💠 درباره فرصت های فکری طوفان الاقصی
همه نباید درگیر میدان بشوند. خوب است که جریانات فکری انقلاب به ابعاد دیگر این حماسه بپردازند. اتفاقی که پس از هفت اکتبر 1973 یعنی دقیقا پس از نیم قرن، توانست یک بحران نظامی جدی برای رژیم خلق کند و برند امنیتی که فلسفه تشکیل دولت صهیونیستی برای قوم یهود بوده را بشکند. ایجاد این نوع «غافلگیری» یک پشتوانه جدی دارد. ابعاد مهم زیرساخت فکری اجتماعی که چنین دستاوردی را رقم می زند باید کنکاش شود. ایستادگی طولانی مدت یک جامعه، امری تصادفی نیست.
از همین رو برآن شدم تا نکاتی را به اهل فکر تقدیم کنم، باشد که در این جهاد مقدس شریک شوند:
1) الگوی الهام بخش محمد ضیف
وی می تواند به یک برند سنی مذهب جریان مقاومت در حد عماد مغنیه تبدیل بشود. متاسفانه کانال های تندرویی که نفوذی شیرازی ها در خط انقلاب هستند مثل ...(دوستانی گفتند اصلاح رویه کردند و پاک کن!) سالها علیه حماس حرف زدند و به بهانه سوریه، این جریان را در ذهن مخاطب ایرانی مذهبی شکستند.
سنی ستیزی در میان مذهبی های ما هنوز هست چرا که اولویت بندی را جریان متحجر انجام می دهد. علت محبوبیت یمن در جامعه ایرانی، شیعه بودن آنان و ضدیت با سعودی بود!
همانطور که حزب الله، تا قبل از جنگ سوریه برند شیعی محبوب در میان جامعه عربی سنی بود و هنوز هم جایگاه دارد، باید حماس را برند محبوب سنی در میان جامعه شیعی کرد و این کار خود یک تحول معرفتی در حوزه وحدت است و کار فکری می طلبد و با خبررسانی صرف انجام نخواهد شد!
هنوز سخنرانانی مثل ح.ک اشاراتی دارند به اینکه حقیقت بر اینها عرضه اگر بشود چه شود! یعنی نمی توانند یک سنی موفق انقلابی را درک یا تحمل کنند. هنوز برخی هییتی ها می گویند اگر اینها شیعه بودند تا حالا تمام شده بود و حتی درباره زکزکی مظلوم که جریانش تارومار شده احساس موفقیت دارند ولی دستاوردهای مقاومت فلسطینی را نمی بینند!
هنوز برخی منبری ها از اینکه درباره این اتفاقات سخن بگویند ابا دارند یا صرفا از منظر دیگری بنام صهیونیزم حاضرند بدان بپردازند و جنبه ایجابی جریان مقاومت برای آنان معنابخشی نشده است.
2) تولد انسان فلسطینی مقاوم
مانند انسان ایرانی که در برابر فشارها و تحریم ها به خوبی دوام آورده و در جنگ، فداکاری های کربلایی گونه ای را از خود به نمایش گذاشته است، باید درباره خلق این موقعیت جدید در فلسطین نیز همت گمارد.
اینکه همه چیز را به پای خودمان می زنیم هم دروغ و هم یک آفت است! اگر تربیت دینی مردم غزه نبود و اگر ایستادگی بسیار سخت آنان نمی بود، حماس و مقاومتی هم وجود نمی داشت که اینطور هیمنه رژیم را بشکند.
اینکه چطور غزه بعنوان یک زندان بزرگ دو میلیون نفری، در میانه فشارهای جهانی و تحریم های مختلف هوایی و زمینی و دریایی و با تحمل جنگ های پیاپی، اینگونه ایستادگی می کند و الگوهای الهام بخش او چه چیزهایی هستند باید مورد بررسی واقع شده و درباره آن گفته و شنیده شود.
انتصاب همه دستاوردها به خودمان یا تلاش برای مصادره آن، در عین اینکه می دانیم نقش اراده و تربیت نیروهای جهادی سازش ناپذیر و سخت تر از آن، این جامعه مقاوم، امری سیاست زده و خطایی راهبردی است. چیزی که رهبری انقلاب درباره اتفاقات اخیر فرمودند ذیل همین هویت بخشی و استقلال در عمل قابل فهم است.
3) مدل اسلام سیاسی مقاوم
در زمانه مدل سازی های غلط از اسلام لیبرال و اسلام سیاسی از مدل توسعه مدرن اماراتی و سعودی تا مدل اخوانی ترکی تا قطری و... پرداختن به یک اسلام سنی اخوانی ولی مقاوم و سازش ناپذیر، یک فرصت نظری و البته ضروری است.
عموما به ابعاد انسانی و اجتماعی و حتی مدیریت اقتصادی این مدل کمتر توجه شده است و گرچه حدود عمل آنها در یک محیط کوچک بوده ولی همین خود نیز نشانگر سختی های مضاعف این ماجراست و جا دارد که به آن پرداخته شود.
الگوسازی از حماس بمثابه یک جریان فکری جدید در میانه مدل های غلط رایج و نیز هویت بخشی به آن امری ضروری در فضای فکری کنونی جریان اسلام سیاسی که بشدت غربزده شده می باشد.
#طوفان_الاقصی
📍 @komeilialireza
🛑 عقلانیت واکنش در گیر و دار غزه!
چقدر زیاد بودند کسانی که در این مدت با سوال «برای غزه چه کنیم؟» به سراغم آمدند ولی در ذهن شان چیزی در حد جنگیدن یا کاری که مستقیما بر شرایط بحرانی غزه اثر بگذارد بود و به ایده های مختلفی که مطرح میکردم حس نمی گرفتند!
من البته این دغدغه را مقدس و انسانی و شایسته تقدیر می دانم ولی مادامی که صرفا اینطور بخواهیم بشکه بنزین دغدغه را یکجا آتش بزنیم و نه موتوری را روشن کنیم و نه مسیری را طی نماییم، همواره آنچه می ماند حسرت است و بس و در آینده هم نخواهیم توانست در این بحران ها کاری موثر بکنیم. چرا که انجام کار موثر نیازمند آماده کردن ابزارهاست.
