هدایت شده از صدای حوزه
5ce6aeab87e0522ec1ab91d3_-3766900925659933680.mp3
3.68M
حق نمک
➖➖➖
بموالاتکم علمنالله معالم دیننا و اصلح ما کان فسد من دنیانا
•┈┈••✾••┈┈•
🔊به کانال #صدای_حوزه بپیوندید👇
🎧 @Sedayehoze
هدایت شده از مسجد جامع پردیسان-قم
🏴 امام هادی علیه السلام:
عَلَیکُم بِالوَرَعِ فَاِنَّهُ الدّینُ الَّذی نَلازِمُهُ وَ نُدینُ اللهَ تَعالیَ بِهِ وَ نُریدُهُ مِمَّن یُوالینا لاتَتعَبُونا بِالشَّفاعَةِ
با ورع و باتقوا باشید که این ورع و تقوا همان دینی است که همواره ما ملازم آن هستیم و پایبند به آن میباشیم و از پیروان خود نیز میخواهیم که چنین باشند و از ما شفاعت نخواهند و ما را به زحمت نیندازند. (وسائل الشیعه، ج. ۱۵، ص. ۲۴۸)
⚫️شهادت جانسوز امام هادی(ع)راخدمت تمام دوستداران اهل بیت تسلیت میگوییم.
@masjedpardisan
تربیت،۵۸جلسه ازآیةالله مجتبی تهرانی.pdf
3.79M
۵۸ مبحث پیرامون تربیت از مرحوم آیت الله آقا مجتبی تهرانی( به مناسبت روز تربیت )
@god11411072
هدایت شده از یاسر نادرعلی خوئی
جواب این فیلم
⁉️متن شبهه و ✅ پاسخ :
#شیوع_کروناازقم و ارتباط ان با #وبادرکربلا👇👇
✅پاسخ:
متاسفانه برخی از دشمنان شیعه از هر فرصتی برای ضربه زدن به ارزشهای دینی مردم استفاده می کنند. اخیرا با شیوع بیماری کرونا از قم به برخی از نقاط کشور، دشمنان تشیع دست به کار شده و اقدام به عقده گشایی، درباره مرجعیت شیعه و شهر مقدس قم کرده اند.
👈اول اینکه می گویند: در زمان قاجار(1903 م)، بیماری وبا در کربلا شیوع پیدا کرد و با وجود بستن مرز ایران و کربلا توسط شاه قاجار، آیت الله ممقانی با این اقدام مخالفت کرد و با باز شدن مرزها، این بیماری از کربلا به ایران منتقل شد به ایران، منتقل شد و جان صدها نفر را گرفت!
👈در پاسخ گفته می شود:
1. در سال (1904 م-1325 هـ.ق) هیچ گزارشی از وبا در ایران ثبت نشده و آخرین گزارش وبا در سال (1888م- 1309 هـ.ق) بوده است.
2. شیوع وبا در کرمانشاه در سال(1886م- 1307 هـ.ق) بوده است و بنا به گزارش تاریخ، مرکز شیوع این بیماری کرمانشاه بوده و ارتباطی به کربلا نداشته است.
3. وبا بارها در ایران شیوع یافته و جان صدها هزار نفر را گرفته و ارتباط به زمان خاصی ندارد. نخستین بار در سال 1211 هـ و سپس در سال 1221 هـ در محدوده آذربایجان و ایروان بوده و به بوشهر، شیراز، اصفهان، یزد و کاشان سرایت کرده و جان صدها نفر را گرفت {اعتماد السلطنه، مرآت البلدان، ج1، ص531} پس از آن و باری دیگر در سال 1236 و 1259 و 1252 هـ این بیماری در تهران شیوع یافت و در نهایت حکم قرنطینه در سال 1267 توسط امیرکبیر صادر شد{آدمیت، فریدون، امیرکبیر و ایران، ص236} باری دیگر در سال 1269 و 1273 هـ وبا سراسر ایران را فراگرفت و جان صدها هزار نفر را گرفت. پس از آن نیز در سال 1284 هـ وبا شیوع یافته و جان مردمان زیادی را گرفت تا اینکه در سال 1287 هـ قحطی پدیدار شد و متاثر از آن و در سال 1294 هـ وبا در گیلان شویع یافت و جان 12 هزار نفر را گرفت. در سال 1307 هـ وبا در کرمانشاه شیوع یافت و تلفات آن به نسبت وباهای قبلی کمتر بود. آخرین وبا در سال 1309 هـ بود که از بادکوبه آغاز شد و سمنان و دامغان و تهران را دربر گرفت{مجیدی، علیرضا، بیماری وبا در تاریخ ایران و جهان، ص43-108}
👈دوم اینکه میگویند: مراجع عظام تقلید با بسته شدن حرم حضرت معصومه(س) و قرنطینه قم مخالفت کرده اند که این سخن دروغی بیش نیست و مکررا اعلام کردند که حتی در شرایطی که احتمال ضرر جانی در خصوص ابتلاء به بیماری کرونا باشد، سفر به استان قم، حتی به نیت ادای نذر حرام است. علاوه بر آن در رسانه ملی و توسط وزیر محترم بهداشت، شایعه قرنطینه قم را تکذیب کرد.
👈سوم اینکه می گویند: در احادیث شیعه آمده است: «اذا عَمَّتِ الْبُلْدانَ الْمراضُ فَعَلَیکمْ بِقُمْ وَحَوالیها وَنَواحیها فَانَّ الْبَلاءَ مَدْفُوعٌ عَنْها؛ هنگامی که بیماری ها همه ی شهرها را فرا بگیرد، به قم و اطراف آن پناه ببرید که بلا از قم دفع شده است». این حدیث در بیش از پنج منبع مادر معتبر فقهی شیعه از حضرت جعفر صادق(ع) نقل شده است. و حتی سالیان سال موجب گرانی مسکن و خرید ملک توسط متشرعین در قم هم بود! اکنون قم اولین شهر گرفتار ویروس کرونا است، و مردم دارند از قم فرار می کنند و به شهرهای دیگر می روند و اکنون خوب می توان سنجید که این گونه روایت ها تا چه اندازه درست است.
در پاسخ گفته می شود:
1. این حدیث توسط همین دشمنان تحریف شده و به جای عبارت «الْفِتَنُ» از واژه «الْمراضُ» استفاده کرده و معنای حدیث را تغییر داده اند.
2. این حدیث در 5 منبع معتبر روایی و... نیامده، بلکه برای اولین بار در بین کتب روایی در کتاب بحارالانوار نقل شده و پس از ایشان نیز مورد اعتماد محدثین قرار نگرفته است.
3. این حدیث درباره فتنه ها صحبت می کند و بدیهی است که بیماری کرونا و امثال آن هیچ ارتباطی با فتنه ندارد و حتی نمی توان از آن به عنوان بلا یاد کرد. بلکه مراد حدیث این است که با توجه با سطح بالای بصیرت مردم قم در مسائل سیاسی و دینی، در هنگام بروز فتنه ها چشمتان به قم باشد.
وَ عَنْ أَحْمَدَ بْنِ مُحَمَّدِ بْنِ عِيسَى عَنِ الْحَسَنِ بْنِ مَحْبُوبٍ عَنْ أَبِي جَمِيلَةَ الْمُفَضَّلِ بْنِ صَالِحٍ عَنْ رَجُلٍ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ: إِذَا عَمَّتِ الْبُلْدَانَ الْفِتَنُ فَعَلَيْكُمْ بِقُمَّ وَ حَوَالَيْهَا وَ نَوَاحِيهَا فَإِنَّ الْبَلَاءَ مَدْفُوعٌ عَنْهَا؛ زمانی که همه بلاد را فتنه ها در بر گرفتند، بر شما باد شهر قم و اطراف آن. همانا بلاء از آن مناطق دفع شده است.{بحار الأنوار، ج57، ص214}.
✍علی محمدی هوشیار
هدایت شده از سید مصطفی
بخشی از اسلام عبارت است از معارف اسلامی که این معارف شامل عقلیّات و نقلیّات و ارزشهای اخلاقی و بیان سبک زندگی و شیوهی حکومت است؛ و همهی اینها جزو معارف اسلامی است که دانستن اینها لازم است.
این بخشی از اسلام است؛
بخشی از اسلام هم عبارت است از تحقّق اینها در خارج؛
یعنی توحید محقّق بشود در خارج،
نبوّت به معنای در رأس جامعه بودن تحقّق پیدا کند.
خب «اَلعُلَماءُ وَرَثَةُ الاَنبیاء» را باید شما محقّق کنید. نمیگویم حتماً باید شما در رأس جامعه باشید -خب شکل حکومت ممکن است انواع و اقسامی داشته باشد-
امّا شما به عنوان عالم دین و متخصّص دین موظّفید که اسلام را در خارج، در محیط زندگی محقّق کنید؛
این وظیفهی ما است.
این کاری است که امام بزرگوار کرد. یکی از دوستان بدرستی اشاره کردند به منشور روحانیّت و آن نامهی مفصّل امام. منشور روحانیّت را بخوانید، مکرّر بخوانید. امام به معنای واقعی کلمه حکیم بود -حکیم فقط آن کسی نیست که فلسفه بلد است- حکمت در رفتار او، در گفتار او، در نوشتار او موج میزد.
هدایت شده از سید مصطفی
#درس_اخلاق
🕋 ماه رجب را با این چشم نگاه کنید
رهبر انقلاب: بزرگان و اهل معنا و اهل سلوک، #ماه_رجب را مقدمهی #ماه_رمضان دانستهاند. ماه رجب، #ماه_شعبان، یک آمادگاهی است برای اینکه #انسان در ماه مبارک رمضان - که ماه ضیافت الهی است - بتواند با آمادگی وارد شود. آمادگی به چیست؟ در درجهی اول، آمادگی به توجه و #حضور_قلب است؛ خود را در محضر خدا دانستن... ماه رجب را با این چشم نگاه کنید. ۹۲/۲/۲۵
هدایت شده از پلاک
5cf8b116463260de0d4ab70c_-5140826465204308285.mp3
3.22M
🎵| کِشمیر
🎙| روایت #حاج_حسین_یکتا از فعالیتهای فرهنگی جوانان کِشمیر هندوستان
@Pelak_channel
instagram.com/pelak.page
هدایت شده از سید مصطفی
ملت دوست بودن و مردم دوست بودن درست و صحیح است اما هدف را در یک فرد در یک دسته در یک قشر در یک ملت و یک نژاد محدود کردن شرک است. قصه این است که مسلمان، انسان معتقد به خدای رب العالمین و پروردگار جهانیان است و اسلام یک آیین جهانی است. مسلمان به سعادت انسان به صورت یک کل نگاه می کند و در راه نجات انسان به صورت یک کل تلاش می کند.
اصولا محدود کردن آرمانهای یک انقلاب در نجات یک ملت شرک است. گذشته از اینکه اصلا بر اساس جهان بینی اسلام نجات یک ملت از نجات همه انسانها نمی تواند جدا باشد
...پس اگر یک انسان، یک حزب، یک تشکیلات، یک قشر، یک ملت و یک نژاد بخواهد به سعادت برسد بر طبق جهان بینی اسلام باید به آزادی به نجات و رستگاری و فلاح همه انسانها بپردازد
...اصولا یک مسلمان یا یک ملت مسلمان در برابر فلاح #همه_مسلمانان بلکه #همه_انسانهای_جهان مسئولند.
ما شعارمان از اول همین بود. مگر نه اینکه ما همیشه همین حدیث را می گفتیم شرح می دادیم و انگیزه انقلابمان بود. روی پلاکاردهایمان می نوشتیم و توی مساجدمان می زدیم " من أصبح لایهتمَّ بأُمور المسلمین فَلَیس بمسلم" هرکس صبح سر از خواب نوشین بردارد و در اندیشه مسائل همه مسلمانان نباشد آن فرد مسلمان نیست.
بنابراین من خواهش می کنم مسئله را #خیلی_باز_و_روشن در جامعه مطرح کنیم و بگوئیم ما ملت دوست هستیم، ولی ملی گرا و ناسیونالیست نیستیم یعنی هدف و آرمانمان را برای فلاح و رستگاری مردم، در فلاح و رستگاری ملت ایران محدود نمی کنیم. فلاح و رستگاری مردم ایران را می خواهیم و فلاح و رستگاری همه مسلمان جهان را و بلکه همه انسانهای جهان را.
#مسلمانان_مظلوم_هند
هدایت شده از سید مصطفی
#تشکیلات_قوی_شیعه ویژگی دوران #امام_جواد_علیهالسلام
حضرت آیتالله خامنهای: «در هیچ زمانی ارتباط شیعه و گسترش تشکیلاتی شیعه در سرتاسر دنیای اسلام، مثل زمان حضرت جواد و حضرت هادی و حضرت عسکری نبوده است. وجود وکلا و نواب و همین داستانهایی که از حضرت هادی و حضرت عسکری نقل میکنند نشاندهندهی این معناست. یعنی علیرغم محکوم بودن این دو امام بزرگوار در سامرا، و قبل از آنها هم حضرت جواد به نحوی، و حضرت رضا (علیهالسّلام) به نحوی، ارتباطات با مردم همینطور گسترش پیدا کرد.» ۱۳۸۴/۰۵/۱۸
#حضرت_آقا