السلام علیک یا بنت الحسن المجتبی علیه السلام
۲۰ محرم و ۲۲ صفر، سالروز شهادت حضرت شریفه خاتون، دختر امام مجتبی ...🖤
✨سیده شریفه مشهور به طبیب اهل بیت
حرم سیده شریفه (س) دختر امام حسن (ع) که در منطقه طهمازیه، ۳۰ کیلومتری شهر کربلا و در ۹ کیلومتری از مرکز شهر حله قرار دارد...
ایشان در بین مردم عراق جایگاه ویژهای دارد؛ تا جایی که این حرم که معروف به حرم طبیب اهل بیت (ع) است، یک روز هم خالی از جمعیت نشده و حتی گاهی پارچهها و کاغذهایی که از کرامات ایشان روی دیوارهای حرم نصب شده تا سایر زائران هم از کرامتهای دختر امام حسن (ع) مطلع شوند..
طریقه توسل به ایشان🌱
هدیه کردن یک سوره یس و
صد صلوات (اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم)
🔗 چنل انجمن علوم تربیتی
#نکات_تربیتی_کودک
4⃣انگیزه و هدف 🦋
انگیزه در اصطلاح چیزی است که به رفتار انسان هم جهت و هم شدت میدهد.
انگیزه عامل بسیار مهم و اغلب مهمترین شرط یادگیری است و مانند نیروی محرکی است که یادگیرنده را در جهت هدف به فعالیت وا میدارد. بنابراین هرچه انگیزه، بیشتر باشد، یادگیرنده در راه رسیدن به هدف تلاش بیشتری خواهد کرد.
برخی از دانشآموزان از لحاظ توانایی و بهره هوشی شباهت فراوانی به هم دارند، اما از لحاظ پیشرفت تحصیلی بسیار با یکدیگر متفاوت هستند؛ این امر بستگی به اشتیاق و انگیزه آنها دارد؛ به این نحو که دانشآموزان با انگیزه، نسبت به فراگیری علم و دانش اشتیاق بیشتری دارند و کنجکاو، سختکوش و جدی هستند و زمان و تلاش بیشتری را برای مطالعه و انجام تکالیف صرف میکنند، در حالیکه دانشآموزان بدون انگیزه رغبتی به تلاش و کوشش ندارند.
لذا نداشتن انگیزه یکی از دلایل اصلی اُفت تحصیلی به شمار میرود و باعث ناامیدی و دلسردی درکودک میشود
. بیانگیزگی گاه نیز زمینهساز ایجاد مشکلات روانی و انحرافات اجتماعی میشود. همچنین کاهش انگیزش تحصیلی زیانهای علمی و فرهنگی و اقتصادی را متوجه جامعه و خانواده میکند.
🔗 چنل انجمن علوم تربیتی
#ویژگی_نوجوانان
مراحل نوجوانی
تغییرات در سه مرحله انجام می شود:
مرحله اول: فاصله گرفتن (12ـ14 سالگی)
بروز رشد جسمی و اولین نشانه های بلوغ، با نوعی تمایل طبیعی برای فاصله گرفتن کودک از بزرگ سالان، بخصوص والدین همراه است.
این تمایل می تواند در بستن در اتاق یا حمام توسط کودک و یا محرمانه جلوه دادن تغییرات بدن مشاهده شود.
این گونه رفتارهای محرمانه و اختصاصی، نقش روانی ـ اجتماعی مهمی در پایان دادن به وابستگی های کودکانه قبلی به والدین و سایر بزرگ سالان ایفا می کند.
با افزایش این فاصله، کودک می تواند با دوستان نزدیک خود راز و رمزهایی را مطرح کند و ارتباط های ویژه دوره نوجوانی را با گروه هم سالان و به دور از والدین و معلمان و دیگر بزرگ سالان به وجود آورد. در کودکان عادی، این فاصله تا آنجا گسترش می یابد که به کشف هویت و جنسیت و سایر جوانب رشد «خود» در آنان منجر شود.
🔗 چنل انجمن علوم تربیتی
#معرفی_کتاب
📕معرفی کتابِ « برنامهریزی به روش بولت ژورنال »
نویسنده « راید کارول »
ترجمه « زهرا نجاری »
این کتاب برای کسانی که دنبال برنامه ریزی و مدیریت زمان هستند ، کاملاً مناسب است .
کتاب برنامهریزی به روش بولت ژورنال ، نه تنها یک سیستم برنامه ریزی قدرتمند و منعطف را به شما معرفی می کند بلکه یک کتاب انگیزشی پرمغز نیز هست.
🔗 چنل انجمن علوم تربیتی
خدایا امشب
برای همه دوستان و عزیزانم
قلبی نورانی
ضمیری آروم ،لبی خندان
خوابی آرام و
رستگاری عنایت بفرما🤲
دلتون مالامال از امید
شبتون آرام🌙
🔗 چنل انجمن علوم تربیتی
سلاااام
صبحتون بخیروشادی
لبتون خندون
رزقتون زیاد
دلتان به پاکی صبح
افکار بلندتان سبز😉
🔗 چنل انجمن علوم تربیتی
#حدیثگرافی
▪️ امام علی علیه السلام:
🔸دانش دارنده خود را نگهبان است .
🔹 العِلمُ يَحفَظُ صاحِبَهُ
📚 منية المريد صفحه ١١٠
🔗 چنل انجمن علوم تربیتی
#معلم_یادگیرنده_مادام_العمر
معلم خوب از دیدگاه ابوعلی سینا☘
ابوعلی سینا می گوید: کسی که عهده دار تربیت کودکان می شود باید حداقل این خصوصیات را دارا باشد:
1- خردمند باشد: یعنی مهمترین خصیصه معلمی را که دانایی است دارا باشد و بر آنچه که آموزش می دهد تسلط علمی داشته باشد و بتواند پاسخگوی سوالات دانش آموزان باشد.
2- دیندار باشد: از دیدگاه تربیت دینی علی رغم اینکه بر دانایی معلم تاکید می گردد، با این وجود آن را شرط کافی برای نشستن بر کرسی معلمی نمی داند بلکه آنچه که معلم را الگو و سرمشق رفتاری دانش آموزان قرار می دهد، ادب، اخلاق و تقوای اوست. بنابراین منظوراز دینداری و دارا بودن این خصوصیات عالی، رفتاری است که لازم است شخصیت و منش معلم به آنها آراسته گردد.
3- آشنا با تربیت کودک باشد: بدون شناخت ویژگی های رشد و نیازها و خواسته های کودک در مراحل مختلف سنی و بدون آشنایی با چگونگی شکل گیری مفاهیم در ذهن کودک و دیگرابعاد شخصیتی او امکان تعلیم و تربیت وجود نخواهد داشت. معلم باید کودک را بشناسد و راههای تامین نیازهای عاطفی، اجتماعی وعقلی او را بفهمد.
4- باوقار و سنگین باشد: شغل معلمی به مانند دیگر شغل ها نیست، او با کرامت انسان سروکار دارد. اگر با وقار و با هیبت نباشد در چشم دانش آموزان کوچک جلوه می کند، در این صورت احترام و اعتماد از او سلب می شود. وقار و سنگینی و برخوردهای همراه با ادب و بیان سخنان حکیمانه، معلم را در نزد دانش آموزان بزرگ و قابل اعتماد می سازد و به عنوان الگو و تکیه گاه دانش آموزان محسوب می گردد. این نکات در کلاس های مدرسه، آموزش مجازی و غیرحضوری، تدریس خصوصی آنلاین، کلاس های آموزشگاهها و ... می تواند برای اساتید مفید باشد و مورد استفاده قرار گیرد.
🔗 چنل انجمن علوم تربیتی