در تهران به یک ایست بازرسی با ماشین بمب گذاری شده حمله شده است که خدارا شکر تلفاتی نداشته است.
@EMADISM
آقای قالیباف، در میان مردم وضعیت خوبی برای شما نمیبینم
خیلی از ما شما را دوست داریم
ملتمسانه میگویم، با مردم صحبت کنید
هدایت شده از عمادیسم 🇮🇷
🔺توصیه رهبر انقلاب به قرائت سوره فتح، دعای ۱۴ صحیفه سجادیه و دعای توسل برای پیروزی جبهه مقاومت
➖حتی اگر شرایط خواندن ندارید صوت رو گوش کنید
➖همچنین زیارت عاشورا، دعای عهد روزانه و اذکار مختلف رو فراموش نکنید. سعی کنید در هر حال تسبیح دستتان باشد.
@EMADISM
عمادیسم 🇮🇷
🔺توصیه رهبر انقلاب به قرائت سوره فتح، دعای ۱۴ صحیفه سجادیه و دعای توسل برای پیروزی جبهه مقاومت ➖حتی
دعای مردم روح تازهای بر بدن سربازان خدا در بنت جبیل دمیده است. لشگر دشمن ذرباتی خورده و مجبور شده سرعت پیشروی را کند کند
مردم، التماس دعا
هفته سوم جنگ ادعا کردن ابراهیم ذوالفقاری رو ترور کردن، حالا میگن مردم این مرد هوش مصنوعیه و واقعی نیست، اگر میخواهید ثابت کنید هوش مصنوعی نیست باید تو میدان دیده بشه :)
@EMADISM
🔥حسن فضلالله، نماینده حزبالله پارلمان لبنان: بنت جبیل، علیرغم شدت بمبارانها، به لطف شجاعت کمنظیر رزمندگان مقاومت، همچنان پابرجاست.
♨️ حسن فضلالله نماینده حزب الله در پارلمان لبنان: این دولت بود که ارتش را از جنوب لبنان عقب کشید تا این منطقه را تبدیل به غنیمتی برای اشغالگران کند و به آنها فرصتی رایگان بدهد!
@EMADISM
16.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
*یک عدّه هستند که میگویند مطالبات و خط قرمزها را نگویید. فقط بگویید ما پُشت ولایت هستیم*
محمدصادق شهبازی در برنامه زمانه:
ظاهر این حرف ولایتمدارانه است. امّا باطنش این است که غربگراها ما را به جایی برسانند که طرفداران نظام و کسانیکه دست تیم مذاکرهکننده را پُر میکنند ساکت باشند تا نظام و رهبری در برابر جریان سازش تنها بمانند.
@EMADISM
🔺اسکاینیوز : در غزه ۳۰٪ و در لبنان ۱۴٪ کشتهشدگان کودک هستند، در حالی که این رقم در اوکراین کمتر از ۱٪ است.
پ.ن: اسرائیل عامدانه کودکان را هدف قرار می دهد. در جنگ تحمیلی سوم نیز صهیونیست ها و آمریکایی ها شروع عملیات شان با هدف قرار دادن مدرسه میناب بود و کودکان زیاد دیگری را نیز در ادامه شهید کردند.
#مرگ_بر_آمریکا
@Emadism
عمادیسم 🇮🇷
🔺اسکاینیوز : در غزه ۳۰٪ و در لبنان ۱۴٪ کشتهشدگان کودک هستند، در حالی که این رقم در اوکراین کمتر از
صدای هند رجب
اگر وقت خالی دارید (البته بعد از خواندن دعا) این فیلم را ببینید. لحظات پر استرس نیروهای پشتیبانی امداد کرانه باختری که باید با انجام هماهنگی ها حنود رجب را از زیر آتش صهیونیستها نجات دهند.
@EMADISM