هدایت شده از مسیر عفافگرایی
#عفافگرایی
#تربیت_جنسی
#رونمایی_و_نقد_کتاب
#واقعیت_آموزش_در_سند_توسعه_پایدار_2030
❇️تربیت امری بسیار مهم در جوامع بشری بوده و هست. ازاینرو، #دولتها خود متولی تربیت هستند. ازآنجاییکه سند آموزش 2030 اختیارِ #تربیت را به #یونسکو میدهد، بهنوعی، تربیت در کل جهان به غرب واگذار میشود؛
✅البته این امر بخشی از پرژوۀ بزرگ جهانیسازی است. ممکن است پرسیده شود چگونه برخی دولتهای جهانِ شرق یا برخی از #مسئولین یا #نخبگان، اینگونه اسناد را تجویز میکنند؟
❇️در کتاب "واقعیت آموزش در سند توسعه پایدار ۲۰۳۰: فلسفه، تضادها و چالشها"، پاسخ به این پرسش و پرسشهای دیگر آمده است. پرسشهایی همانند:
🔺سند 2030 چیست؟
🔺اهداف آن چیست؟
🔺چرا در کشورهایی مانند ایران عدهای طرفدار آن هستند؟
🔺چگونه اینچنین اسنادی، در اجتماع نفوذ داده میشود و مقبولیت پیدا میکند؟
🔺تأثیرات تربیتی آن چیست؟
🔺محتوای آن چگونه است؟
🔺آیا با فرهنگ ایرانی سازگار است؟
🔺آیا پذیرش آن با قوانین کشور در توافق است؟
🔺آیا این سند میتواند برای کشور مشکل امنیتی پدید آورد؟
🔺و همچنین آیا این سند در بین غربیها مقبولیت دارد؟
@umefafgaraei
هدایت شده از مسیر عفافگرایی
#عفافگرایی
#تربیت_جنسی
#رونمایی_و_نقد_کتاب
#واقعیت_آموزش_در_سند_توسعه_پایدار_2030
✴️کتاب "واقعیت آموزش در سند «توسعه پایدار» 2030: فلسفه، تضادها و چالشها"، سعی دارد پاسخی برای پرسشهای یادشده با بحثها و منابع علمی و بدون هرگونه جانبداری بدهد.
📌اهمیت این کتاب با توجه به دغدغههای ایرانیان در #تربیت_جنسی و #حیای_فرزندان، که امری مستقل از باورهای افراد است، روشن میشود؛
⚠️اما امروزه عدهای در حال ترویج سند آموزش توسعۀ پایدار و «#آموزش_جامع_جنسیتی» آن هستند که اختلاف عمیقی با #فرهنگ و #تفکر ایرانیها دارد.
🔶درحقیقت، هدف این کتاب، مطالعۀ دقیق مبانی و مقاصد سند «توسعۀ پایدار»، بهویژه هدف چهارم آن (SDG4) یا #آموزش_فراگیر برای همه است. همچنین دلایل پذیرش و مقبولیت این سند در بین عدهای؛
✅بنابراین، در کتاب به تناسب موضوع، مواردی از مفاهیم سند «توسعۀ پایدار» بهعنوان گواه ذکر و درمورد آن بحث میشود.
@umefafgaraei
هدایت شده از مسیر عفافگرایی
#عفافگرایی
#رونمایی_و_نقد_کتاب
#واقعیت_آموزش_در_سند_توسعه_پایدار_2030
💠مطالب کتاب واقعیت آموزش در سند «توسعه پایدار» 2030: فلسفه، تضادها و چالشها در سه بخش تقدیم خوانندگان میشود:
1️⃣بخش اول، چرایی پذیرش سند «توسعه پایدار» با تأکید بر هدف چهارم -آموزش فراگیر- آن، نوشتۀ دکتر #صابری_فتحی است. در این بخش مبانی و مقاصد سند 2030 موردِ مطالعه قرار میگیرد. همچنین عوامل درونی و بیرونی پذیرش این سند مانند مشکلات تصمیمسازی و نقش #نخبگان، #سلبریتیها و #روشنفکران در ایجاد مقبولیت برای پذیرش این سند.
2️⃣بخش دوم، مقبولیت و مشروعیت سند آموزش 2030 نوشتۀ آقای علیرضا #رسولی است که یک فصل آن ترجمۀ مقالۀ شارون اسلاتر، رئیس دیدهبان خانواده وابسته به سازمان ملل بر علیه دستور کار 2030 است. ترجمۀ مقالۀ اسلاتر نشان میدهد علاوه بر اینکه سند آموزش 2030، دارای #اشکلات_ساختاری متعددی است، در غرب و سازمان ملل نیز، #منتقدان سرسختی دارد. فصل دیگر نیز راجع به #مشکلات_حقوقی مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران، در پذیرش این سند توسط دولت وقت است.
