♡°•اسرا•°♡:
به گزارش همشهری آنلاین، رعایت عفاف و حجاب و مقید بودن به یک حریم انسانی برای بانوان، امری است که نه تنها سفارش اکید دینی فراوانی برای آن داریم، بلکه در واقع موضوعی است که بر فطرت پاک و عقل سلیم بشری نیز منطبق است. در همین خصوص بانوی محجبهای که سالها با این موضوع سروکار داشته، خاطره ای زیبا برای ما بیان کرد که عبرتآموز و زیباست. درس بزرگ این خاطره نیز، اذعان به تاثیر حجاب بر استحکام بنیان خانواده حتی در جوامعی است که در کشورهای دارای فرهنگ بومی، دچار فرهنگ غربی شدهاند.طاهره اسماعیلنیا بانوی ایرانی است که به واسطه شغل همسرش، چندین سال به همراه همسر و فرزندان خود در کشور برزیل، زندگی کرده است. او میگوید: علیرغم اینکه داشتن یا نداشتن دین در برزیل آزاد است، اما مردم آن منطقه، واکنشها و عکسالعملهای مثبتی را نسبت به موضوعاتی چون معنویت، دینمداری و خصوصا مسئله حجاب، از خود بروز میدهند. خانم اسماعیلنیا معتقد است که حجاب، محدودیت نیست، بلکه یک امر فطری است که عزّت زن در گرو رعایت آن است.
وی در گفتوگویی که به مناسبت هفته عفاف و حجاب داشتیم، بیان کرد: در یکی از تابستانهایی که در برزیل بودیم، فاطمه دختر کوچکم بیمار شد. با توجه به مشغلاتی که همسرم داشت، با معصومه دختر سیزده سالهام، راهی مطب پزشک شدیم. در مسیر بازگشت، تاکسی گرفتیم و من و دخترم در حالی که مانتو و روسری بلند پوشیده بودیم، سوار تاکسی شدیم. در مسیر حدس زدم که نوع پوشش ما، توجه راننده را به خود جلب کرده است.
راننده پس از دقایقی سکوت، با لحنی دلسوزانه در حالی که متوجه شده بود ما برزیلی نیستیم و خارجی هستیم، به ما گفت: الآن تابستان است و هوا بسیار گرم. شما با این لباس و پوشش خیلی اذیت میشوید. به نظر من اینجا که کشور خودتان نیست، راحت باشید. در کشور ما آزادی هست و میتوانید حجاب خود را بردارید.
من در جواب گفتم: بله ما هم گرمیِ هوا اذیتمان میکند؛ ولی ما به این پوشش اعتقاد داریم. من به خاطر کشورم حجاب ندارم، حجاب من به خاطر دین و اعتقادم به خداوند جهانیان است.
راننده مسیحی که باورِ حرفهایم برایش سنگین بود، تاملی کرد و گفت: بله متوجه شدم؛ اما من شنیده بودم که همسرانتان شما را با کتک مجبور به داشتن حجاب میکنند! من لبخندی زدم و به آرامی گفتم: خُب اگر این طور بود، الآن که شوهر من اینجا و همراه ما نیست، دیگر ترسی از همسرم نداشتم و میتوانستم حجابم را بردارم!
راننده تاکسی در حالی که با سَر حرفهایم را تائید میکرد، در فکر فرو رفت و گفت: خُب چرا دخترِ نوجوانت را مجبور کردی حجاب داشته باشد؟ گفتم: میتوانی از خودش بپرسی تا جواب سوالت را بگوید. سپس از دخترم پرسید: عزیزم! مادرت مجبورت کرده تا اینگونه لباس بپوشی؟ اینجا دخترم معصومه با لحنی قاطع و محکم به راننده گفت: نه! نه! من حجاب را دوست دارم و به حجاب معتقدم و به این نتیجه رسیدم که حجاب به من امنیت میدهد و از من محافظت میکند. من هم مثل مادرم حاضر نیستم بدون حجاب باشم و به دستورات دینم عمل میکنم.
من مثل راننده که از نگاهش معلوم بود از جواب معصومه خوشحال و فطرتش تا اندازهای بیدار شده است، در درونم از پاسخ دقیقِ دخترم به وجد آمده بودم و سکوت کردم. دقایقی بعد راننده بالحنی پُر از حسرت، آهی کشید و چند بار گفت: خوش به حال شوهرانتان، سپس ماشین را کنار خیابان نگه داشت
من و دخترم کمی ترسیدیم، بعد دیدیم که راننده جوان، سَر بر روی فرمانِ ماشین گذاشت و با لحنی محزون گفت: من اینطور زندگی را بیشتر دوست دارم. زمانی که خانمِ من از خانه خارج میشود، نمیدانم با دوستانش کجا میرود، با چه کسانی سخن میگوید و حتی من اجازه ندارم از او این سوالات را بپرسم. من در زندگیام آرامش ندارم و خیلی ناراحتم. اوقاتی که دلم میگیرد و غصهدار هستم، به خانه مادربزرگم که مثل شما انسان معتقدی هست میروم. مادربزرگم اعتقاد دارد که نباید لباس کوتاه پوشید و پوشش نسل جدید و بسیاری از کارهای آنان را قبول ندارد.
به نظر من افرادی مثل مادربزرگ من، زنان بسیار خوب، پاک و خلاصه پایبند به همسر و زندگی خودشان هستند؛ به همین خاطر من او را خیلی دوست دارم، سر روی شانهاش میگذارم و ضمن دریافت آرامش، از او میخواهم تا برایم دعا کند.
راننده تاکسی با تمام احساس ادامه داد: واقعا خوش بهحال همسرتان. شما برای من هم خیلی محترم هستید که حتی در نبودِ او هم، پوششتان را حفظ کردید و با اینکه اینجا تنها بودید و هیچکس هم نبود، با اصرار من، حاضر نشدید حجابتان را بردارید. سپس راننده تاکسی از ماشین پیاده شد، درب ماشین را باز کرد و گوشه روسری من را گرفت و بوسید و ضمن معذرتخواهی گفت: دوست داشتم از زبان خودتان بشنوم که زن مسلمان به زور حجاب نمیگذارد، خدا شما را حفظ کند. لطفا برای من هم دعا کنید.
کد خبر 690567
تبادل انرژیها با خواندن نماز ؛
نماز ، #تسبیح خداوند است که موجب نزدیکی روحی و معنوی ما با او میگردد.
نماز خواندن ، تبادل #انرژی_منفی و معیوب با انرژیهای مثبت و روحانی است که این تبادل در حالتهای مختلف نماز خواندن ، متفاوت بوده و به شرح زیر میباشد :
⚜حالت ایستاده :
تبادل انرژی با زمین از طریق #چاکراهای کف پاها و گرفتن انرژی معنوی از چاکرای تاج سر میباشد.
⚜حالت رکوع :
تبادل انرژی بالا تنه با قسمت پایین بدن از طریق چاکراهای کف دستها و چاکرای روی زانوها میباشد.
⚜ حالت سجده :
تبادل انرژی های منفی با زمین از هفت منطقه چاکرای پیشانی یا آجنا چاکرا ، چاکرای زانوها ، چاکراهای کف دستها و چاکراهای روی پاها و همچنین دریافت انرژی مثبت زمین از طریق این چاکراها میباشد.
اصولا انرژی قدرتمند زمین ، احساس شادی ، رضایت ، امید ، لذت و میل به ادامه حیات را ایجاد میکند. در حالت سجده ، چاکرای پیشانی که مرکز استدلال و منطق است ، متعادل میگردد بنابراین افرادی که سجدههای طولانی تری داشته باشند ، میتوانند این چاکرا را متعادل ساخته و به افرادی منطقی تر و حتی روشن ضمیر تبدیل گردند.
این چاکرا ، مرکز خلاقیتها ، الهامها ، منطق و استدلال است.
در اسلام نیز بر سجده طولانی سفارش فراوانی شده است.
بر طبق تحقیقاتی که بر روی یکی از آساناهای "یوگا" که بسیار شبیه به انجام سجده است ، نشان داده است که سجده مداوم و مکرر بخصوص طولانی میتواند :
۱ . موجب بالا رفتن سطح منطق و استدلال گردد.
(به علت فعال شدن آجنا چاکرا)
۲ . به دلیل فعال شدن چاکرای آجنا (وسط پیشانی) سبب روشنبینی و اشراق گردد.
۳ .موجب افزایش سطح آگاهی و کنترل انرژیهای روانی (به دلیل فعال کردن آجنا چاکرا) گردد.
۴ .سبب کشیدگی ماهیچههای پشت و آسودگی ماهیچههای کمر و اتصال بین مهرهها گردد.
۵ .سبب رها شدن دیسکهای ستون فقرات و به حالت طبیعی درآمدن مهرهها گردد.
۶ . سبب آرامش اعصاب سمپاتیک ، تنظیم غده آدرنال و به موجب آنها ، تسکیندهنده و کاهشدهنده خشم و عصبانیت باشد.
۷ . به علت فشار به معده و فعال کردن چاکرای شبکه خورشیدی ، دافع یبوست باشد.
۸ . معالج بیماری "سیاتیک" می باشد.
۹ .موجب تبادل بیشتر انرژیهای منفی بدن با انرژیهای مثبت زمین از طریق چاکراهای کف دستها ، روی پاها ، روی زانوها و روی پیشانی میگردد.
⚜حالت نشسته :
در این حالت نیز تبادل انرژی با زمین از طریق چاکرای پاها و زانوها و چاکرای خاجی یا ریشه (در انتهای دنبالچه) صورت گرفته و انرژی روحانی از چاکرای تاج سر دریافت میشود.
در این حالت ، دستها روی پاها است تا انرژی بالاتنه و قسمت پایین بدن با هم تبادل شده و گردش انرژی متعادل گردد.
⚜حالت قنوت :
در این حالت ، تبادل انرژی از طریق کف دستها اتفاق میافتد.
در حین نماز خواندن ، با گفتن ذکرها ، انرژی خود درمانگر آزاد شده و مغز وارد امواج "آلفا" میگردد و سپس در وضعیتهای مختلف نماز ، در کل بدن به گردش در میآید. درضمن ، با گرفتن دستها در مقابل صورت در زمان قنوت ، برگشت انرژی درمانگر به کمک صورت نیز اتفاق میافتد.
- از نظر علمی نیز ثابت شده است که میزان انرژی حیاتی ، قبل و بعد از طلوع خورشید و قبل و بعد از غروب خورشید ، به بالاترین حد و میزان خود میرسد و میبینیم که در دین مبین اسلام نیز سفارش به نماز اول وقت ، یعنی درست قبل از طلوع و غروب خورشید شده است که قطعا یکی از دلایل این است که انرژی حیاتی بیشتری توسط نمازگزار دریافت شود.
نماز ، دعا و عبادات جمعی نیز بسیار قدرتمند هستند زیرا انرژی جمعی ایجاد میکند. به همین دلیل است که در اسلام به نماز جماعت و دعاهای جمعی سفارش اکید شده است.
در اسلام به خواندن "نماز آیات" نیز سفارش شده است.
امروزه از نظر علمی ، ثابت شده که در زمان خورشید گرفتگی و طوفانهای خورشیدی ، بیماریهای روانی شدت پیدا میکنند درضمن ، تغییر در قرص ماه یا گردش ماه و همچنین ماه گرفتگی نیز با بیماریهای روحی و روانی و شدت و نقصان آن مرتبط است.
میزان انرژیهای منفی آزاد شده طی زلزله ، طوفان و سیل نیز افزایش می یابد و لذا بهتر میتوانیم درک کنیم که چرا در اسلام به خواندن نماز آیات در زمان ماه گرفتگی و یا خورشید گرفتگی و بروز سیل ، زلزله ، طوفان و دیگر بلاهای آسمانی سفارش شده است؟
نعمت نمازگزار بودن را از دست ندهید.
هدایت شده از گوهرشاد | اخبار حجاب و بصیرتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 پاسخ منطقی استاد رحیم پور ازغدی درباره قانون حجاب
🔺 قابل توجه متدینینی که روشنفکر شدند و با شعارهای «جلوگیری از دوقطبی سازی جامعه» و «حقوق شهروندی» و... با اجرای قانون حجاب مخالفت می کنند.
🔺به شدت توصیه می کنم بازنشر کنید!
🔹کانال اخبار عفاف و حجاب کشور
eitaa.com/goharshad1_ir
هدایت شده از این روزها نابودی اسرائیل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 نتیجه ماجرای درگیری دختر محجبه با چند خانم بی حجاب در اتوبوس و .... 👇
1️⃣ حامیان حجاب باید جدی تر و مقاوم تر وارد میدان شوند
2️⃣ اجرای قانون حجاب باید جدی تر شود
این برخوردها اثر خوبی خواهد داشت گرچه تلخ است
3️⃣ وظایف رانندگان اتوبوس باید تبیین شود
اولین مقصر در ماجرای فوق راننده اتوبوس است که باید به او تذکر شود تا بی تفاوت نباشد
4️⃣ اون دختر محجبه در این ماجرا نماد یک قهرمان در عین حال یک مظلومه است
5️⃣ در ظاهر اون دختر جوان چادری کتک خورد فحش شنید و از اتوبوس پیاده اش کردند
اما پیروز شد و بی حجابی و بی حیایی را رسوا کرد
6️⃣ این صحنه انسان را به یاد فاطمه زهرا می اندازد
مگر وقتی به آن حضرت حمله کردند
همه مردم تماشاچی نبودند؟
مردمی که در اتوبوس تماشاچی بودند و شاهد کتک خوردن و اخراج ناجوانمردانه ان دختر جوان محجبه بودند
ایا با مردمی که شاهد کتک خوردن فاطمه زهرا س بودند و سکوت کردند فرقی دارند؟
( قصد مقایسه ندارم ولی به مصادیق باید توجه کرد)
7️⃣ ماجرای فوق وظیفه مدیران و مردم متدین را سنگین تر میکند
مبارزه همیشه هزینه دارد
مبارزه با بی عفتی و بی حجابی هم هزینه دارد
ولی نتیجه مثبت هم دارد
8️⃣ نگران نباشیم اگر ان دختر جوان و حامیان حجاب دچار حزن و اندوه شدند
قطعا آن زن بی حجاب و بی ادب و حامیانش نیز گرفتار درد و عذاب خواهند شد
با این تفاوت که حامیان دین امید به خدا دارند
ولی مخالفان دین امید به خدا ندارند
ولا تهنوا فی ابتغاء القوم .....
سوره نساء ایه ۱۰۴
سید حسین
هدایت شده از سال
اندر داستان کتک خوردن و اخراج دختر محجبه و گاز گرفتن. در این ماجرا به دختره محجبه فحش دادن،بعد از اتوبوس بیرونش کردن،نهایت گفتن گاز گرفته که اصلا چنین چیزی تو فیلم نبود و جای گاز هم روی دست بی حجاب نبود یکم خون بود به نظرم بازی رسانه ای است.
درفیلم دوم دو دختر را گرفتن و به جای نامعلوم بردن.خوب وقتی دختر دستگیر شده فیلم گرفته چه طور پخش کرده. بازی رسانه ای است و بسیار ناشیانه و سخیف
5.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شهره لرستانی تغییر جنسیت داد و بعد از ۵۶ سال مازیار لرستانی شد. اما داستان دو جنسه ها ( ترنس ها ) و تغییر جنسیت چیست؟ دو جنسه یا ترنس فردی است که از نظر جسمانی هم دختر است و هم پسر .این افراد که شاید یک هزارم افردا جامعه هم نیستن با تغییر جنسیت و عمل جراحی تبدیل به جنس غالب می شن،یعنی اگر خصلت مردانه ببیشتر داارند مرد و اگر خصلت زنانه بیشتر دارند زن می شوند.اما اکثر این افراد مشکل جسمی که بیماری هویت جنسی دارند،مثلا فرد پسر است اما گمان می کند دختر است.گمان می کند دختری زندانی در کالبد پسرانه است یا پسری در بدن یک دختر است .این افراد با روان درمانی و مشاوره درمان می شوند و نیازی به عمل ندارند. اگر عمل کنند دیگر نه پسر هستن وتوانایی اعمال جنسی پسر را ندارند و نه دختر هستن و توان حامله شدن و ...را ندارند. اکثرا این ها بعد عمل خودکشی میکنند. پس زود در مورد افراد قضاوت نکنید . اما چرا موضوع ترنس ها مهم شده ،چون رسانه ها و استکبار می خواهد با این کار هم جنس بازی را رواج دهد.داروهای تغییر جنسیت را بفروشد و با اعمال سنگین جراحی برای پزشکان درآمد کسب کند و در نهایت جامعه را با بحران هویت جنسی رو به رو کند. زنان و دخترانی مرد صفت و مردان و پسران زن صفت که توان انجام وظایف خود و تشکیل خانواده را ندارند. این خبر و اخباری از این دست چه تاثیری روی نوجوانان و کودکان می گذارد؟ انها نیز با بحران هویت روبه رو می شوند. #ترنس #دوجنسه #تغییر_جنسیت #شهره_لرستانی #مازیار_لرستانی. #سال_نوشت
هدایت شده از عفاف گرایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ اگر هنجار شکنان قدرت بگیرند وضعیت این خواهد شد...
#عفافگرایی
#کانون_فرهنگی_تبلیغی_امین
#پیش_بهسوی_انقلاب_عفافگرایی_در_ایران_و_جهان
@efaf_amin
Kanoon-amin.ir
هدایت شده از عفاف گرایی
7.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
استاد عباسی درباره حضور در صحنه توسط نیروهای انقلابی
بحران هویت جنسی چیست و چگونه به وجود می آید؟ دختران زیادی هستن که دوست دارند پسر باشند و یا پسرانی هستند که دوستدارند دختر باشند. تا اینجا مشکلی نیست اما زمانی که یک پسر با ظاهر و جسم پسرانه گمان کند دختر است و اعمال دخترانه انجان دهد.لباس زنانه بپوشد و ارایش کند یا دختری گمان کند پسر است.لباس مردانه بپوشد و چونان مردان رفتار کند. این افراد گمان می کنند با عمل تغییر جنسیت درمان می شوند در حالی که چنین نیست. بلکه با مشاوره و روان درمانی درمان خواهند شد . هرگز نمی توان دختر را پسر کرد یا پسری را دختر. عمل تغییر جنسیت برای افراد دوجنسه است نه افراد سالم . اما چرا بحران هویت جنسی به وجود می اید؟ زمانی که نامی برای فرزند می گذاریم که هم پسرانه هست و هم دخترانه.زمانی که می گوییم: لباس دختر و پسر نداره. زمانی که برای دختر خود لباس و اسباب بازی پسرانه می خریم و برای پسر،لباس و وسایل دخترانه می خریم.زمانی که دختر ما با پسرها بازی می کند و پسر ما با دخترها. زمانی که روان شناسان از خدا بی خبر می گویند: جنسیت برساخته اجتماع است و دختر و پسر ندارم. زمانی که از دختر و زنی که کارهای مردانه می کند ، فی المثل ماشین سنگین می راند تقدیر می کنیم. ما مقصیریم نه فرزند نوجوان ما.رسانه مقصر است و جامعه و روان شناس نما ها. #تغییر_جنسیت #بحران_هویت_جنسی#سال_نوشت
معاویه لعنهاللهعلیه «الَّلعینُ ابنُ اللعینِ» دستور میداد برههای کوچک را به مردم میدادند و میگفتند:«این را امیرالمؤمنین معاویه داده است». بعد که بچه با این بره مانوس میشد میآمدند به زور میگرفتند، میگفتند: «علیبن ابیطالب دستور داده بگیریم»؛ و کینه نسبت به امیرالمؤمنین را در دلها میکاشتند.
کار رسانهای معاویه در حدی بود که وقتی خبر رسید علیبه ابیطالب را در محراب مسجد و درحال نماز به شهادت رساندند، مردم شام میگفتند:«علی در محراب مسجد چه میکرده؟! مگر نماز میخواند؟!»
💾 #امواج_خاکستری
هدایت شده از مسیر عفافگرایی
#عفافگرایی
#تربیت_عفیفانه
#تربیت_فرزند
🌷#شهید_مالکوم_ایکس (رهبر مسلمانان آمریکا):
♨️فقط یک احمق؛ به دشمنش اجازه میدهد تا بچه هایش را تعلیم دهد.
🌴🌴🌴🌴🌴
⚠️با رها کردن فرزندان دلبندمان در اینستاگرام، #تربیت آنها را به #مخاطره نیندازیم.
🍂🌾🌾🌾🍂
🔶نوجوانان اینستاگرامی، زندگی واقعیشان تحت تأثیر هویت مجازیشان قرار گرفته است.
🔶آنها قدرت تفکر، تجزیه و تحلیل، حل مسئله و تصمیمگیری را نیاموخته اند.
🔶برای #جلب_توجه و متفاوت بودن، هر کاری میکنند و "شاخ شدن" در این دنیای بی در و پیکر و فانتزی، هدف بسیار از آنهاست.
🔶نوجوانان اینستاگرامی هر روز با یکی رل میزنند و داداش یا آبجی جدید پیدا میکنند. آنها برای حضور خود در فضای مجازی، ساعتها مقدمه و مؤخره دارند؛ اما در عوض در دنیای واقعی هیچ هدفی ندارند.
🔶نوجوانان اینستاگرامی از درس و مدرسه بیزارند، با خانواده ارتباط ضعیفی دارند، بداخلاق، پرخاشگر و پرتوقعند.
✍️دکتر آسیه اناری
@umefafgaraei
هدایت شده از مسیر عفافگرایی
#عفافگرایی
#نه_به_قبح_شکنی
#سبک_زندگی_عفیفانه
🔷در پی
♨️"قبحزدایی از گناه"،
♨️"عفتسوزی علنی" و
♨️"ترویج بیبند و باری"
🔷 که به بهانۀ #ورزش_همگانی! در مجموعه چند منظورۀ ایران مال صورت گرفته بود،
⛔️بخش ورزشی ایران مال، با پیگیری و دستور استانداری تهران، #پلمپ شد.
@umefafgaraei