هدایت شده از عالَم سیاست || داود مدرسی یان
این بیاحترامیها و برخوردها نباید ادامه پیدا کند.
اگر دست نهادها و مامورین قدرت عادت کردند به زدوخورد و بیاحترامی و باتوم و اسپری فلفل و گلوله؛ ترمیم این رابطه بسیار سخت است.
نکنید آقاجون با این نظام و ملت! انگار عادت شده تا صدای اعتراضی در یک گوشهای بلند شد باتوم و اسپری فلفل بیاید وسط! حرمت و شان مردم را نشکنید. این مردم برای کشور خون دادند. این مدل رفتارها نتیجه خوبی ندارد. #قطار_مشهد_اهواز
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
📌 آدم ها و جریان ها را درست بشناسیم!
🔹 باور کنیم خیلی وقت است دستهبندیهای پوچ جناحی، بیاعتبار شده. امروز اگر بخواهیم با همان تابلوهای مضحک راست و چپ و اصولگرا و اصلاحطلب، آدمها و تصمیماتشان را تحلیل کنیم، حتماً اسباب مضحکهی نسلها خواهیم شد.
🔹 آدمها را بر اساس موقعیتی که در آن ایستادهاند و جریانی که تقویتش میکنند بشناسیم. انقلابی و غیر انقلابی را هم با همین قاعده شناسایی کنیم.
🔹 انقلابیای که اثر تصمیمش، تقویت مقصد و مقصودِ محافظهکاران و ابازرها باشد، محافظهکار است؛ حتی اگر کفن بپوشد و حنجره بدرد!
✍🏻 روحالله رشیدی
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
📌 منطق اسلام برقراری عدالت توأم با معنویت است
استاد شهید مرتضی مطهری:
🔹 اگر در جامعهای، عدالت اجتماعی برقرار نباشد پایه معنویت هم متزلزل خواهد بود. منطق اسلام این است که معنویت را با عدالت توأم با یکدیگر میباید در جامعه برقرار کرد.
🔹️ در جامعهای که عدالت وجود نداشته باشد، هزاران هزار بیمار روانی به وجود میآیند. محرومیتها ایجاد عقدههای روانی میکند و عقدههای روانی تولید انفجار؛ یعنی اگر جامعه به تعبیر علی علیه السلام به دو گروه گرسنهی گرسنه و سیرِ سیر تقسیم شود، وضع به همین منوال باقی نمیماند، بلکه صدها تالی فاسد به همراه خواهد آورد.
🔹 یک گروه گرفتار بیماریهایی نظیر تفرعن، خودبزرگبینی و ... میشوند و گروه دیگر دچار ناراحتیهای ناشی از محرومیت.
🔹️ ما در جامعه آینده خودمان باید همان طور که مسئله عدالت را با شدت مطرح میکنیم، به همان شدت نیز مسئله معنویت را طرح کنیم.
🔹 متأسفانه در جامعههای بشری معمولا نوعی نوسان وجود دارد، به این معنی که ابناء بشر اغلب بین دو حالت افراط و تفریط نوسان میکنند و کمتر طریق اعتدال را در پیش میگیرند.
🔹️ در جامعه خودمان اگر به گفتهها و نوشتههای پنجاه سال پیش نگاه کنیم، میبینیم درباره معنویت زیاد سخن گفتهاند، اما درباره عدالت یا سخن نگفتهاند و یا بسیار کم گفتهاند.
📚 کتاب آینده انقلاب اسلامی، ص۱۷۹
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀| دو سال پیش با این وعدهها آمدند! اما حال بعد از دو سال میبینیم خیزش برای شما بود و سختی برای مردم....
مـردم، مرد میدان بودنتان را هم چشیـدند😔.
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
🔵🔴⚪ اولین گام تحول در دفتر رهبری؛ انتخاب سخنگو
حجت الاسلام محمد محمدی گلپایگانی
ریاست محترم دفتر مقام معظم رهبری
سلام علیکم؛
آسیب شناسی چند سالهی جنبش عدالتخواه دانشجویی از دفتر رهبر انقلاب، نشان از تاثیر قابل توجه دفتر رهبری در ساختار حکمرانی میدهد و دفتر رهبری همچون سایر ساختارها و سازمانها،از ساختار بروکراتیک کشور، مجزا نمیباشد.