3️⃣بخش سوم، برنامه درسی پنهانِ هدف چهارم «توسعه پایدار» است. در این بخش دو فصلی، ابتدا به مطالعه نقد سند آموزش 2030 از منظر «دانش مطالعات برنامه درسی» توسط دکتر #سعیدی_رضوانی پرداخته شده و سپس با دو مطالعۀ موردی توسط دکتر #اصغری_نکاح، موضوع آموزش پیشگیری از #سوءاستفاده_جنسی -که توسط طرفداران این سند بسیار برجسته شده- بررسی شده است و نشان داده میشود که آموزش2030، توانایی ممانعت از وقوع اینگونه فجایع را ندارد.
@umefafgaraei
هدایت شده از مسیر عفافگرایی
#عفافگرایی
#تربیت_جنسی
#رونمایی_و_نقد_کتاب
#واقعیت_آموزش_در_سند_توسعه_پایدار_2030
🌿بعد از اجرای مراسم رونمایی از کتاب، آقای دکتر مقصود #امین_خندقی، مدیرگروه مطالعات برنامه درسی و آموزش دانشگاه فردوسی مشهد به نقد و بررسی کتاب واقعیت آموزش در سند «توسعه پایدار» 2030: فلسفه، تضادها و چالشها پرداختند و نظرات ارزشمند و ارزنده ای را راجع به #نقاط_قوت و همچنین #کاستی های کتاب بیان نمودند.
@umefafgaraei
هدایت شده از مسیر عفافگرایی
#عفافگرایی
#تربیت_جنسی
#رونمایی_و_نقد_کتاب
#واقعیت_آموزش_در_سند_توسعه_پایدار_2030
🌿به بزرگوارانی که در به صورت حضوری در جلسه رونمایی شرکت داشتند، یک کتاب اهدا شد و سایر ارجمندان در صورت تمایل میتوانند از طریق لینک زیر نسبت به مطالعه 30 صفحه اول کتاب و یا خرید آن اقدام نمایند.
👇👇👇
http://rihu.ac.ir/fa/book/37328/%D9%88%D8%A7%D9%82%D8%B9%DB%8C%D8%AA-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D9%86%D8%AF-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B9%D9%87-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%DB%B2%DB%B0%DB%B3%DB%B0-%D9%81%D9%84%D8%B3%D9%81%D9%87-%D8%AA%D8%B6%D8%A7%D8%AF%D9%87%D8%A7-%D9%88-%DA%86%D8%A7%D9%84%D8%B4-%D9%87%D8%A7
@umefafgaraei
هدایت شده از مسیر عفافگرایی
#عفافگرایی
#تربیت_جنسی
#رونمایی_و_نقد_کتاب
#واقعیت_آموزش_در_سند_توسعه_پایدار_2030
🌺حضور برخی از اعضای محترم کارگروه عفافگرایی و تربیت جنسی در جشن امضای نویسندگان کتاب "واقعیت آموزش در سند «توسعه پایدار» 2030: فلسفه، تضادها و چالشها"
@umefafgaraei
هدایت شده از مسیر عفافگرایی
#عفافگرایی
#رونمایی_و_نقد_کتاب
#واقعیت_آموزش_در_سند_توسعه_پایدار_2030
🌺حضور و همراهی مجازی جمعی از اعضای محترم کارگروه عفافگرایی و تربیت جنسی در مراسم رونمایی و نقد و بررسی کتاب "واقعیت آموزش در سند «توسعه پایدار» 2030: فلسفه، تضادها و چالشها"
@umefafgaraei
#یک ستاره از آن هزار
*با این ستاره ها می شود راه را پیدا کرد*(امام خامنه ای)
ستاره دهم . یکی مثل عباس شعبانی 18 ساله
یادم هست در بعدازظهر یکی از روزهای جمعه که در منطقه جنوب با هم تنها بودیم ، برایم اینگونه تعریف کرد:
من چندی قبل و در یکی از مرخصی هایم ، عصر جمعه ای نزدیک غروب آفتاب که از زیارت حضرت امام رضا علیه السلام و پس از شرکت در نماز جمعه با اتوبوس واحد به خانه برمی گشتم، در ایستگاه اسماعیل آباد جاده قدیم ، بعد از پیاده شدن از اتوبوس، باید مسیر دو کیلومتری ایستگاه تا روستا را از میان بیابان و مزارع منطقه پیاده می رفتیم که اتفاقا با دختر خانمی هم روستایی هم مسیر شدیم.
