فتنه و بیداد و بلا بود شام
سخت تر از کرب و بلا بود شام
ساز و نی و نغمه و آهنگ بود
دسته گل سنگدلان سنگ بود
https://eitaa.com/eeshg1
💫 ثواب صلوات
از امام صادق علیه السلام پرسیدند:
یوم الحسره، کدام روز است که خدا می فرماید:
بترسان ایشان را از روز حسرت.
حضرت جواب دادند:
آن روز قیامت است که حتی نیکوکاران هم حسرت می خوردند که چرا بیشتر نیکی نکردند.
پرسیدند: آیا کسی هست که در آن روز حسرت نداشته باشد؟
حضرت فرمودند:
آری، کسی که در این دنیا مدام بر رسول خدا صلوات فرستاده باشد.
📚وسائل الشیعه/ج7/ص198
❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
https://eitaa.com/eeshg1
🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃
تهمت و بهتان به اندازه اى زشت و زننده است كه حتى شیطان هم از انجام دهنده آن دو بیزارى مى جوید.
شیطان از رفتارهاى زشت و اعمال خلاف استقبال مى كند؛ ولى برخى از رفتارهاى ناروا آن قدر زشت و پلیدند كه شیطان هم آن ها را تایید نمى كند. یكى از این اعمال ، نابود كردن وجهه افراد در جامعه ، و ریختن آبروى آن ها به وسیله بهتان یا نعمت است .
امام جعفر صادق (ع ) در این زمینه مى فرماید:
من روى على مۆ من روایه یرید بها شینه و هدم مروءته لیسقط من اعین الناس اخرجه الله من ولایته الى ولایه الشیطان ، فلا یقبله الشیطان (1).
اگر كسى سخنى را بر ضد مۆ منى نقل كند و قصدش از آن ، زشت كردن چهره او و از بین بردن وجهه اجتماعى اش باشد و بخواهد او را از چشم مردم بیندازد، خداوند او را از محور دوستى خود خارج مى كند و تحت سرپرستى شیطان قرار مى دهد؛ (ولى) شیطان هم او را نمى پذیرد.
1- كلینى : كافى ، ص 358، ح 1.
https://eitaa.com/eeshg1
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
🕋
✅ حجت الاسلام #حسینی_قمی
❇️ برای مبارزه ی با شیطان نذر کنید!
اگر انسان نمی تواند در وسوسه با شیطان مبارزه کند نذر کند.
برای دوری از وسوسه های شیطانی باید زمینه های گناه را از بین برد. با وجود زمینه ها فایده ای ندارد، مقدس اردبیلی باشی، حضرت موسی باشی، امام علی علیه السلام باشی شیطان از وسوسه هایش نا امید نمی شود.
اگر می خواهیم طهارت نفس داشته باشیم یکی از راه های آن، این است که زمینه های وسوسه شیطانی را از بین ببریم. نمونه آن خلوت با نامحرم، انتخاب دوست خوب و بد و ... است. شیطان قوی است. یکی از راه هایی که بزرگان انجام میدادند در این راه نذر کردن بود. فضائل اخلاقی را با نذر در زندگیشان آوردند و رذائل اخلاقی را با نذر از زندگیشان دور می کردند. اگر انسان نمی تواند در وسوسه با شیطان مبارزه کند نذر کند.
https://eitaa.com/eeshg1
🌼🍂🌼🍂🌼🍂🌼🍂🌼🍂
✅اهمیت نماز اول وقت در عاشورا
🌸سید الشهداء (عليه السلام) در سخت ترین شرایط و در حین جنگ، نماز را در اول وقت اقامه کرده و هیچ چیز نتوانست مانع نماز اول وقت ایشان شود، نفرمود اول جنگ و بعد نماز؛ او این درس را از پدر بزرگوارش على (عليه السلام) آموخت.