بر همین اساس دفتر رهبری نیز باید همانند سایر ساختارهای کشور خود را ملزم به شفافیت و پاسخگویی در برابر اقدامات و ماموریتهای خویش بداند.
مقدمه و لازمه هر اصلاح و تحولی، وجود بستری مناسب برای ارتباط مستمر با منتقدان و اصحاب رسانه است تا سوالات و انتقادات مرتبط با زیر مجموعههای رهبری مطرح گردد و ابهامات و سوالات مطروحه در اذهان عمومی به طور مستقیم بیان شود و از منظر حقوقی پاسخ داده شده و مسئولیت آنها بر عهده گرفته شود.
لذا از شما درخواست میشود؛ سخنگویی با جایگاه حقوقی برای دفتر رهبری تعیین نمایید تا علاوه بر پاسخگویی از ظرفیتهای مردمی برای نظارت بر دفتر رهبری در راستای تحول آن استفاده شود.
امید است که با انجام این اقدامات که گام های اولیه تحول دفتر رهبری است، پاسخگویی که جزئی از حقوق ملت است، بیش از این بر زمین نماند و این حس که مردم خود را نامحرم دفتر رهبری میدانند، شکسته شود و اینطور نباشد که مسئولان دفتر رهبری به واسطه انتصاب به رهبری خود را مبرای از پاسخگویی به مردم و نظارت مردمی بدانند.
والسلام علی من اتبع الهدی
پینوشت: لازم به ذکر است که در طی ۲ سال گذشته به دفعات از آقایان علی اصغر حجازی، علی آقامحمدی، حسین محمدی، محمد جواد ایروانی و سایر منصوبان رهبری جهت حضور در دانشگاه و پاسخگویی به سوالات دانشجویان دعوت به عمل آمده است و هر بار با عدم حضور آقایان و پاسخگویی آقایان در فضای عمومی همراه شده است.
رونوشت: مقام معظم رهبری؛ حضرت آیت الله العظمی سید علی خامنهای
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
⭕️ نهی از معروف و امر به منکر
🔹 متن بالا درباره حمله چند زن بیحجاب به یک آمر به معروف، نوشته شده و نویسنده آن (که فردی روحانی است) چند هفتهای است که به ریاست یک مرکز پژوهشی وابسته به ریاست جمهوری منصوب شده است!
🔹 این که چرا یک فرد مخالف "امر به معروف و نهی از منکر"، در دولت سیزدهم به مدیریت "اندیشگاه" وابسته به ریاست جمهوری منصوب شده، نکتهای است که توجه رئیس جمهور را به آن جلب میکنیم!
▪️آیا چنین انتصابهایی در دولت سیزدهم به معنی حمایت از "امر به منکر و نهی از معروف" نیست؟
دکتر کوشکی
آقای رئیسی لطفا رسیدگی بفرمایید ، ما از دولت انقلابی انتظاری غیر از این داریم.
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
📢 جزئیات بازداشت پسر میرسلیم به جرم مسائل امنیتی
👤«مصطفی میرسلیم»
🔹پسرم (مهدى) را پس از دو سال مراقبت، در تیرماه ١٣٩٨ بازداشت و در بهمن ۱۳۹۸ به اتهام اقدام علیه امنيت ملی به پنج سال حبس محكوم کردند که پس از درخواست تجديد نظر و قطعى شدن حكم، در بهمن ١٣٩٩ به زندان اوين برده شد.
🔹منافقین با شناسايى و سوء استفاده از نقطه ضعف مهدى او را به دام انداخته و سعى كردند از او اطلاعاتی بدست بیاورند که البته چون او فاقد هرگونه اطلاعات طبقهبندى شده بوده، موفقيتى جز به دام انداختن او به دست نياوردند.
🔹بنده برای جلوگیری از هرگونه شائبه و شبهه، در هیچ یک از مراحل بازداشت و بازجويى و محاكمه و تجديد نظر دخالتی نکردم.
🔹نقطه ضعف مهدى از بدو تولد با او بوده و این مسئله هم جسمی است و هم روحی. فرزندم بسيار عاطفى و ساده لوح است؛ این ضعف موجب ناتوانی در تامین وضعیت معیشتی او شده و منافقین نیز با استفاده از همین موارد توانستند او را جذب کنند و به انحراف بكشانند و مأموران امنيتى نيز گمان كرده بودند كه او عنصر اثرگذاری است
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ #غدیر؛ برای چراغانی و مداحی، یا اقامه عدل؟
🎙 #امام_خمینی:
💬 زنده نگه داشتن این عید، نه برای این است که چراغانی و قصیدهخوانی و مداحی بشود، اینها خوب است، اما مسئله این نیست.
