اسرائیل با توپ و موشک از بین نمیرود.
تنها راه حذف اسرائیل، هجوم جمعیت از کشورهای اطراف است.
کاری که در یکی از مقاطع، امام با کومله کرد؛ از مردم خواست با هرچه در دست دارند به سمت کردستان بروند و در بدو ورود جمعیت عظیم مردم استانهای مختلف به کردستان، آن کوملهی خشن و قاتل، تبدیل به یک موش فراری شد و رفت...
اخبات
اسرائیل با توپ و موشک از بین نمیرود. تنها راه حذف اسرائیل، هجوم جمعیت از کشورهای اطراف است. کاری که
بسمالله
چرا تجمع در مرز عراق و اردن؟!
۱. همواره برای پیشرفت جامعه در هر زمینهای، آن جامعه به گروههای پیشران نیاز دارند که به مرگ میگیرند تا جامعه به تب راضی شود؛ یعنی همواره درمورد فلسطین، تنها کاری که همهمان به فکرمان میرسید، شرکت در تجمعات و فعالیت رسانهای بود؛ اما اینبار این حرکت به سمت مرزها، حداقل و حداکثری در افکار امت اسلامی ایجاد کرده. بدین معنا که جامعه در ناخودآگاه خود میگوید حالا که من از شهر خود نکندهام تا به مرز بروم، لااقل در تجمعات شرکت کنم؛ و چنین است که تجمعات پرشور میشوند.
۲. تکراریشدن واکنش به ظلم، مقدمه فراموششدن ظلم و راحتشدن ظالم است؛ اگر در عصر رسانه، مدام رژیم صهیونسیتی جنایت کند، جلوی چشممان بیاورد و ما در شهر خود تجمع کنیم، هم این واکنشها برای رژیم صهیونسیتی عادی و بیاثر میشود و هم درد ما برای خودمان عادی.
پس به تناسب پیشرفت ظلم، ما هم باید واکنش سنگینتری داشته باشیم.
۳. بسط ید دادن به ولی امت؛ همواره در فرهنگ ولایت اسلام اینگونه بوده که هرمقدار امت سطح تشخیص تکلیف و اقدام خود را جلوتر برده، برای ولی نیز بسط ید بیشتری به وجود آمده است. مثلاً زمانی که پدری میخواهد زمین کشاورزی خود را احیا کند، اگر فرزندانش در خانه نشسته باشند و منتظر پدر باشند، یک حالت است و اگر فرزندانش اسباب و وسایل احیای زمین را آماده کرده و در زمین حضور یابند، حالتی دیگر است.
شاید ظاهر این باشد که در هردو حالت فرزندان اطاعت کرده و زمین را آباد میکنند؛ اما قطعا باتوجه به نازی که ولایت اسلامی در صدور دستور دارد و همچنین انتظار ولایت از مردم آخرالزمان در تشخیص و بصیرت پیش از دستور ولی، میتوان گفت حالت دوم، به ولی بسط ید میدهد.
۴. ایجاد این فهم در امت اسلامی که نباید منتظر حاکمیتها ماند؛
این به معنای آن نیست که همه حاکمیتها لزوما فاسدند؛ نه! بدین معناست که مانند اربعین حسینی، جریان زمانه ما روزبهروز به سمتی میرود که دولتها زیرساختهای کلی را آماده میکنند و مردم کار اصلی و اجرایی را انجام میدهند. اگر بخواهیم مدل اربعین را الگو قرار بدهیم، باید بهجای نگاه به اخبار برای این که کی دولتها به نتیجه میرسند، خود راه بیفتیم و کاری کنیم.
غفلت از نگاه اربعینی و مردمیکردن مسائل، ۷۰سال است که سبب شده از اندونزی تا مراکش و...، مسلمانان به انتظار حاکمیتها بنشینند؛ حال آنکه انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی به نمایندگی از اسلام آمده تا مردم را قائم به قسط کند، نه آنکه مردم را تبدیل به خانهنشینهایی کند که صرفا در زمان انتخابات تمام وظایف امت را بر دوش چهار مسئول بگذارند و به پستوهای خود برگردند.
۵. اسرائیل با توپ و موشک از بین نمیرود.
تنها راه حذف اسرائیل، هجوم جمعیت از کشورهای اطراف است.
کاری که در یکی از مقاطع، امام با کومله کرد؛ از مردم خواست با هرچه در دست دارند به سمت کردستان بروند و در بدو ورود جمعیت عظیم مردم استانهای مختلف به کردستان، آن کوملهی خشن و قاتل، تبدیل به یک موش فراری شد و رفت.
۶. دلیل ششم:
https://eitaa.com/al_harkah/74
پینوشت: آیا منظورم این است که هرکس نرفت در مرز عراق و اردن، اشتباه کرده؟
خیر.
چه بسا کسی مثل محسن فخریزاده در قلب تهران درحال انجام کارهای بزرگتریست.
چه بسا کسی که در شهر خود میماند و به تامین خانواده خود و فرزندآوری میپردازد، مقام والاتری دارد.
چه بسا کسی که پا گذاشتن بر نفسش بر ماندن در شهر خود است.
و... .
هدایت شده از الحرکة
چیزی که مهم باز شدن جبهه جدیدی علیه صهیونیستها است. اگر قرار باشد برای فلسطین کار جدی کنیم، غیر از فعالیت رسانهای و فرهنگی و مستندنگاری و تاریخپژوهی و کنفرانس و همایش و نشست و تجمع و راهپیمایی در تهران و بغداد و قاهره، باید دید چه فشار سیاسی واقعی میتوان ایجاد کرد.
ما که با اسرائیل مرز نداریم. اما میتوانیم در عراق حاضر شویم. عراق هم با اردن مرز دارد. و اردن کشور حائل است و مثل یک کمربند محافظ عمل میکند. غیر از این برای صهیونیستها هم خوب است تا بتوانند فلسطینیها، خصوصا ساکنان شرق سرزمین را، به آنجا کوچ دهند. به همین دلیل در اردن یک جامعه مهمی از آوارگان فلسطینی تشکیل شده که اتفاقا برخیشان موقعیت ممتازی دارند.
سوال این است که آیا میتوان میان مقاومت عراق و این جامعه فلسطینی اردننشین یک ارتباط موثر که منجر به رابطه مستمر با مقاومت درون فلسطین برقرار کرد. این رابطه صهیونیستها را خیلی میترساند.
تجمع عراقیها از اینجهت خیلی استراتژیک است و ترس تولید کرده. از آن طرف حمایت و حضور ایرانیها بسیار مهم تا جوانان عراقی در هدفشان مستحکم بمانند.
لازم نیست همه سلاح بردارند و یا همه کار فرهنگی کنند. میتوان با بدنه مردمی یک فشار سیاسی واقعی تولید کرد. البته همه اینها محاسبه بشری است.
ما شاء الله و لا قوة الا بالله.
https://eitaa.com/al_harkah
خانم بثینه شعبان، مشاور حافظ و بشار اسد، در مصاحبه با شبکه المیادین نکته جالبی در مورد دیدار آخر نیکسون و حافظ اسد در مورد فلسطین ذکر میکنه.
در اون دیدار، هنری کیسینجر هم حضور داشته. بخش مهمش رو نقل به مضمون میکنم.
وقتی حافظ اسد در اون دیدار دوستانه در دمشق، میگه امتیازاتی که امریکا در قبال اشغالگری اسرائیل میخواد به اعراب و فلسطین بده کمه، نیکسون میگه وقتی میخواهی کسی رو از پرتگاه بندازی پایین، نباید از اول اینطور نشون بدی تا بترسه. بلکه باید کم کم اون رو به لبه پرتگاه ببری.
بثینه شعبان میگه در این لحظه، کیسینجر دچار استرس زیادی شد و سریعا گفت البته امیدوارم شما(حافظ اسد) این رو جایی نقل نکنید(یعنی اسراییلیها نفهمند که نیکسون همچین چیزی گفته).
نیکسون چندماه بعد از این حرف، به اجبار، استعفا داد.
هرچند مشهوره که مسائل داخلی آمریکا باعث استعفای او شد، اما زوایای پنهان مربوط به یهودیت در اینجور قضایا رو باید درنظر گرفت.
منبع: کتاب «مردی که امضا نکرد»
هدایت شده از رب الناس/بقلم علیرضا کمیلی
12.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در پاسخ به جوسازی برخی افراد نامطلع درباره انتساب دروغ مخالفت آقا درباره حضور بر لب مرزها ...
📍 @komeilialireza
در این هفته، تقریبا تمام دولتهای بزرگ اروپای غربی(فرانسه، آلمان، انگلیس، ایتالیا) با آمریکا و کانادا بیانیه مشترک در حمایت از اسرائیل دادند.
عجیب، نبودنِ نام اسپانیا در این بیانیه مشترک است؛ شاید از کشورهای کوچک مثل هلند، بلژیک و... دعوت نشده که در این بیانیه باشند اما اسپانیا کشوری نیست که جبهه غربی از آن چشمپوشی کند.
از طرفی دیگر، وزیر حقوق اجتماعی اسپانیا نیز در حمایت از غزه موضع گرفته است.
