کتابنامه مرجع کاملا جدید 10 آبان 97.docx
150.4K
✅ کتابنامه منابع
♻️جهت تنظیم فهرست منابع در انتهای رساله و مقالات
👓فایل: word
🙏بسیار عالی و کاربردی
#کاربردی
@ejtehadjame
کتابنامه مرجع کاملا جدید 10 آبان 97.pdf
1.89M
✅ کتابنامه منابع
♻️جهت تنظیم فهرست منابع در انتهای رساله و مقالات
فایل : pdf
🙏بسیار عالی و کاربردی
#کاربردی
@ejtehadjame
پله پله تا اجتهاد جامع
با عرض سلام مطالب صوت، جالب و منطقی است. و به نظرم چرند نیست. البته اصل بحث، تخصصی است ممکن است برا
بسمه تعالی:
اصل بحث تخصصی و طولانی است و در این مختصر نمی توان بحث کرد.
اجمالا عرض می کنم اصل بحث بی نیازی به کتب رجال، همیشه در حوزه ها محل بحث و چالش بوده و موافق و مخالفانی دارد. موافقان هم در حدود و چارچوب آن اختلافاتی دارند مثلا صاحب وسایل الشیعه می گوید روایات کتب روایی مشهور بحث سندی نمی خواهد و فقط بحث دلالی می خواهد. سید یزدی صاحب عروةالوثقی در حاشیه رسائل ذیل بحث حجیت خبر واحد فرموده می توان گفت لااقل حرف اخباری ها در حجت بودن روایات کتب اربعه و عدم نیاز به بحث سندی، قابل قبول است. و خیلی نظرات دیگر.
اخیرا استاد اکبرنژاد هم تحقیقات زیادی در این بحث انجام داده و نظر ایشان هم نزدیک به مبنای عدم نیاز عمده به علم رجال است مگر در موارد تعارض مثلا، و عمده باید بحث دلالی کرد.
حتی آیت الله سیستانی و صاحب جواهر معتقدند تقیه جزء مرجحات باب تعارض نیست چون راویان بزرگ و عالم و مجتهد روایات تقیه ای را از تقیه بیرون آورده اند و مکتوب کرده اند مگر در بعضی موارد که تقیه بودنش خیلی واضح و آشکار است. البته این بحث قیودی دارد که توفیق نیست خدمتتون عرض کنم.
والحمدلله اولا و آخرا
پله پله تا اجتهاد جامع
بسمه تعالی: اصل بحث تخصصی و طولانی است و در این مختصر نمی توان بحث کرد. اجمالا عرض می کنم اصل بحث ب
بهترین روش در ارزیابی روایات، تشکیل چند منظومه علمی در علوم عقلی و نقلی(فقه، اصول، فلسفه، کلام، تاریخ، عرفان، حدیث، تفسیر،...) است یعنی تسلطی نسبی به کلیات این علوم و عرضه کردن متن این روایات بر این منظومه، آنوقت انسان غالبا متوجه می شود این روایات با کل این منظومه از جهات مختلف هماهنگ است و در نهایت به وثوق متنی و صدوری می رسد.
این روش در قرآن آمده مثلا فرموده(افلا یتدبرون القرآن و لو کان من عند غیر الله لوجدوا فیه اختلافا کثیرا: چرا در کل قرآن تدبر نمی کنند و یک آیه را در منظومه کل آیات و کل قرآن نگاه نمی کنند اگر کلام بشری بود پر از تناقض و اختلاف می بود در حالیکه هیچ تناقض و اختلافی در قرآن نیست.
طبق حدیث ثقلین، اهلبیت عدل قرآن هستند و روایات و کلام آنها هم عدل قرآن است پس تمام روایات یک منظومه هماهنگ با هم، با عقل، با قرآن، با فطرت،... است. پس می توان با این مبنای قرآنی به بررسی دلالی روایات پرداخت بدون مراجعه افراطی به رجال.)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیارت مجازی بیبی جانمون
خانوم زینب کبری(س)...💔
انشاالله که به زودیه زود قسمت
تمام عاشقای خانومه بشه✨🖤
#وفات_حضرت_زینب(س)
@avaymarefat
19.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نماهنگ تو رفتی و دنیا روی سر من خراب شد حاج محمود کریمی 🖤🖤🖤🖤
#وفات_حضرت_زینب
🆔 @avaymarefat
2-سیر کلی دعای امّ داوود .mp3
18.94M
2-سیر کلی دعای امّ داوود (علیهاالسلام)
#بسیار_جذاب
#نکاتی_که_کمتر_شنیده_اید.
#امّ_داوود
#تفسیری_بدیع
#قرآن_نازل
#قرآن_صاعد
#داوود_زندانی_ما_هستیم.
#حتماً_گوش_کنید.
@avaymarefat
https://rasanews.ir/fa/news/672494/%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%BE-%D9%87%D9%85-%D8%A7%D9%86%D8%AD%D8%B5%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%B1-%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA
مصاحبه ای جذاب با دکتر عبدالحسین خسروپناه درباره سیر تغییر افکار دکتر سروش از قم تا آمریکا:
سروش از ترامپ هم انحصارگر تر است.
@ejtehadjame
سروش از ترامپ هم انحصارگر تر است.mhtml
845.1K
مصاحبه ای جذاب با دکتر عبدالحسین خسروپناه درباره سیر تغییر افکار دکتر سروش از قم تا آمریکا:
سروش از ترامپ هم انحصارگر تر است.
@ejtehadjame
❄تقصیر شماست.......
در زمان دانش آموزی معلمی داشتیم به نام آقای سیدعلی موسوی كه در آمریكا تحصیل كرده و تازه به وطن بازگشته بود و از همین روی گاه و بیگاه خاطرات و تجربه هایی از سالهای زندگی در ایالت اوهایو نقل می كرد و این گفته ها به اقتضای دوره نوجوانی به دقت در ذهن ما ثبت و ضبط می شد.
ایشان می گفت: “یك روز در دانشگاه اعلام شد كه در ترم آینده مشاور اقتصادی رییس جمهوری سابق آمریكا -گمان می كنم *ریچارد نیكسون* - قرار است درسی را در این دانشگاه ارائه كند و حضور آن شخصیت نامدار و مشهور چنان اهمیتی داشت كه همه دانشجویان برای شركت در كلاس او صف بستند و ثبت نام كردند و اولین بار بود كه من دیدم برای چیزی صف تشكیل شده است.
به دلیل كثرت دانشجویان كلاس ها در آمفی تئاتر برگزار می شد و استاد كه هر هفته با هواپیما از واشنگتن می آمد دیگر فرصت آشنایی با یكایك دانشجویان را نداشت اما گاهی به طور اتفاقی و بر حسب مورد نام و مشخصات برخی را می پرسید.
در یكی از همان جلسات نخست به من خیره شد و چون از رنگ و روی من پیدا بود كه شرقی هستم از نام و زادگاهم پرسید و بعد برای این كه معلومات خود را به رخ دانشجویان بكشد قدری در باره شیعیان سخن گفت و البته در آن روزگار كه كمتر كسی با اسلام علوی آشنا بود همین اندازه هم اهمیت داشت، ولی در سخن خود قدری از امیرالمومنین علی علیه السلام با لحن نامهربانانه و نادرستی یاد كرد.
این موضوع بر من گران آمد و برای آگاه كردن او ترجمه انگلیسی نهج البلاغه را تهیه كردم و هفته های بعد به منشی دفتر اساتید سپردم تا هدیه مرا او برساند.
در جلسات بعد دیگر فرصت گفت و گویی پیش نیامد و من هم تصور می كردم كه یا كتاب به دست او نرسیده و یا از كار من ناراحت شده و به همین دلیل تقریبا موضوع را فراموش كردم.