💬 ولایتی که در حدیث غدیر است به معنای حکومت است، نه به معنای مقام معنوی.
💬 اینکه از غدیر آن قدر تجلیل کردهاند، نه از باب این است که حکومت یک مسئلهای است، آنکه هست #اقامه_عدل است.
#عدالت
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
13.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ وقتی در عدالت عقب مانده شدیم، که مردم را حذف کردیم!
◀️ حجت الاسلام #قنبریان در برنامه ثریا از نقش #مردم در برقراری #عدالت میگوید.
🔹 ایده اندیشمندان و رهبران انقلاب برای #سیاست و #اقتصاد در جمهوری اسلامی، سپردن امور به دست مردم بود، که در #قانون_اساسی نیز گنجانده شد.
🔹 از انتخاب حاکم در امر سیاست تا پذیرفتن نقش های اقتصادی حرف از #جمهوریت و مردم سالاری است.
🔹مادامی که مردم از امر سیاست و اقتصاد کنار گذاشته شوند، شاهد #عقب_ماندگی_در_عدالت و ایجاد اقلیتی برخوردار و اکثریتی حاشیه ای در امر سیاست و اقتصاد خواهیم بود.
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
🚨چرا مسؤولین کشور حاضر به فعالیت در شبکههای داخلی نیستند؟!
🔹️برای اطلاع از مواضع و اقدامات مسؤولین جمهوری اسلامی یا میبایست در شبکههایی عضو شد که برای استفاده نیاز به نصب فیلترشکن دارند(توئیتر، تلگرام)
یا شبکهای که حجم بسیار زیادی از محتوای مستهجن را در خود جای دادهاند(اینستاگرام)
* البته این مورد، تنها مصداقِ لگدزدن به قانون توسط قانونگذاران نیست *
#اینجا_سرزمین_تناقضهاست
✅عدالتخانه#فریاد_مستضعفین
🆔 @edalatkhane
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻نقد:
۱. پیشفرض سخن این متفکّر عالیمقام، آن است که بیحجابی، برخاسته از "میل دختران و زنان مجرّد به تبرّج برای همسریابی" است. این در حالی است که بسیاری از بیحجابها، "متأهل" هستند. پس این تحلیل، فقط میتواند علّت "بخشی از بیحجابیها" را توضیح بدهد، نه بیشتر.
۲. مشاهدات نشان میدهد زنانی که در دورۀ تجرّد، بیحجاب بودند، در دورۀ تأهل نیز بیشوکم، سبک پوشش خود را "تغییر" نمیدهند و همچنان میل به خودنمایی دارند؛ چراکه بیحجابی به "سبک زندگی"شان تبدیل شده است.
۳. مهمتر و بنیادیتر از ازدواج، "درونیسازی ارزشها" در فرد از طریق "ایجاد فکر و فرهنگ اسلامی" در اوست. در این حال است که دیانت فرد، مغلوبِ "شرایط بیرونی" نمیشود.
۴. هر چند "بگیروببند"، راهحل "اوّل" و "آغازین" نیست و باید "سازوکارهای فرهنگی و معرفتی" را در پیش گرفت، امّا برای آن دسته از بیحجابها که "اثر فرهنگی و معرفتی" نمیپذیرند و "عامدانه" و "لجوجانه"، فضای جامعه را آلوده به ولنگاری میکنند، "تنها راهحل" است. اینان "معتقد" به حجاب نیستند، امّا برای مصالح جامعه، باید "ملزم" به آن باشند.
۵. اگر حجاب، "قانون" هست - که هست - "بُعد حقوقی" نیز خواهد داشت و در این صورت، نمیتوان "بیحجابهای قانونشکن" را فقط "نصیحت اخلاقی" کرد.
۶. حتّی خود "دین" نیز عرصۀ عمومی را به "وجدان اخلاقیِ متدیّنان" وانمیگذارد، بلکه "منعها" و "مجازاتها"یی را برای متخلفان از شرع در نظر میگیرد که از جهت "قدرت بازدارندگی" نسبت به مفاسد، مفید و مؤثّر هستند و علّت تشریع آنها نیز همین امر است.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi