاست؟!
👈البته که اینها هم اهمیت دارند.
⁉️یا امروزه در مقایسه با شرایط اول انقلاب و شرایط پایان جنگ، اولویت ها جابجا شده و نیاز به تجدید نظر داریم؟!
👈 پاسخ به این سوالات روی تشخیص کاندیدای اصلح تاثیر خواهد گذاشت.
ان شاء الله بحث را ادامه خواهم داد.
✍مهاجر الی الله
#انتخاب_اصلح
#انتخابات
@hafezaat
💥 بصیر 💥
❇️ @basire_basir ❇️
هدایت شده از کانال سیاسی 💥 بصیر 💥
💠اولویت های ما هنگام تصمیم گیری؛ و اولویت هایی که مغفول می ماند...
📝یادداشت انتخاباتی ۱۲
◻️به طور طبیعی انتخاب های هر انسان ریشه در نیازهای فردی و اجتماعی او دارد.
برای اینکه انتخاب گری ما بتواند پاسخگوی نیازهای واقعی و اولویت دارمان باشد، ملاحظه سه عنصر:
◽️ارزش گذاری صحیح و لذا اولویت بندی درست
◽️شرایط و اقتضائات زمان
◽️تجربه های تاریخی و عبرت گرفتن از آنها
بسیار ضروری است.
⏺ اگر بخواهیم شایستگی های لازم برای انتخاب رئیس جمهور را برآورد کنیم، باید بدانیم چنین جایگاهی به چه نوع توانمندی هایی بیشتر نیاز دارد و اساسا این نوع مدیریت، با مدیریت موفقی که در ذهن ما نقش بسته، چقدر سنخیت دارد؟!
🟣 اگر ما شکاف فزاینده طبقاتی و سیر مصرف گرایی افراطی یک طبقه و میل به مشابه سازی در طبقات دیگر را می بینیم و کماکان مساله ما برای پیشرفت کشورمان، شاخص های اقتصاد کلان است، به اعداد و نمودارها دلخوشیم و از توزیع عدالت محورِ امکانات غافل هستیم، یعنی هم اولویت های اسلام و هم اقتضائات زمان را خوب نشناخته ایم.
🔳 اگر ما از رئیس جمهور به جای همه جانبه نگری، انسجام فکری و بینش میان رشته ای، قدرت تصمیم گیری و قدرت مدیریت نیروها و جريان ها، انتظار سوابق اجرایی و عملیاتی در موضوعات خاصی مثل صنعت یا عمران و راهسازی داریم، و اتفاقا به دومی بهای بیشتری می دهیم، یعنی باید در این مساله، نظام ارزش گذاری خود را بازبینی کنیم!
🔳اگر ما موج ضد فرهنگی موجود در فضای بین الملل و داخل کشور خود را می بینیم، ناهنجاری های برخاسته از فضای مجازی و گرفتاری های ایجاد شده برای خانواده ها، سیر جنسی شدن جامعه و آمار خیانت ها و طلاق ها، ترویج تغییر جنسیت و معضلات نسل جدید را مشاهده می کنیم و به نظرات و عملکرد کاندیداها در مورد سلامت فرهنگی کم توجه هستیم و کارنامه آنها در این موارد را در صورت داشتنِ مسئولیتِ مرتبط، دقیق بررسی نمی کنیم، یعنی از نظامِ ارزش گذاریِ مادی، ترکش خورده ایم!
🔳 چنانچه مساله پیری جمعیت به گوش ما خورده است، اگر روند همزیستی با سگ و گربه و مخاطرات آن را می دانیم، اگر اجازه می دهیم مساله کرامت زن مسلمان در حد تماشای فوتبال وگواهینامه موتور برای ما تنزل داده شود، یعنی اولویت های واقعی ما در هیاهوی زمانه و رسانه گم شده است!
👈 و اینجاست که باید ابتدا نظام ارزش گذاری و اولویت بندی خود را بازبینی کنیم و سپس دست به انتخاب بزنیم!
#انتخابات
#انتخاب_اصلح
#جامع_الاطراف_بودن
✍مهاجر الی الله
@hafezaat
💥 بصیر 💥
❇️ @basire_basir ❇️
هدایت شده از یادداشت های مهاجر( وَ إِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ)
🔐مسائل لاینحل کشور ما وشاه کلید حل آنها
📝 یادداشت انتخاباتی ۱۳
⚪️یکی از توقعات بحقِّ مردم از مسئولین کشور، اقدام موثر برای حل معضلات اصلی کشور است.
