💡 ۲۰ توصیه کلیدی رهبر معظم انقلاب به طلاب و روحانیون
◻️معاونت تهذیب حوزههای علمیه ۲۰ توصیه کلیدی و کاربردی از رهبر معظم انقلاب به طلاب و روحانیون را در قالب «میثاق طلبگی» منتشر نموده است. + دانلود نسخه PDF👇
hawzahnews.com/xb8gh
@ejtehadjame
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهید مطهری:
آینده انقلاب اسلامی به روحانیت نیاز شدید دارد به شرط اینکه....
@ejtehadjame
✳ سطح معرفتتان را بالا ببرید!
🔻 عزیزان من! سقف #معرفت خودتان را سایتهای سیاسی و اوراق روزنامهها و پرسهزدن در سایتهای گوناگون قرار ندهید؛ سقف معرفت شما اینها نیست. سطح معرفت را بالا ببرید. با #قرآن، با نوشتجات مرحوم #شهید_مطهری، با نوشتجات فضلای بزرگی که خوشبختانه امروز در حوزههای علمیه حضور دارند، آشنا شوید. سطح #معرفت_دینی بالا برود؛ این یکی از کارهاست که حتماً لازم است. به نظر من آن کاری که مهم است انجام بگیرد، #مطالعات_اسلامی است.
👤 #مقام_معظم_رهبری
🗓 بیانات در دیدار دانشجویان ۱۳۹۱/۰۵/۱۶
✅ اینجا #حرف_حساب بخوانید؛ (برشهای ناب از کتابهایی که خوانده و سخنرانیهایی که شنیدهایم)
https://eitaa.com/joinchat/1217855490C4fc824863f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅تئوریزه فقهی جاسوسی توسط سید صادق شیرازی!
⛔️ موضوع "مماشات و مدارا با جاسوسان" چند سالیست که تبدیل به یک مطالبهی عجیب از سوی #سید_صادق_شیرازی شده است. در حالیکه در طول تاریخ، کشورهای اسلامی و خصوصاً شیعیان، از جانب جاسوسان و مزدوران گماشتهی دشمن خسارات و هزینههای زیادی را متحمل شدهاند، تکرار و تأکید چند بارهی صادق شیرازی بر روی این موضوع، شکبرانگیز و قابل تأمل است؛ تا جایی که میتوان گفت وی عملاً در قامت یک تئوریسین فقهی دستگاههای جاسوسی و اطلاعاتی در حال ایفای نقش است!
🎥 در این کلیپ، میزان اصرار و تأکید وی بر موضوع #تکریم_جواسیس (!) به خوبی نمایان است...
@ejtehadjame
پله پله تا اجتهاد جامع
✅تئوریزه فقهی جاسوسی توسط سید صادق شیرازی! ⛔️ موضوع "مماشات و مدارا با جاسوسان" چند سالیست که تبدیل
نقد: باید به عنصر زمان و مکان در اجتهاد دقت کرد و مقتضیات زمان را لحاظ کرد. اگر واقعا می خواهیم سیره پیامبر و اهلبیت علیهم السلام را بدون تحلیل و بدون لحاظ عنصر ثابت دائمی و عنصر متغیر موقتی و تفکیک این دو از یکدیگر در همه زمان ها اجرا کنیم. پس چرا امثال سید صادق شیرازی و طیف همفکر مثل پیامبر اکرم در خانه گلی زندگی نمی کنید. چرا مثل پیامبر لباس جنگ نمی پوشید و در جنگ شرکت نمی کنید. چرا مثل آنها در بین مردم بدون محافظ راه نمی روید. چرا مثل پیامبر و علی علیهماالسلام مواد غذایی در گونی نمی کنید و شب ها به در خانه فقرا ببرید. چرا مثل امام علی علیه السلام یک جای ساده ای مثل دکةالقضاء در مسجد کوفه درست نمی کنید تا به قضاوت بین مردم مشغول شوید و تمام تشکیلات قضایی و قوه قضائیه را جمع نمی کنید. چرا مثل امام حسن علیه السلام در مسجد معتکف نمی شوید. چرا مثل پیامبر اکرم در جنگ خندق، کانال آب با بیل و کلنگ حفر نمی کنید. چرا مثل امام علی علیه السلام چاه نمی کنید و نخلستان خرما آباد نمی کنید و صدها چرای دیگر.
آیا می شود سیره پیامبر و اهلبیت را بدون لحاظ عنصر ثابت و متغیر و اقتضائات زمان اجرا کرد.
