📍برش هايي از وصیت نامه سردارسلیمانی
👈بخش دوم
🔰برادران و خواهرانم!
جهان اسلام پیوسته نیازمند رهبری است؛ رهبری متصل به و منصوب شرعی و فقهی معصوم. خوب میدانید منزّهترین عالِم دین که جهان را تکان داد اسلام را احیا کرد، یعنی خمینی بزرگ و پاک ما، ولایت فقیه را تنها نسخه نجاتبخش این امت قرار داد؛ لذا چه شما که بهعنوان شیعه به آن اعتقاد دینی دارید و چه شما بهعنوان سنّیاعتقاد عقلی دارید، بدانید بهدور از هرگونه اختلاف، برای نجات اسلام خیمه ولایت را رها نکنید. خیمه، خیمه رسولالله است. اساس دشمنی جهان با جمهوری اسلامی، آتش زدن و ویران کردن این خیمه است، دور آن بچرخید. والله والله والله این خیمه اگر آسیب دید، بیت الله الحرام و مدینه حرم رسول الله و نجف، کربلا، کاظمین، سامرا و مشهد باقی نمیماند؛ قرآن آسیب میبیند.
#سردار_دلها
#جان_فدا
📚کتاب ازنا
@ketab_azna
هدایت شده از حوزه انقلابی
5.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰امام و قاطعیت در مسئلهی حجاب
🔹آن روزی که امام مسئلهی حجاب را مطرح کردند -یک الزام که زنها در محیط اجتماعی باید حجاب داشته باشند-
🔸خیلیها مخالف بودند، حتّی افراد نزدیک به خود امام؛ یکی از نزدیکان امام آن روز آمد پیش من، میگفت که آقا! این چه حرفی است که آقا دارند میزنند؟ این چه حرفی است که امام دارند میزنند؟
🔹 و شماها مثلاً بروید به امام بگویید منصرف بشوند، که البتّه عقیدهی خود ما هم عقیدهی امام بود؛ یعنی خیلیها مخالف بودند، [امّا] نظر امام این بود و به طور قاطع مسئلهی حجاب را مطرح کردند که حرف درستی هم بود.
📆٩٦/١٢/١٧
🌹 حوزه انقلابی
╭┅───────────┅╮
🕌 eitaa.com/joinchat/307429376Ccb9b7c02da
╰┅───────────┅╯
#اطلاعیه
🔰بزرگداشت حماسه ۹دی
📌همراه با قرائت دعای کمیل
♦️سخنران:حجت السلام درویشی
♦️زمان:پنج شنبه۸دی ماه بعد از نماز مغرب وعشا
♦️مرقد مطهر شهدای گمنام
🔹هیئت رزمندگان اسلام شهرستان ازنا
هدایت شده از کتاب ازنا
📍برش هايي از وصیت نامه سردارسلیمانی
👈بخش سوم
خطاب به برادران و خواهران ایرانی...
برادران و خواهران عزیز ایرانی من، مردم پرافتخار و سربلند که جان من و امثال من، هزاران بار فدای شما باد، کما اینکه شما صدها هزار جان را فدای اسلام و ایران کردید؛ از اصول مراقبت کنید، اصول یعنی ولیّ فقیه، خصوصاً این حکیم، مظلوم، وارسته در دین، فقه، عرفان، معرفت؛ خامنهای عزیز را جان خود بدانید، حرمت او را مقدسات بدانید.
#سردار_دلها
#جان_فدا
📚کتاب ازنا
@ketab_azna
هدایت شده از کتاب ازنا
#نذر_کتاب
چهاردهمین نذر کتاب
👈به مناسبت یوم الله ۹ دی
🌱 اهدا ۴ جلد کتاب فتنه تغلب
(روایت های ناگفته فتنه ۸۸ )
قیمت کتاب ۵۰۰۰۰ هزار تومان
مجموع نذر کتاب ۲۰۰،۰۰۰ هزار تومان
🌹جهت شرکت در این نذر کتاب لطف کنید
نام خانوادگی یا آیدی تون رو به
پل ارتباطی زیر بفرستید.
╭┈──────
╰─┈➤@m_dehghan_ir
🌱به قید قرعه به ۴ نفر از کسانی که نام خودشون رو ارسال کردند ۴ جلد فتنه تغلب اهداخواهد شد.
🕰 مهلت شرکت در این قرعه کشی :
تا ساعت ۲۴ (۱۲شب) شنبه ۱۰ دی ماه
🌹لطف کنید به کانال ما در ایتا بپیوندید.
╭┈──────
╰─┈➤@ketab_azna
╭┈──────
╰─┈➤@ketab_azna
╭┈──────
╰─┈➤@ketab_azna
🔰معرفی کتاب
🔰فروش کتاب با تخفيف های بالا
🔰نذر کتاب
📦 لازم به ذکر است هزینه ارسال به
سراسر کشور ۱۴ هزار تومان و به عهده برنده می باشد.
📚|کارگروه کتابخوانی شهدای گمنام ازنا |
@ketab_azna