🔘به عنوان مثال، هرچند ممکن است نظام ارزشگذاری و اولویت بندی افراد متفاوت باشد، اما موضوعی مثل آلودگی هوا از نظر عموم مردم و خصوصا ساکنان مناطق مبتلابه، موضوعی اصلی است که انتظار دارند اقدام موثری برای حل آن مشاهده شود.
که نمی شود!
◼️اگر چه در ریشه یابی این مشکل، دلایل مختلفی مثل نفوذ سنگین مافیای دارو و انتفاع این جرثومه از آلودگی مطرح می شود،
👈اما به نظر می رسد عدم همکاری، هماهنگی و هم افزایی دستگاههای ذیربط شامل وزارت صنعت و خودروسازها، وزارت نفت و تامین کنندگان انواع سوخت، وزارت نیرو، استانداری ها وشهرداری ها، سازمان محیط زیست، راهنمایی رانندگی و ... اصلی ترین علت حل نشدن این معضل باشد و نهایتا تنها راه حل مشهود، یکسری محدودیت های ترافیکی و تعطیلی هاست!
🔳دومین موضوعی که در حال حاضر در حال تبدیل شدن به مساله ای لاینحل است، مساله زیستِ عمومی عفیفانه است که در این مورد هم مواردی مثل تهاجم فرهنگی، فضای مجازی ولنگار و جرثومه مافیای مد و مواردی از این دست مقصر شناخته می شود،
👈اما در واقعِ امر، وجود ناهماهنگی آشکار بین دستگاههای مربوطه شامل وزارت فرهنگ و ارشاد و دستگاههای تابعه، صدا و سیما، وزارتخانه های آموزش و پرورش و عالی، وزارت ارتباطات و شورای فضای مجازی، وزارت کشور، قوه قضاییه و مجلس شورای اسلامی و ... عامل اصلی حل نشدن این مساله می باشد!
💥هر چند در بَدوِ امر به نظر می رسد برای حل مسائل اینچنینی، تاسیس قرارگاههایی بالادستی مثل ستاد کرونا با بسطِ یَد و احاطه کامل بر دستگاهها، ضروری است، اما با نگاه دقیق تر، به این نتیجه می رسیم که؛
❇️دولت طراز انقلاب اسلامی، دولتی است که ارکان و اجزای آن، از هر گونه تناقض و ناهماهنگی آسیب زا مبرا باشند و بتوانند در تعامل سازنده با یکدیگر هم افزا شوند و مسائل میان سازمانی کشور را به جای پاسکاری حل کنند!
✳️بدون شک چنین دولتی نیاز به وجود یک رئیس جمهور قوی در راس آن دارد که در انتخاب وزرا و معاونین خود بدهکار احزاب، پدرخوانده ها و سهم خواهان نباشد و مجبور نشود ترکیبی ناهماهنگ را گرد میز کابینه جمع کند!
❇️بلکه آزادگی رئیس جمهور و باز بودن دست او در انتخاب همکاران، شرط لازم برای تشکیل کابینه منسجم و هم افزاست که باید از آن مراقبت شود.
⚠️بدیهی است این مهم با سهامداری و لابیگری و زد و بند با احزاب و دسته جات جور در نمی آید!
✳️چنین ترکیبی ان شاء الله خواهد توانست موانع قانونی و بروکراتیک موجود برای همکاریِ موثر دستگاهها را هم از میان بردارد و قدم به قدم کشور را به شرایط مطلوب هدایت کند.
#انتخابات
#انتخاب_اصلح
#مدیریت_راهبردی
✍ مهاجر الی الله
@hafezaat
🔷بعد از اینکه اکاذیب و اراجیفشون در تخریب جلیلی جواب نداد و مشخص شد که جلیلی با دولت رییسی نهایت همکاری رو داشته حالا گیر دادند به اینکه چون منصوری رییس ستاد جلیلی شده دسترسی به نامه ها داشته و اون رو منتشر کرده پس تخلف کرده.
اونقدر احمقن که نمی فهمند خب این نامه گیرنده اش خود جلیلی بوده پس یک نسخه اش دست جلیلی بوده نیاز به دسترسی به اسناد ریاست جمهوری و نامه های دفتر و اقدام منصوری در این خصوص نبوده.
#جلیلی
#انتخابات
#سعید_جلیلی
✅انتخاب بصیر
🆔 @entekhab_basir3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استدلال جالبی و متقنی داره
زبان طنزش رو حتی وقتی چهره ی جدی به خودش میگیره نمیتونه پنهان کنه😅
.
