هفت طبقه جهنم و ساکنین آنها در قرآن
طبق ایات قرآن و روایات معصومین(ع) جهنم هفت طبقه دارد و هر چه پایینتر، جای افراد بدتر میشود.
عذابهای جهنم هم روحی هستند هم جسمی. برخی جهنمیان همیشه در آنجا میمانند و برخی پس از مدتی بخشوده میشوند و به بهشت میروند.
همه اهل جهنم، از جن و انس، بر پایه اعمالشان، از جهت کیفر و مجازات در هفت طبقه قرار میگیرند که نوع و شدت عذابشان متفاوت است.مثلا در قرآن، به جایگاه منافقان تصریح شده که در پایینترین و پستترین مرتبه جهنم(دَرَک الاَسفَل) قرار دارند.این طبقات جهنم عبارتند از:
1)طبقۀ اول (دَرک) مخصوص منافقان است و اینان بدترین گروه از جهنمیان میباشند.
انّ المنافقین فی الدَّرکِ الأَسفَلِ مِنَ النّار
سوره نساء آیه۱۴۵
2)طبقۀ دوم (لَظا) نام دارد که جایگاه اشقیا میباشد.
کلّا اِنّه لَظی
سوره معارج آیه۱۵
3)طبقۀ سوم (حُطَمَه) است که تهمت زنندگان و عیب جویان و مال اندوزان را در خود جای داده است.
کلّا لَیُنبَذَنَّ فی الحُطَمَه
سوره همزه آیه۴
4)طبقۀ چهارم (سَقَر) نام دارد که جایگاه کافر و منکر و تارکین نماز و کسانی که از مساکین دستگیری نکردند است
و عموم جهنمیان از این درمیگذرند.
ما سَلَکَکُم فی سَقَر
سوره مُدَّثِّر۴۲
5)طبقه پنجم (جَحیم) است که در ان تجاوزکاران سکونت داده میشوند.
و وَقاهُم عذابَ الجَحیم
سوره دخان آیه۵۶
6)طبقۀ ششم (سَعیر) نام دارد وجایگاه سرپیچی کنندگان از خداوند است.
فعتَرَفو بِذَنبِهِم فَسُحقاً لِأَصحابِ السَّعیر
سوره ملک آیه۱۱
7)طبقۀ هفتم (هاویة) است و نصیب کسی میشود که میزان اعمال خیر او کم باشد و باید ۷۰ سال در جهنم توقف کند.
و اَمّا مَن خَفَّت مَوازینُه. فَأُمُّه هاویة
سوره قارعه آیه ۸و۹
منبع: قران کریم
🔸🔸🔸🔸
@roshanra
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم سیستم پیشرفته جایگزین زنجیر چرخ😂😂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فریب رسانهها را نخوریم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز تو قم میخواستم سوهان سوغاتی بگیرم به این مشکل برخورد کردم
دیگه نتونستم سوغاتی بگیرم 😩😂
✳️ماهنامه " فارین افرز" از قدیمیترین و معتبرترین نشریات سیاست خارجی آمریکا به زندگی سیاسی و اجتماعی آیتالله خامنهای پرداخته است.
این نخستین بار است که یک مجله معتبر آمریکایی تیتر اول و مطلب اصلیش را به مرور مواضع و جهت گیری های رهبر کنونی ایران اختصاص میدهد.در این شماره از مجله عکس ایشان را بر روی جلدش چاپ کرده ،این کار بیسابقه بوده است که چهرهای سیاسی را به صورت تکی و تمام صفحه چاپ کند.
🔸گدین روز، مدیر مسول مجله گفت :
علت اختصاص مطلب اصلی نشریه به آیتالله خامنهای، آشنایی بیشتر مخاطبان آمریکایی از رهبری ایران است که "قدرت سیاسی بسیار دارد و تصمیمات و سخنانش با پیامد های مهم منطقهای و بینالمللی همراه است."
این مجله تیزهوشی و مدیریت بالای آیتالله خامنهای را مانع تحققق اهداف غرب در مقابل ایران دانسته است.
🔸مقاله (جنگ آیتالله):
این مرد 80 ساله بی سر و صدا به قدرتمندترین مرد خاورمیانه تبدیل شده است.
آیتالله خامنهای طی 30 سال رهبریاش، همیشه یک مشکل آزار دهنده برای رؤسای جمهور ایالات متحده بوده است
🔹 در مطلبی BBC با عنوان آیتالله خامنهای مرد فضاهای خالی ایران:
آنچه آیت الله خامنهای را از بسیاری از رهبران متمایز می کند، نگاه منطقی و عملگرایانه او به سیاست است.
🔶روزنامه آمریکایی یو اس ای تودی به نقل از اندیشکده آمریکن اینترپرایز :
بزرگترین مشکل آمریکا در ایران حضور یک «ابر حریف» به نام آیت الله خامنهای است که نقشه راه را میشناسد و مردم به او اعتماد آمیخته با اعتقاد دارند.
💠🇮🇷💠 راز موفقیت 👇
✅ @razmovafajh
19.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این 68 نفر را بشناسید!
دو ماه قبل وقتی روسیه بیانیه مشترکی را با کشورهای شورای همکاری خلیج فارس امضا و ادعای غلطی را درباره جزایر ایرانی مطرح کرد، بلافاصله 68 سفیر و دیپلمات سابق بیانیه تندی منتشر کردند و به شدت موضع گیری کردند. با اینکه روسیه بلافاصله موضع خود را اصلاح کرد اما غربگرایان ایرانی دست بردار نبودند و تا مدتها حرف خود را تکرار میکردند.
اما چند روز قبل امریکا شبیه همان بیانیه علیه جزایر ایرانی را امضا کرد و هنوز عذرخواهی هم نکرده ولی مشخص نیست 68 سفیر و دیپلمات ایرانی کجا هستند؟ چرا ساکتند و چرا این بار احساس خطر برای منافع ملی نمی کنند؟
در قسمت جدید برنامه حافظه تاریخی ایرانی این 68 نفر را به همراه عکس، معرفی کرده ایم تا نام شان در حافظه تاریخی ملت ثبت شود.
🔹برای پایین آوردن حجم فیلم کیفیت آن کم شده اما اگر خواستید فیلم را با کیفیت اصلی ببینید از اینجا اقدام کنید.
🔹برای تهیه کتابی هم که در این قسمت معرفی شده از اینجا اقدام کنید.
🔻برای مشاهده قسمت های قبلی برنامه نیز از اینجا عضو کانال شوید.
در زمان سقوط دولت عبدربه منصورهادی و تسخیر پایتخت یمن توسط کمیتههای مردمی، علیرغم آنکه دستاندرکاران سفارت عربستان و امارات در یمن، اسناد سری و محرمانه داخل ساختمانهای دیپلماتیک این دو کشور را از بین بردند، سندی از سفارت امارات به دست نیروهای کمیتههای مردمی افتاد که در آن یک معاون وزیر اسرائیلی به علی عبدالله صالح رئیسجمهور وقت یمن میگوید من از سال 1980/ 1360 در ابوظبی - پایتخت امارات - مستقر بودهام. این تاریخ نزدیک به زمان کنفرانس سازش کمپ دیوید است و نشان میدهد در آن سال به غیر از مصر جمعی از دولتهای عربی به سمت روابط با رژیم غاصب رفته و در عین حال ژست مخالفت با برقراری رابطه گرفته بودهاند. این به آن معناست که عادیسازی خود به خود موضوع جدیدی نیست، آنچه جدید است رسمیت دادن به این رابطه کهنه است که بهشدت مورد نیاز رژیم غاصب به دلیل شرایط شکنندهای که با آن مواجه است، میباشد. یعنی اگر برقراری رابطه دولتهایی نظیر امارات با رژیم غاصب در دهه 1360 سبب گسترش نفوذ صهیونیستها گردید، عادیسازی امروز این رابطه، اقدامی برنامهریزی شده است که با هدف احیاء رژیم فرسوده و رو به اضمحلال صورت میگیرد. این اقدام در واقع سرمایه ارزشمند جهان اسلام که از رهگذر مقاومت در برابر دشمنان به دست آمده را در معرض آسیب قرار میدهد. بنابراین این عادیسازی یک اقدام دیپلماتیک تحت اختیار این دولت و آن دولت نیست، دشمنی با مسلمانان و هجوم به سرمایهای است که مسلمانان با بذلجان و علیرغم وجود دولتهای خیانتکار در برخی از کشورهای عربی به دست آوردهاند.
4- عادیسازی با رژیم صهیونیستی حتماً با واکنش شدید مواجه میشود همین دو روز پیش یک منبع غربی از یک نظرسنجی خبر داد که مخاطب آن شهروندان سعودی بودند. براساس دادههای این نظرسنجی 86 درصد مردم عربستان با هرگونه همکاری میان دولتهای عربی و رژیم اسرائیل مخالفت کرده بودند. جالب این است در سال 1399 که میان ابوظبی و تلآویو عادیسازی صورت گرفت، مخالفت شهروندان سعودی 77 درصد بود. حالا 77 درصد مخالف عربستانی به 86 درصد رسیده است. این یعنی روند مخالفت با عادیسازی در فاصله زمان آغاز این حرکت تا امروز رو به شدت بوده است. کمااینکه صحنههای مخالفت شدید تماشاچیان بازیهای جام جهانی فوتبال قطر با خبرنگاران عبری هم عمومیت و استثنا ناپذیری مخالفت مسلمانان با رژیم غاصب را نشان میدهد. تأثیر این مخالفت روی دولت سعودی چیست؟ ممکن است تصور شود دولتهای امارات، عربستان و... که مردمسالار نیستند و متکی به آراء نمیباشند، آسیبی از این مخالفتها نمیبینند و این آسیبها در جایی است که پای صندوق رأی در میان باشد. ولی واقعاً اینطور نیست. اتقافاً اگر دامنه مخالفت به کم و زیاد شدن رأی در پای صندوق محدود باشد، تحمل آن برای یک دولت چندان دشوار نیست. واکنش مردمی میتواند هر روز حادثهای را در ریاض، ابوظبی و... پدید آورد. علاوهبر آن وجود سازمانهای انقلابی در سطح منطقه و امکان سریع شکلگیری گروههای مقاومت مردمی نظیر گروه جوان «عرین الاسود» در کرانه باختری، میتواند یک دردسر دامنهدار را برای دولتهایی که به اسلام و مسلمین خیانت کردهاند، به وجود آورد. به این هم باید اضافه کرد که در کشورهای منطقه مثلاً در عراق، گروههای شناختهای هستند که میتوانند گروههای مقاومت را در کشور دیگری میزبانی و پشتیبانی نمایند و پدیدآورنده وضعیتی باشند. کما اینکه امروز حملات سایبری که منشأ و مبدأ آن در اکثر مواقع قابل شناسایی نیست، یک تهدید اساسی برای عادیسازی عربی - اسرائیلی به حساب میآید. بنابراین اگر دولت سعودی و دولتهای مشابه درصدد دستیابی به امنیت پایدار هستند، این امنیت از طریق برادری میان آنها و ملتهای مسلمان و جریانات مقاومت بهدست میآید نه از طریق اتصال و ارتباط با دشمنان اسلام و مسلمین که ناتوانی و رو به زوال بودن آنان به اثبات رسیده است و به قول رهبر معظم انقلاب در دیدار دیروز کارگزاران نظام با ایشان«دولتهایی که قمار عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی را سرمشق کار خود قرار دهند، ضرر خواهند کرد. آنها در حال شرطبندی روی اسب بازنده هستند».
سعدالله زارعی
آدما دوست دارن تو یه تصویر خوب و بینقص از خودت بسازی و همونو بهشون نشون بدی.
ترجیح میدن حرفای دلخواهشونو بزنی، حتی اگر داری نقش بازی میکنی.
آدما ترجیح میدن حرفای خوب بشنون، حتی اگر اون حرفای خوب دروغ باشه.
آدما ترجیح میدن تو رو مثل یک فرشته نجات، خوبِ مطلق ببینن و باهاشون رفتاری سراسر مهر و شفقت داشته باشی.
آدما دوست ندارن اشتباه کردنت رو، خطا کردنت رو، عصبانی شدنت رو، ضعف و شکنندگیت رو تماشاگر باشن.
آدما همیشه نگران خراب شدن تصویر ذهنیشون از تو هستن، نه نگران حقیقت.
برای آدما سخته تغییر رو، انتخابهات رو، تصمیماتت رو بپذیرن و به رسمیت بشناسن.
دوست دارن تو همونی باشی که اونا میخوان یا همونی که تصور میکنن هستی.
خیلیا استاد اینن که از خودشون یه تصویر بینقص تو چشم دیگران بسازن. همیشه مثل دانای کل از همه چیز حرف بزنن. هیچ نقطه ضعفی از خودشون نشون ندن. اشتباهی هم اگر کردن عذرخواهی نکنن.
بعضیا عاشق اینن که خودشونو به دروغ، به غلط گنده کنن و آدما عاشق همین بتهای توخالی میشن.
همه ما به زبون میگیم که از دروغ متنفریم اما در عمل ترجیح میدیم دروغ بشنویم و دروغ بخونیم و دروغ ببینیم و حقیقت آدما رو پس میزنیم.
من و تو انسانیم. خطا میکنیم. تغییر میکنیم. رشد میکنیم. گاهی قوی هستیم و گاهی شکننده. گاهی منطقی هستیم و گاهی احساسی. ما فرشته نیستیم و رسالتمون ناجی دیگران بودن نیست.
حقایق وجود آدمیزاد، زوایای تاریکش، خشم و اندوه و ترس و ضعفهاش خوشایند نیست اما حقیقته.
دنبال ویترین خوش آب و رنگ دروغین و فیک نباشیم. اونی که خود خودشه رو پشیمون نکنیم از خودش بودن. خودمون همدیگه رو مجبور به سانسور و سرکوب نکنیم.
#مانگ_میرزایی