6.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۲نکته درباره سرمایه گذاری در نظامهای سرمایهداری و اقتصاد آزاد مثل ایران:
1️⃣طبق شواهد تاریخی وقتی یک بازار شروع به قدرت گرفتن میکند ثروتمندان با ریسک بالا واردش میشوند و فقرا و قشر ضعیف خیلی دیر وارد میشن. همیشه بازارها به این صورت بوده که به محض ورود قشر ضعیف ،چون رفتار بازار از دست ثروتمندان خارج میشه اونها این بازار رو رها میکنند و میرن سراغ یک بازار دیگه و اون بازار با تمام ضررهاش میمونه برای مردم عادی و نزولی میشه.
درواقع ثروتمندان کلا فوبیای اقشار ضعیف رو دارند و اصلا در هیچ بازارموفقی اجازه ورود اونها رو نمیدهند مگر اینکه به نفعشان باشد.
2️⃣معمولا در این شرایط سرمایهدارها برای خودشون رسانه دستوپا میکنند و ماهها پیشبینی و پیشگویی درست میکنند،اما میدانند مردم عادی در آن زمان وارد نمیشوند. پس فقط خدمت میکنند و اعتمادسازی میکنند،درست در زمانهای بحرانی یک بار تخلف میکنند و تمام ضرر خودشان را بین اعضای کانال خود پخش میکنند. به همین دلیل بود میدیدیم شاخهای بورس در اینستاگرام ماهها مردم را با خود یک کاسه کردند وقت سود باهم رفتند بالا وقت ضرر در کمترین زمان سهامشون رو به زیرگروههاشون فروختند و ورشکسته نشدند.
😭چطوری بشناسیمشون؟؟؟و گول نخوریم؟؟؟
1️⃣مثل یک شطرنجباز قهار باهوش باشید و بازی کنید.
2️⃣به یک دانش عمیق و استاد ژرفاندیش متصل باشید.
🔻🔻🔻🔻🔻
👈مجله اقتصادی معیشت👉
👈گروه همافزاییمعیشت👉
👈کانال معیشتبادستانخالی👉
👈کانال نیازمندیهایاشتغال👉
📣دو اینفوگرافیک مهم در حوزه ارز
چالشهای مرکز مبادله ارز وطلای ایران
چجوری از مرکز مبادله ارز بگیریم؟
🔻🔻🔻🔻🔻
👈مجله اقتصادی معیشت👉
👈گروه همافزاییمعیشت👉
👈کانال معیشتبادستانخالی👉
👈کانال نیازمندیهایاشتغال👉
2.59M
🎙چرا روسیه توانست دلار رو سریع کنترل کنه اما ما با اینکه همان سیاستها را در پیش گرفتهایم نتوانستیم؟
راه حل بنده هم ایجاد رمز ارز برپایهی انرژی هست برای تبادلاتمون با کشورهای دوستمون ارزی که با اون فقط بتوانند از ایران خرید کنند.
از نشانههای عمیق کشورهای دموکرات هوش عجیب و صاحبنظر بودن مردم هست و من به داشتن هموطنانی زرنگ و باهوش و عالم چون شما بزرگواران افتخار میکنند.
🔻🔻🔻🔻🔻
👈مجله اقتصادی معیشت👉
👈گروه همافزاییمعیشت👉
👈کانال معیشتبادستانخالی👉
👈کانال نیازمندیهایاشتغال👉
🔔اقتصاد مقاومتی چیست و چه مبانی ای دارد؟
آیا این اسم برازنده این تفکر است؟
۱- درونزا است: یعنی از دل ظرفیّتهای خود کشور ما و خود مردم ما می جوشد؛ رشد این نهال و این درخت، متّکی است به امکانات کشور خودمان؛ درونزا به این معنا است.
۲- برونگرا است: یعنی این اقتصاد مقاومتی، به این معنا نیست که ما اقتصاد خودمان را محصور می کنیم و محدود می کنیم در خود کشور؛ با اقتصادهای جهانی تعامل دارد، با اقتصادهای کشورهای دیگر با قدرت مواجه می شود.
۳- مردمبنیاد است: یعنی بر محور دولت نیست و اقتصاد دولتی نیست، اقتصاد مردمی است؛ با ارادهی مردم، سرمایهی مردم، حضور مردم تحقّق پیدا میکند. دولتی نیست: به این معنا نیست که دولت در قبال آن مسئولیّتی ندارد؛ چرا، دولت مسئولیّت برنامهریزی، زمینهسازی، ظرفیّتسازی، هدایت و کمک دارد. کار اقتصادی و فعّالیّت اقتصادی دستِ مردم است، مال مردم است؛ امّا دولت ـ بهعنوان یک مسئول عمومی ـ نظارت می کند، هدایت می کند، کمک می کند. آن جایی که کسانی بخواهند سوءاستفاده کنند و دست به فساد اقتصادی بزنند، جلوی آنها را می گیرد؛ آنجایی که کسانی احتیاج به کمک دارند، به آنها کمک می کند. بنابراین آمادهسازی شرایط، وظیفهی دولت است؛ تسهیل میکند.
۴- دانشبنیان است: یعنی از پیشرفتهای علمی استفاده می کند، به پیشرفتهای علمی تکیه می کند، اقتصاد را بر محور علم قرار می دهد؛ اینکه گفته می شود دانشمحور، معنای آن این نیست که عناصر با تجربهی صنعتگر یا کشاورز که در طول سالهای متمادی کارهای بزرگی را بر اساس تجربه انجام دادهاند، اینها نقش ایفا نکنند؛ نخیر، نقش بسیار مهمّی هم به عهدهی اینها است.
۵- عدالتمحور است: یعنی تنها به شاخصهای اقتصاد سرمایهداری ـ [مثل] رشد ملّی، تولید ناخالص ملّی ــ اکتفا نمی کند؛ در حالی که تولید ناخالص ملّی یک کشوری خیلی هم بالا می رود، امّا کسانی هم در آن کشور از گرسنگی می میرند! بنابراین شاخص عدالت ـ عدالت اقتصادی و عدالت اجتماعی در جامعه ـ یکی از شاخص های مهم در اقتصاد مقاومتی است، امّا معنای آن این نیست که به شاخص های علمی موجود دنیا هم بی اعتنایی بشود؛ نخیر، به آن شاخصها هم توجّه می شود، امّا بر محور «عدالت» هم کار می شود. عدالت در این بیان و در این برنامه به معنای تقسیم فقر نیست، بلکه به معنای تولید ثروت و ثروت ملّی را افزایش دادن است.
🔻🔻🔻🔻🔻
👈مجله اقتصادی معیشت👉
پیش فروش خودروهای داخلی از 10 اسفند بدون قرعه کشی/ همه متقاضیان خودرو می گیرند
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، عبدالله توکلی لاهیجانی با اشاره به پیش فروش خودروهای داخلی از روز چهارشنبه هفته جاری اظهار داشت: در این طرح خودروسازان سایپا، ایران خودرو و همچنین خودروسازان بخش خصوصی محصولات خود را ارائه می کنند.
مدیر کل خودرویی وزارت صنعت معدن و تجارت با بیان اینکه در این طرح قرعه کشی انجام نمی شود، افزود: در این طرح همه ثبت نام کنندگان خودرو دریافت می کنند اما زمان تحویل خودرو بین 3 ماه تا یک سال متفاوت خواهد بود.
وی اظهار داشت: در این طرح مشتریان در صورت تمایل نداشتن به دریافت خودرو با زمان انتظار بیشتر می توانند انصراف خود را اعلام و پول خود را از حساب وکالتی خارج کنند.
🔻🔻🔻🔻🔻
👈مجله اقتصادی معیشت👉
👈گروه همافزاییمعیشت👉
👈کانال معیشتبادستانخالی👉
👈کانال نیازمندیهایاشتغال👉
6.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 انتقاد مجری برنامه #ثریا از نحوه اضافه کردن میزان دستمزدها در دولت
چارهای نیست جز اینکه حداکثر حقوق کاهش داشته باشه...مدیرانی که با کار سبک ۴۰ ۵۰میلیون حقوق میگیرند به سقف ۳۰ میلیونی راضی شوند به سادگی کف حقوق کارگران ۱۰ میلیون میشود.
البته باید از افزایش همین میزان حقوق هم تشکر کرد کاری که قبلتر کمتر دیده میشد چون افزایش زیاد حقوق کارگر بدون کاهش حقوق مدیران کارفرماها را وادار به اخراج نیرو میکند.که این امریست خطرناک و ما درخارج از کشور دیدم درگرانی وحشتناک آمریکا متا و آمازون درمجموع ۲۰هزارنفر را اخراج کردند
👈مجله اقتصادی معیشت👉
📣گویا برخورد امنیتی با سایتهای برهم زننده نظام ارزی هم شروع شده...
سایت بالا کمتر از نیم ساعت محتوای خود را تغییر داد.
❌رشد دوباره قیمت دلار علیرغم تبلیغات دولت تغییر کرد به قیمت دلار تا کجا پایین میآید...
خیلیها میگویند مشکلات ارزی ریشه اقتصادی دارند پس چرا سال گذشته که شرایط بسیار سختتر بود این اتفاقات نیفتاد ؟؟پس قطعا ریشه امنیتی دارد و دلالها این بار خرید و فروش نمیکنند فقط خرید میکنند.
به فرض هم که ریشه اقتصادی داشته باشه...
شکی نیست که ریشه امنیتی و جنگی نیز داره و باید کاملا امنیتی با قضیه برخورد بشه و تمام دستگاهها نقش خودشون رو در عدم کوچکتر شدن سفره مردم بازی کنند.
🔻🔻🔻🔻🔻
👈مجله اقتصادی معیشت👉
👈گروه همافزاییمعیشت👉
👈کانال معیشتبادستانخالی👉
👈کانال نیازمندیهایاشتغال👉
📣دو #خبر مالیاتی:
🔸سقف معافیت مالیاتی حقوق، ۱۰ میلیون تومان شد
🔹با تصویب نمایندگان مجلس، سقف معافیت مالیاتی حقوق در سال ۱۴۰۲ به ۱۰ میلیون تومان در ماه افزایش یافت
🔸دو ابهامی که مالیات برخانههای لوکس را به کمیسیون تلفیق بازگرداند.
🔹مالیات برخانههای لوکس چند سالی است که در قانون بودجه مطرح میشود. با این وجود و به سبب شمول املاک تجاری و معافیت شهرهای کمتر از ۱۰۰ هزار نفر در اصلاحات کمیسیون تلفیق ابهاماتی به وجود آمده که موجب بازگشت این پایه مالیاتی به کمیسیون تلفیق شد.
اگر به این طرح ایراد دارید فارس من پویش گذاشته میتونید وارد بشوید و نظرتون رو ثبت کنید.
👇👇
http://www.farsnews.ir/my/c/185156
🔻🔻🔻🔻🔻
👈مجله اقتصادی معیشت👉
👈گروه همافزاییمعیشت👉
👈کانال معیشتبادستانخالی👉
👈کانال نیازمندیهایاشتغال👉