روزی از روزهای آخر ترم در كافه دانشگاه مشغول گفتگو با دوستانم بودم كه نام من برای مراجعه به دفتر اساتید و ملاقات با همان شخصیت مهم و مشهور از بلندگو اعلام شد، با دلهره و نگرانی به دفتر اساتید رفتم و هنگامی كه وارد اتاقش شدم با دیدن ناراحتی و چهره درهم رفته اش بیشتر ترسیدم.
با دیدن من روزنامه ای كه در دست داشت به طرف من گرفت و گفت می بینی؟ نگاه كن! وقتی به تیتر درشت روزنامه نگاه كردم خبر و تصویر دردناك خودسوزی یك جوان را در وسط خیابان دیدم.
او در حالی كه با عصبانیت قدم می زد گفت: می دانی علت درماندگی و بیچارگی این جوانان آمریكایی چیست؟ بعد به جریانات اجتماعی رایج و فعال آن روزها مانند هیپی گری و موسیقی های اعتراضی و آسیب های اخلاقی اشاره كرد و سپس ادامه داد: همه اینها به خاطر تقصیر و كوتاهی شماست!
من با اضطراب سخن او را می شنیدم و با خود می گفتم: خدایا، چه چیزی در این كتاب دیده و خوانده كه چنین برافروخته و آشفته است؟
او سپس از نهج البلاغه یاد كرد و گفت: از وقتی هدیه تو به دستم رسیده در حال مطالعه آن هستم و مخصوصا فرمان علی بن ابیطالب به مالك اشتر را كپی گرفته ام و هر روز می خوانم و عبارات آن را هنگام نوشیدن قهوه صبحانه مرور می كنم تا جایی كه همسرم كنجكاو شده و می پرسد این چه چیزی است كه این قدر تو را به خود مشغول كرده است؟
بعد هم شگفتی و اعجاب خود را بیان كرد و گفت: من معتقدم اگر امروز همه نخبگان سیاسی و حقوقدانان و مدیران جمع شوند تا نظام نامه ای برای اداره حكومت بنویسند، نمی توانند چنین منشوری را تدوین كنند كه قرنها پیش نگاشته شده است!
دوباره به روزنامه روی میز اشاره كرد و گفت: می دانی درد امثال این جوان كه زندگی شان به نابودی می رسد چیست؟ آنها نهج البلاغه را نمی شناسند!
آری، تقصیر شماست كه علی را برای خود نگهداشته اید و پیام امیرالمومنین علی علیه السلام را به این جوانان نرسانده اید!*
دلیل آشوب و پریشانی در خیابانهای آمریكا، محرومیت این مردم از پیام جهان ساز و انسان پرور نهج البلاغه است.”
این داستان را در سن دوازده سالگی از معلم خود شنیدم، اما سالها بعد از آن وقتی كه برای جشنواره “باران غدیر” در تهران میزبان مرحوم پروفسور دهرمندرنات نویسنده و شاعر برجسته هندی بودیم چیزی گفت كه حاضران در جلسه را به گریه آورد و مرا به آن خاطره دوران نوجوانی برد.
پیرمرد هندو در حالی كه بغض كرده بود و قطرات اشك در چشمانش حلقه زده بود از مظلومیت امیرالمومنین علی بن ابی طالب یاد كرد و با اشاره به مشكلات گوناگون اجتماعی در كشورهای مختلف جهان گفت: “شما در معرفی امام علی و نهج البلاغه موفق نبوده اید! باید پیام های امیرالمومنین امام علی علیه السلام را چون سیم كشی برق و لوله كشی آب به دسترس یكایك انسانها در كشورها و جوامع مختلف رساند !
@ejtehadjame
dros-tamhidie-04.doc
1.23M
کتاب دروس تمهیدیه فی الفقه الاستدلالی ج 4