تلخ اینکه خیلی از این افراد نه آن کار بزرگ توی ذهن شان را می توانستند انجام دهند نه کاری دیگر می کردند و نهایتا هم با شرکت در یک راهپیمایی، خودشان را آرام کرده و به ناامیدی مبتلا میشدند.
آنچه مینویسم شاید اگر پس از این بحران و در شرایطی آرام تر خوانده شود بهتر فهم گردد و با آن برخوردی منطقی تر بشود ولی چه کنم که حالا گوش ها آماده ترند!
اساسا بدون «تمرکز» و «استمرار» هیچ اقدام موثری رخ نمی نماید. کارهای مقطعی هم زمانی موثرند که پشتوانه ای با این دو مولفه داشته باشند لذا می شود به ایده هایی که مستقیما بر جنگ اثر بگذارند دست زد ولی با تهیه ابزارها و آماده کردن زمینه های آن در بلندمدت...
می شود کاروان هایی به سمت غزه راه انداخت، می شود پشت مرزهای فلسطین اشغالی تجمع کرد، میشود تولیدات رسانه ای داشت که در آنجا موثر افتد ... ولی همه اینها ارتباطات و همکاری ها و تخصص یابی های پیشینی میخواهد.
این یعنی در ایام جنگ، کاری نمیشود کرد؟ خیر! اتفاقا معنی اش این است که دنبال کار «موثر» باشیم و این امر به مخاطب و ابزارهای فعلی ما مرتبط است. چرا نباید روی مخاطب خودمان که اتفاقا در این ایام بیشتر میشنود و متاسفانه درگیر دهها شبهه درباره فلسطین است کار کنیم؟!
چرا برای سلبریتی هایی که با پول مملکت شهرت یافتند و جرأت نوشتن درباره غزه ندارند کاری نمی کنیم؟ چرا اولا خود ما درک مان را عمیق تر نمی کنیم که بتوانیم اطراف خودمان را توجیه کنیم؟ چرا از حرکت های مردمی دنیا عقب افتادیم و بجز جمعه نمی توانیم تجمع میلیونی ایجاد کنیم ؟!
اینها همه ضرورت های کار بر جامعه ای است که دولت ش «مهمترین» حامی مقاومت است و اگر این جامعه سست شود دولت هم مجبور به عقب نشینی است!
پس اگر اهل تکلیف باشیم کار زیاد است و اتفاقا در ایام بحران هم باید انجام شود ...
#طوفان_الاقصی
📍 @komeilialireza
📛 منطق درگیری و توازن بازدارنده!
خیلی ها این روزها می پرسند «چرا ایران به رژیم صهیونیستی حمله نمی کند؟» و یا چرا «حزب الله وارد نمی شود؟!» بنظرم مساله روشن بود ولی سوالات که زیاد شد دست به قلم شدم تا مساله را تبیین کنم.
منطق «بازدارندگی» یعنی احتراز حداکثری از صدمه دیدن در جنگ های خونین، یک منطق قرآنی است که در آیه شصت سوره انفال آمده و ظهور در «اولویت رویکرد دفاعی» دارد: « و اعِدّوا لَهُم مَا استَطَعتُم مِن قُوَّةٍ وَمِن رِباطِ الخَيلِ تُرهِبونَ بِهِ عَدُوَّ اللَّهِ وَعَدُوَّكُم...» در این منطق ما باید تا بیشترین توان، قدرت دفاعی مان را بالا ببریم و همین خود مهمترین عامل در اجتناب از حمله کفار و دشمنان به ما خواهد بود.
آنچه در اتفاقاتی مثل جنگ اخیر غزه جاری است همین «توازن قدرت» است. یک صحنه شطرنج پیچیده و عواملی مختلف که هر حرکت آن می تواند به بالا گرفتن شعله ها شود. آری! اگر جهان اسلام همراه بود و کشورهای منطقه جرات ورود را داشتند، بر اساس حکم فقهی، واجب بود که این «کافران حربی» را سر جای شان بنشانیم ولی چه سود که می ترسند و ورود تنهایی ایران قطعا با دخالت مستقیم ناتو و آمریکا همراه خواهد بود که قطعا صدمات جدی به ما خواهد زد و ما باید تا همراه شدن بیشتر جهان اسلام و قدرت یافتن جدی تر جبهه مقاومت، از استراتژی تهدید و بازدارندگی بهره ببریم.
ورود حزب الله هم گرچه اگر کارد به استخوان برسد و غزه بعنوان «آخرین قلعه مقاومت فلسطینی» در حال از دست رفتن باشد انجام خواهد شد ولی بدوا بخاطر عقوبات بین المللی و همچنین امکان دخالت سایر قدرتها، نباید با عجله همراه باشد. همین سیاست اذیت محدود امنیتی و ارایه پالس نگرانی به رژیم فعلا کفایت می کند.
آنچه ایران در ارسال پیام واضح به رژیم و تهدید او انجام داد هم ذیل همان سیاست قرآنی قابل فهم است. قطعا اگر سایر کشورها نیز جرات چنین تهدیدهایی را داشته باشند، اثربخشی آن بسیار بیشتر است و بازدارندگی لازم را ایجاد خواهد کرد. از همین روست که باید توسعه فکر «مقاومت در برابر استکبار» و «آزادی قبله اول» مهمترین راهبردهای ما در کل کشورهای اسلامی باشد.
#طوفان_الاقصی
📍 @komeilialireza
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇵🇸 چرا #طوفان_الاقصی تنها گزینهٔ پیش روی ملت #فلسطین است؟
۷۰ سال تجربه فلسطینیان چه میگوید؟
🎥 علیرضا کمیلی، دبیر اتحادیه بینالمللی #امت_واحده
#مجمع_اسلامی_حبلالله
🆔 @Hablollahir
هدایت شده از مجمع اسلامی حبلالله 🇵🇸🇱🇧
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥خواب خوشی که بعد از ۵۰ سال، دوباره آشفته شد
🌪چرا #طوفان_الاقصی یک عملیات تاریخساز است؟
💣 چرا ضربهای که مقاومت #فلسطین در مقطع فعلی به اشغالگران زده، با هیچکدام از جنگهای پیشین قابل مقایسه نیست؟
🎥 علیرضا کمیلی، فعال جهان اسلام و دبیر «اتحادیه بینالمللی امت واحده» پاسخ میدهد.