.
درباره این که بعضیا میگن طرفدارای جلیلی باعث شدن حاج آقا رفیعی پست رو پاک کنه...
قشنگ بود😊
#انتخابات
#سعید_جلیلی
💥 بصیر 💥
❇️ @basire_basir ❇️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ سعید جلیلی چه نسبتی با دولت شهید رئیسی دارد؟!
🔶️ سوالی که هر دو نفر به آن پاسخ دادهاند!
هدایت شده از یادداشت های مهاجر( وَ إِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ)
🤝وحدت مطلوب/ وحدت مردود ۱
📝 یادداشت انتخاباتی ۱۴
💠یکی از اصول بسیار مهم در زیست مسلمانانه و زیست اجتماعی عُقَلایی، حفظ وحدت است.
✨قرآن کریم مومنین را اولیای هم می داند که به گفته مفسرین، مانند آجرهای گنبد یکدیگر را نگه می دارند و مانع سقوطِ هم و تخریبِ گنبد می شوند.
❓حالا باید دید وحدت مدنظر اسلام چه ویژگیهایی باید داشته باشد؟
♻️یکی از ویژگیهای اصلی وحدت، این است که وحدت حول چه چیزی باید باشد؟
🔆رهبر انقلاب در توصیه به وحدت، عبارت #وحدتِ_کلمه را به کار برده اند؛
یعنی وحدت باید حول کلمه حق شکل بگیرد نه هر ادعای باطل و امر شبهه ناک یا برخاسته از هواهای نفسانی و منافع قبیلگی ...
❓دومین ویژگی وحدت این است که وحدت در مقابل چه کسی باشد؟
🔻🔺کسانیکه که تفاوتشان با ما صرفا این است که منافع مشترک نداریم؟
ولو اینکه هم وطن و هم کیش ما باشند؟
❓آیا درون مرزهای اسلامی، وحدتِ قبایلِ مشترک المنافع، در مقابل سایر قبایل هم امری شرعی و مطلوب است؟!
🔆باید بگوییم که
👈 اگر وحدت، حول کلمه حق است، پس باید این وحدت در مقابل جبهه باطل شکل بگیرد.
⛔️جبهه باطل می تواند دشمن خارجی و بیرون از مرزهای کشور باشد یا گفتمان باطلی که به درون مرزها نفوذ کرده است.
👈لذا در بررسی وحدت مطلوب، باید فارغ از پوسته ها و ادعاها، حقیقتِ عمل مدعیان و ماهیت اصلی گفتمان ها را پیدا کنیم.
میزان همراهی و تبعیت آنها از حق را تعیین کنیم و به خلوصشان امتیاز دهیم.
👈 آنگاه ببینیم آیا وحدتِ شعارها و پوسته های شبیه به هم، و اجرای سناریوهای بعدی جهت رسیدن به قدرت، طبق روالی که قبایل سیاسی دنبال می کنند،
⛔️منجر به قربانی شدنِ باطنِ حق و تقویتِ ظواهر و شعارهای میان تهی و کم مایه ی حق نما نخواهد شد؟!
⁉️و تا کی قرار است وحدت صرفا بر اساس ادعاها و ظواهر باشد و به حقیقت امر توجه نشود؟
⁉️تا کی قرار است قبایل سیاسی با این فرمول ها، منافع خود را با اسامیِ مکتبی بر مومنین تحمیل کنند؟!
⁉️با تبعیت از چنین روال هایی کِی قرار است به رشد و آگاهی و انتخابات واقعا آزاد برسیم؟!
⚠️نکته قابل توجه این است که در همه مراحل فوق نباید از دشمن خارجی هم غافل شد.
انشاء الله حول وحدت بیشتر خواهم نوشت.
✍ مهاجر الی الله
#انتخابات
#انتخاب_اصلح
#وحدت_کلمه
@hafezaat
هدایت شده از یادداشت های مهاجر( وَ إِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ)
🤝وحدت مطلوب/وحدت مردود ۲
📝یادداشت انتخاباتی ۱۵
✳️در شماره قبلی گفتیم که وحدت مطلوب در جامعه اسلامی، لااقل باید یکی از شاخصه های ضروری را داشته باشد؛
1⃣ حول کلمه حق باشد.
2⃣در مقابل دشمن خارجی، صفوف به هم پیوسته ایجاد کند.
3⃣ در مقابل گفتمان باطل، گفتمان حق را منسجم کند.
✨لازمه شاخصه اول، آن است که کلمه حق، دقیق و باظرافت شناخته شود.