پله پله تا اجتهاد جامع
نقد: باید به عنصر زمان و مکان در اجتهاد دقت کرد و مقتضیات زمان را لحاظ کرد. اگر واقعا می خواهیم سیره
... زمان و مکان دو عنصر تعیین کننده در اجتهادند، مسأله ای که در قدیم دارای حکمی بوده است به ظاهر همان مسأله در روابط حاکم بر سیاست و اجتماع و اقتصاد یک نظام، ممکن است حکم جدیدی پیدا کند، بدان معنی که با شناخت دقیق روابط اقتصادی و اجتماعی و سیاسی همان موضوع اول که از نظر ظاهر با قدیم فرقی نکرده است واقعاً موضوع جدیدی شده است که قهراً حکم جدیدی می طلبد ... »
از حضرت امام صادق (ع) نقل شده است که وقتی به حضرت عرض شد که حضرت علی بن ابی طالب لباس و پیراهن ساده و خشن می پوشید، و چرا شما لباسهای نرم و زیبا می پوشید؟ حضرت در پاسخ فرمود: «ان علی بن ابی طالب کان یلبس ذلک فی زمان لا ینکر، ولو لبس مثل ذلک الیوم لشهر به، فخیر لباس کل زمان لباس اهله»[18]؛ حضرت علی (ع) در زمانی آن لباس ساده را می پوشید که مورد انکار جامعه واقع نمی شد و هرگاه در این زمان از آن پوشش استفاده شود موجب انگشت نمایی می شود. اینها برخی از نمونه های تأثیر نقش زمان و مکان در سیرۀ معصومین (ع) بود
پله پله تا اجتهاد جامع
✅تئوریزه فقهی جاسوسی توسط سید صادق شیرازی! ⛔️ موضوع "مماشات و مدارا با جاسوسان" چند سالیست که تبدیل
مهم شناخت درست حکومت و جامعه است که بر اساس آن نظام اسلامی بتواند به نفع مسلمانان برنامه ریزی کند که وحدت رویه و عمل، ضروری است و همین جاست که اجتهاد مصطلح در حوزه ها کافی نمی باشد، بلکه یک فرد، اگر اعلم در علوم معهود حوزه ها هم باشد، ولی نتواند مصلحت جامعه را تشخیص دهد و یا نتواند افراد صالح و مفید را از افراد ناصالح تشخیص دهد و به طور کلی در زمینۀ اجتماعی و سیاسی فاقد بینش صحیح و قدرت تصمیم گیری باشد، این فرد در مسائل اجتماعی و حکومتی مجتهد نیست و نمی تواند زمام جامعه را به دست گیرد
مجتهد باید به مسائل زمان خود احاطه داشته باشد. برای مردم و جوانان و حتی عوام هم قابل قبول نیست که مرجع و مجتهدش بگوید من در مسائل سیاسی اظهار نظر نمی کنم. آشنایی به روش برخورد با حیله ها و تزویرها، فرهنگ حاکم بر جهان، داشتن بصیرت و دید اقتصادی، اطلاع از کیفیت برخورد با اقتصاد حاکم بر جهان، شناخت سیاستها و حتی سیاسیون و فرمول دیکته شدۀ آنان و درک موقعیت و نقاط قوت و ضعف قول سرمایه داری که در حقیقت استراتژی حکومت بر جهان را ترسیم می کند، از ویژگیهای یک مجتهد جامع است. یک مجتهد باید زیرکی، هوش، فراست و هدایت یک جامعۀ بزرگ اسلامی و حتی غیراسلامی را داشته باشد و علاوه بر خلوص و تقوا و زهدی که در خور شأن مجتهد است، واقعاً مدیر و مدبر باشد.
بخشی از بیانات حضرت امام خمینی (قدّس سرّه الشریف)
@ejtehadjame
🚨🚨جمله ی معنادار و صریح امام خامنه ای :
قاطعانه میگویم حرکت نزولی و رو به زوالِ رژیم دشمن صهیونیستی آغاز شده و وقفه نخواهد داشت.
🔴امام خامنه ای :
امروز قدرت مقاومت صدها برابر شده؛ جوان فلسطینی که روزی با سنگ از خود دفاع میکرد،امروز با موشک نقطهزن پاسخ میدهد. موازنه بنفع فلسطین بشدت تغییر کرده.
