خانه طلاب تهران
#خانه_طلاب_تهران، خانهای برای همفکری، همدلی و همقدم شدن #طلاب_تهران جهت ساختن حوزهای در شأن پایتخت أمّالقراء امت اسلام؛ شهری که قلب نهضت، در بطن آن میتپد.
https://eitaa.com/khanehtollabtehran
🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸
#امام_خمینی رحمةاللهعلیه: «ما در صدد خشکانیدن ریشههای فاسد #صهیونیزم، #سرمایهداری و #کمونیزم در جهان هستیم. ما تصمیم گرفتهایم، به لطف و عنایت خداوند بزرگ، نظامهایی را که بر این سه پایه استوار گردیدهاند نابود کنیم و #نظام_اسلام_رسولالله صلیاللهعلیهوآلهوسلّم را در جهان استکبار ترویج نماییم.» (پیام قطعنامه)
اما کمونیزم که در زمان حضرت روحالله به موزهی تاریخ پیوست.
اما لیبرالسرمایهداری هم در زمان حضرت سیدعلی در عرصههای اقتصادی، اخلاقی، منطق هویتی و اعتبار و آبروی جهانی رو به شکست است.
و اما #قدس، پرچم قیام علیه #دیکتاتوری_بینالمللی یا همان #صهیونیزم_بینالملل است؛ آوردگاه أصلی آخرالزمان.
هرچند صهیونیزم بینالملل یک شبکهی جهانی است که تقلیل آن به رژیم اسرائیل سادهانگاری میباشد، اما اسرائیل نماد آن است.
#القدس_لنا
#وعده_صادق
#سنصلی_فی_القدس
@khanehtollabtehran
💠 #شهید_گمنام عرصهی #اقتصاد_مقاومتی (۱)
🔹 سیّدمحمّدرضاسعیدی در سال ۱۳۰۸ در خانوادهای روحانی در نوغان مشهد متولّد شد. دروس طلبگی را نزد پدرش فرا گرفت و سپس راهی مشهد شد. در مشهد نزد اساتیدی مانند ادیب نیشابوری و حاجشیخهاشم قزوینی و حاجمجتبیقزوینی، ادبیات و فقه را فراگرفت. وی برای ادامه تحصیل به قم آمد و پای درس آیةالله بروجردی به شاگردی نشست و از محضر آیةالله میرزاهاشمآملی نیز بهره برد. وی در همان ایّام به حوزهی درس آیةالله خمینی راه یافت و از همان روزها سخت شیفتهی وی شد و از شاگردان و هواداران بنام امامخمینی گردید.
🔹 آیةالله سعیدی در دوران نهضت امامخمینی سخت به مبارزه علیه رژیم پرداخت. پس از تبعید امامخمینی مدّتی به نجف رفت و سپس به ایران بازگشت. پس از بازگشت آیةالله سعیدی به ایران عدّهای از مؤمنین جنوب شهر تهران (محلّهی دولاب یا غیاثی فعلی) از وی تقاضا کردند تا ادارهی مسجد امامموسیبنجعفر را بهعهده بگیرد. با ورود آیةالله سعیدی، این مسجد به زودی به پایگاهی برای مبارزه علیه رژیم شاه تبدیل شد.
🔹 آیةالله سعیدی چنان راه #مردمداری را در پیش گرفت که گاه عبای خود را به خاطر سرما به فقیری میبخشید و گاه کیسهی زغالی را بر دوش میکشید تا خانهی مستمندی را در شب زمستان گرم کند. خصلت مردمداری وی به سرعت او را در کانون توجّه #مردم_مستضعف جنوب شهر تهران قرار داد.
