eitaa logo
عاشقان مولا علی علیه السلام
69 دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
1.7هزار ویدیو
123 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم. در این کانال به فضایل مولا علی علیه السلام میپردازیم با استفاده از انواع کلیب های سخنرانی و مولودی با همکاری جمع طلاب حوزه علمیه قم کپی فقط یک صلوات برای تعجیل در ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف😊
مشاهده در ایتا
دانلود
🏝فرازی از (۴۳) ⚘بخشی‌از‌خطبه پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) در روز غدیر💎 معاشِرَالنّاسِ، إِنِّی أَدَعُها إِمامَةً وَ وِراثَةً (فی عَقِبی إِلی یَوْمِ الْقِیامَةِ)، وَقَدْ بَلَّغْتُ ما أُمِرتُ بِتَبْلیغِهِهان حُجَّةً عَلی کُلِّ حاضِرٍ وَغائبٍ وَ عَلی کُلِّ أَحَدٍ مِمَّنْ شَهِدَ أَوْلَمْ یَشْهَدْ، وُلِدَ أَوْلَمْ یُولَدْ، فَلْیُبَلِّغِ الْحاضِرُ الْغائِبَ وَالْوالِدُ الْوَلَدَ إِلی یَوْمِ الْقِیامَةِ. 💠 هان مردمان! اینک جانشینی خود را به عنوان امامت و وراثت به امانت به جای می گذارم در نسل خود تا برپایی روز رستاخیز. و حال، مأموریت تبلیغی خود را انجام می دهم تا برهان بر هر شاهد و غایب و بر آنان که زاده شده یا نشده اند و بر تمامی مردمان باشد. پس بایسته است این سخن را حاضران به غایبان و پدران به فرزندان تا برپایی رستاخیز برسانند.
⭐️ غدير؛ مايه وحدت اسلامی 🔻رهبرانقلاب: مسأله غدیر میتواند مایه وحدت باشد؛ همچنان که مرحوم آیةاللَه شهید مطهری مقاله‌ای با عنوان «الغدیر و وحدت اسلامی» دارد. 🔹او کتاب الغدیر را - که درباره مسائل مربوط به غدیر است - یکی از محورهای اسلامی میداند که درست هم هست. ممکن است به نظر عجیب بیاید، اما واقعیت مطلب همین است. 🔹خودِ مسأله غدیر، غیر از جنبه‌ای که شیعه آن را به عنوان اعتقاد قبول کرده است - یعنی حکومت منصوب امیرالمؤمنین علیه‌الصلاةوالسلام از طرف پیامبر که در حدیث غدیر آشکار است - اصل مسأله ولایت هم مطرح شده است. 🔹این دیگر شیعه و سنی ندارد. 🔺اگر امروز جهان و ملتهای کشورهای اسلامی، شعار ولایت اسلامی سر دهند، بسیاری از راههای نرفته و گره‌های ناگشوده امت اسلامی باز خواهد شد و مشکلات کشورهای اسلامی به حل نزدیک خواهد گشت. ۷۹/۰۱/۰۶ 🌹تا روز عيد غدير؛ انتشار مجموعه
عاشقان مولا علی علیه السلام
💎درّ و یاقوت علوی💎 #دُرّ_و_یاقوت_علوی 7️⃣2️⃣ 👈فقط خودت یا کسی از خودت! آیات ابتدای #سوره_توبه در
💎درّ و یاقوت علوی💎 8️⃣2️⃣ 👈تو برای من... سال نهم هجری نهال نوپای اسلام با خطر بزرگی روبرو بود؛ رومیان قصد حمله داشتند و از سوی دیگر، منافقان در پی فرصت بودند تا فتنه به پا کنند؛ ، فرمان جهاد داد و اصحاب برای یک سفر طولانی و جنگ سخت باید خود را آماده می ساختند، خاتم پیامبران، را در مدینه خود قرار داد و سپاه اسلام به سمت حرکت کرد؛ که هرگز فکر نمی کردند با چنین مانعی روبرو شوند و نقشه خود را نقش بر آب می دیدند جنگ روانی علیه امام علی به راه انداختند؛ سید اوصیاء، خود را به رسول خدا رساند و گزارشی از وضعیت مدینه ارائه کرد؛ حبیب خدا در حضور هزاران نفر از اصحاب فرمودند: أَ لَا تَرْضَى أَنْ تَكُونَ مِنِّي بِمَنْزِلَةِ هَارُونَ مِنْ مُوسَى؟ إِلَّا أَنَّهُ لَيْسَ نَبِيٌّ بَعْدِي‏ علی جان! آیا خشنود نمی شوی که تو برای من همانند هارون برای موسی باشی؟ جز این که پس از من پیامبری نخواهد بود. این حدیث را تمام صاحبان صحاح ششگانه و سایر منابع مهم روائی اهل تسنن روایت کرده اند. بخاری، مسلم، ابن ماجه، ترمذی، ابی داوود، نسائی و منابع مهم دیگر مثل مسند احمد بن حنبل. آری! «قَدْ تَبَيَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَي‏» راه از بيراهه بخوبى آشكار شده است‏.