آن دختر خانم ، بدلیل ترس از گزند سگ و حیوانات دیگر با فاصله کمی پشت سر من بطرف روستا به راه افتاد و من در طول مسیری هیچ کسی به غیر خداوند متعال ناظر ما نبود . به خاطر نیفتادن در گناه،تمام راه تا روستا به ذکر خدا و ... مشغول بودم و بدون اینکه حتی یکبار به صورت این دختر خانم نگاه کنم مسبرم را می رفتم . الحمدالله بدون معصیت و گناهی به روستا رسیدیم و هفته بعد ، وقتی که عصر جمعه از مسیر قبلی و از کنار قبرستان روستای اسماعیل آباد در حال عبور بودم ، به عینه مشاهده کردم که از درون دو قبر زبانه های آتش بیرون می زند و آن افراد درون قبر در حال عذاب الهی بودند. و اینطور توضیح داد که :
- " وقتی چشم خودش را به روی گناه بست، خداوند چشم دیگری برایش گشوده بود".
چشم دنیا بین ببند تا حقیقت بین شوی ...
روحش شاد .
الف . م از جلسه شهدای ادوات ل 5 نصر )
@efaf_amin
Kanoon-amin.ir
هدایت شده از مسیر عفافگرایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عفافگرایی
🎥سکوت یا اقدام؟!
❇️آیا در مقابل بیحجابیها، بیحیاییها، بیغیرتیها و بیعفتیهایی که در جامعه انجام میشود، #سکوت کنم؟!؟🤔
🌱🌻🌱🌻🌱🌻🌱
📌جرقه هر چقدر هم که کوچک باشد، باز هم روشنایی خود را دارد.
@umefafgaraei
20.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥⭕️موضوع: اهمیت داشتن بصیرت در انتخابات ۱۴۰۰
تیکه سنگین امیددانا به بچه انقلابیها
🔰 به گوینده پیام کاری نداریم؛
اُنظر الی ماٰ قال
به آنچه گفته شده و نتیجه ای که دشمنان انقلاب از ناآگاهی و بی بصیرتی و موقعیت ناشناسی برخی از ما بچه انقلابی ها می گیرند، دقت کنید.
ادامه در پست زیر 👇👇👇👇👇
عفاف گرایی
🎥⭕️موضوع: اهمیت داشتن بصیرت در انتخابات ۱۴۰۰ تیکه سنگین امیددانا به بچه انقلابیها 🔰 به گوینده پیا
🔷 عفاف و حجاب عامل اقتدار و امنیت ملی و عامل مشارکت حداکثری در انتخابات
♦️ ضرب المثلی است که میگوید: هیچ گربهای برای رضای خدا موش نمیگیرد.
امیدِ زرتشتیِ فراریِ خارج نشین و مزدبگیرِ از دشمنان قسم خورده به دنبال اندولسی کردن ایران اسلامی و فروپاشی نظام است ولی با طرحی بسیار پیچیده و نسخهای به ظاهر دلسوزانه!!
🔴 دشمن فهمیده که اتفاقا اگر رئیس جمهوری بیاید و آشکارا از عفاف و حجاب دفاع کند هم مشارکت در انتخابات بالا میرود و هم رأی بالایی میآورد و هم این معضل برای همیشه برچیده میشود و راه نفوذ دشمن سخت میگردد. چراکه اکثریت مردم ما از بیعفتیهای موجود در جامعه بیزارند. عفاف و حجاب ایرانیان ریشه در فرهنگ چند هزار ساله آنها دارد و به قبل از اسلام برمیگردد.
اتفاقا امام راحل(ره) همان اوایل انقلاب، در مسئله عفاف و حجاب قاطع وارد شد، اگر این نمیشد بسیاری از خیرات و برکات که امروز به آن افتخار میکنیم وجود نمیداشت، این همه جوانِ مسلمان در دفاع مقدس که جانشان را فدا کردند به خاطر پایداری نظام بر حفظ ارزشها و نمادهای دینی و از جمله عفاف و حجاب بود، اگر نظام اسلامی بر حفظ ارزشها و عفاف و حجاب پافشاری نداشت جوانان انگیزهای برای حضور در جبههها و جانفشانی پیدا نمیکردند! اساسا تفکرات صرفا ملیگرایانه و دفاع از خاک و میهن قادر نیستند جوانان و مردم را تا پای جان به میدان دفاع آورند چنانکه در تاریخ چندصد ساله اخیر میبینیم هرگاه جنگی شده گوشهای از خاک ایران به تاراج رفته به جز جنگ تحمیلی و 8 سال دفاع مقدس؛ و البته در همین جنگ هم مشاهده میکنیم که صاحبان تفکرات لیبرالی و ناسیونالیستی و ایرانپرستی! به هنگام تعرض دشمن، در سوراخ موشها خزیدند و دم برنیآوردند!