⏱ ۱دقیقه و ۵۰ثانیه
#مجمع_اسلامی_حبلالله
🆔 @Hablollahir
❤️🩹 سناریوی پایان جنگ غزه چیست ؟ ایران کجای این معرکه است ؟!
رژیم صهیونیستی از روز اول، جنگ زمینی علیه غزه و از بین بردن حماس را وعده داد تا بتواند اندکی از ضربه سهمگین بیش از ۲۰۰۰ کشته و بیش از ۲۰۰ اسیر بکاهد ولی چرا پس از ده روز هنوز حمله زمینی نکرده است؟
می توان یک دلیل اصلی و یک دلیل فرعی را شمرد: دلیل اصلی، پیام شفاف ایران مبنیبر این است که غزه بعنوان آخرین سنگر مقاومت فلسطینی خط قرمز ماست! برای باور این مسأله هم حمله به ناو آمریکا توسط یمنی ها، حمله به چاه نفت آنها در سوریه، حمله به پایگاههای شان در عراق و حملات حزب الله را میتوان نام برد. پیام واضح و جدی بود و نقش ایران محوری...
فشارهای مردمی هم مهم بود. خصوصا پس از ماجرای حمله به بیمارستان المعمدانی، چهره رژیم خیلی خراب تر شد و فشارهای مردم بیشتر. این مسأله هم مانعی برای امکان حمله گسترده به غزه محسوب می شد و حالا هم تنها راه باز شدن رفح و رسیدن کمک ها همین فشارهاست.
حالا رژیم که از طرفی مجبور است برای آبروی از دست رفته به غزه حمله کند و از طرفی نگران تهدیدهای جبهه مقاومت است در حال جلب حمایت آمریکا و انگلیس و فرانسه است ولی از طرف آنها هم برای شعله ور کردن درگیری در منطقه منع شده است لذا یک حمله محدود زمینی به غزه قابل پیش بینی است.
لذا بنظر میرسد استراتژی «مرگ تدریجی» را برای غزه در پیش بگیرد. یعنی حصار را محکم نگه دارد تا مردم کم بیاورند. بمباران و ترور سران نظامی را ادامه دهد و نهایتا با تضعیف حماس و غزه، قبل از شروع آتش بس و مذاکرات تبادل اسرا، بتواند اسرای خود را آزاد نماید! چون می داند که برگه اسرا که حالا دست حماس است میتواند منجر به امتیازدهی خیلی زیاد به او بشود.
البته آینده را نمیشود پیش بینی کرد ولی شواهد مرا به چنین سناریوی مختاری رسانده است.
#طوفان_الاقصی
📍 @komeilialireza
💰 انحطاط اپوزوسیون ایرانی!
اپوزوسیون بودن یک امر طبیعی است. اینکه بخواهی خلاف سیاست های کشورت باشی هم قابل درک است.
حتی می توانم اینکه نخواهی دیندار باشی را درک کنم ولی وقتی هیچ مبنایی - تاکید میکنم هیچ مبنایی- نداشته باشی به پوچی میرسی!
یعنی اصولی مثل شرف، عزت، انسانیت، مردم دوستی، استقلال و عدم وابستگی و امثالهم را نمی توانی قبول نکنی و بخواهی ژست دلسوزی برای مردم بگیری!
اپوزوسیون مدرن ایرانی خصوصا پس از حوادث سال قبل، عملا یک جریان منحط وابسته بدون ریشه در جامعه و ارزشهای اجتماعی و تاریخی و هویتی ما بود.
این جریان اگر با موجودیتی بنام جمهوری اسلامی مسأله داشت قابل درک بود ولی حالا عملا ضد همه ارزشهای انسانی به آغوش رژیم کودک کش اسرائیل رفته و حتی با وجود مشاهده این همه کشتار، از آنان دفاع می کند! چیزی که حتی در محیط نخبگانی غرب هم قابل تصور نیست.
این نشانه انحطاط، نداشتن مبنای فکری و تئوری مشخص و اصول روشن است. چیزی که مردم ما هم به خوبی آن را دریافت و در مقابل مگاپروژه رسانه ای آنان، همراهی نکرد. مردم هم فهمیدند که اینان حتی یک متفکر در میان خود ندارند و جز دلار چیزی نمی شناسند! درود بر مردم اصیل ایران و ننگ بر این جریان معارض بی بته!
#طوفان_الاقصی
📍 @komeilialireza
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حالا که مهدی نصیری و شایان مصلح و برخی جریانات انقلابی نما یادشان افتاده که حماس پیروز را بزنند و مثل جنگ ۲۲ روزه دوباره ویروسی دیگر را توسعه دهند مجبور شدم توضیحاتی کوتاه درباره حضور حماس در سوریه بدهم
📍 @komeilialireza
27.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥حمله به قلب شبهات
🔻علیرضا کمیلی؛ دبیر اتحادیه بین المللی امت واحده و کارشناس مسائل فلسطین:
🔸دانشجویان به من میگویند میخواهیم برویم غزه بجنگیم؛ در صورتی که دارند در کشوری زندگی میکنند که از لحاظ فضای رسانهای مایه خجالت شده است؛ الان در فضای توییتر با وقاحت دارند از اسرائیل دفاع میکنند.هرکسی در هرجایی که هست کلی اقدام میتواند انجام دهد. الان بچه های دانشجو میتوانند خیمه بزنند، فیلم پخش کنند، خیلی از حرفهایی را که مخاطب نشنیده است در دانشگاه، به گوش دانشجو برسانند.
📍 @komeilialireza
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در پاسخ به جوسازی برخی افراد نامطلع و انتساب ناصحیح مخالفت آقا درباره حضور بر لب مرزها ...
📍 @komeilialireza
43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید | طوفان الاقصی
🔺 پیروزی قطعی مقاومت
👤 علیرضا کمیلی؛ دبیر اتحادیه بین المللی امت واحده و کارشناس مسائل فلسطین
🔸در جنگهایی که بین حماس و رژیم صهیونیستی در سال های قبل اتفاق افتاد؛ حماس صرفا توانسته بود از اراضی خود دفاع کند.
🔸رژیم صهیونیستی امنیتش را مدیون ابزارهایی بود که داشت؛ یعنی حمایتها و دستگاه اطلاعاتی و امنیتی؛ ارتش مجهزی که در اختیارش قرار دادند؛ دیوار حائل و سپر موشکی یا گنبد آهنین.