💎درّ و یاقوت علوی💎 9️⃣2️⃣ 👈آن که از خود گذشت... ابراهیم خلیل، مأموریت یافت با دست خود، اسماعیلش را قربانی کند و پدر و فرزند هر دو در برابر فرمان حکیمانهٔ الهی تسلیم محض بودند و در پی آن، ابراهیم خلیل الرحمن به مقام والای "إنّی جاعِلُک للنّاس إماماً" ارتقاء یافت. حال باید دید چه کسی لیاقتِ امامت و جانشینی رسول خاتم را دارد؟ آنان که در جنگ احد و حنین رسول خدا را در میدان خطر و میان دشمن رها کردند و فرار را بر قرار ترجیح دادند؟ یا آن که در طول مدت 23 سال بعثت رسول خدا، هر کجا دین نیاز به یاری داشت با مال و جان و آبروی خود به جهاد برخواست و آیه "و من الناس من یشری نفسه ابتغاء مرضات الله" در شأنش نازل شد. (بقره، 207) آری! آن که در راه یاری حق، تمام هستیش را قربانی می کند خواهد داشت و خداوند او را برای برمی گزیند و رسولش را مأمور ابلاغ حکم وصایتش می کند. "یا ایها الرسول بلّغ ما أُنزل إلیک من ربّک و إن لم تفعل فما بلّغت رسالته"(مائده، 67)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
9.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ 🎥 💠 امام علی (علیه السلام) در همه ابعاد درجه یک است.
🟢 چرا از دیدگاه قرآن‌، روح دین امامت است؟ 🔸 الْیوْمَ اکمَلْتُ لَکمْ دینَکمْ وَ اتْمَمْتُ عَلَیکمْ نِعْمَتی وَ رَضیتُ لَکمُ الْاسْلامَ دیناً (مائده/۳) 🔹 اینجا دو تعبیر داریم: یکی اینکه‏ «اکمَلْتُ لَکمْ دینَکمْ»، دیگر اینکه‏ «اتْمَمْتُ عَلَیکمْ نِعْمَتی». دین شما را به حد کمال رساندم و نعمت خودم را - که همین نعمت دین است - به اتمام رساندم. 🔸 فرق است میان اتمام و اکمال. پس دین را، هم اکمال کردم و هم اتمام کردم. اتمام در جایی گفته می‌شود که یک ساخته‌ای ناقص است به معنی اینکه بعضی از اجزائش هنوز ناتمام است. مثلا یک ساختمان قبل از آنکه همه کارها تمام بشود که بتوان از آن استفاده کرد، مثل اینکه سقفش مانده باشد یا درهایش را هنوز کار نگذاشته باشند، «ناتمام» می‌گویند. اما مسئله‌ اکمال چیز دیگری است. 🔹 یک شی‏ء ممکن است پیکره‌‏اش درست و تمام باشد اما از باب اینکه روح ندارد و آن واقعیتش و آثاری که منتظَر است بر آن مترتب بشود مترتب نمی‌شود، کامل نیست. مثلاً اگر بگویند کمال «علم» به «عمل» است معنایش این نیست که تا عمل نیامده است علم یک جزئش ناقص است؛ خیر، علم علم است، علم با علم تمام می‌شود ولی علم با عمل کامل می‌شود، یعنی آن آثاری که از علم باید گرفت با عمل گرفته می‌شود. 