به نظر میرسد دولت سوسیالیست اسپانیا ظرفیتهای نهفتهای دارد که قابل توجه است؛ بهخصوص که به جهت اشتراک زبانی که بین اسپانیا و آمریکای لاتین برقرار است، این احتمال زیاد است که دولت و مردم اسپانیا تحت تاثیر جوّ ضدغربی جامعه آمریکای لاتین قرار بگیرند.
هدایت شده از الحرکة
چرا باید ادامه داد؟
و چگونه؟
صبح زنگ زدم تهران به علیرضا. جسارت کردم به ایشان عتاب گفتم باید دیگر چه بشود که بلند شوی و بیایی بغداد؟!
گفت تو بگو برنامه چیست؟ گفتم مگر معلوم نیست؟! فشار سیاسی به اردن از طریق بدنه مردمی عربی و عراقی. تا حالا که جواب داده و جبهه استکبار هم واکنش نشان داده. ولو این که جمعیت خیلی هم نبوده اند. این بار باید با جمعیت بسیار انبوهتری حرکت کنیم.
گفت از من چه کاری ساخته است؟ گفتم با اعتبار و روابط ات بتوانی خرد و کلان را راضی کنی. گفتم الان شرایط بسیار خطرناک است. ممکن است همه چیز خفه شود. ممکن است کلک حماس را بکنند. ممکن است تا مدتها دیگر نشود کاری کرد. با فراست همیشگی اش گفت به همین دلیل نمیشود کاری کرد. چطور؟
ایران میخواهد اسرائیل از درون بپاشد بیآنکه جنگ گسترش یابد. آمریکا، که دیگر الان مطمئنیم صحنهگردان اصلی است، میخواهد اسرائیل را نگه دارد، حماس را نابود کند و جنگ گسترش نیابد. به همین دلیل است که در موقعیت موازنه وحشت هستیم. بازی شدیدا حساس و ظریف است. حرکتها باید بسی ماهرانه و دقیق باشند. از این رو است که بسیاری از بازیگران موثر وارد بازی نمیشوند، از خوف این که حرکت نابهجایی کنند. و پس شاید چنان فعالیتهای اجتماعی نادرست باشند.
عرض میکنم قبول الان شرایط موازنه وحشت است. و قبول که حرکتها باید بسیار ظریف باشند. ولی آیا دلیل این وضعیت، پیشبینیپذیری حرکت طرفین نیست؟ آیا وقت آن نرسیده تا نیرویی وارد صحنه شود که رویش حساب نمیشده؟ تا مگر سرنوشت نبرد به نفع مقاومت پایان یابد و صلح مخرب و مرگآور آمریکایی نباشد؟
قبول میکند. حتی بغداد آمدن را.
از صبح احساس نگرانی میکنم. هنوز کاری نکرده ایم و نبرد در وضعیت خاصی قرار دارد. نه پیروزی بزرگی در نزدیکی دیده میشود و نه مغلوبایم. راهبرد همان قبلی است، پنج کلمه است:
مشارکت سیاسی مردم در جنگ
این چیزی فراتر از فعالیت رسانهای و فرهنگی و حتی حمایت مالی است که همه آنها سرجای خود. به یک جمعیت انبوه مردمی نیاز است. آنقدر انبوه که دولتها را منفعل کند. دقیقا چیزی که قابل پیشبینی نیست. برای این جمعیت انبوه همه گروههای مختلف با اراده مستقل سیاسیشان باید مشارکت کنند و منابع را پای کار بیاورند. سهم ایرانیها محدود باید باشد، اما ایرانیها پیشتاز و الهامبخش اند؛ به قول یکی از برادران عراقی در ساعات پایانی حضور در طربیل، قدوه.
برنامهریزی برای حضور منسجم در بغداد آغاز شده. تجربه قبلی پیش روست و درس باید گرفت تا اشتباهات تکرار نشوند. مذاکره با طرفهای عراقی و عربی هم آغاز شده. مجموعا کار بسیار دشواری پیش رو داریم؛ اما تنها راه است تنها راه.
برای فراخوان آماده میشویم.