هرچند شناخت کلمه ی حقِّ محض و بیِّن، در مقابل باطل محض، برای مومنین کار چندان پیچیده ای نیست،
⚠️اما اگر باطل با هر درجه از نادرستی خود، لباس حق بپوشد و با حق آمیخته شود،
⚠️و اگر دست های پلید نفاق و دنیا طلبی برای پوشاندن حق و جازدن گنجشک جای قناری، مشغول به کار شود،
👈دیگر تشخیص کلمه حق به این سادگی نیست و ممکن است آنکه فریب تبلیغات و رسانه ها و گندم نمایان جو فروش را خورده، دقیقا خودِ خودِ ما باشیم و غفلتاََ یک منطق القائی نادرست را به خیال منطق حق تکرار کنیم!
✨در معیار دوم، دیگر ریز عقاید و درست و غلط گفتمان ها و عملکردها واکاوی نمی شود.
همه ی مومنین با معنای وسیع ایمان، بلکه همه ی قومیت ها و ملیت ها در مقابل دشمنان بشریت صف بندی می کنند.
مثل وحدت شیعه و سنی و وحدت مسلمانان علیه استکبار و امثال اینها...
⚠️اینجا دیگر بحث اصولگرا و اصلاح طلب و انقلابی و شهروند غیرسیاسی معنا ندارد.
همه با هم با هر درجه از حقانیت، متحد در برابر دشمن!
✨اما بحث وحدت گفتمانی مساله دقیق تر و حساس تری است که ان شاء الله در شماره بعدی به آن خواهم پرداخت.
[🍀لازم به ذکر است در این نوشتار، موضوع بحث ما کنش های برخی سياسيون برای تاثیر بر نتیجه انتخابات است و آنچه از جانب ایشان تحت عنوان اجماع مطرح می شود و ربط دادن آن به امر مقدس وحدت در اسلام!
🍀 و منظور از این نقد، انسجام اجتماعی و ولای طرفینی مومنین و فضای حُسنِ ظن و مدارای مومنانه نیست!]
✍ مهاجر الی الله
#انتخابات
#انتخاب_اصلح
#وحدت_کلمه
@hafezaat
هدایت شده از یادداشت های مهاجر( وَ إِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ)
🤝وحدت مطلوب/ وحدت مردود ۳
📝 یادداشت انتخاباتی ۱۶
💫ظریف ترین و مترقی ترین نوع وحدت، آن اتحاد و هم نوایی است که گفتمان حق را برجسته و تقویت می کند.
⭐️مثال بارز گفتمان حق در زمان ما، گفتمان مقاومت است که دانشجویان بیدار شده ی آمریکا و اروپا و بسیاری مردم جهان با هر تیپ و قیافه و اعتقاد را در حمایت از فلسطین مظلوم، متحد کرده است.
✨تا جاییکه رهبر انقلاب خطاب به دانشجویان آمریکایی فرمودند:"شما امروز در طرف درست تاریخ ایستاده اید."
⚡️برای ایستادن در صف درست، نیازمند شناخت هستیم؛
🔅شناخت گفتمانها، اهداف و محتوای دقیق آنها و نسبت آنها با اسلام ناب و جریان زلال انقلاب اسلامی.
🔅و گفتمان انقلاب را باید با شناخت خط دقیق فکری رهبران آن بشناسیم.
🔆البته که در این راه، مراعات تقواست که به کمک می آید و ما را به فرقان می رساند. خصوصا وقتی پای حب و بغض ها، تمایلات، تعصبات و منافع به میان می آید.
🔰در فضای مُتکثّر امروز، هر گفتمان شامل مجموعه ی زیر گفتمان های؛
🔹اعتقادی
🔹سیاسی
🔹علمی
🔹اقتصادی
🔹مدیریتی
🔹فرهنگی
🔹اجتماعی
و...
می باشد.
🔶خصوصا که متون فراوانی که از تمدن مادی غرب ترجمه شده اند، خلوص محتوای این شاخه ها را تحت تاثیر قرار داده و تشخیص صف درست و ایستادن در آن را دشوار کرده است!
🔶در عرصه سیاست و فضای انتخابات، در حال حاضر، سه گفتمان اصلی موجود است که مولفه های آنها از زبان کاندیداها شنیده می شود و در عملکرد قبلی آنها دیده می شود؛
🔸تکنوکراسی اصلاح طلب
🔸تکنوکراسی اصولگرا
🔸گفتمان عدالت و مقاومت
🔍هر کدام از این گفتمان ها را باید با زیرمولفه های آنها شناخت و سپس مطلوب خود را انتخاب کرد.
