فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
E120 رنگ خوراکی که از سوسک تهیه میشه ودر انواع شکلات و ... استفاده میشه. لطفا پاستیل ،ژله و مارشمالوی خارجی و هم چنین دارو های خارجی که روکش ژلاتینی و یا کپسول دارن نخورید که از #ژله_خوکی تهیه شدن و شکلات و خوراکی های دیگه هم یا نخورید و یا به ترکیباتش توجه کنید. اخیرا هم برای ترویج حشره خواری استفاده ار حشرات در محصولات خارجی افزایش پیدا کرده. مسخ انسان با ترویج حشره خواری و مصرف محصولات خوکی. متاسفانه مسئولان بهداشت به این نکته توجه ندارن ودارو و موادغذایی حاوی ژله خوکی و یا رنگدانه های حشره ای را وارد می کنن. حتی به ژله های ایرانی هم اعتمادی نیست چرا که اکثرشان وارداتی اند و در ایران فقط بسته بندی میشن. #سال_نوشت
11.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥حاضری بهای آزادی رو بدی ؟
#حجاب
🆘 @Roshangari_ir
🔜 Rubika.ir/roshangari_ir
#کلیپ_خاص
#کلیپ_مهم
#ویدیو_مهم
#عکسنوشته_خاص
#عکسنوشته_مهم
#خبر_مهم
#خبر_خاص
#فیلترینگ
#برترین_ها
#آزادی
#بیداری
#ویدیو
#عکس_نوشته
#عکس_نوشته_خاص
#عکس_خاص
#انقلابی
#اخبار_روز
#اخبار_فوری
#فیلم_کوتاه
#کلیپ
#کلیپ_ناب
#خبر_آنلاین
#پست_ویژه
چه خبری وحشتناکتر از اینکه آمار سقط جنين در ایران حداقل 400 هزار نفر در سال است
بیش از کشتههای تصادفات "17 هزار نفر"
بیش از کشتههای کرونا "146 هزار نفر"
بیش از کشتههای جنگ تحميلي "200 هزار نفر" و بیش از مجموع تمامی آنها
🆔 @News_Fath
#فرزندآوری
#نتیجه_مطالبات_مردمی
#دختر
#پسر
#جنسیت_جنین
#سقط_جنین
#فرزندآوری
#داروی_سقط_جنین
#دارو_سقط_جنین
#فرزندم
#فرزند
#پدر_مادر_من_زنده_ام
#من_زنده_ام
May 11
هدایت شده از خط شکن فرهنگی
🟣 مجسمه زنان چادری پیش از اسلام و مسیحیت
✍ دکتر سید مرتضی میرسراجی
@drmirseradji
🔹لینک مطلب جهت مطالعه:
🔻🔻🔻🔻
https://tabnakbato.ir/fa/news/199074/
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻حجاب در آئینۀ گذشتۀ سیاستیاش
🖊 مهدی جمشیدی
۱. یکی از تصویرسازیهای تحریفآلود و القاهای ناصواب دربارۀ مواجهه با کشف حجاب این است که کسانی مدعیاند برخوردهای سخت در دورههای گذشته، حاصلی نداشته است و حجم انبوه تمرکز بر روی تقابل انتظامی و قضائی با مسألۀ حجاب، به نتایج ارادهشده، متصل نگردیده است. در این روایت، اینطور وانمود میشود که گویا نظام در دهههای گذشته، تمام توان خویش را بر روی حجاب و مواجهۀ سخت با آن متمرکز کرد و هرچه بضاعت داشت را در این مسیر به کار گرفت و در عین حال، اکنون با خلاء دستاوری روبرو است. در واقع، اینان میکوشند با تصویرسازی انقباضی و حداکثری از گذشته، نوع خاصی از مواجهه را ملامت و نفی کنند و نشان بدهند که چنین مواجههای، بیفرجام و غلط است و باید رویکرد دیگری را برگزید.
۲. برخلاف روایت یادشده، مسأله این است که در دهههای گذشته، هیچگاه حجاب، مسألۀ اصلی نبوده است، بلکه حتی فرهنگ نیز در هیچ دولتی، صدرنشین و بنیان انگاشته نشده است، بلکه دولتها و جریانهای رسمی، همواره یا به سوی اقتصاد حرکت کردند و یا به سوی سیاست. در این میان، فرهنگ جز تعارفهای سیاسی و تقابلهای انتخاباتی، منزلتی نداشته و هیچگاه به آن به عنوان امر مستقل و کلیدی، نگاه نشده است. از طرف دیگر، مواجهههای انتظامی و قضائی نیز دربارۀ مسألۀ حجاب، همواره حداقلی و موردی بودهاند و بیشتر جلوۀ بیرونی و بازتاب رسانهای داشتهاند. ازاینرو، میان واقعیت سیاستها و عملکردها از یک سو، و روایتهای رسانهای و حتی اجتماعی از آنها، شکاف بسیار بزرگی وجود دارد. حتی گشت ارشاد نیز که اینهمه دربارۀ سخن گفته شد، فاقد حمایت جدی بوده و تنها در حاشیه و به عنوان نمادی از حضور حاکمیت در خیابان، ظهور داشت، اما روشن بود که مواجهههای بسیار ناچیز و حداقلیاش نمیتواند گرهی را بگشاید و تحولی بیافریند. بهاینترتیب، باید صریح گفت که در طول دهههای گذشته، حجاب را باید امر «رهاشده» و «بهخودوانهاده» قلمداد کرد، نه امری که حاکمیت بر روی آن تمرکز کرده بوده و قدرتها و امکانهای ساختاری خویش را برای هدایت و نظارت بر آن به کار گرفته بوده است.
۳. وقتی یک عامل، در حاشیه و نیمبند و رقیق است، نمیتوان از آن انتظار داشت که روند را «ثابت» یا «کاهشی» کند، بلکه در این حالت، فقط از «شتاب روند» میکاهد؛ یعنی اگر نبود، سرعت روند، «بسیار بیشتر» میشد. دربارۀ گشت ارشاد، این حالت صحیح است نه اینکه وانمود شود حاکمیت با تمام توان، بر روی گشت ارشاد تکیه کرد و به حمایت از آن پرداخت و در نهایت نیز نتیجه نگرفت. بهخصوص در دهۀ نود در اثر سیاستهای لیبرالیستی در دولت اعتدالگرا، نهفقط مواجهۀ جدی و چالشی با مسألۀ حجاب به حاشیه رفت و اغلب به تعطیلی کشیده شد، بلکه با در پیش گرفتن رویکردهای ولنگارانه و تساهلی، روندی که رخ داده بود سرعت بیشتری پیدا کرد. در واقع، سیاستهای دولت اعتدالگرا، اقتدار نظام را به چالش کشید و پیام ضعف ارسال کرد. این سیاستها به لایههای تجددی جامعه، نشان داد که امکان پیشروی دارند و میتوانند بر سر سبک زندگیِ غربی، وارد چرخۀ چانهزنی شوند و حرف خود را بر کرسی بنشانند. این دولت برای آنکه از حمایت و هواداری این بدنۀ اجتماعی برخوردار شود، ارزشهای اساسی و خطوط قرمز فرهنگی را به بازی سیاسی خویش وارد کرد و به این واسطه، به دیگریهای فرهنگی رسمیت بخشید.
۴. تنها در لحظههایی از تاریخ که بدنۀ اجتماعیِ تجددی، چنین صداهای مخالفخوانی از درون حاکمیت میشوند جان تازه میگیرند و به بیان و اظهار خویشتن فرهنگیشان در عرصۀ عمومی میپردازند. در شرایط حاکمیتیِ مبتنی بر اقتدار و مرزبندی، این طبقۀ اجتماعی دچار لکنت میشوند و احساس انقباض و انسداد میکنند و به حداقلها رضایت میدهند. پس مسألۀ اصلی این است که از درون حاکمیت، چه صدا و ندایی برمیخیزد و لایۀ تجددی، چه درک و احساسی از نیروهای درونی حاکمیت دارند. اینان تابع سیاستهای فرهنگیِ حاکمیت نبوده و نیستند و نمیخواهند از سبک زندگیِ تجددی خویش عبور کنند، بلکه مایل به اظهار و تجلی آن در عرصۀ عمومی هستند، اما این کنش، وابسته به تصویرشان از منطق و انتخاب حاکمیت است. در هر دورهای که نیروهای همگون با اینان به درون حاکمیت نفوذ میکنند، این خوداظهاریهای و جسارتها و ساختارشکنی افزوده میشوند و اینان میتوانند پس از دورۀ توقف، چند گام به پیش آیند.
🖇 منتشرشده در:
https://irna.ir/xjNrp5
هدایت شده از همراه شهدا🇮🇷
🇺🇸تجاوز در آمریکا؛ هر ۶۸ ثانیه یک نفر
🔻روزنامه کیهان نوشت: هنوز هم هستند افرادی که باور دارند با آزادی حجاب و پوشش در کشور، حرص و ولع مردان نسبت به جنس زن کمتر شده و به مرور جامعه از نظر جنسی به ثبات و امنیت عمومی خواهد رسید، درست مثل کشورهای خارجی.
🔻در هر ۶۸ ثانیه یک آمریکایی مورد تجاوز قرار میگیرد و هر ۹ دقیقه قربانی آن یک کودک است. این در حالی است که از ۱۰۰۰ مرتکب، تنها ۲۵ نفر به زندان میافتند.
#چشم_و_دل_سیری
#غرب_بدون_روتوش
#همراه_شهدا
@Hamrahe_Shohada
May 11
May 11
19.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞مستند: #ژینا، اسمی که رمز شد!
🔺رازهای ناگفته ژینا ، چگونه یک اسم تبدیل به اسم رمز شد؟
🔺صفر تا صد اتفاقات حول محور فوت مهسا امینی
تا انتها ببینید ....
⚙ کاری از گروه رسانهای#زرین
✅ پیام سازندهی اثر : نشر این فیلم به هر شکلی آزاد است
#مهسا_کومله