دشمنی که خود را «ارتشی که هرگز شکست نمیخورد» معرفی میکرد، امروز بدل شده به«ارتشی که رنگ پیروزی را نخواهد دید
#غرب_آسیا
@ejtehadjame
💢وفاقی مبارک و ضروری
✔️استاد ابوالقاسم علیدوست🔻
🔹در بسیاری از سالها مراجع عظام تقلید نسبت به رؤیت هلال شوال (عید فطر) اختلاف پیدا میکنند؛ و در حالی که بعضی از ایشان روزی را به عنوان عید فطر اعلام میکنند، گروهی دیگر فردای آن روز را عید میدانند و البته برخی هم در اواسط یا اواخر همان روز اول، عید فطر را اعلام میکنند که منشأ این اختلاف سه امر است.
🔸بر کسانی که نسبت به فرایند اجتهاد آشنا نیستند گاه این ابهام و پرسش رخ مینماید که چرا مراجع تقلید با هم نمینشینند این اختلافها را حل کنند؟ در حالی که آشنایان به فرایند استنباط میدانند که فقیهان امامیه در بسیاری از موارد سخنان یکدیگر را با دقت مطالعه میکنند حتی گاه با هم مباحثاتی دارند ولی بنا نیست همه اختلافهای نظری با نشست و مذاکره حل شود همان گونه که دانشمندان و ایستادگان بر قله علم در سایر علوم هم با هم اختلافهایی دارند بدون اینکه یکی بتواند دیگری را قانع کند.
🔹به نظر میرسد اینکه مسئله هلال شوال بزرگنمایی نشود و هر یک از متدینان از مرجع تقلید خویش پیروی کند هر چند راه حلی دلسوزانه و قابل احترام است ولی جلو برخی سرگردانیها و سوءاستفادهها را نمیگیرد؛ و به نظر میرسد بتوان برخی راه حلها ارائه کرد که ضمن موجه بودن و برخوردار بودن آن از انضباط فقهی از آسیب کمتری برخوردار باشد بلکه به شرط اجرای کامل آن بدون آسیب است.
👈 متن کامل در سایت استاد علیدوست👇
http://a-alidoost.ir/persian/news/26745/
@ejtehadjame
سوأل:
چرا در قران مکرر در مکرر داستان موسی وفرعون تکرار می شود؟
جواب:
دین مجموعه از احکام شرعی، اخلاقیات و اعتقادیات است.
در هر یک از این سه مورد، یک پیامبر شاخص داریم. در مباحث احکام شرعی حضرت موسی علیه السلام و تورات خیلی شاخص است. در اخلاقیات حضرت عیسی مسیح علیه السلام و انجیل خیلی شاخص است و در قسمت عقاید و معارف، حضرت ابراهیم علیه السلام.
لذا از هر سه بزرگوار در قرآن زیاد یادشده.
ولی در عالم دنیا بیشترین گستره مربوط به احکام و شریعت است و نظام سازی و تمدن گرایی در عمل بیشتر متأثر از احکام و شریعت است لذا داستان حضرت موسی علیه السلام به عنوان شخصی که پیاده کننده شریعت در یک نظام دینی مبتنی بر توحید است زیاد تکرار شده و همینطور فرعون در نقطه مقابل حضرت موسی علیه السلام به عنوان یک رهبر یک نظام طاغوتی با تشکیلات حکومتی وسیع در سراسر مصر.
خضر_مسیحای_بهاری.pdf
1.84M
👆به مناسبت سالروز رحلت عالم ربانی، فقیه عارف، حضرت آیت الله العظمی بهجت، ویژه نامه 《خضر مسیحای بهاری》 برگرفته از بیانات حضرت حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری منتشر شد.
هدیه به روح ملکوتی مرحوم #آیت_الله_بهجت سوره فاتحه همراه با ذکر شریف صلوات قرائت نمائیم.
🔺 @nasery_ir
مجازات قتل بابک خرمدین توسط والدین به لحاظ مبانی فقهی و قانونی چیست؟
کارشناس ارشد حقوق جزا و جرم شناسی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس، درباره حکم قاتل در پرونده قتل فرزند، اظهار کرد: مجازات قتل عمد بر اساس ماده ۳۸۱ قانون مجازات اسلامی قصاص نفس است اما ماده ۳۰۱ قانون مجازات اسلامی تصریح میکند: «قصاص در صورتی ثابت میشود که مرتکب، پدر یا از اجداد پدری مجنیٌ علیه نباشد» یعنی پدر بعد از قتل فرزند قصاص نمیشود.