مجموع این ابزارهاست که قدرت امنیتی نظامی جدی را مثل یک دژ برایش ایجاد کرده بود.
🔸 دستاورد اول عملیات طوفانالاقصی این بود که آن پنجاه سال ثبات امنیتی را شکست و دستاورد دومش هم حدود ۴٠٠ اسیری بود که گرفتند و معادله عجیبی را رقم زدند؛ حال مطالبه جدی افکار عمومی داخل رژیم سرنوشت این اسرا است.
◀️ کیفیت اصلی در آپارت
◀️ مشاهده گفتگوی کامل قسمت ۴۴
🎥 #گفتگوهای_اینترنتی
🌐 #شبکه_گرا
🖥 @geraatv
🔗 @geraa_ir
💎 راهبردهای ما برای تثبیت دستاوردهای طوفان الاقصی چه باشد؟!
کارهای زیادی در حال انجام است. انفجار تولید رخ داده و دایم کلیپ و جزوه و.. می آید و این طبیعی است چون انرژی زیادی آزاد شده و همه ظرفیت ها فعال شده اند. در این میان ولی باید بتوان بر برخی راهبردهای محوری نیز متمرکز شد که آثاری بلندمدت در جامعه دارند. این بمعنای نفی سایر راهبردها یا اقدامات نیست. بالاخره حالا مردم بهتر می شنوند و آنچه می ماند برخی تک گزاره هاست که به درستی و نه الزاما مستقیم، «روایت» شده اند.
برای جامعه ایرانی:
اولا: تمرکز بر اینکه مساله فلسطین مربوط به «شرافتمندان» عالم است چنانچه در خود غرب امروز شاهدیم. ما تنها حامیان فلسطین در جهان نیستیم. حمایت سایر ملتها خیلی جدی تر است. بحران انسانی فلسطین ربطی به جمهوری اسلامی ندارد و اقلا سی سال قبل انقلاب شروع شده است.
ثانیا: اسرائیل قاتل و کودک کش است. با هر کس و هر جا مشکل داری و هر باوری داری، نمی توانی سمت کودک کشان و اشغال گران زندگی مردم بایستی. حق دفاع برای انسان مظلومی که همه حقوق ش سلب شده هم بدیهی است لذا حمایت نظامی جمهوری اسلامی از مقاومت فلسطینی کمک به بقاء خودشان است.
برای امت مسلمان:
اولا: اگر فکر می کردید «مقاومت» کارش تمام است و باید به نظریه دو دولت تن داد در اشتباه بودید. بیایید جدی تر از مقاومت حمایت کنید. حکام خسته و ترسوی کشورتان را وادار کنید به قطع روابط اقتصادی سیاسی و حمایت مستقیم از مقاومت فلسطینی.
ثانیا: نشانه های افول دنیای تک قطبی آشکار شده است. همین که اسراییل باید دو هفته منتظر باشد تا تصمیم بگیرد حمله زمینی کند بمعنای پایان دوران تحقیر مسلمانان است. عزتی که داشتیم را می توانیم برگردانیم. امید به تغییر شرایط زنده شده است.
#طوفان_الاقصی
📍 @komeilialireza
💔 موشکهای اسراییلی شیعه و سنی را تشخیص ندادند!
امروز ده نفر از یک خانواده مقاوم غزه از خاندان الحسنی یکجا به شهادت رسیدند که در میان آنها، محمد فایز الحسنی برادر شهید هنرمند نقاش هم بود.
وی برادرزاده فرمانده مجاهد «ایاد» که چندی قبل توسط صهیونیست ها ترور شد بود و برادرش «رماح» که از فرماندهان عملیاتی سرایا -شاخه نظامی جهاد- بود همانی است که پدرش آخرین نقاشی او را به رهبر انقلاب تقدیم کرد.
محمد را سالها بود که می شناختم. نظامی نبود. دستی در هنر و رسانه داشت. موسسه رواسی که او مدیریت میکرد روی تولیدات هنری و جشنواره ها فعالیت داشت.
آخرین بار کمتر از یک ماه قبل بود که از او خواستم نظرش را درباره جایگاه فوتبال در فلسطین بیان کند. با هم زیاد حرف میزدیم و گاها فرزندان بامزه اش هم مهمان گفتگوی ما می شدند.
وقتی مشهد بودم و گاها با هم حرف میزدیم خیلی التماس دعا می گفت و آرزو داشت که بتواند به زیارت امام رضا علیه السلام بیاید.
میگفت ما از نوادگان موسی بن جعفر علیه السلام هستیم و دل ما پر میکشد برای آنجا.. همسرش هم که دو ماه قبل به استانبول آمده بود میخواست برای زیارت به ایران بیاید که موفق نشد.
گرچه هیچ جا بروز نمی داد ولی شیعه بود اما در همه کارها خیلی سخت «کالجسد الواحد» در کنار بچه های مجاهد حماس و جهاد کار میکرد.
یادم هست رمضان که با بچه ها کمپین «سنفطر فی القدس» را کار می کردیم، بخاطر اینکه شاید برخی حساس باشند خواستم که این موسسه محور کار غزه نباشد.
با من تماس گرفت و مفصل توضیح داد که ما یک گروه مشترک با مشارکت همه فعالان رسانه ای از گروههای مختلف فلسطینی داریم و خدا را شکر بدون کمترین مشکلی کار میکنیم و فقط اسم ما مطرح نیست. بچه های حماس هم بعدا همین را تایید کردند.
چند روز قبل خانه اش بمباران شد. در اینستا نوشت که بچه هایم را از زیر آوارها درآوردم ولی توفیق شهادت نداشتم. همسایه های شان چند تا شهید داده بودند و گویی موشک ها دنبالش گشتند و امروز در خانه مادرش در خان یونس همه را کشتند.
امروز موشکهای سنگدل اسراییلی، کینه دیرین همین مجاهدت وحدت طلبانه و برادری دوشادوش را از او گرفتند و این عاشق اهل بیت علیهم السلام را به آرزویش که دیدار امامانش بود رساندند. آن موشک نفهمید که کدام شهید شیعه و کدام سنی است!