امام حسين (عليه السلام) در ظهر عاشورا 2 ركعت نماز خواند كه اين دو ركعت نكات زيادي دارد
💐1.امام مي توانست در خيمه رود و نماز بخواند، اما نرفت
🌹2. مي توانست فرادا نماز بخواند و نخواند
🌺3. مي توانست نماز را به وقت ديگري موكول كند كه نكرد
🌷4. چرا امام براي آب درخواست نكرد ، اما براي نماز درخواست توقف جنگ را داد
و صدها چراي ديگر
👌نماز ظهر عاشورا شايد 2 دقيقه بيشتر طول نكشيد و بيش از 34 بند بيشتر نداشت (7 آيه حمد و 5 آيه توحيد كه در2 ركعت مي شود 24 آيه + 2 ركوع و 4 سجده و 3 بند در تشهد و سلام آخر )
https://eitaa.com/eeshg1
👌به گواهی تاریخ هنگام اقامه نماز در ظهر عاشورا كه 34 جمله بيشتر نداشت 30 تیر به سوی امام حسین (عليه السلام) پرتاب شد یعنی تقریباً در برابر هر کلمه اي یک تیر
اين يعني اقامه نماز؛ و ما،در زيارتنامه امام مىگوييم:
«أَشْهَدُ أَنَّكَ قَدْ أَقَمْتَ الصَّلَاهَ» شهادت مىدهيم كه تو اقامه گر نماز بودى.
حال آيا ما هم اهل اقامه ي نماز هستيم؟
📝كساني كه اهل نماز نيستند يا اهل اقامه ي آن ؛ جواب امام حسين(عليه السلام) را چه مي دهند؟
#همراه با #اهلبیت علیهم السلام
https://eitaa.com/eeshg1
🌸💚🌸💚🌸💚🌸💚🌸
سلام من به محرم و به غصه و غم مهدی
به چشم کاسه خون و به شال ماتم مهدی
فرا رسیدن ماه عزا ، ماه محرم بر همگان تسلیت باد 😔✋
https://eitaa.com/eeshg1
معنای لبیک چیست؟ آیا بکاربردن لبیک که در لبیک اللهم لبیک برای خدا استفاده شده، برای امام حسین علیه السلام درست است؟
🌀«لبّیک» به معنای پاسخ مثبت دادن، موافقت کردن و پذیرش دعوت یا قبول آن است؛ پذیرشی همراه با تکریم و تعظیم و تجلیل. این واژه در اصل «لَبَّینِ لَکَ» بوده که در اثر ادغام به صورت «لَبَّیک» درآمده است.
🌀این کلمه (که بخش اصلی تلبیه احرام را تشکیل می دهد) به عنوان یکی از واجبات حج است که با گفتن آن، شخص حج گذار وارد احرام می شود.
🌀در مورد علت وجوب این عمل در اول مناسک حج، این مطلب در روایتی از امام کاظم(ع) آمده است که ایشان فرمودند: «هنگامی که مردم مُحرِم می شوند، خداوند آنها را صدا می زند و می فرماید: ای بندگان من! همان گونه که شما برای من احرام بستید، آتش جهنّم را بر شما حرام کردم. گفتن «لبیک اللهم لبیک» اجابت کردن خداوند در مقابل این گفته او است».
🌀همچنین در روایات دیگری آمده است که این عبارت در پاسخ به آیه ای از قرآن است که به حضرت ابراهیم(ع) فرمود: «به مردم اعلام کن تا به حج و زیارت کعبه بیایند. مردم با گفتن این کلمه، به دعوت خداوند، جهت زیارت خانه او پاسخ مثبت می دهند».
🌀این واژه در میان دعاهای تکبیر های اول نماز نیز آمده است. در برخی از دعا های دیگر مانند دو دعا از صحیفه سجادیه نیز وارد شده است. در این موارد نیز به همان معنای پذیرفتن دعوت و پاسخ مثبت دادن به فراخوانی خداوند جهت انجام نماز، دعا و... است.