🔹 شهید سعیدی به علّت #غیرت و #شجاعت دینی چنان مورد توجّه امامخمینی قرار گرفت که شاید #ارتباط_عاطفی امام و ایشان در جای دیگر مشاهده نشده باشد. نامههای متعدّد امامخمینی به آیةالله سعیدی گواه این مدّعاست.. زیباترین نامهی امامخمینی به آیةالله سعیدی نامهای است که در سال ۱۳۴۷ به وی نوشته است. امامخمینی در این نامه اوج علاقهی خود را به آیةالله سعیدی ابراز میکنند و مینویسند:
🔸 «من از افرادی مثل شما #آنقدر_خوشم_میآید که شاید
نتوانم عواطف درونی را آنطور که هست ابراز کنم». ❤️
🔹 آیةالله سعیدی یک پارچه شور انقلابی و عشق به امامخمینی بود. چندین مرتبه رسالهی امامخمینی را چاپ و منتشر کرد. همواره روی منبر از امامخمینی یاد میکرد و مسائل او را برای مردم تبیین میکرد و به همین جهت نیز بارها احضار، دستگیر، بازداشت و ممنوعالمنبر گردید. او #اولین_شهید روحانی #نهضت_امامخمینی است که در اعتراض مستقیم به #استعمار_آمریکا به شهادت رسید ...
#بیستم_خرداد
#اقتصاد_مقاومتی
#شهید_آیةالله_سعیدی
#حمایت_از_کالای_ایرانی
#منبع: چهاردهسال رقابت ایدئولوژیک شیعه در ایران، روحاللهحسینیان، صص: ۷۲۰-۷۲۶
https://eitaa.com/khanehtollabtehran
💠 #شهید_گمنام عرصهی #اقتصاد_مقاومتی (۲)
🔹 اوایل سال ۱۳۴۹ تعدادی از #سرمایهداران و صاحبان صنایع #آمریکایی از جمله دیوید #راکفلر به ایران آمدند و در یک سمینار شش روزه شرکت کردند و پس از آن نیز همراه خانوادههایشان به حضور شاه رسیدند.
🔹 حضور #سرمایهداران_آمریکایی در ایران موجب واکنش یکی شاگردان آیةخمینی گردید. به گزارش ساواک آیةالله سعیدی در عکسالعمل به ورود سرمایهداران آمریکایی به ایران در هجدهم اردیبهشت ۱۳۴۹ در مسجد موسیبنجعفر ضمن انتقاد از #سکوت_علما و مردم، مفاسد رژیم را برشمرد و گفت:
🔸 «یکی از گفتنیها که این روزها سر و صدای آن، همهی مملکت را پر کرده و جراید هم نوشتهاند این است که قرار است ۳۵ نفر از آمریکاییان به ایران آمده و در این مملکت سرمایهگذاری کنند. آیا میدانید این استعمارگران و یارانشان چه تصمیماتی دارند و چه ظلمهایی خواهند کرد؟ آخر من با این موضوع حسّاس چه کنم؟.. من از رهبر عالیقدر حضرت آیةالله خمینی طرفداری میکنم. اگر از این وضع هراس دارید باید بگویم که نترسید؛ این مـن هستم که باید جواب دولت و سازمان امنیت و کلانتری را بدهم نه شما».
🔹 آیةالله سعیدی علاوه بر سخنرانی، در #نامهای عربی #خطاب_به_مراجع و فضلای قم نوشت:
🔸 «مصیبت سرمایهگذاری آمریکاییان در ایران از مصیبتهای امتیاز تنباکو و کاپیتولاسیون و انجمنهای ایالتی بالاتر است... این مصیبت از سینمای قم و جسارتهای حزب بعث به روحانیت و ملّت عراق بدتر است»
و در پایان از علما خواست تا در مقابل دولت عکسالعمل نشان دهند «تا در مقابل ملّت و آیندگان روسفید شوند».
🔹 آیةالله سعیدی را به خاطر این موضعگیری در یازدهم خرداد #دستگیر کردند و تحت شدیدترین #شکنجه های طاقتفرسا قرار دادند. سعیدی در روز بیستم خرداد با همهی استقامتش جان به جان آفرین تسلیم کرد و به #شهادت رسید.
🔹 صبح فردای آن روز، پسر بزرگش، سیّدمحمّد، برای ملاقات به زندان قزلقلعه رفت؛ ولی به او وقت ملاقات ندادند و مأیوس به خانه برگشت. عصر مأمورین ساواک به منزل آیةالله آمدند و سیّدمحمّد را به زندان بردند و خبر شهادت پدرش را به او اعلام کردند و به اتّفاق مأموران ساواک جنازهی وی را به وادیالسّلام قم بردند و جنازهی پُرزخم آیةالله سعیدی را دور از چشم سایر اعضای خانواده و دوستان دفن کردند.