حقا که تجلی وحدت حقیقی همین جاست. در مواجهه با طاغوت... اینجاست که اسلام آمریکایی متحجر می ماند که آیا حالا هم باید ساکت بماند یا مجبور است برای یاد کردن از یک شهید شیعه، سکوت و بی تفاوتی را در این مبارزه تمام عیار با طاغوت زمان کنار بگذارد ؟!
درود خدا بر او که برای دفاع از آرمان فلسطین شب و روز نمی شناخت و بدا به حال ما خستگان مدعی! سلام ما را هم به خاندان پیامبر ص برسان!
#طوفان_الاقصی
📍 @komeilialireza
🩸نقش غزه در احیای گفتمان سنی انقلابی !
اشغال فلسطین سی سال قبل از پیروزی انقلاب اسلامی در ایران رخ داد و ارتباط مستقیمی با پروژه تثبیت قدرت غرب در این منطقه داشت که عملا پس از فروپاشی امپراطوری عثمانی در جنگ جهانی اول، توسط انگلیس و فرانسه مدیریت شد.
درست است که از پدیده یهودی های افراطی استفاده کردند ولی هدف اصلی ایجاد نقطه برهمزننده قدرت در قلب امت اسلامی بود که طی چند جنگ هم به آن دست یافتند.
تضعیف و نابود کردن ارتش های عربی خصوصا در جنگ های ۶۷ و ۷۳ تیر خلاص به آنان بود که تنازل از «اسلام انقلابی مقاوم و ضد سازش» در مصر و با امضای کمپ دیوید شروع شد و کم کم این ویروس «ذلت» در همه کشورهای پیرامون تکثیر گردید. دقیقا همان زمان در ایران گفتمان شیعی انقلابی به قدرت رسید.
از آن زمان، نظریه دو دولت شاه بیت اکثر کشورهای اسلامی شد و مقاومت که اتفاقا هنوز خواسته اکثر امت اسلامی بود به حاشیه رفت.
در این سه دهه، «حماس» بعنوان نماینده فکر اسلامگرای سنی، بخاطر موفقیت های نظامی و پایداری عزتمندانه خود، محبوب اکثریت امت شد و حالا با حماسه هفتم اکتبر به یک الگوی «انقلابی» و الهام بخش بدل شده است.
این همان آغاز عصر جدید است. اگر از این کربلا جان سالم به در ببرد که به همت جبهه مقاومت خواهد برد، این الگو آثار الهام بخش و فکری خود را توسعه خواهد داد و در زمانه قوت جریان مقاومت که توانسته سه هفته حمله زمینی رژیم را عقب بیاندازد میتواند تمدن ساز باشد. فتامل.
#طوفان_الاقصی
📍 @komeilialireza
هدایت شده از مجمع اسلامی حبلالله 🇵🇸🇱🇧
طوفان الاقصی- نقش ما در بسیج افکار عمومی-علیرضا کمیلی-020804.mp3
16.11M
🌪 #طوفان_الاقصی، نمایشی غمانگیز یا حماسهای تاریخساز؟
🔎نگاهی به تمایزات عملیات اخیر رزمندگان مقاومت #فلسطین و بررسی نقش نخبگان در بسیج افکار عمومی
🎧 صوت سخنرانی علیرضا کمیلی (فعال بینالملل و کارشناس مسائل فلسطین)
⏱ ۳۳دقیقه
📍 مدرسۀ علمیۀ ولایت، مشهد مقدس
🗓 پنجشنبه ۴آبان۱۴۰۲
#مجمع_اسلامی_حبلالله
🆔 @Hablollahir
🚨 یک تحلیل فوری و چند ایده درباره غزه
اسراییل می خواهد تا آتش بس نشده، اسرای خود را آزاد کند و حماس نمی پذیرد چون اگر بپذیرد دستاوردی نخواهد داشت. حماس در آمادگی کامل برای دفاع از غزه است و دیشب پاتک رژیم را دفع کرد. جبهه مقاومت درگیر است ولی هنوز اوضاع در حدی نیست که بخواهد به طور گسترده وارد شو. رژیم برعکس اوایل جنگ، بازنده کامل روایت است و حالا متهم اصلی در جهان است. این مسیر تقبیح رژیم در جهان را نباید رها کرد.
در صدق آنکه می گوید آماده اعزام هستم و کار دیگری نمی کند شک کنید! حالا که امکان اعزام نیست اقلا افکار عمومی داخلی یا خارجی را توجیه کنید. اقلا اگر فردا خدای نکرده درگیری شد مردم نگویند به ما چه! عرضه همین کار را هم نداریم مع الاسف!!
من نمی دانم چه کسی از مخاطبان محترم چه توانی دارد ولی برخی خطهای مهم تحلیلی را هم مختصرا تقدیم می کنم، شاید به کار بیاید:
• فشار بر کشورهای حامی رژیم در جهان برای توقف جنگ مهمترین کار این روزهاست.
• هر چه بر کشورهای مرتبط با رژیم می توانیم فشار بیاوریم تا رابطه سیاسی و اقتصادی را قطع کنند و صرفا محکوم نکنند!
• از موضع روسیه در این ماجرا باید تقدیر کرد و فاصله میان رژیم و روسیه را به هر نحوی باید تقویت کرد.
• از الجزیره، تنها صدای بلند غزه در جهان تقدیر ویژه کنیم. حمایت های کنونی کویت و قطر و حتی ترکیه را هم باید ارج نهاد یا مواضع محکم مقتدی علیه رژیم و آمریکا را.
• به مردم مصر و خصوصا اردن، که دو کشور مهم در مساله فلسطین ولی منغعل هستند باید فشار آورد.
• هر کس سکوت کند را هم باید تقبیح کرد از سلبریتی و سخنران داخلی و خارجی تا امارات و علمای وهابی که حماس را تقبیح می کنند!
• دستاوردهای جبهه مقاومت را هم باید گفت و فقط محدود به کشته های مظلوم نشد. برخی نمی دانند حزب الله تاکنون بیش از 40 شهید داده و کرانه بیش از 120 شهید تقدیم کرده و درگیری جدی است.
• کارهای صنفی لازم داریم. مثلا حمایت های صنفی: مهندسان از ساخت مجدد خانه ها، معلمان از ساخت مدارس یا تکریم شهدای دانش آموز، پزشکان، خبرنگاران و...
• اقدامات خلاقانه لازم داریم. کارهای هنری و میدانی متفاوت... روی ایده ها فکر کنید یا از بیرونی ها الهام بگیرید! مثلا به تعداد شهدای دانش آموز کیف مدرسه بگذارید توی یک محیط عمومی یا عروسک به تعداد شهدای کودک و...
#طوفان_الاقصی
📍 @komeilialireza
📜 چه انگاره هایی را در طوفان الاقصی تثبیت کنیم؟
طوفان الاقصی یک عملیات نظامی بود ولی به یک موج اجتماعی رسانه ای و فکری که بنحوی زلزله در نقاطی مثل غرب بود بدل شد که باید این فرصت را همین حالا و نه در آینده قدر دانست. جنگ مفاهیم را باید جدی گرفت و در این فرصت، برای تثبیت چند انگاره همت کرد :
آمریکا مصداق تام استکبار و شیطان بزرگ است. دموکرات و جمهوری خواه هم ندارد. حمایت جدی آنها از این کشتار بیرحمانه نشانگر روح غرب و نیز اهمیت رژیم بعنوان پروژه اصلی تضعیف وحدت و قدرت مسلمین در منطقه غرب آسیاست والا اینطور آبروی شان را چوب حراج نمی زدند!
رژیم صهیونیستی کودک کش و مصداق تمدن متوحش استعماری غرب است. حالا حمایت جدی اروپا از این جنایت هم واضح تر شد. برند اصلی این رژیم باید همین مسأله بماند و در طول سال تیم هایی روی کودکان شهید غزه در تمام جهان کار کنند.
جهاد و مقاومت تنها راه عزت طلبی در مقابل استکبار است. تجربه غزه خصوصا پس از بروز نتایج دستاوردهای هفتم اکتبر بر زمین، همین را بعینه ثابت خواهد کرد. باید جسارت مقابله با قدرتها یعنی جهاد را بعنوان امری الهی و قرآنی زنده کرد.
وحدت مسلمین در مقابل استکبار تنها راه تحقق اتحاد حقیقی است. هیچ فرصتی جز مبارزه با طاغوت های زمان چنین همدلی در جهان نه تنها میان مسلمین که حتی با آزادگان سایر ادیان ایجاد نمیکرد. با دیدن این تجربه، باید از طرح دعواهای مذهبی عبور کرد و به این شاخص وحدت بخش پیوست.
#طوفان_الاقصی
📍 @komeilialireza
32.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#برش
📌ایران از شما چی میخواد؟
▪️خاطره ای جالب از یک الجزایری که با گردان های القَسّام ارتباط داشت
▫️برشی از ویژه برنامه #طوفان_الاقصی2
باحضور علیرضا کمیلی
استودیو بینهایت 📡
@komeilialireza
🕌 عبرت های جنگ غزه برای ایرانیان!
در این مدت خیلی از ما با دیدن تصاویر دردناک غزه گریستیم و کینه قاتلان صهیونیست را در دل گرفتیم. امید داریم از این مرحله سخت یعنی ایستادن مقابل حمله زمینی هم عبور کنیم. ولی باید عبرت هایی هم در این ماجرا بگیریم:
۱. بدانیم راهی که امام در این جهان شروع کرد چون راه استقلال بود دشمنان زیادی دارد و در کنار فشارها، رویش های آن نیز مثل هفتم اکتبر هر از چند گاهی بیرون میزند و نمی شود و نباید آسوده زیست !
زندگی جهادی یعنی همراه با تلاش شبانه روزی، برای خدا و در مقابل پروژه دشمن را نباید ترک کرد و درگیر دنیازدگی با همه ظهورات آن شد والا این فرصت ها از دست میروند !
۲. کوتاهی های مردمی در حوزه بین الملل خیلی زیاد است. نباید خانواده انقلابی در ایران باشد الا اینکه فرزندانش اقلا دو سه زبان بلد باشند. حالا که می بینیم چشم جهانی به ماست برای دفاع از مظلوم، نقش آفرینی جهانی خودمان را جدی تر بگیریم خصوصا در لایه مردمی و نخبگانی که اصل کار است.
۳. بخواهیم یا نخواهیم هویت ما به بین الملل پیوند خورده است. نمی شود با تقویت هویت شیعی در منطقه به محور تمدن سازی اسلامی تبدیل شویم. باید مسایل فکری خودمان با جهان اسلام را حل کنیم و با جریاناتی که ما را از «پیشتازی» به «عقب ماندگی» می کشانند بعنوان یک خطر جدی تر برخورد کنیم. وحدت جهان اسلام، اسم رمز آزادسازی قدس و آغاز برپایی تمدن اسلامی است.
#طوفان_الاقصی
📍 @komeilialireza
♦️مرز عواطف و عقلانیت انقلابی در تحلیل سخنان سید حسن!
غلبه عواطف در میانه جنگی چنین خونین و نابرابر و مشاهده روزانه کشتار بچه های معصوم، طبیعی است. البته نه از مدعیان تحلیل و خط دهی به جامعه! وقتی مرز عقلانیت نادیده گرفته میشود تبعات ناامید کننده ای بر مخاطبان دارد چنانچه در برخی مخاطبان، بعد از سخنان سیدحسن شکل گرفته است!
حزب الله به درستی از عملیات روانی بهره میبرد و برای دیده شدن بهتر سخنان سید حسن که در این چند هفته سخنرانی نداشت اقداماتی رسانه ای انجام داد. مخاطب این عملیات نوعا ساکنان رژیم صهیونیستی و جهان عرب بود ولی ظاهراً برخی در ایران بیش از آنها متاثر شدند و شروع به خیال پردازی کردند که انگار بناست این سخنرانی سرنوشت جنگ را معلوم کند!
حتی برخی نوشتند که یا پس از این سخنرانی، جنگ تمام می شود یا بالا میگیرد! برخی گفتند وسط سخنرانی، اسراییل را می زنند و قصعلیهذا..
همه اینها یعنی فراموش کردن قواعد منطقی حاکم بر اتفاقات و گرویدن به روابط متوهمانه! ما منکر نصرت الهی نیستیم ولی ما مکلف به تنظیم بر اساس فهم واقعی از قدرت هستیم.
نمونه عالی رویکرد «عقلانیت انقلابی» رفتار رهبری ایران است که گرچه سالهاست به آمریکا و منافع او در منطقه ضربات جبران ناپذیری وارد کرده ولی از مواجهه مستقیم نظامی با او هم جلوگیری کرده است.
