⭕️آثار و #پیامدهای_بد_حجابی در جامعه
💠اثرات اجتماعی
🔷برهنگی و بدتر از آن، #بدحجابی که نوعی تمسخر به حجاب است، موجب #تحریک_احساس_بینندگان می شود و #هیجان_روانی ایجاد میکند، همان چیزی که بنابه گفته روانشناسان، اعصاب را مختل میسازد و باعث انواع بیماری های جسمی و روحی میگردد. افزایش فحشاء، بالا رفتن آمار طلاق، عدم احساس امنیت، فروپاشی کانون خانواده و زدودن محبّت در آن، ابتذال و #سقوط_ارزش_زن، #انحراف_اخلاقی_مرد و... از دیگر اثرات بی حجابی است و البته همه اینها در جوامع بی حجاب به شکل ملموس دیده می شود.
🔷برخی #برای_توجیه_برهنگی میگویند: حجاب مانع ورود زن به عرصه اجتماع و فعالیت اجتماعی میگردد و پوششی که زن بر قامت خود می اندازد، موجب میشود که نتواند برخی کارها را به سادگی انجام دهد و... . اما ناگفته پیداست که این توجیهات واهی تر و سست تر از آن است که به آنها پرداخته شود. زیرا اولًا: چه بسیارند زنان عفیفه و محجبه ای که در مشاغل اجتماعی مشغول فعالیت هستند و هیچگاه پوشش، مانع کار آنها نشده و اصلًا کار بی پوشش را نمی پذیرند.
ثانیاً: زن هر فعالیت اجتماعی را بپذیرد، اساسی ترین نقش وی در محیط خانواده است.
🔷 #همسرداری و #تربیت_فرزندان، وظیفه اصیل زن شمرده می شوند، وظایفی که هیچ کسی قادر به انجام آن نیست، به طوری که کوتاهی در همسرداری، محیط خانواده را خشک و بی روح نموده و قصور در تربیت فرزندان و سپردن آنها به کانون های تربیتی، قابل قیاس با تربیت کودک در دامن مادر نیست.
@ejtomaeeosku
طبیعی است پذیرفتن فعالیت اجتماعی از سوی زن بایستی جایگزین وظیفه اصیل او نشود و طبعاً بهادادن بیش از حد به فعالیت اقتصادی اجتماعی، وی را از وظیفه اساسی اش باز می دارد.
حضرت زهرا سلام الله علیها میفرمایند: ما مِنْ شَی ءٍ خَیرٌ لِلْمَرْئَةِ مِنْ انْ لا تَری رَجُلًا وَ لا یراها.[۱] چیزی بهتر از این برای زن نیست که مردی را نبیند و مردی او را نبیند.
💠اثرات اخروی
🔷روایات و احادیث در مورد آثار اخروی بی حجابی بسیار است و اینجا به بیان نمونه ای بسنده می کنیم. پیامبر اکرم (ص) میفرمایند: دو دسته از اهل آتش میباشند، گروهی که تازیانه ای چون دم گاو همراه دارند و خلایق را با آن میزنند و دسته دوم زنان برهنه اند (زنانی که لباس رقیق و بدن نما می پوشند) آنها که به گناه میل دارند، موی سر خود را چون کوهان شتر بلند نموده اند، آنها داخل بهشت نمی روند و بوی آن را احساس نمی کنند.[۲] امام علی (ع) میفرمایند: در آخرالزّمان و قریب به قیامت که بدترین زمانه است، زنانی بی پوشش و بی دین ظاهر میشوند، آنها در هر فتنه ای داخل و به گناه متمایل و به سوی لذّات و تجملات سبقت گیر بوده و محرمات را بر خود حلال نموده اند، آنان در جهنم جاودان خواهند بود.[۳]
|پی نوشت ها:
[۱] مستدرک الوسائل، ج ۱۴، ص ۱۸۲
[۲] صحیح مسلم، ج ۳، ص ۱۶۸۰
[۳] من لا یحضره الفقیه، ج ۳، ص ۲۴۷
|منبع: راسخون به نقل حوزه نت
#بدحجابی
@tabyinchannel
🔺بیانات رهبر انقلاب درباره الزام حجاب در جامعه اسلامی:
🔸دشمنان پولهای زیادی خرج میکنند، صدها رسانه را به کار میگیرند تا نتیجهاش بالاخره این بشود که مثلاً فرض کنید چهار دختر در گوشه کناری فریب بخورند یا انگیزههای گوناگونی پیدا کنند؛ بعضیشان هم ممکن است پول بگیرند و این روسری را از سرشان بردارند، نتیجهی همهی آن تلاش، خلاصه میشود در این نتیجهی کوچکِ حقیر. خب، تا اینجا مسئلهای نیست؛ امّا آنچه بنده را حسّاس میکند، این است که ناگهان شما میبینید از دهان یک گروهی از افرادی که جزو خواص محسوب میشوند، مسئلهی «حجاب اجباری» مطرح میشود.
🔹میگویند «امام که فرمودند باید زنها باحجاب باشند، همهی زنها را نگفتند»! حرف بیخود! ما بودیم آنوقت، ما خبر داریم؛ چطور اینجور است؟ امام در مقابل یک منکر واضحی که بهوسیلهی پهلوی و دنبالههای پهلوی در کشور به وجود آمده بود، مثل کوه ایستاد، گفت باید حجاب وجود داشته باشد. آن کاری که در ملأ انجام میگیرد، در خیابان انجام میگیرد، یک کار عمومی است، یک کار اجتماعی است، یک تعلیم عمومی است؛ این خطا، برای حکومتی که به نام اسلام بر سرِ کار آمده است تکلیف ایجاد میکند. حرام کوچک و بزرگ ندارد؛ آنچه حرام شرعی است نبایستی بهصورت آشکار در کشور انجام بگیرد. حالا یک نفر یک غلطی برای خودش میکند، به کنار، آن بین خودش و خدا است؛ امّا آنچه در مقابل چشم مردم است، در محیط جامعه است، حکومت اسلامی وظیفه دارد در مقابل آن بایستد.
#عفاف و حجاب
@ejtomaeeosku
مجاورت و اختلاط زن و مرد و برخوردهای مکرر ، بخصوص اگر با ابزار عواطف مثبت همراه باشد، نیروی جاذبه ی میان زن و مرد را تحریک کرده و باعث هیجانات و التهابات جنسی و شکل گیری دلبستگی شده و در موارد متعدد با ایجاد تنش، خیانت، طلاق و تجدید فراش، سلامت روانی فرد و جامعه را به مخاطره می اندازد.
جواهرانه، ص ۹۷
#حجاب
#حیا
#عفاف و حجاب
🌸 @ejtomaeeosku