💡بدیهی است که اگر برای پیروزی در انتخابات، به دنبال وحدت هستیم و وحدت را امری مطلوب می دانیم، این وحدت باید:
👈اولا گفتمانی باشد و بین افرادی صورت پذیرد که بیشترین قرابت محتوایی و عملکردی را داشته باشند.
👈ثانیا این وحدت باید حول اصلح صورت پذیرد، چرا که حتی تفاضل کم هم در این جایگاه، بسیار است!
⛔️لذا چنانچه مدعیان پدرخواندگی در
🔻غیر قرابت گفتمانی و
🔻 با زاویه مشخص با گفتمان اصیل انقلاب،
یا
🔻 حول شخص غیر اصلح، صرفا از روی ظواهر و شعارها،
نسخه اجماع بپیچند؛
👵 پیرزنی را بزک کرده اند و به نکاح ملت درآورده اند!
🎩سرمان کلاه نرود.
ان شاء الله مختصری در مورد بعضی زیر گفتمان های انقلاب اسلامی خواهم نوشت...
#انتخابات
#انتخاب_اصلح
#وحدت_کلمه
✍مهاجر الی الله
@hafezaat
هدایت شده از یادداشت های مهاجر( وَ إِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ)
🗄مدیر قوه مجریه و مدیریت اجرایی
🔰این روزاها در تعیین ویژگی های لازم برای رئیس جمهور، فراوان به عبارت مدیریت اجرایی برخورد می کنیم.
❗️به نظر می رسد بین دو عبارت مدیریت اجرایی و مدیریت قوه مجریه، به دلیل تشابه لفظی زیاد، یک خلطی صورت گرفته باشد!
🔳مدیریت اجرایی که رشته ای هم به همین نام در دانشگاه وجود دارد، مربوط به اداره یک سازمان مشخص با اهداف و رسالت های محدود است و مدیر اجرایی یا مدیرعامل سازمان، مجموعه را به سمت همان اهداف محدود با موضوعات متمرکز، پیش می برد.
🌐اما مدیریت قوه مجریه، یک مدیریت کلان چند بعدی با موضوعات بسیار متنوع و متعدد است که وزن دهی بالا به شاخص مدیریت اجرایی برای رئیس جمهور، به نظر تقلیل این جایگاه است.
🔆در بررسی شاخص های ارائه شده از جانب رهبر معظم انقلاب برای انتخاب رئیس جمهور، به عبارت مدیریت جهادی برخورد می کنیم که از نظر پرتکرار بودن، متوسط به بالا محسوب می شود.
💠شرایط کار جهادی در تعریف رهبر انقلاب اینگونه است؛
"کار جهادی باید هدفمند، درست متوجه به آرمانها و هوشمندانه و عاقلانه و دشمنشکن باشد."
👈ایشان کار جهادی را در مقابل سیستم مرسوم اداری قرار می دهند و البته در مورد بی قانونی هم هشدار می دهند!
⬅️بنابراین چه در امتیاز دهی به مدیریت اجرایی و چه در تعیین صلاحیت افراد برای تصدی قوه مجریه، چنانچه اهداف و آرمان های جمهوری اسلامی و هوشمندانه و عاقلانه بودن آن کارهای اجرا شده مدنظر قرار داده نشود
و صرفا به ظواهر فیزیکی پیشرفت پروژه ها بسنده کنیم، بدون شک این بررسی در اِشل مدیریت جهادی مد نظر در انتخاب رئیس جمهور نمی باشد.
⛔️چرا که در سالهای گذشته بسیاری پروژه های فیزیکی به ظاهر موفق در کشور انجام شده که از لحاظ فرهنگی، زیست محیطی، ملاحظات عدالت و ... در تقابل با اهداف جمهوری اسلامی بوده اند و یا اسراف و ریخت و پاش های مالی در آنها و نحوه به ثمر رسیدن طوری بوده که نمی توان آنها را در تراز کار جهادی برای جمهوری اسلامی شناخت!
⚠️بدیهی است که این نوشتار برای کمک به پیدا کردن اصلح از بین کسانی است که اهل کار و عمل باشند و اهداف و آرمان ها را هم بشناسند و برایشان مهم باشد.
❌وگرنه نامزدهایی که با واضح بودن عدم شناخت عرصه های مربوط به ریاست جمهوری و صرفا با اپوزیسیون نمایی به دنبال جلب آرای مردم هستند، اصلا شامل این بررسی ها نمی شوند.