فرزندکشی بدون مجازات نیست
جواهری افزود: اما قتل فرزند بدون مجازات نیست و مطابق ماده ۶۱۲ قانون مجازات اسلامی هر کس مرتکب قتل عمد شود و شاکی نداشته باشد یا شاکی داشته باشد ولی از قصاص گذشت کرده باشد و یا به هر علت قصاص نشود، مانند همین مورد فرزندکشی؛ دادگاه مرتکب را به حبس از سه تا ده سال محکوم مینماید.
وی درباره قتل توسط مادر گفت: البته عدم قصاص تنها برای پدر است و اگر مادر قاتل باشد، قصاص ثابت است چرا که ابتدای ماده ۳۰۱ قانون مجازات اسلامی، صرفا در خصوص پدر و جد پدری قصاص را ثابت ندانسته است، البته ماده ۳۰۱ ادامه دارد اما محل بحث ما نیست. اما مادر اگر معاون باشد مشمول ماده ۱۲۷ قانون مجازات اسلامی می شود که طبق بند الف این ماده بیش از ۱۵ سال حبس خواهد داشت اما با توجه به تبصره ماده ۶۱۲ قانون مجازات اسلامی در این مورد معاونت موجب حبس از یک تا ۵ سال خواهد بود.
مادر میتواند معاون جرم باشد
جواهری افزود: بنابر قانون معاون کسی است که هرکس دیگری را ترغیب، تهدید، تطمیع، یا تحریک به ارتکاب جرم کند یا با دسیسه یا فریب یا سوءاستفاده از قدرت، موجب وقوع جرم شود و یا هرکس وسایل ارتکاب جرم را بسازد یا تهیه کند یا طریق ارتکاب جرم را به مرتکب ارائه دهد و یا هرکس که وقوع جرم را تسهیل کند. پس در مورد قتل اخیر با توجه به اطلاعات منتشرشده بنا بر قانون میتوانیم مادر را معاون جرم بدانیم.
وی با اشاره به قتل بابک خرمدین اظهار کرد: در ماجرای قتل اخیر چون اولیای دم خودشان درقتل نقش دارند، سمت اولیای دم بودنشان ضایع میشود و منتفی است. همچنین مقتول فرزند و همسر ندارد، پس اولیای دم درجه یک نیز وجود ندارد. بنا بر قانون نیز با ارتکاب قتل توسط اولیای دم درجه یک، ورثه مقتول، اولیای دم درجه دو که خواهر و برادرهایش هستند می شوند.
جواهری افزود: اولیای دم درجه دو در این پرونده با توجه به قوانین موجود، نمی توانند خواستار قصاص پدر شوند اما میتوانند اگر مادر قاتل باشد تقاضای قصاص مادر را داشته باشند.
با این حال اگرچه باید منتظر ماند تا پرونده قتل این کارگردان در مراجع قضایی رسیدگی شود و برای قضاوت در خصوص این پرونده زود است، اما دانستن مبانی حقوقی و قانونی چنین حوادثی میتواند قضاوت اولیه ما درباره شنیدن چنین اخبار تلخی را منطقیتر کند تا دربرابر فضای مجازی به دور از هیجانات واکنش نشان دهیم
#ابزارهای_فقهپژوهی (۱)
🔹سایت جامعالاحادیث
#سایت جامع الاحادیث (طراحی شده توسط موسسه کامپیوتری نور) بدیلی برای #نرمافزار جامع الاحادیث به شمار میرود که دارای ویژگیهایی است که آن را از نرمافزار جامع الاحادیث #متمایز میسازد؛ از جمله حدیث محوری در شیوه ارائه (به جای کتاب محوری) و نیز ارائه همزمان اطلاعات رجالی حدیث.
🌐 لینک سایت:
https://hadith.inoor.ir/fa/home
▫️با سپاس از حجت الاسلام صانعی بیدگلی
🔸@ejtehadjame
روضه خانگی - هشتم شوال - 575.mp3
9.81M
🎙فکر بیداری مایی ما ولی خوابیم خواب...
🔻مناجات با #امام_زمان(عج)
🔻روضه #هشت_شوال
⏱ #بیش_از_ده_دقیقه | 12:11
👤حاج احمد #سلطانی
💡 کانال روضههای کوتاهِ کاملِ خانگی
@RozeKhanegee
52.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فوری
آب دستتون هست بزارید زمین و این مستند رو ببینید.
پخش مستند #آدرس_غلط، مستند بسیار مهم اقتصادی ثریا
سر بسته بگویم، یکی از مهمترین مستندهای ثریاست...
