مردم ۴ گروه هستند:
۱. گروهی ایمان آورده و عمل صالح انجام میدهند که اینان «مؤمنانند»؛
۲. گروهی، نه ایمان آورده و نه کار شایسته انجام میدهند که اینان «کافرانند»؛
۳. گروهی ایمان دارند، ولی عمل صالح ندارند که اینان «فاسقانند»؛
۴. گروهی ایمان ندارند، ولی اظهار ایمان میکنند و در ظاهر کار نیک انجام میدهند که اینان «منافقانند»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔲 واکنش ایرانیها به جنگ😂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔲 انگار همین الان این آیات نازل شده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔲 فرق علی را چشم ظاهربین مردم شکافت
حسین را همان هایی کشتند که عقلشان به چشمشان بود
امروز چهارم ماه ربیع الثانی سالروز ولادت حضرت عبدالعظیم حسنی علیه السلام است
امام خامنه ای عزیز دربارهی این شخصیت عظیم الشان می فرمایند:
حضرت عبدالعظیم حسنی قدس سره از مشهورترین امامزادگان مدفون در ایران است؛ عصر امام و امام جواد و امام هادی علیهماالسلام را درک نمود و ایمان خود را بر امام هادی علیه السلام عرضه کرد. جناب عبدالعظیم ـ با اینکه اهل ری نیست، اما حقّاً و انصافاً به ری و تاریخ ری آبرو داد و حقّ عظیمی به گردن همه تهرانی ها و اهل ری دارد
شخصیّت جناب عبدالعظیم برای اغلب مردم ناشناخته است. ایشان هم یک شخصیت علمی بود، هم یک شخصیت جهادی بود و هم ابتکاراتی داشته است. مرحوم شیخ نجاشی میگوید: ایشان خُطَب امیرالمؤمنین را جمعآوری کرد. با این حساب، ایشان در حدود ۱۷۰ سال قبل از تألیف نهجالبلاغه، خُطبه های امیرالمؤمنین علیه السلام را جمعآوری کرده است، این کار خیلی مهمی است. هیچ بعید نیست که سیّد رضی رضوان الله علیه از نوشتۀ ایشان استفاده کرده باشد. از سوی دیگر ایشان به دلیل شخصیّت جهادیشان با حال اختفاء و فرار به ری آمده بودند. شیخ نجاشی میگویند: «هارباً من السلطان» ایشان از دست خلیفۀ عباسی از عراق و حجاز گریخت و به ری آمد. چون ری مرکز و محل تجمّع شیعیان بود. ایشان اینجا را مأمن خوبی برای خودشان یافتهاند. شیعه و محدّث زیاد بودند، هم در مدینه و هم در عراق، امّا همۀ اینها مجبور نبودند از دست خلیفه بگریزند. این مبارز بودن ایشان را نشان میدهد. مشخّص میشود ایشان اهل نشر معارف امامت بوده به خصوص در دوران امامت حضرت جواد و حضرت هادی علیهما السلام که ایشان حداقل راوی این دو امام است.
ایشان صائمالنهار و قائماللیل بودهاند. در حالات ایشان نوشتهاند در مدتی که در ری زندگی میکردند، همۀ روزها را روزه میگرفتند و همۀ شبها را مشغول عبادت بودند، اینها حقاً و انصافاً چیزهای خیلی مهمی است
در فضیلت ایشان روایات معروفی وارد شده است. حضرت هادی علیه السلام به یکی از اهالی ری که از زیارت امام حسین علیه السلام میآمد، فرمودند: «اگر میرفتی عبدالعظیم را زیارت میکردی، ثوابی که از زیارت امام حسین علیه السلام به تو دادهاند، همین را به تو میدادند». ما در جوار جناب عبد العظیم زندگی میکنیم، شوق کربلا هم داریم اما کمتر توفیق پیدا میکنیم به زیارت این بزرگوار برویم.
ایشان با چهار واسطه به امام حسن مجتبی علیه الصلوة و السلام میرسند
از خداوند متعال می خواهیم توفیق زیارت با معرفت ایشان را در دنیا و شفاعتشان را در آخرت نصیب و روزی همهی ما بگرداند ان شاء الله.
صلواتی محضر این امامزادهی واجب التعظیم.
اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم