💠 استعارههای ایثار
💢 شب شعری به مناسبت ۲۵ آبانماه #روز_اصفهان
🔸 با شعرخوانی شاعران کشوری
🗓 زمان: چهارشنبه ۲۴ آبانماه، بعداز نماز مغرب و عشا
📍 مکان: خیمه حسینی گلستان شهدای اصفهان
🌺 در راستای حمایت از این محفل ارزشمند لطفا رسانه باشید🌺
❓چرا بزرگان روزهای #دوشنبه و #پنجشنبه ، امام زمان علیه السلام را زیارت می کردند و برای آن بزرگوار زیاد دعا می کردند؟
🔸قطع نظر از این که امام زمان علیه السلام امام است و به تمام ممکنات به إذن الله محیط است، عصر هر روز دوشنبه و پنج شنبه، اعمال ما را خدمت امام زمان علیه السلام می برند و به آنحضرت گزارش می دهند. گزارش رسمی اداری می دهند. لذا #زیارت_آل_یس را که از ناحیه خود حضرت صادر شده است و زیارت عجیبی است و معارف زیادی در آن گنجانده شده است، بخوانید. این زیارت را بزرگان در روزهای دوشنبه و روزهای پنج شنبه می خوانده اند، چرا که روزهای دوشنبه و پنجشنبه روز عرض اعمال است و اعمال را رسماً نزد وجود مسعود امام عصر ارواحنافداه برده و عرضه می دارند. به همین جهت، بزرگان در روزهای دوشنبه و پنج شنبه زیاد دعا می خواندند و دعا می کردند.
2_144195453618280665.mp3
5.87M
#دوشنبههای_حسنی
#استودیویی احساسی
🍃چه بی حرم چه با حرم
🍃میگیره دستمو سلطان کرم
🎙 #محمد_اسداللهی
👌بسیار دلنشین
👈 هیات رزمندگان اسلام
🆔 https://eitaa.com/eheiat
هدایت شده از یاران سلیمانی (تبیین نیوز😉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اعتراف ضمنی شبکه بهایی منوتو از چرایی تعطیلی این شبکه؛ گویا حامیان مالی این شبکه درگیر جنگ هستند!
مجری شبکه منوتو ضمن اشاره به دلایل احتمالی تعطیلی شبکه به این موضوع هم اذعان میکند که بیثباتی سیاسی و نابسامانی اقتصادی (بخوانید اوضاع وخیم اسرائیل) در منطقه منجر به بسته شدن این رسانه شده است.😄
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
هدایت شده از یاران سلیمانی (تبیین نیوز😉
جملات این افراد به همراه یک نخ سیگار و نسکافه، نشانه روشنفکری در ایران است!!
جالبه که تفکرات این افراد در دانشگاه هم تدریس میشه 😔😐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تیزر
ویژه برنامه بزرگداشت روز حماسه و ایثار اصفهان
باحضور سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
زمان : پنج شنبه ۲۵ آبان ساعت ۱۵
مکان : گلستان شهدای اصفهان
🌹✍ # امروز اول ماه جمادی الاول است
با سلام
#صدقه
6037997950261736
به نام خیریه محبان ولایت
جهت سلامتی وتعجیل در فرج امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
اجرکم عندالله
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری | روز امام رضا علیهالسلام
نیست دردی که در این خانه مداوا نشود
گرهی نیست که با دست شما وا نشود
#چهارشنبه_های_رضوی
👈 هیات رزمندگان اسلام
🆔 https://eitaa.com/eheiat
🔺جَلّاد بَشر
ارتش رژیم صهیونیستی هر 10 دقیقه یک کودک را در غزه به قتل میرساند.
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
https://eitaa.com/yaranesoleimani
🔸 رئیس سازمان بسیج مستضعفین: همزمان با هفته بسیج نمایش ۱۰ میلیونی اقتدار در ۵۴۰ نقطه کشور برگزار و اقتدار بسیجیان در معرض دید عموم قرار میگیرد.
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
https://eitaa.com/eheiat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔖منبر کوتاه 🔖
🔅 ۲ پیغام مهم امام حسین (علیه السلام) براے شیعیان خود
🎙حجت الاسلام #عالی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
https://eitaa.com/eheiat
#همهمیآییم
▫️خروش مردم ولایتمدار اصفهان در محکومیت کشتار وحشیانه کودکان مظلوم غزه توسط رژیم منحوس صهیونیستی
🗓شنبه ۲۷ آبان ماه
🕒ساعت ۱۵
▪️پل بزرگمهر اصفهان
#غزه
#فلسطین
#طوفان_الاقصی
•┈┈••••✾•🇮🇷🇮🇷🇮🇷•✾•••┈┈•
ابعاد و اهمیت شکست اسرائیل
در یورش به بیمارستان شفا
🔹برخی منابع رسانه ای حتی در رژیم صهیونیستی (مانند کانال۱۳ تلویزیون اسرائیل) پس از اشغال بیمارستان شفا که با جنایت حداکثری همراه بود، اعلام کردند:
♦️"این یک شکست اطلاعاتی مرگبار برای ارتش اسرائیل بود. برخلاف آنچه پیشبینی میشد، بیمارستان الشفاء در غزه، خالی از هرگونه سلاح و تجهیزات نظامی بوده است". این در حالی است که اسرائیل امروز می خواست با تسخیر این بیمارستان، ادعای پناه گرفتن حماس در زیر زمین بیمارستان ها را ثابت کند.