رسانه باشید...
#بدون_تبلیغ #بدون_توضيح #آدرس_غلط #اقتصاد #ثريا
🌺 دو داستان در تاوان بی دقتی 🌺
🙈 ۱. شخصی نزد مرد خدا، مرحوم آرزومند رمضانی آمد و گفت: "هنگامی که مشغول خواندن نماز بودم - بی آن که متوجه شوم - دستهایم مانند عامّه به روی هم آمد!"
مرحوم آرزومند فرمود: "شما در جائی از عمربن الخطّاب تمجید کرده اید و از این رو به شکل پیروان او درآمدید." ( نگ: ح...،ص۱۲۷ )
🙈 ۲. مرحوم حجه الاسلام ص. ( از منبریان اصفهان ) گفت: من در [ نوار ] سخنرانی حجه الاسلام فلسفی شنیدم که برای عمربن الخطّاب، از واژه ی "جَناب" استفاده کرد و خوشم آمد و من نیز بر منبرم نام او را با افزودنِ این واژه به زبان آوردم.
همان شب در خواب دیدم که بانوی دو عالَم، حضرت فاطمه زهراء - سلام الله علیها - [ با این که سیدم ] پشت به من کرده و می فرمایند: "چون آن تعبیر را به کار بردی، هفت سال تو را در مجالسمان راه نمی دهیم."
و از آن تاریخ به بعد، در هیچ جائی مرا برای منبر رفتن دعوت نکردند و حتی از افرادی که پیش از آن مرا دعوت می کردند، پرسیدم که چرا دیگر دعوتم نمی کنند و گفتند: "ما در ذهنمان هست که تو را دعوت کنیم اما نمی دانیم چرا از یادمان می رود و فرد دیگری را دعوت می کنیم!"
پس از هفت سال، حجه الاسلام فلسفی را دیدم و اثرپذیرفتنم از تعبیر او و آن خواب و محروم شدن از منبر را برای وی بیان کردم؛ حجه الاسلام فلسفی هم گفت: "خود من هم پس از به کار بردنِ آن تعبیر، تا هفت سال به علتی که دربارِ پهلوی آورد، از سوی آن جا ممنوع المنبر شدم!" ( منبع: سید م. م. به نقل از برادرزاده ی مرحوم حجه الاسلام ص. )
- - - - - - - -
🌸 و نگارنده شاهد بود که حضرت آیه الله بهجت - رحمه الله - گاهی که می خواستند تعبیر "امیرالمومنین" را ( که خداوند بر حضرت علی بن ابی طالب - علیه السلام - نهاده و ابن الخطّاب و دیگر غاصبان مقام خلافت، لازم دیدند خود را به آن بخوانند و دیگران، حتی برخی از ائمه - علیهم السلام - ناچار به تلفظ آن بودند، ) برای آنان نقل کنند، اصلاً انگار زبانشان به نقل آن نمی چرخید و بجایش مثلاً می گفتند: "آن آقا به عمَر یا مامون گفت: 'ای امیرِفلان! ...' "
🌸 بهجت بود دیگه! حساب همه ی حروف و واژه ها و یک نگاه کوتاهش را هم داشت ...
✍ میان رعایت نکردن تقیه و بی ملاحظگی و بی دقتی در تعبیرها، باریکه ای ست که باید آن را یافت و پیمود.
🔻 حضرت آیت الله خامنهای، امروز در ارتباط تصویری با نمایندگان مجلس شورای اسلامی: به مردم عزیزمان عرض میکنم؛ ملت عزیز ایران! انتخابات در یک روز انجام میگیرد امّا اثر آن در چند سال باقی میماند.
👈 در انتخابات شرکت کنید، انتخابات را متعلق به خودتان بدانید که متعلق به شماست و از خدا کمک و هدایت بخواهید که شما را هدایت کند به آنچه که درست و حق است و به کسی که شایسته است و بروید پای صندوق و رأی بدهید.
⛔️ به حرف این کسانی که ترویج میکنند که فایدهای ندارد، نرویم، نمیرویم پای صندوق رأی اعتنا نکنید. اینها دلسوز مردم نیستند. کسی که دلسوز مردم است مردم را از رفتن پای صندوق منع نمیکند.
🔰 توصیه رهبر انقلاب به نمایندگان مجلس: مراقب باشید که با عمل یا گفتار خودتان به مخالفین خود کمک نکنید!