🌀استفاده از آن برای غیر خدا هم جایز است
https://eitaa.com/eeshg1
🔰 🔰
✍ #سید_الشهداء (ع) و عزاداری براے سیدالشهداء علیه السلام در کلام #امام_خـــمینے (ره)
🌟هر مکتبی هیاهو میخواهد، باید پایش سینه بزنند، هر مکتبی تا پایش سینه زن نباشد، تا پایش گریه کن نباشد، تا پایش توی سر و سینه زدن نباشد، حفظ نمیشود. اینها اشتباه میکنند، برخی نمی دانند که نقش روحانیت و نقش اهل منبر در اسلام چیست، خودتان هم شاید خیلی ندانید! این نقش یک نقشی است که اسلام را همیشه زنده نگه داشته، آن گُلی است که هِی آب به آن میدهند زنده نگه داشته، این گریهها مکتب سید الشهداء(ع) را زنده نگه داشته؛ این ذکر مصیبتها مکتب سیدالشهداء را زنده نگه داشته است.
ما باید برای یک شهیدی که از دستمان میرود عَلَم بپا کنیم، نوحهخوانی کنیم، گریه و فریاد کنیم، دیگران این کارها را میکنند، دیگران فریاد میزنند وقتی یکی از آنها کشته شود. فرض کنید که از یک حزبی یکی کشته بشود، میتینگها میدهند و فریادها میکنند. این یک میتینگ و فریادی برای احیای مکتب سیدالشهداء (ع) است.
همین گریهها نگه داشته این مکتب را تا اینجا و همین نوحهسراییها، همینهاست که ما را زنده نگه داشته، همینهاست که این نهضت را پیش برده، اگر سیدالشهداء نبود، این نهضت هم پیش نمیرفت، سیدالشهداء همه جا هست: #کُلُّ_أرضٍ_کربلا. همه جا #محضر_سید_الشهداء است، همه #منبرها محضر سیدالشهداء است، همه #محرابها از سیدالشهداء است.
📗منبع: صحیفه امام، ج8، ص 519 و 526-530
https://eitaa.com/eeshg1
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
🌷سیدی یا اباعبدالله🌷
بعد مرگم ﺑﻨﻮﯾﺴﯿﺪ ﺑﻪ ﺳﻨﮓ ﻟﺤﺪﻡ
ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﻋﺸﻖ حسين بن ﻋﻠﯽ ﺭﺍ ﺑﻠﺪم
ﻧﻨﻮﯾﺴﯿﺪ ﮐﻪ ﭘﺮﭘﺮ ﺷﺪﻩ ﻫﻤﭽﻮﻥ ﮔﻞ ﯾﺎﺱ
ﺑﻨﻮﯾﺴﯿﺪ ﺷﺪﻩ ﻣﺴﺖ ﻭ ﺧﺮﺍﺏ ﻋﺒﺎﺱ
ﻧﻨﻮﯾﺴﯿﺪ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺭﻭﺯازل ﻣﺬﻫﺒيم
ﺑﻨﻮﯾﺴﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﺎ ﺭﻭﺯ ﺍﺑﺪ ﺯﯾﻨﺒﯿﻢ
ﻧﻨﻮﯾﺴﯿﺪ ﮐﻪ ﻣﺴﺖ ﺍﺯ ﻗﺪﺡ ﺳﺎﻏﺮﯾﻢ
ﺑﻨﻮﯾﺴﯿﺪ ﮐﻪ ﻫﻤﻮﺍﺭﻩ ﻋﻠﯽ ﺍﮐﺒﺮﯾﻢ
ﻧﻨﻮﯾﺴﯿﺪﮐﻪ ﺟﺎﻥ ﺩﺍﺩ ﺩﮔﺮ ﺑﺮ ﺳﺮ ﺩﻭﺳﺖ
ﺑﻨﻮﯾﺴﯿﺪ ﮐﻪ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻋﻠﯽ ﺍﺻﻐﺮ ﺍﻭﺳﺖ