بنابراین آن چیزی که میتواند به جوان مسلمان و ایرانی انگیزه دهد و خالصانه و مجدّانه او را به عرصه جهاد و مبارزه و سیاست و دفاع از میهن و مشارکت در انتخابات آورد پایبندی نظام و مسئولان بر حفظ ارزشها و نمادهای مکتبی و از جمله عفاف و حجاب است. جوانان وقتی ببینند حاکمان و دولتمردان در پی اجرای عدالت و پیاده کردن احکام دینی و ارزشهای اسلامی و از جمله عفاف و حجاب هستند برای حفاظت از چنین نظامی حاضرند جانشانشان را فدا کنند و در غیر اینصورت دلیلی ندارد که جانبازی نمایند. اساسا یکی از ریشههای انقلاب همین بیعفتیها و بدحجابیها موجود در جامعه بود. و از این منظر میتوان گفت که پافشاری امام راحل بر حفظ عفاف و حجاب، سبب مشارکت و اقتدار و امنیت و استقلال نظام اسلامی شد و لذا غرب فکری و فرهنگی با ترویج بیعفتی و بدحجابی به دنبال تزلزل در این عامل مشارکت و اقتدار و امنیت ملی است.
🔹 لازم به یادآوری است که امام راحل (ره) تنها سه هفته پس از پیروزی انقلاب و در آن شرایط بسیار سخت و بحرانی که نه هنوز دولت موقت تثبیت شده بود و نه قانون اساسی وجود داشت به بحث عفاف و حجاب اولویت ویژه دادند و در شانزدهم اسفند ۱۳۵۷ اعلام کردند:
«زنان اسلامی باید با حجاب اسلامی بیرون بیایند. نه اینکه خودشان را بزک کنند. زنها هنوز در ادارات با وضع پیشین کار میکنند. زنها باید وضع خودشان را عوض کنند».
🔶 البته این موضع امام (ره) نسبت به عفاف و حجاب سبب گشت تا عدهای از زنان در مورخه 19 اسفند 57 مقابل دادگستری تجمع کنند و نسبت به حجاب اجباری اعتراض نمایند! ولی امام (ره) همچنان در ماههای بعد نیز بر عفاف و حجاب تأکید ورزیدند و سرانجام به حجاب زنان رسمیت بخشیدند.
♦️ حالا باید گفت: یا امام (ره) نفهمید که در آن شرایط بسیار ملتهب و بحرانی این موضِع را گرفت و یا این ما هستیم که پس از 42 سال هنوز نفهمیدهایم که باید همانند امام (ره) موضِع بگیریم!
@efaf_amin
Kanoon-amin.ir
هدایت شده از مسیر عفافگرایی
🌻با سلام و احترام
📣📣📣 سیوهشتمین نشست #کارگروه_عفافگرایی_و_تربیت_جنسی در سال 1399
💬 با عنوان: "عفاف در ادب و هنر (7): اکران و تحلیل برخی از کلیپ انیمیشنهای تربیت جنسی"
👥👥جلسه هماندیشی با مشارکت اعضای محترم کارگروه
⏰ زمان: چهارشنبه 13 اسفند ماه ساعت 15:30
🎧 آدرس اتاق مجازی:
vroom.um.ac.ir/saeedy
✅#پنج فیلم برای نقد و تحلیل آماده شده است که لینک دو فیلم جهت اطلاع عفافگرایان تقدیم است:
https://www.aparat.com/v/FKPhb/
https://www.aparat.com/v/cIeJi/
💠جهت حضور در این نشست مجازی، در صورت استفاده از کامپیوتر، میبایست بر روی سیستم شما، نرم افزار Adobe Flash Player نصب باشد و در صورت استفاده از تلفن همراه و یا تبلت، نرم افزار Adobe Connet را از طریق بازار بر روی گوشی خود نصب بفرمایید.
✅ ضمناً به عرض میرساند، پژوهشکده مطالعات اسلامی، ضمن رعایت پروتکلهای بهداشتی، پذیرای تعداد محدودی از علاقهمندان (با اطلاع قبلی) برای جلسه حضوری نیز، میباشد.
🔊لطفاً با انتشار این پیام، در دعوت از همکاران و علاقه مندان، با ما همراه شوید💐
با تشکر
@umefafgaraei