🔹این به خودی خود، شکست بزرگی است، اما صرف نبودن سلاح، اهمیت و ابعاد شکست اطلاعاتی اسرائیل را بیان نمی کند. اتفاق مهم تر، دو خبر سربسته شبکه دولتی انگلیس و شبکه سی ان ان است.
♦️اورلا گورین خبرنگار BBC اذعان کرد بیمارستان شفا، فاقد هر گونه نیروی نظامی حماس و اسلحه بوده است. او به نقل از شاهدان عینی گزارش داد:
🔹"عملیات سربازان و جستجوی اتاق به اتاق کارکنان و بیماران بیمارستان از سوی نیروهای اسرائیلی انجام شد. آنها افرادی را که در روزهای اخیر تلاش میکردند بیمارستان را ترک کنند، هدف قرار می دادند و تعدادی کشته شدند. هرگز نه حتی یک اسلحه یا حتی حضور حماس در بیمارستان دیده نشد".
♦️این در حالی است که پیتر لرنر سخنگوی ارتش اسرائیل، به شبکه CNN گفته بود بیمارستان شفا قلب تپنده حماس است: «هدف ما این است که در جستجوی حماس، هر جا که مخفی شده، برویم. محوطه بیمارستان مرکز اصلی عملیات و شاید حتی قلب تپنده و مرکز ثقل آنها باشد».
🔹سرویس های اطلاعاتی ارتش و موساد بعد از سال ها رصد دقیق و داشتن مزدوران متعدد در غزه، به کاهدان زده و خیال می کرده اند زیر بیمارستان شفا، "قلب تپنده و مرکز ثقل حماس" است! اما به اذعان خبرنگار بی بی سی، در آنجا حتی نه یک سلاح و نه یک رزمنده حماس پیدا نکرده اند!
♦️این شکست اطلاعاتی را باید به کتاب شکست های اطلاعاتی موساد و شاباک، و اطلاعات ارتش اسرائیل که طی ماه ها و هفته های اخیر هر چه پر حجم تر شده، اضافه کرد.
🔹امروز در طول یک ماه جنایات اسرائیل در غزه، روزی منحصر به فرد بود و بدنامی بزرگ تری را به خاطر جنگ(!) با بیماران و نوزادان بیمارستانی برای این رژیم به ثبت رساند؛ اما نه تنها دستاوردی نداشت، بلکه میزان نابسامانی در سامانه اطلاعاتی اسرائیل را به دشمنانش نشان داد.
تجمع بزرگ مردمی دفاع از کودکان و مردم مظلوم غزه
شنبه 27 آبان ساعت 15
میدان حضرت ولیعصر(عج) بهارستان
#لطفا_رسانه_باشید.
📍چرا فلسطینیها از نوار غزه فرار نکردند؟
اسرائیل پس از حمله هفت اکتبر، رسما هدف جنگ خود علیه نوار غزه را نابودی حماس اعلام کرد، اما به نظر میرسد غایت اصلی اسرائیل از این جنگ همه جانبه و بیسابقه حذف این باریکه کوچک اما دردسرساز برای همیشه بوده و تنها در این صورت هدف اعلامی جنگ یعنی نابودی حماس را تحقق یافته میداند.
چنان که برخی اسرائیلیها نیز گفتهاند، حتی به فرض تحقق هدف اعلامی جنگ، تا زمانی که غزه باقی است، یعنی زمینه و ظرفیت شکل گیری حماسی جدید و حملهای دیگر در آینده وجود دارد و از این رو، اسرائیل برای جلوگیری از آن و احیای بازدارندگی از دست رفته، غایت ویرانی کامل و غیرقابل سکونت کردن غزه را در پس هدف اعلام شده قرار داد و تنها راه ممکن تحقق آن را در کوچاندن اجباری ساکنان نوار غزه به مصر و اماکن دیگری دید.