🔻 حضرت آیت الله خامنهای، امروز در ارتباط تصویری با نمایندگان مجلس شورای اسلامی: از شروع کار این مجلس یک عدهای برنامهی خودشان را این قرار دادند که یک تصویر منفی از مجلس نشان بدهند. اظهاراتی کردند، میکنند باز هم در فضاهای رسانهای گوناگون که امروز در اختیار همه است، اظهاراتی میکنند که انسان بوی دلسوزی را از این اظهارات نمیشنود.
🔺 آن توصیهای که من میخواهم بکنم این است که شما مراقب باشید که با عمل خودتان یا با گفتار خودتان به مخالفین خودتان کمک نکنید. توصیهی مؤکّد بنده این است. رفتار و گفتار در درون مجلس یازدهم باید جوری باشد که مخالفین این مجلس را تأیید نکند.
🔰 از کسانیکه نجیبانه با تشخیص شورای نگهبان برخورد کردند تشکر مضاعف میکنم
👈🏻 عدم احراز صلاحیت به معنای بیصلاحیتی نیست
🔻 حضرت آیت الله خامنهای، امروز در ارتباط تصویری با نمایندگان مجلس شورای اسلامی: شورای محترم نگهبان بر طبق وظیفهی خودش آنچه را که باید انجام بدهد و لازم میدانست انجام داد، نامزدها را مشخص کرد.
🔹 من اولاً لازم میدانم از همهی کسانی که وارد عرصهی نامزدی شدند تشکر کنم. بسیاری از این افراد یقیناً بخاطر احساس مسئولیت وارد میدان شدند.
🔹 ثانیاً از آن کسانی که صلاحیتشان را شورا تشخیص نداد و احراز نکرد و اینها نجیبانه با این مسئله برخورد کردند از آنها هم تشکر مضاعف باید بکنیم. حتی بعضی مردم را تحریص کردند که در انتخابات شرکت کنند، پای صندوقها بروند.
🔺 عدم احراز صلاحیت به معنای بیصلاحیتی نیست. عدم احراز صلاحیت معنایش این است که شورای نگهبان نتوانسته تشخیص بدهد که این آقا صلاحیت دارد. نه اینکه تشخیص داده که صلاحیت ندارد، نه، ممکن است صلاحیت بالایی هم داشته باشد اما حالا گزارشها، امکانات، عرض کنم که آشناییهای شورای نگهبان نتوانسته این را تشخیص بدهد. ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
⁉️ چه باید کرد؟؟
⭕️سوالی که این روزها ذهن خیلی از بچه های انقلابی و دوستان حزب اللهی را درگیر کرده است.
چون حس میکنند با وضعیت فعلی تایید صلاحیت ها، مشارکت کمی خواهیم داشت و دقیقا نمیدانند برای افزایش مشارکت چه باید کرد.
✅ برای خروج از این سردرگمی، با این متن همراه شوید.
⏳زمان مورد نیاز برای مطالعه: فقط ۱۲۰ ثانیه!
🔷 فارغ از اینکه این حس و تحلیل، درست هست یا غلط، در هر حال باید دو اقدام اساسی انجام بگیرد:
🔹اول- نبض شهر را در دست بگیریم! ایجاد شور انتخاباتی و نشاط سیاسی در کف خیابان.
🔸خیلی ها برای رای دادن، نیاز به استدلال ندارند! همین که حس کنند بقیه هم رای میدهند، قانع میشوند!!
مردم از صندوق رای، یک خاطره ی تلخ 8 ساله دارند! هیچ کس برای پاک کردن خاطره تلخ، استدلال نمی آورد!!
باید ایام انتخابات را تبدیل کرد به روزهایی پرنشاط و امیدبخش.
💢چگونه؟ چند راهکار عملیاتی:
🔸 الف) سرود خیابانی:
وقتی در یک مکان پر رفت و آمد، تعدادی نوجوان به صورت «غافلگیرانه» شروع به خواندن یک سرود امیدبخش و وطن دوستانه بکنند، نشاط ویژه ای در شهر پمپاژ میشود.
فکر کنید هرشب یک نقطه از شهر تبدیل شود به یک میتینگ شاد با چاشنی امید و وطن دوستی.
سرود های آماده، نیازی به تمرین ندارند! کافیست میکروفون تشریفاتی فراهم کنید و سرود را اجرا کنید. (تازه از ماسک هم میتوان برای پوشش لب زدن ها استفاده کرد 😉)
حواس تان باشد که متن سرود ها، خیلی مستقیم و انتخاباتی نباشد که توی ذوق مخاطب خاکستری بخورد!
پیشنهاد ما سرود «نسل امید» و «آینده روشن» هست که از لینک های زیر میتوانید دانلود کنید
🎵نسل امید لینک
🎵آینده روشن لینک
برای ستاد های انتخاباتی هم آهنگ «اینجا» پیشنهاد می شود لینک دانلود
💢پوشش رسانه ای این اتفاق می تواند بازتاب مجازی خیلی خوبی هم داشته باشد.
🔸 ب) هر ماشین، یک بیلبورد تبلیغاتی شهری:
از طریق دوست و آشنا و فامیل و ... ماشین های انقلابی شهر را به صورت هرمی شناسایی کنید و از هر طریقی مثل شابلون زنی یا پوستر یا برچسب جمله و... شیشه عقب ماشین را تبدیل کنید به یک تریبون.
♨️خیلی مهم است که مردم حس کنند که «مردم» شور انتخاباتی دارند! شابلون و امثال آن، بهترین راه برای مردمی کردن شور انتخاباتی است.
پیشنهاد ما استفاده از این شابلون هاست: لینک دانلود
🔸 ج) مغازه های انقلابی شهر:
یک راه دیگر برای مردمی کردن شور انتخاباتی، استفاده از شیشه مغازه هاست. شاید شما 10 مغازه دار انقلابی نشناسید، اما 1 مغازه دار که میتوان پیدا کرد!! او میتواند ما را به سایر کسبه انقلابی وصل کند.
توجه داشته باشید که کاسب ها، از پوستر های «خیلی سیاسی» استقبال نمی کنند.
لذا پیشنهاد ما این طرح است: لینک دانلود طرح
اما شما میتوانید از جمله های شابلون های پیشنهادی هم استفاده کنید.
🔸 د) تریبون آزاد:
تریبون آزاد هم از کارهایی است که شور انتخاباتی را در شهر میدمد. به شرطی که نیروی کافی برای مدیریت نظری و فیزیکی(!) جلسه داشته باشید تا نقض غرض نشود!
یعنی از قبل باید سناریوهایی برای صحبت های خود بعنوان موافق یا حتی مخالف نمایشی آماده کنید.
🔹 دوم - علاوه بر اینکه نبض شهر را در دست میگیریم، باید کار گفتمانی هم انجام داد!
💠چون اگر طرف مقابل بهتر از ما بتواند عملیات روانی انجام دهد و هوچی گری های شب انتخاباتی را تنظیم کند، طبیعتا اوست که پیروز این رقابت خواهد بود.
✅پس نباید به کارهای گرایشی و احساسی اکتفا کرد. چه کنیم؟
🔸 الف) باید دلایلی که برای لزوم مشارکت بالا و اهمیت رای مردم وجود دارد، استخراج کنیم و روی آنها مسلط بشویم.
🔸 ب) باید این دلایل را تبدیل کنیم به جمله های ساده ای که به زبان «مردم» است.
مثلا به جای اینکه صرفا بگوییم:
«مشارکت نقش بسزایی در پشتوانه و قدرت دولت ها دارد، پس باید رای بدهیم»
بگوییم:
«بالاخره یه نفر رئیس جمهور میشه! اگه بهترین گزینه هم با مشارکت پایین رای بیاره، مثل بنزِ بدون بنزینه! دولت بعدی باید با قدرت سر کار بیاد که بتونه مشکلات رو حل کنه»
🔸 ج) با تسلط روی این دلایل و جملاتِ ساده شده، باید هر بستر و ظرفیت را تبدیل کرد به یک موقعیت تبلیغاتی چهره به چهره.
🔰از صف نانوایی تا صف انتظار بانک و مطب پزشک و داخل تاکسی و اتوبوس و... ما مخاطب زیادی داریم و فرصت کمی! همه جا باید بحثی را راه بیندازیم و بحث را به سمت انتخابات سوق دهیم و از این گفتگوی چهره به چهره استفاده کنیم برای تغذیه فکری مردم. (حتی میتوان طی یک سناریوی از پیش تعیین شده، بحث نمایشی با دوست خود راه بیندازیم 😉)
🔴 بسم الله... شروع کنید به شبکه سازی و تقسیم کار و زمانبندی و عملیات که حرف حضرت آقا زمین نماند و انشالله یک دولت انقلابی با مشارکت بالا سر کار بیاید.