ﻧﻨﻮﯾﺴﯿﺪ ﮔﻨﻪ ﭘﺮﺩﻩ ي ﻣﻬﺘﺎﺑﺶ ﺷﺪ
ﺑﻨﻮﯾﺴﯿﺪ ﮐﻪ ﺍﻭﺳﯿﻨﻪ ﺯﻥ ﺷﺎﻫﺶ ﺷﺪ
ﻧﻨﻮﯾﺴﯿﺪ ﻧﺪﺍﺭﺩ ﺑﻪ ﺟﻬﺎﻥ ﺧﺎﻧﻪ ﻭ ﺟﺎ
ﺑﻨﻮﯾﺴﯿﺪﮐﻪ ﻣﺄﻭﺍﺵ ﺷﺪﻩ ﮐﺮﺑﺒﻼ
ﻧﻨﻮﯾﺴﯿﺪ ﮐﻪ ﺍﻭ ﻧﻮﮐﺮ ﺑﺪﻋﻬﺪﯼ ﺑﻮﺩ
ﺑﻨﻮﯾﺴﯿﺪ ﮐﻪ ﺍﻭ " ﻣﻨﺘﻈﺮ" ﻣﻬﺪﯼ ﺑﻮﺩ.
اللهم الرزقنی شفاعه الحسین یوم الورود
https://eitaa.com/eeshg1
♨️ اولاد فاطمه(س) همیشه در برابر دستگاه های ظالم ایستادند
#امام_خمینی (ره):
اولاد فاطمه(سلام الله علیها)در طول تاریخ اسلام همیشه در برابر دستگاه های ظالم و جائر ایستادند و از اسلام دفاع کردند؛ زجرها کشیدند، ناسزاها شنیدند؛ لای جرز قرار گرفتند؛ دسته جمعی سربریده شدند،قتل عام شدند، به شهادت رسیدند، مع الوصف مقاومت کردند و نگذاشتند که بدخواهان اسلام را از بین ببرند و احکام خدا را محو و نابود کنند
صحیفه امام؛ جلد 1؛ صفحه 164
مورخ: 29 اسفند 1341
https://eitaa.com/eeshg1
⛔️ سوال: چرا واقعه عاشورا اتفاق افتاد؟ امام حسین(ع) برای دین مردم قیام کرد یا برای حکومت؟! علت قیام #کربلا چه بود؟ چرا حضرت سیدالشهدا قیام کرد؟ و چرا واقعه قتل عام 72 تن از بهترین فرزندان و یاران رسول خدا(ص) رخ داد؟! ⛔️
🔵 برخی ممکن است یکی از جوابهای زیر را به این سوال بدهند:👇
❌امام حسین(ع) بخاطر #دعوت_کوفیان قیام کرد. (این نظر معتقدست معاذالله حضرت سیدالشهدا، ظرفیت پیروان خود را درست محاسبه نکرده بود.(اشتباه محاسباتی!!))
❌امام حسین(ع) صرفا برای به دست گرفتن #قدرت و سلطنت و بدست گرفتن حکومت بر مسلمین علیه یزید شورید.
❌ امام حسین(ع) قیام کرد که به وصال خداوند برسد! و خداوند او را برای شهادت برگزیده بود و اختیاری نبود! (غیرارادی بودن قیام و تفسیر عاشقانه)
❌ امام حسین(ع) از قبل می دانست که شهید میشود و از سوی جدشان دستور مستقیم داشت که به سوی کربلا حرکت کند! (مثلا نوعی #خودکشی سیاسی)
❌امام حسین(ع) برای بهشت رفتن شیعیان کشته شد. هر کاری خواستی در طول سال بکن، با گریه 10 روز محرم، پاک می شود. (رویکرد مسیحی)
✅ اما #پاسخ:👇👇
امام حسین(ع)به طور مشخص به دو علت زیر قیام کردند:
1⃣ #امربعروف و نهی از منکر: مبارزه با #ظلم و ستم دستگاه حاکم (یزید) و اعتراض به رویکرد ضداسلامی حکومت یزید. بیعت نکردن با حکومت فاسد و غیرمشروع و نشان دادن انحراف در اسلام.