برخی فکر میکنند درگیری مستقیم با آمریکا شدنی نیست. چرا هست ولی ما مکلفیم مبارزه را در مسیری جلو ببریم که کمترین صدمات به این مسیر که باید به شکست قطعی استکبار بیانجامد، وارد شود. خودکشی یا انداختن خود به ورطه برگشت ناپذیر غلط است. پس باید تدبیر و طراحی در مسیر مبارزه همیشگی باشد.
با این وصف، نگارنده از روز اول جنگ، نوشت که ایران مستقیما وارد جنگ نخواهد شد و حزب الله تا کارد به استخوان نرسد یعنی «از دست رفتن حماس» جنگ همه جانبه راه نخواهد انداخت. سید هم دیروز به یک ریسک بزرگ دست زد و خودش را در مقابل آمریکا قرار داد چرا که او علنا وارد شده و میخواهد خط قرمز ما یعنی حماس را از بین ببرد که وقتی آنها آژیر خطر بکشند همه جریان مقاومت تمام قد به میدان خواهد آمد و اجازه چنین امری را نمی دهد.
نکته تلخ تر ماجرا، وادادگانی مثل جلالی زاده اند که نماد حقارت مقابل غرب و دشمنی با جریان مقاومت اند. اینان که الگوی شان در مملکت داری کشورهای سکولاری چون ترکیه است حالا به حزب اللهی طعنه میزنند که تا کنون بیش از ۶۰ شهید داده و تنها گروه خارجی است که عملا برای کمک به حماس صدمه دیده و باعث شده نیمی از ارتش رژیم درگیر شمال باشد.
شما اگر جرات دارید به دوستان و الگوهای ترسوی تان بگویید جرات کنند و سفیر اسراییل را اخراج کنند ... شیرها را با روباه صفتان مقایسه کردن خطاست!
#طوفان_الاقصی
📍 @komeilialireza
🚀 برنامه نهایی رژیم چیست و ما چه میتوانیم بکنیم؟
رژیم یا بهتر بگویم شخص نتانیاهو از آنجا که اگر دستاوردی ملموس نداشته باشد، پس از آتش بس، دادگاهی خواهد شد باید بتواند به وعده خودش یعنی نابود کردن حماس دست پیدا کند.
این مهم هم براحتی شدنی نیست لذا وی در تلاش است تا اقلا با به دست آوردن یکی دو موفقیت ظاهری، هم آینده خودش را بخرد و هم در مذاکرات تبادل اسرا، راهی برای کمتر امتیاز دادن داشته باشد از همین رو هم به دنبال «زدن سران حماس» است که این روزها اسم سنوار مطرح شده و هم دنبال آن است که بتواند «نیمه شمالی غزه را جدا کند» و از آنجا که از جمعیت حدودا یک میلیون نفری این بخش هنوز نیمی باقی مانده اند، به صورت دیوانه وار در حال کشتار مردم در این بخش است تا مجبور به مهاجرت به جنوب شوند.
گرچه توانسته دستاوردهایی هم داشته باشد و از رسیدن به جاده محوری شمال جنوب صلاح الدین خبر می رسد ولی هنوز تسلط کافی بر آن ندارد و طبق اخبار بیش از ۶۰ تانک و سرباز خود را از دست داده است. از همین رو روزهای آینده برای حماس و غزه سرنوشت ساز است. هر چه زدن وحشیانه بیمارستان یا تهدید شیمیایی بیشتر شود نشانه استیصال نظامی رژیم است.
از آنجا که فعلا حماس از کسی کمک نظامی نخواسته، برخی ایده ها را برای کمک به ایستادگی مردم غزه و نیز انزوای رژیم تقدیم میکنم:
*تحریم همه جانبه رژیم:
همان بلایی که غربی ها به اسم جنایت جنگی سر روسیه آوردند باید سر رژیم بیاید. المپیک و تحولات بعدی بدون رژیم باید باشد. در کنار رسانه کار حقوقی هم می طلبد. خصوصا این تهدید حمله اتمی را نباید هرگز رها کرد.
*مطالبه اقدام عملی:
کشورها به خوبی محکوم کرده اند ولی باید سطح مسأله را حتما به اقدام عملی کشاند. ملت ها آماده مطالبه اند. امثال بیانیه اتحادیه علما و فتوای لزوم دخالت نظامی کشورهای اسلامی خیلی جای کار داره...
*جنبش بازسازی غزه:
امت اسلامی باید از حالا متکفل ساخت کل غزه شود. البته نه در حد شعار. بلکه با جمع آوری کمک مشترک جدی و اعلام یک هدف مشخص برای ساخت به تعداد همه خیریه ها و اصناف و...
*تقویت موج تحریم اقتصادی:
تحریم اقتصادی رژیم و آمریکا در لایه مردمی جهان گرفته و باید تقویت شود. تحریم نفتی را هم باید کمپین کرد و جلوی کشتی ها را گرفت.
*کاروان های کمک رسانی:
از سراسر جهان باید کاروان های زمینی و دریایی و... اعلام آمادگی و حرکت کنند. طبعا ایرانیها امکان حضور در مصر ندارند ولی میتوانند محرک و منسق باشند.
#طوفان_الاقصی
📍 @komeilialireza
❤️🩹 جای خالی دولت اخوانی مصر در این جنگ حس شد
اين روزها که در مقابل چشم همه مردم دنیا، قانون «سازمان ملل» نمی تواند جلوی کشتار بیگناهان را بگیرد و قاتلان آزادانه آن را مسخره می کنند، نقش اقدامات عملی دولت ها بیشتر خودش را نشان می دهد. در جنگلی که زور حکم می کند باید مردانی باشند که آمادگی کمک به مظلوم را داشته باشند.
به اعتراف خود فلسطینی ها، یکی از بهترین دوران غزه، همان یکسال حکومت اخوان بر مصر بود. گرچه در لایه دیپلماتیک نگران فشارهای آمریکایی و حملات رژیم بودند ولی چشمان خود را بر عبور خیلی چیزها از تونل های زیرزمینی بستند و مانند سیسی، دشمنی خود را نثار بی پناهان نکردند!
اخوان، از ترکیه تا مصر و قطر و مالزی، گرچه طیف های انقلابی و محافظه کار دارد و گرچه در عمل، جرات ایستادن عملی در مقابل فشارهای آمریکا را از خود نشان نداده اما بدلیل همفکری با حماس اخوانی، سمپاتی خوبی با آنها دارد و از کمک های غیرنظامی به آنها دریغ نمی کند. اگر امروز دولت اخوان بود حتما می توانست ولو یواشکی، کمکهای خوبی را به مجاهدان غزه برساند.
خون های مظلومان غزه، دولتهای خاین مصر و اردن را به زیر خواهد کشید. انتقادات جریان انقلابی اخوان به مدل اردوغانی زیاد است لذا معتقدم کودتای مصر که در آن حداقل ۱۵۰۰ بیگناه کشته شد تیر خلاص اخوان نبود و این جریان بازخواهد گشت. حتما انقلابی تر...
#طوفان_الاقصی
📍 @komeilialireza
🤝 وحدتی که غزه به ارمغان آورد
غزه نماد بارز «وحدت تمدنی» و قرآنی است. همان وحدتی که رهبری انقلاب از آن دم میزنند و آن را یک ضرورت می نامند. امروز همه ما خیلی خوب درک می کنیم که وحدت حول مبارزه با طاغوت، دیگر از جنس یکی شدن عقاید یا احکام فقهی نیست و چه بسا شیعیان یا سنیانی که در اینها گیر کردند و «اللهم اشغل الظالمین بالظالمین» نوشتند و حتی انسان بودن خود را در این ماجرا باختند!
فلسطین آنقدر محور وحدت شده که حتی می توان گفت ما را با جریان های سیاسی داخلی مان نیز سر یک موضع نشانده است. من از همین رو اقدام برنامه «به افق فلسطین» برای ایجاد اجماع در موضع نسبت غزه و دعوت از جریانات سیاسی متنوع را مفید و وحدت بخش می دانم هر چند ممکن است مواضع برخی از این افراد «تناقضات» جدی با سایر حرف های شان داشته باشد که خب باز هم آنها هستند که باید برای مخاطب شان آنرا توضیح دهند.
بعلاوه، وحدتی با بسیاری از جریان های جهان شکل گرفته که خیلی از ما تا دیروز آنها را نمی شناختیم. همان ها که جرم بودن شعار «فلسطین از نهر تا بحر آزاد خواهد شد» را به جان خریدند و به میدان آمدند.
خوب است که زین پس این عبرت ها را تثبیت کنیم. تا می شود اینکه دیگر کسی به اختلافاتش با دیگران نگاه نمی کند و همه به دنبال کمک به مظلوم و مبارزه با ظالم هستند را حفظ کنیم. انشالله
#طوفان_الاقصی
📍 @komeilialireza
💠 چند سوال از کسانی که کار روی مخاطب ایرانی را «حیاتی» نمی بینند!
نه اینکه کار روی مخاطب خارجی مهم نباشد ولی اولا الآن آنها از ما به مراتب فعال ترند! ثانیا واضح است که یک شبه نمی شود توان اثربخشی روی آن مخاطب را ایجاد کرد و ایجاد صفحات فوری مجازی هم کم اثر است!
ولی سوال من این است: حالا که رژیم غزه را نصف کرده و به دریا رسیده و دارد تلاش می کند منطقه شهر غزه را از جنوب جدا کند، اگر ایران تصمیم بگیرد وارد جنگ بشود که معنای آن به صورت تقریبا قطعی، ورود قدرتهای غربی و آمریکا به درگیری با ما و احتمالا بمباران برخی از زیرساخت های ما و ایجاد «بحران اقتصادی» برای جامعه ماست، آیا مردم ایران پای این هزینه می ایستند؟!
شما که فکر می کنی کار بی اثر روی مخاطب خارجی مهمتر از کار روی مخاطب ایرانی است پاسخت به این سوال چیست؟ اگر میگویی من نمی توانم روی مخاطب اطراف خودم موثر باشم که تکلیف بیرونی ها به طریق اولی معلوم است! اگر هم پاسخت این است که نه مردم ما آمادگی این را ندارند! خب پس به فکر بیفت...
آیا می دانید حالا که آمریکایی ها تمام قد به میدان دفاع از رژیم آمده اند، اگر مردم ما آماده نباشند حتی اگر به حد از بین رفتن شاخه نظامی حماس -که البته تاکنون صدمه جدی ندیده- برسیم هم باز شاید مسوولان کشور نتوانند تصمیم درستی بگیرند و مستقیما وارد دفاع از حماس بشوند!؟ آیا می دانید که هفتم اکتبر برخی مسوولان کشور را نگران توافقات با آمریکا برای دریافت پول های بلوکه شده بعدی کرد؟! فکر می کنید همین که شما شور انقلابی داشته باشید برای تصمیماتی که روی همه مردم اثر می گذارد کافی است؟!
تا کی بناست همه را متهم به بی غیرتی کنیم ولی حاضر نباشیم تکلیف اصلی را بفهمیم و عمل کنیم؟! از خودمان نمی پرسیم که چرا در لندن می شود تظاهرات یک میلیونی راه انداخت ولی در خیلی از شهرهای ما نه؟! جز این است که مجموعه های مردمی نسبت به مساله فلسطین بی توجه شدند و سالی یکبار در حد شرکت در راهپیمایی روز قدس نقش آفرینی سطحی دارند!؟ مگر می شود فرهنگ را با دستورالعمل ایجاد کرد؟ مگر علاقه به قدس را می شود با سخنرانی چند مسوول درست کرد؟
اگر دلتان با دیدن تصاویر بچه های بیگناه سوخته، تصمیم بگیرید تا روز آزادی کامل فلسطین در این میدان بمانید. جاهایی مثل امت واحده و صفحه فلگشت در طول سال متمرکز بر این مسأله هستند. باید این مدل را توسعه داد.
#طوفان_الاقصی
📍 @komeilialireza
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #طوفان_الاقصی، تولد دوبارهٔ اسلام سنی سازشناپذیر
🎤 علیرضا کمیلی، دبیر اتحادیه بینالمللی امت واحده
🗓 آبان ۱۴۰۲
📍مشهد مقدس، حسینیه هنر
#مجمع_اسلامی_حبلالله
🆔 @Hablollahir