✍️ نوید نجات
قم سرچشمه انقلاب
⭕️ انجام وظیفه در ایام انتخابات پاداش صدها سال عبادت است
🔻صدها هزار جوان پاك و مخلص فدا شدند تا این انقلاب به ثمر نشست؛ خدای متعال نیز با عطا كردن نعمت وجود امام خمینی رحمت الله علیه و جانشین شایستهاش ، نعمت را بر ما تمام كرد و امروز این انقلاب در موقعیت حساسی قرار گرفته است.
🔻 شناسایی و انجام وظیفه در روزهای باقی مانده تا انتخابات، می تواند ارزشی بیش از صدها سال عبادت داشته باشد و در مقابل، كوتاهی و اشتباه در این امر ممكن است عقوبتی بیش از گناه صدها سال داشته باشد. لذا باید ارزش و اهمیت هر ساعت و لحظة این روزها را در چنین موقعیت خطیری بدانیم و در انجام وظیفه كوتاهی نكنیم.
#علامه_مصباح_یزدیرضواناللهعلیه
#مشارکت_حداکثری
#انتخابات ۱۴۰۰
نشریه راه-شناخت نامه حوزه.pdf
22.4M
•┈••✾•🍃🌺🍃•✾••┈•
﷽
▪️راه
شناخت نامه حوزه علمیه استان البرز
⁉️به چه کسی طلبه می گویند؟
اگر طلبه نباشد چه اتفاقی می افتد؟
در حوزه چه می خوانند؟
🔻پاسخ به این سوالات و آشنایی با نظامات و دروس حوزه به همراه معرفی مدارس علمیه محمد شهر در نشریه راه...
🔻این نشریه که به همت مدیریت حوزه علمیه استان البرز تدوین و طراحی شده است،به معرفی اجمالی حوزه و روحانیت می پردازد.
🔺علاقه مندان با مطالعه این نشریه با ابعاد متفاوت تحصیل در حوزه علمیه آشنا می شوند.
#راه #شناخت_نامه
#حوزه_علمیه
#آغاز_ثبت_نام_حوزه_های_علمیه
#طلبه
•┈••✾•🍃🌺🍃•✾••┈•
🆔 @resane_alhadi
روضه خانگی - امام خمینی(ره) -591.mp3
12.68M
🎙السلام علیک یا روح الله ...
🔻رحلت #امام_خمینی(ره)
⏱#بیش_از_ده_دقیقه | 12:08
🔹مجلس #رهبرانقلاب
👤 مرحوم #کوثری
💡 کانال پله پله تا اجتهاد جامع
@ejtehadjame
✅ #سیره_اخلاقی_آقا
🚨 احترام به والدین (بخش اول)
🔘 آقای غلام شاه پسندی محافظ رهبر معظم انقلاب:
💠 سال ۶۷ پدر آقای خامنهای مرحوم شدند الان هم توی حرم امام رضا علیه السلام دفن اند...
اگر جلسه ریاست جمهوری با یک رئیس جمهور خارجی هم بود وقتی پدر ایشان وارد می شدند ، ایشان #تمام_قد می ایستادند و با سرعت به طرف پدرشان می دویدند و حتماً دست ایشان را #میبوسیدند.
تا روزی که پدرشان مرحوم شد ، من یاد ندارم یک بار آقای خامنهای به پدرشان برسند و دستشان را نبوسند ، این نبود که حالا چون رئیس جمهور است و برای خودش کسی است، نه...! دیدارشان با مادرشان چون بیشتر توی منزل بود ما کمتر دیدیم ولی پدرشان را با چشم خیلی دیدیم.
پدرشان می خواست از فرودگاه بیاید به ما میگفت بروید آنجا پدرم را بیاورید ، #ویلچر هم ببرید ، پیاده نیاید که اذیت می شود. بهشان بگویید #سیدعلی گفت: من مشکل دارم ، اگه من بیایم باید ۵۰ نفر با من همراه بیایند. من #شرمندهام...
به ریاست جمهوری که میرسیدیم آقای خامنه ای دم در ورودی می آمدند توی ماشین و #کنار_پدرشان مینشستند و تا کنار در ساختمان همراهی میکردند. دم در ساختمان هیچ کدام از ما اجازه نداشتیم که حتی یک #انگشت از پدرشان را بگیریم کمک کنیم. آقای خامنهای خودشان پدرشان را #کمک میکردند تا از ماشین پیاده شود.
📚 ماه در آینه ، ص ۱۳۱
🆔 @sireh_agha