#بیستم_خرداد
#اقتصاد_مقاومتی
#شهید_آیةالله_سعیدی
#حمایت_از_کالای_ایرانی
#منبع: چهاردهسال رقابت ایدئولوژیک شیعه در ایران، روحاللهحسینیان، صص: ۷۲۰-۷۲۶
https://eitaa.com/khanehtollabtehran
هدایت شده از محکمات
💎 شماها اگر تمام قرآن را بگردید نمیتوانید اینگونه مسائل را از قرآن استفاده کنید.
نهیب صریح #امام_خمینی (س) به منکران حکمت و عرفان الهی:
قرآن و حدیث برای طبقات مختلفه مردم آمده است،
و در آن علومی است که برای یک طبقه عالی از دانشمندان است و دیگران از آن بهکلّی بیبهره هستند؛ مانند براهینی که بر تجرد واجب و احاطه قیّومی اوست که شماها اگر تمام قرآن را بگردید نمیتوانید این گونه مسائل را از قرآن استفاده کنید؛
لیکن اهل آن، مانند فیلسوف بزرگ #صدرالمتالهین و شاگرد عالیمقدار آن، #فیض_کاشانی، علوم عالیه عقلیه را از همان آیات و اخبار که شماها هیچ نمیفهمید، استخراج میکنند.
آری؛ هر کس نباید در علوم قرآن و حدیث دخالت کند. قرآن و حدیث نیز نهی از این تصرفات جاهلانه کرده است که شما بیخردان پا را از گلیم خود دراز نکنید.
📙 کشف الاسرار، ص۳۲۳
@mohkamat
هدایت شده از سفیران خمینی
#امام_خامنه_ای :
✅اگر جوان ماظاهراً وسنّاً جوان، ولی روحیتاً پیر و بینشاط و بیحوصله و بیابتکار و ناامید باشد، بسیار چیز بدی است. طلبه باید منشأ امید و شور و نشاط و تحرک باشد. اگر اینطور شد، آن وقت طلبه، در صفوف مقدم مسائل انقلاب هم شرکت میکند. شرط اصلی صلاح حوزه، این است.
❎ اگرحوزه کارش به آنجا برسدکه طلبه نسبت به مسائل انقلاب، احساس بیتفاوتی کند، خطر بزرگی است و نباید بگذارید چنین شود.
🔴 #تجمع_فیضیه و عکسالعمل #امامخمینی رحمةاللهعلیه :
«چرا باید به گونهای حرکت کنیم که اجازه ندهیم طلبهها در #قتلگاه_مقدس_فیضیه، این برجستهترین سنگر مبارزات روحانیت، برای شهدای عزیز پانزدهم خرداد، آن هم در همان روز تاریخی، جلسهای بگذارند. این موضع گیری غلط و تلخ در تاریخ ماند.» (صحیفه، ج۲۱، ص۶۸۳)
خرداد ۶۷ یک عدّه از #طلاب_جوان میخواستند که در #فیضیه، برنامهی بزرگداشت #۱۵_خرداد برگزار کنند.
بزرگان حوزه صلاح ندیدند و اجازه ندادند.
دلگیریهایی بین دو طرف (ریشسفیدان و طلاب جوان) ایجاد شد.
خبر به امام رسید و ایشان هم به شدت ناراحت شدند که چرا به جوانان میدان داده نشده.
بزرگان حوزه - که برخی از ایشان امروز مرجع میباشند - سریع به امام نامهی دلجویی و بیعت دوباره با انقلاب و آرمانها نوشتند.
حضرت امام در جواب نامهی ایشان، به راهبردی اشاره کردهاند که برای بزرگانِ انقلابیِ امروزِ حوزه مایهی عبرت و برای ما طلاب جوان مادهی درس است.
🔻
@khanehtollabtehran