در همان ابتدای جنگ نیز تلاشها و مذاکراتی با مصر و کشورهای دیگر برای انتقال ساکنان نوار غزه شروع شد؛ اما با سد محکم مخالفت مصر و اردن که از اجرای چنین سناریویی در آینده برای کرانه باختری نگران بود، مواجه شد. همان زمان هم گویا، اسرائیلیها برای مجاب کردن دولت مصر گفته بودند که صرفا برای مدتی پذیرای ساکنان نوار غزه در سینا باشد و پس از پایان جنگ و نابودی حماس دوباره به غزه باز گردانده خواهند شد. عبدالفتاح سیسی نیز در کنفرانسی خبری با درک غایت اسکان نهایی آنها در سینا صراحتا به تل آویو گفت که ساکنان نوار غزه را به همان صحرای نقب در اسرائیل منتقل کنید و پس از این که ماموریت علنی خود در نابودی حماس را به پایان رساندید، دوباره آنها را به نوار غزه بازگردانید.
وقتی اسرائیل در مجاب کردن مصر به بن بست رسید، تصمیم بر آن گرفت که این پروژه را یکجانبه عملیاتی کند؛ به گونهای که از طریق وارد آوردن بیسابقهترین فشار روانی به ساکنان پرتراکمترین نقطه جمعیتی جهان در باریکه کوچک غزه، آنها را به فرار به سمت مصر مجبور و جمعیت غزه را تخلیه کند. برای تحقق این هدف، سیاست غیر قابل سکونت کردن این باریکه را در پیش گرفت؛ هم از طریق محاصره نفسگیر و قطع آب، غذا، برق؛ و سوخت و هم از طریق بمبارانهای بیوقفه همه چیز به ویژه زیرساختهای مدنی از مدارس و دانشگاهها گرفته تا خیابانها، بیمارستانها و نانواییها و نیز کشتار وسیع مردم این منطقه و تخریب گسترده منازل. در واقع هدف اولیه تخریب این زیرساختها به ویژه بیمارستانها که دهها هزار آواره در آنها پناه گرفته بودند، تزریق احساس نبود هیچ جای امنی در غزه به فلسطینیها بود تا از این طریق ذهنیت انسان غزهای در این منطقه بسیار کوچک به بن بست کامل برسد و چارهای جز فرار به سمت مصر نیابد.
اما چرا فلسطینیها فرار نکردند؟ برخی به اشتباه مانع را بسته بودن گذرگاه و مخالفت مصر با پذیرفتن ساکنان نوار غزه میدانند، اما علی رغم اهمیت بالای موضع مصر و اردن، علت را باید در خود غزه جست. و الا اگر همین یک میلیون و پانصد هزار فلسطینی آواره در نوار غزه که از شمال به جنوب و بعضا در داخل خود جنوب به مناطق دیگری رفتهاند - و یا حداقل هزاران نفر از آنها - به سمت مرز با مصر هجوم برده بودند، آیا مصر توان مقابله با این سیل جمعیت را داشت؟ آیا ترس از تیراندازی نیروهای امنیتی مصری این آوارگان را بازداشت؟ در حالی که مرگ و کشتار در هر خانه و کوی و برزنی در غزه به طرز فجیع و لحظهای اتفاق میافتد، تیراندازی احتمالی نظامیان مصری چه بازدارندگی میتوانست داشته باشد؟
جالب هم اینجاست که حتی در حد چند نفری به سمت گذرگاه رفح و مرز 12 کیلومتری با مصر فرار نکردند تا از جهنم جنگ نجات یابند؟ چرا؟ پاسخ را میتوان در جمله ساده اما پرمحتوای یک دختر کم سن و سال فلسطینی در مصاحبهای کوتاه و گذرا با یک شبکه ماهوارهای دید. او تاکید میکرد که ما از اینجا کوچ نخواهیم کرد و مرگ در خانه را به آوارگی و تحقیر در غربت ترجیح میدهیم. همین واژگان برآیند یک نوع آگاهی جمعی است که آن هم زاییده تجربه تلخ آوارگی فلسطینیها در خارج از موطن خود از سال 1948 است که هم اکنون جمعیت آنها به بیش از 6 میلیون نفر میرسد و خیلی از آنها نه شناسنامهای دارند نه تابعیتی. امروزه حتی تصور ذهنی زندگیِ به شدت وابسته به اسناد هویتی در دنیای مدرن ممکن نیست و آزار دهنده است، اما این واقعیت تلخ زندگی میلیونها آواره فلسطینی در اردوگاههای آوارگان در کشورهای دیگر است.
البته ایستادگی ساکنان غزه در مقابل طرح کوچ اجباری خود یک جبهه مردمی متحد را نیز در این جنگ همه جانبه و محاصره اقتصادی و انسانی بیسابقه به نمایش میگذارد و همین عامل، اسرائیل را با چالش بزرگی در تحقق غایت و اهداف جنگ مواجه کرده است.
هدایت شده از هیات رزمندگان بهارستان
تجمع بزرگ مردمی دفاع از کودکان و مردم مظلوم غزه
شنبه 27 آبان ساعت 15
میدان حضرت ولیعصر(عج) بهارستان
#لطفا_رسانه_باشید.