ماشاءالله و لاحول و لا قوة الا بالله.
https://eitaa.com/al_harkah
درست است که امریکا اسراییل را از ورود زمینی به #غزه منع میکند اما بشدت معتقدم آمریکا از طرفی اسراییل را تشویق به رفتارهای ددمنشانه مثل تخریب بیمارستانها میکند. چون آمریکا به یک جنگ بینالمللی نیاز دارد؛ هم برای اسراییل و هم برای خودش. تجربه نشان داده آمریکا در جنگهای بینالمللی با فروش کالای خود
۱/۴
نفس تازه میکند و این جنگ به نفع اسراییل هم هست؛ در بینالمللی شدن جنگ، کشورهای مختلف درگیر شده و با توجه به سلاحهای امروزه، در کشورهای مختلف غرب آسیا کشتههای زیادی خواهیم داشت؛ درصورت این اتفاق، امریکا کشورهایی مثل #اردن یا سعودی را جلو می اندازد تا داعیه دار صلح شده و اینهمه کشته را نتیجه
۲/۴
خشونت دوطرف جنگ، یعنی اسراییل و جبهه مقاومت، بداند. در این هنگام، افکار عمومی به سبب وضعیت جنگی فراگیر در منطقه با اردن و سعودی همراهی کرده و به جبهه مقاومت فشار می آورد تا جام زهر را بنوشد.
پس کار عاقلانه، احساساتینشدن در پی حملات اسرائیل و حمایت از تحرکات مردمی در حمله به مرزهای اسراییل است.
۳/۴
در این صورت، هم خواسته آمریکا از حمله ددمنشانه در غزه محقق نمیشود و هم اسراییل انشاءالله نابود میشود. هجوم جمعیت، تنها راه حذف اسرائیل است.
لطفاً حملات اسرائیل به بیمارستان را صرفا از روی خشونت و بدون هدف ندانید.
۴/۴
https://virasty.com/majkarimi/1698158180943626583
اخبات
بسمالله چرا تجمع در مرز عراق و اردن؟! ۱. همواره برای پیشرفت جامعه در هر زمینهای، آن جامعه به گرو
کاش نهادهایی که انرژی میذارن روی ثبتنام اعزام به #غزه، به جمعکردن و بردن مردم به تجمعاتی مثل تجمع مرز عراق و اردن بپردازن.
مقاومت نیروی نظامی داره، نیاز نیست مایِ آماتور پاشیم بریم غزه(جدا ازینکه نشدنیه).
مقاومت نیاز به تجمعات مردمی در نقاط حساس مثل مرز عراق-اردن و فلسطین-اردن داره
https://virasty.com/majkarimi/1698246379575986348
آن فرانسوی، یمنی، اندونزیایی و... که پرچم #فلسطین را به خیابان و تجمع میآورد، برادر ماست و آن ایرانی که در ورزشگاه به پرچم فلسطین توهین میکند، دشمن ما.
ملیگرایی(بخوانید قبیلهگرایی/نژادپرستی) و تفکر #ایرانشهری به همین دلیل، یک مکتب منحط است.
https://virasty.com/majkarimi/1698303701400098282
هدایت شده از جبهه مجاهدان بدون مرز
6.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ سلسله کلیپهای #روایت_طریبیل در مرز عراق و اردن
✅ بخش اول:
🔻 برخی سوالات و شبهات مطرح شده در خصوص حضور در مرز عراق و اردن:
1⃣ حضور در مرزها به دستور و فراخوان چه کسی صورت گرفته است؟
2⃣ ضرورت حضور در مرزها چیست؟
3⃣ امنیت حضور در مرز عراق و اردن توسط چه کسانی تامین میشود؟
4⃣ ضرورت حضور ایرانیان در مرز عراق و اردن چه خواهد بود؟
📌 برای دریافت پاسخ به سوالات بالا و دیگر سوالات بخشهای مختلف سلسله کلیپهای #روایت_طریبیل را با دقت مشاهده نمایید.
تلگرام | ایتا | بله | اینستاگرام | توییتر
#جبهه_مجاهدان_بدون_مرز
https://eitaa.com/joinchat/113573997Ca18cb6629e
هدایت شده از جبهه مجاهدان بدون مرز
⭕️ سلسله کلیپهای #روایت_طریبیل
با موضوع تحصن مردم بیتاب ایرانی و عراقی برای غزه در مرز عراق و اردن را در کانال جبهه مجاهدان بدون مرز ببینید:
✅ مشاهده کلیپها:
🔗 بخش اول
🔗 بخش دوم
🔗 بخش سوم
🔗 بخش چهارم
🔗 بخش پنجم
🔗 بخش ششم
🔸 جهت مشاهده جزئیات و تیترهای هر کلیپ در همین پیامرسان روی عنوان هرکلیپ کلیک کنید.
🔸 تاکنون شش قسمت از این مجموعه منتشر شده است و در آن تلاش شده است تا به همه ابعاد و جزئیات مهم این کنش خاص مردمی در حمایت از آرمان قدس پرداخته شود.
🔸 لطفاً در انتشار این مجموعه ما را یاری کنید.
تلگرام | ایتا | بله | اینستاگرام | توییتر
#جبهه_مجاهدان_بدون_مرز
https://eitaa.com/joinchat/113573997Ca18cb6629e