عماد
🔻هدف قرار گرفتن چند صنعت سنگین متعلق به دشمن آمریکایی صهیونی در موج ممتد و ادامه دار ۸۵
فمن اعتدی علیکم فعتدوا علیه به مثل معتدی علیکم
◽️ مردم مومن شجاع حماسه ساز ایران روز گذشته دشمن آمریکای صهیونیی از مبارزه با فرزندان رزمنده شما در زمین و دریا عاجز است بار دیگر رذیلانه صنایع غیرنظامی ایران را هدف قرار داد.
◽️در پاسداشت ایستادگی و اتحاد مقدس شما شریف ترین و وفادارترین ملت ها و دفاع از عزت و کرامت ایران اسلامی رزمندگان غیور نیروی دریایی و نیروی هوافضای سپاه در موج ممتد و ادامه دار ۸۵ عملیات وعده صادق ۴ با رمز مبارک یا رسول الله و هدیه به شهدای صنایع کشور و تمام صنعتگران و تولید کننده های کشور در عملیاتی، چند صنعت سنگین متعلق به دشمن آمریکایی صهیونی متجاوز را در سرزمین های اشغالی و سایر نقاط، مورد تهاجم موشکی و پهپادی قرار دادند و بخشی هایی از آن را منهدم نمودند.
◽️در حین این عملیات گسترده موشکی و پهپادی نیروی هوایی دشمن با اعزام جنگنده ها و پهپادهایی تلاش کرد سکوهای پرتاب ما را هدف قرار دهد که با آتش پدافند هوایی سپاه یک فروند هواپیمای راهبردی بدون سرنشین MQ9 آمریکا در آسمان شیراز سرنگون شد و همچنین یک جنگنده F16 آمریکایی در جنوب استان فارس مورد اصابت قرار گرفت و قبل از فرود در یکی از فرودگاه های عربستان، منهدم شد. فرماندهی مرکزی آمریکا طی بیانیهای به اصابت و خسارت کلی به این جنگنده اعتراف نمود.
◽️به حکمرانان بی تدبیر آمریکا هشدار داده بودیم که حمله به اهداف صنعتی را تلافی خواهیم کرد. این حمله فقط یک اخطار بود؛ اگر حمله به صنایع تکرار شود، پاسخ بعدی ما فراتر از تصور شما خواهد بود/#غرب_آسیا
@emad_rezvan
12.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻حزب الله صحنه هایی از عملیات مقاومت اسلامی که شهرک نهاریه در شمال فلسطین اشغالی را با راکت های 122 م.م منتشر کرد/#غرب_آسیا
@emad_rezvan
13.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻پهپاد شاهد 136 ايرانی بر فراز آسمان بصره درحال تشرف به سمت کویت/#غرب_آسیا
@emad_rezvan
🔻شرکت گلوبال آلومینیوم امارات: سایت التویله ما در اثر حمله ایران با موشک و پهپاد آسیب دید/#غرب_آسیا
@emad_rezvan
🔻ماهواره های ناسا یک آتش سوزی بزرگ را در اطراف فرودگاه بن گوریون ثبت کردند که مربوط به امروز حوالی صبح است.
▫️محدوده آنش سوزی صنایع هوافضای رژیم صهیونیستی است و چند سوله مربوط به فرودگاه است که اتفاقا صبح امروز طی عملیات پهپادی ارتش مورد هدف قرار گرفته بود و بنابراین می توان ادعا کرد که یک یا چند پهپاد آرش به آن اصابت کرده اند.
🔸پن: درست است که ما تصاویری از اصابت پهپاد های ارتش به اهداف خود در رژیم صهیونسیتی نداریم اما پدافند رژیم هم تصویری از رهگیری این پهپاد ها مدت هاست که ارائه نکرده است و وضعیت موفقیت در اصابت و یا رهگیری آن در هاله ای در ابهام است./ #غرب_آسیا
✍عقیل
@emad_rezvan
🔻دقایقی پیش یک اصابت در ایلات رخ داد که معلوم نیست مربوط به حمله ایران یا یمن و یا لبنان است. ظاهراً هیچ هشدار حمله و آژیری نیز فعال نشده است./ #غرب_آسیا
@emad_rezvan