eitaa logo
..اِلـــ¹²⁸ـصـاق..♡🇵🇸🇮🇷
1.4هزار دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
3.9هزار ویدیو
144 فایل
_الصق‌الله‌قلوبنا‌بالحسین و‌خداوند‌قلب‌های‌مارا‌به‌حسین‌وصل‌کرد.. ماندیم‌و‌عشق‌او... _غلام‌حضرت‌امام‌خامنه‌ای:)) _سلطان‌ #کربلایی‌امین‌قدیم +کانال‌شخصی:) _کپی به شرط دعا برای سلامتی آقا ادمین: @vetr128 ناشناسمون: https://eitaayar.ir/anonymous/vE2H.bk9UE
مشاهده در ایتا
دانلود
..اِلـــ¹²⁸ـصـاق..♡🇵🇸🇮🇷
_
_ و قال امیرالمومنین(علیه‌السلام): قَلِيلٌ تَدُومُ عَلَيْهِ أَرْجَى مِنْ كَثِيرٍ مَمْلُولٍ مِنْهُ. امیرالمومنین فرمود: كار اندكى كه ادامه يابد، از كار بسيارى كه از آن به ستوه‌آيى اميدوار كننده‌تر است. _ حکمت ۲۷۸
..اِلـــ¹²⁸ـصـاق..♡🇵🇸🇮🇷
گرفتی همیشه زیر پر و بال گداهای قدیمی تو ..
..اِلـــ¹²⁸ـصـاق..♡🇵🇸🇮🇷
_
_ امام‌حسنﷺ فرمودند که: من نیز مانند رسول‌خداﷺ با زهر به شهادت میرسم. _ منبع: منتهی‌الآمال، باب۴،فصل۴، ص۳۲۵
شهادت پیامبراکرم و امام حسن را تسلیت عرض میکنم .
آدرس غلط، رحلت پیامبر! 🔺عمر گرامی پیامبر در زمان شهادت، 63 سال بود. با طبع جسمی ایشان، یعنی ما با یک مرد کامل تو پر استخوان‌دار چهارستون مواجه هستیم و نه یک پیر فرتوت دست به کمر خمیده. در روایت می‌گوید هنوز قسمت زیادی از محاسن پیامبر سیاه بوده است. 🔺یکی از قدم‌های اول در بررسی هر پرونده امنیتی، پاسخ به سوال چرایی وقوع در زمان و مکان کنونی است. چرا پیامبر یک سال قبل ترور نشد؟ چرا باید پیامبر در چنین شرایطی ترور شود؟ پیامبر چه کار داشت می‌کرد که اگر موفق می‌شد، قلب جریان نفوذ و نفاق ضربه می‌خورد؟ پیامبر به کجا رسیده بود که یهود و کفر با هم ماهیت خود را در خطر استراتژیک دیدند؟ پاسخ یکی است: پیغمبر به موته رسیده بود. موته کجاست؟ یک قدمی فلسطین در اردن کنونی. 🔺امروز روز شهادت پیامبر اسلام است. پیامبری که ایشان را یهودیان به شهادت رساندند. چرا؟ چون داشت می‌رسید به آن جایی که باید می‌رسید و از دید یهود نباید به آن جا می‌رسید. بعد از این که پیامبر مسموم شد، ایشان با وجود این که دستور داد همه باید در لشگر اسامه حرکت را ادامه دهند، اما این لشگر را هم فروپاشاندند و اجازه ندادند اسامه به فلسطین برسد. دستور مکرر پیامبر بر اعزام هر چه زودتر لشکر به بلقاء و داروم در فلسطین و درخواست تعجیل ایشان بدین خاطر بود که می‌خواستند هر چه زودتر سر مار هدف قرار گیرد.
چه قدر از جامعه مومنین می‌دانند که پیامبر شهید شده است؟ و چرا شهید شده است؟ چه قدر می‌دانیم که چه قدر تلاش کردند پیغمبری به دنیا نیاید؟ چه قدر می‌دانیم که چه قدر تلاش کردند حال که به دنیا آمده، به پیغمبری نرسد؟ چه قدر می‌دانیم که چه قدر تلاش کردند که حال که به پیغمبری رسیده، حکومت تشکیل ندهد؟ چه قدر می‌دانیم که چه قدر تلاش کردند که حال که حکومت تشکیل داده، به سمت سر مار نرود؟
امروز مسئله این است اساسی‌ترین مانع ظهور حضرت حجت، جریان است. چرا؟ چون صهیونیسم تجلی سازمانی/تشکیلاتی/دولتی است. البته این صهیونیسم موجود در ، دم مار است. سر مار در ست.