#انتخابات
#انتخاب_اصلح
#مدیریت_جهادی
@hafezaat
هدایت شده از یادداشت های مهاجر( وَ إِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ)
🤝وحدت مطلوب/ وحدت مردود ۴
📝یادداشت انتخاباتی ۱۸
✍ هم بچه های بالا و هم دور و بری های خودمان دم از ضرورت وحدت و اجماع می زنند. ما هم قبلا گفتیم که وحدت در قرابت محتوای گفتمان مقبول است نه صرفا ظواهر و شعارها...
حالا که اصرار دارید بسیار خوب، سلَّمنا وحدت کنید!
اما به دو شرط؛
1⃣ اول تصمیم گیرندگان به مردم معرفی شوند.
همان عروس های پشت پرده...
می خواهیم نمایندگان خود را بشناسیم.
می خواهیم بدانیم این تصمیم گیران خودشان چقدر خوش سابقه و انقلابی هستند!
معیار انتخابشان چیست؟
چه کسی آنها را نماینده جبهه انقلاب و حزب الله کرده است؟
2⃣دوم ؛ بنا به تاکید رهبر انقلاب بر لزوم انتخاب اصلح، ولو وقتی تفاضل صلاحیت های افراد کم هم باشد، وحدت باید روی اصلح واقعی باشد.
داستان صالح مقبول هم دیگر نخ نما شده!
روی اصلح واقعی بر اساس ملاک های رهبری وحدت کنید!
☀️فرایند سنجش و امتیازدهی هم شفاف و در ملاء عام باشد و عموم مردم در جریان صفر تا صد آن قرار بگیرند.
خواب دیدن ها و خاطرات را هم فعلا کنار بگذارید.
بسم الله
اول قیّم ها را معرفی کنید
بعد شفاف و در منظر عام تصمیم بگیرید.
✍ مهاجر الی الله
@hafezaat
⭕️اجتماع عظیم مردم کرمان با حضور دکتر جلیلی
زمان: سه شنبه، ۵ تیر ساعت ۲۰
مکان: خیابان کارگر سالن ورزشی تلاش
✅@Jalili_saeed
💥 بصیر 💥
❇️ @basire_basir ❇️
هدایت شده از یادداشت های مهاجر( وَ إِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ)
💎گفتمان اقتصادی انقلاب اسلامی 1
📝 یادداشت انتخاباتی ۱۹
🌐 از میان زیرگفتمان های ذکر شده برای گفتمان کلان انقلاب اسلامی، به نظر میرسد در شرایط فعلی، گفتمان اقتصادی بیش از بقیه دچار مهجوریت شده و ناشناخته مانده است.
🟣یکی از دلایل اصلی این مهجوریت، وجود علم اقتصاد در دانشگاههای دنیاست که برای دانشگاههای ما هم ترجمه می شود و با توجه به سیطره علوم تجربی غربی و تصور واقع نما بودن گزاره های آن، راه تفکر نقادانه نسبت به اصل گزاره ها و دستورالعمل های آن را تا حدود زیادی سد می کند.
🟣 غافل از اینکه علم اقتصادی که امروزه در دانشکده های غرب تدریس و برای ما ترجمه می شود، ذیل فلسفه و ارزشگذاری های نظام سرمایه داری تولید شده است!
🟣طبیعی است وقتی در آن مکتب ارزش اصلی را به سود و سرمایه می دهند، علم خود را هم در همان جهت تولید می کنند.
⚪️ حال آنکه در اسلام ثروتِ ممدوح، هم در روش کسب و هم در به کارگیری شرایطی دارد و اهداف مشخصی را دنبال می کند.
⛔️ و خط قرمزهایی از جمله مذمت انبارسازی و تکاثر و مذمت تفاخر و مذمت بروز شکاف طبقاتی و ... برای آن در نظر گرفته شده است.
🟣علاوه بر آن، در نظام سیاسی سرمایه داری، وجود طبقه کلان سرمایه دار که بتواند جامعه را به خدمت بگیرد و به حرکت درآورد، ارزش تلقی می شود و این طبقه به عنوان پیشران شناخته می شوند!
❓آیا در نظام اسلامی و نزد بزرگان انقلاب هم همینگونه است؟
🔆با رجوع به مطالب پایه گذاران انقلاب اسلامی، از جمله شهید بهشتی، شهید مطهری و شهید صدر و ... درمی یابیم که اهداف اقتصادی اسلام، تفاوت و بلکه تناقض مبنایی و ذاتی با اهداف نظام سرمایه داری دارد.