خطبه امام حسین(ع) در منا در همین مورد است تا به جامعه اعلام کند با #حاکم_مسلمین که علنا خلاف #اسلام عمل میکند، نباید #سازش کرد.👌
سیدالشهدا(ع) در این مرحله #موفق شد ⚡️صدای اعتراض به ظلم و انحراف در سیره پیامبر(ص) را نه تنها به مردم آن زمان که به مردم همه زمانها اعلام کند. ⚡️ فریاد #تسلیم نشدن و #سکوت و #سازش با حکام جور را برای همیشه در جهان طنین انداز کرد تا همه بدانند برای جلوگیری از انحراف در اسلام و حکومت طاغوت تا پای جان باید ایستاد.✌ و همرنگ ظالمان نشد. عدم بیعت امام زمینه رشد فکری و قیام های بعدی را نه تنها در بین مردم زمان که تا همیشه تاریخ، ایجاد کرد. دقیقا این ویژگی قیام امام حسین(ع) است که مسیحی و سنی و هر آزاده ای در جهان را مجذوب ایشان می کند. 👌
2⃣ تشکیل #حکومت اجرا کننده اسلام (در صورت مهیا شدن شرایط) (نه رسیدن به قدرت و سلطنت و امارت!!)
امام در این مرحله موفق نشد ⚡️ و از همین رو، شیعه، "منتظر" است تا با قیام آخرین امام، انتقام خون ایشان گرفته شود و حکومت اسلامی در سراسر جهان برپا شود. ✌🙏
🔴 اینکه چرا قیام ایشان به "تشکیل حکومت" که هدف دوم بود نرسید، علل و عوامل مختلفی دارد. از جمله:
👈1. #خواب آلودگی و #انحراف تدریجی جامعه اسلامی از اسلام ناب عصر رسول الله(ص) به مرور زمان و فراموش شدن و غفلت جامعه اسلامی از آموزه های قرآنی. سرگرم شدن جامعه به امور دنیوی و فراموش کردن سلوک پیامبر. #دنیاگرایی و سست عهدی کوفیان، بعنوان مهمترین شهر اسلامی در آن زمان، معلول همین وضعیت بود. آنها به عبیدالله بن زیاد، #شمشیر دادند🗡 و #سکه گرفتند. 💰(و دنیا را بر دین برگزیدند)
🔸حضرت اباعبدالله فرمود: باید خونمان را به صورت این خواب زده ها بپاشیم تا بیدار شوند.🔸
👈2. #قساوت و بیرحمی حکومت اموی تا آنجا که برای خون عزیزترین فرزند رسول خدا هم ارزشی قائل نبودند و به هر شیوه ای مایل بودند ایشان را به قتل برسانند. علت خروج امام حسین با خانواده شان از #مدینه و رفتن به #مکه (حرم امن خدا) هم همین موضوع بود. چون به حاکم مدینه فرمان داده شده بود، یا از امام #حسین بیعت بگیرد و یا او را به قتل برساند. اما وقتی جان امام در مکه هم در خطر بود، تصمیم به خروج از مکه و حرکت به سمت #کوفه گرفتند.
👈 3. این نکته ناگفته نماند، امام حسین(ع) به شهادت خویش علم داشتند و #آگاهانه راه شهادت را برگزیدند. با این حال نه امام #حسین(ع) نه امیرالمومنین(ع) و نه پیامبر(ص) و نه هیچکدام از اهلبیت در زندگی سیاسی خویش از دانش #غیبی استفاده نمیکردند و پیشگامی و اسوه بودن آنها مبتنی بر وضع موجود و ارزیابی ظاهری بوده است.
https://eitaa.com/eeshg1
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