💠چنانچه در اسلام، اصل بر عدالت همه جانبه است و در تولید ثروت هم علاوه بر حلال بودن، هدف، قدرتمند شدن جامعه اسلامی و پیشرفت اسلام است و این با تجمع ثروت در دست یک عده و کارگری و مزدوری بقیه اقشار منافات دارد.
⬅️چرا که طبقه کلان سرمایه دار ، لاجرم اهداف و مطامع خود را بر ملت تحمیل خواهند کرد.
💠در اسلام پیشران جامعه عموم مردم هستند نه یک قشر خاص!
💠اسلام می خواهد هر کس از ثمره کار خودش بهره ببرد نه اینکه شرایط جامعه به گونه ای شود که عده ای که توان کارکردن دارند هم با خیریه و صدقه قادر به تامین هزینه های خود باشند❗️
❓اما راه برون رفت از این معضلات و نسخه انقلاب اسلامی چیست؟
❓آیا همه چیز باید در انحصار دولت باقی بماند؟!
ان شاء الله خواهم نوشت.
✍ مهاجر الی الله
@hafezaat
هدایت شده از یادداشت های مهاجر( وَ إِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ)
💎گفتمان اقتصادی انقلاب اسلامی ۲
📝 یادداشت انتخاباتی ۲۰
⚪️مبانی اعتقادی انقلاب اسلامی که برآمده از اسلام ناب با نگاه جامع به اهدافِ کلان و اصلی آن است، هر عاملی که باعث تجمع سرمایه در دست یک قشر خاص و استثمار سایر اقشار بشود و سیمای عدالت را مخدوش کند، با جدیت رد می کند.
👈لذا بخش های دانشگاهی، سازمانی و فراسازمانی که در جمهوری اسلامی، مروج این نوع اقتصاد هستند، هیچ تناسبی با گفتمان اقتصادی جمهوری اسلامی ندارند.
⚪️از آن طرف اسلام مالکیت خصوصی عموم مردم را می پذیرد.
اداره انفال و دارایی های عمومی را به حاکمیت می سپرد تا امور مسلمین را ساماندهی کند و شرایط کار و تلاش و انتفاع را بر همگان تسهیل کند.
⛔️ از این منظر، دولت مالک انفال نیست تا آن را به هر که خواست به هر طریقی واگذار کند.
⛔️ازطرفی دولت مالک دارایی های عمومی نیست تا بر آن چنبره بزند، آن را احتکار کند و جلوی بهره برداری عمومی و بهره وری بهینه این اموال را بگیرد.
👈 بلکه شان دولت، ساماندهی،کنترل و نظارت است تا قطار جامعه، پرقدرت، بر ریل عدالت و فرهنگ اقتصادی اسلام به حرکت درآید.
🟡در اینکه قانونگذاری دولت ها در اعطای انفال و تسهیلات عمومی چگونه باشد تا هم بهره مندی عمومی و عدالت اجتماعی تامین شود و هم از لحاظ فرهنگی، دلال پروری نشود، طمع و تن آسانی شایع نشود، فرهنگ کار و تلاش ارزش شناخته شود و گسترش یابد و ... دقایق و ظرایف بسیاری نهفته است که از عهده این نوشتار خارج است.
👈 اما لازم است به این نکته اشاره کنیم که شناخت مسئولین مربوطه در قوای سه گانه و خصوصا دولت و مجلس از مبانی عمیق و تمدنی اسلام و اهداف خرد و کلان آن، شناخت شرایط روز جامعه و جهان و نگاه همه جانبه و آینده نگر آنان، عامل بسیار مهمی است تا طرح ها و لوایح، متناسب با ثروتمند شدن جامعه اسلامی و عادلانه شدن توزیع موقعیت ها و امکانات تنظیم شوند و به مرور فرهنگ اقتصادی هم با قانونگذاری درست به سمت فرهنگ اقتصادی مد نظر اسلام تمایل پیدا کند.
ادامه دارد...
✍ مهاجر الی الله
@hafezaat
لینک گروه مبلغان کشوری دکتر سعید جلیلی 🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/1799684909Cbceb2e5e54
✅ پایگاه اطلاع رسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
هدایت شده از یادداشت های مهاجر( وَ إِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ)
✍اینکه کسی اصلح را آقای الف یا ب تشخیص بدهد، فی نفسه مشکلی ندارد!
💡اگر بر مبنای حجت عقلی و شرعی باشد و شاخص های رهبری را ملاک قرار دهد.
⛔️اشکال از جایی شروع می شود که جریان های فریب دست به کار می شوند؛
دروغ تولید می کنند،
نظرسنجی می سازند،
بر مبنای دروغ و مغالطه مطلب می نویسند،
⚠️و ملت را به جان هم می اندازند!
هر کسی فکر می کند اطلاعات خودش صحیح است!
📜اینجا دیگر باید پای قانون وسط بیاید،
⚖قوه قضائیه نظارت کند.
🔎مدعی العموم از حق مردمی که وقت و اعصابشان بازیچه قدرت طلبی حلقه های دور کاندیداها و ذینفعان مربوطه قرار گرفته ، دفاع کند!
⁉️چرا فرایند انتخابات ما باید اینقدر بی صاحب باشد که حتی خود آنها که خود را در قد و قواره ریاست جمهوری دیده اند، حتی در رسانه ملی جنگ روانی راه بیندازند و سعی در فریب مردم داشته باشند؟!
❓چرا باید قلم به مزدهای مجازی به این راحتی با روان مردم بازی کنند؟!
⁉️از خدا نمی ترسند، قانون هم نداریم؟!
❓ دادستانی هم شانش فقط تماشاست؟
❓چه کسی از حقِّ مردم، از حقِّ کشور، از اخلاق، از آینده فرزندانمان، از ثمره خون شهیدان که جمهوریت و اسلامیت صادقانه و بی غلّ و غش است، دفاع خواهد کرد؟!
فَأَيْنَ تَذْهَبُونَ؟!
@hafezaat
🔴مناظره پزشکیان و جلیلی امشب برگزار میشود
🔹اولین مناظره نامزدهای دور دوم انتخابات ریاست جمهوری ساعت ۲۱:۳۰ امشب برگزار می گردد.
💥 بصیر 💥
❇️ @basire_basir ❇️
هدایت شده از ویرایش بصیر
🔴مناظره پزشکیان و جلیلی امشب برگزار میشود
🔹دومین مناظره نامزدهای دور دوم انتخابات ریاست جمهوری ساعت ۲۱:۳۰ امشب برگزار می گردد.
💥 بصیر 💥
❇️ @basire_basir ❇️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹پزشکیان دیروز: اصلاحاتی ام
🔹پزشکیان امروز: عضو هیچ حزب و گروهی نیستم.
#پزشکیان
💥 بصیر 💥
❇️ @basire_basir ❇️
هدایت شده از کانال سیاسی 💥 بصیر 💥
#توییت استاد علیرضا پناهیان:
جلیلی به عنوان یک رئیسجمهور آگاه و مقتدر همان است که در مناظره آخر به ویژه بیانیه پایانی، خود را نشان داد.
او میتواند حماسه بیافریند و حق مردم را از سیاستبازان بگیرد.
در مابقی مناظرهها بیشتر شبیه یک استاد دانشگاه مهربان بود که میخواست ثابت کند برای هر مشکلی راهحلی وجود دارد.
@Panahian_ir
#انتخابات
#جلیلی
💥 بصیر 💥
❇️ @basire_basir ❇️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام
ببینید این مولوی اهل سنت است با زبان بلوچی در مورد دکتر جلیلی چه میگوید؟!
🔶حمایت قاطع ملاحسن از بزرگان اهلسنت در چابهار در حمایت از سعید جلیلی.....
🔸تو مذاکره باید سختگیر باشیم نه مثل روحانی نه مثل خاتمی کشور رو به هم زدن
بخدا قسم اینا کشور رو به هم زدن.
🔸مذاکره ای که روحانی امضاء کرد از نظر اقتصادی هیچ تغییری ایجاد نکرد اگه اتفاقی افتاده بیان ثابت کنند
🔸اگر جلیلی در زندگی اش فساد کرده بود همین ها آبروش رو میبردن
جلیلی دزد نیست هیچکس هم نمیتونه ثابت کنه جلیلی دزد هست.
اما روحانی چی؟
روحانی خورد... اطرافیان روحانی خوردن... خاتمی خورد.
حالا زورشون اومده میگن جلیلی تندرو هست حزب اللهی هست
اصلا حزب اللهی باشه چه اشکالی داره؟
اگر حزب الله نبود اگه آقای خامنه ای نبود اگر جبهه مقاومت نبود کسی از فلسطین و غزه حمایت نمیکرد.
#انتخابات
💥 بصیر 💥
❇️ @basire_basir ❇️