🔸 الْیوْمَ اکمَلْتُ لَکمْ دینَکمْ وَ اتْمَمْتُ عَلَیکمْ نِعْمَتی‏. با این دستور [یعنی نصب امیرالمؤمنین علیه السلام به امامت‏] نعمت دین به اعتبار اینکه یک جزء از اجزاء آن و یک دستور از دستورهای آن ناتمام بود، تمام شد. از طرف دیگر این دستور به اعتبار اینکه اگر نبود همه دستورهای دیگر ناکامل بود، کمال همه آنها به این دستور است. 🔹 این است که می‌گوییم روح دین، ولایت و امامت است. اگر انسان ولایت و امامت نداشته باشد اعمالش حکم یک پیکر بدون روح را پیدا می‌کند. ‌ 📝 استاد مطهری، پانزده گفتار، ص۶۴-۶۳ (با اندک تلخیص)
🍃معنای زندگی دلم این روزها به باوری خوش شده که نمی‌دانم از کجا آمده. هر چه هست، به دل‌خوشی آن دارم زندگی می‌کنم. بگو که این باور، ‌بی‌ریشه نیست تا با دل خوش کردن به آن زندگی را تاب بیاورم. دلم می‌گوید هر حرفی را که تو باور کنی حقیقت هم اگر نداشته باشد، به حقیقت می‌پیوندد. حالا می‌خواهم کمی با تو حرف بزنم حرف‌هایی که شاید حقیقت نباشند. آقا! دلم پیش توست. پیش هیچ کسی جز تو نیست. این را یک ادّعای توخالی هم اگر هست، قبول کن. عزیزم!‌ در هوای تو نفس می‌کشم. با هر کسی جز تو، نفسم تنگ می‌شود. چشم ببند بر حقیقت دلم و خودت را هوای نفس کشیدنم بدان. مهربانم! یاد کسی غیر از تو در ذهنم جا نمی‌شود. من همه را جز تو فراموش کرده‌ام. این حرفم را مبالغه ندان و همانی بدان که هست. مولا! بدون تو زندگی برایم بی‌معناست. پوچ‌ترین روزهای من روزهایی است که تو در آن نیستی. این حرف را بپذیر از من و به زندگی‌ام که بی تو می‌گذرد نگاه نکن. با همۀ وجودم دوست دارم که تو با من دوست شوی. من به دوستی کسی جز تو فکر نمی‌کنم. باور کن که دوستت دارم، بیشتر از هر کسی و بیشتر از هر چیزی. شبت بخیر معنای زندگی!
﷽ ✅نفس نفیس خاتمیت/ بخش سوم 🌸روز رضایت خدا به اسلام ✍️ اسلام را باید شناخت، تا بعد ببینیم چه شده که خداوند می‌فرماید: «امروز من اسلام را به عنوان دین پسندیدم». ❓اسلام چیست؟ إِنَّ الدِّينَ عِنْدَ اللَّهِ الْإِسْلَامُ. وَمَنْ يَبْتَغِ غَيْرَ الْإِسْلَامِ دِينًا فَلَنْ يُقْبَلَ مِنْهُ. ❓اسلام چیست؟وَإِذْ يَرْفَعُ إِبْرَاهِيمُ الْقَوَاعِدَ مِنَ الْبَيْتِ وَإِسْمَاعِيلُ، ابراهیم مأمور شد قواعد بیت را بلند کند و بنـّای قبلة حق در عالَم بشود. آنگاه که از عمل فارغ شد، مزد این بنـّائی را فقط این قرار داد: گفت: من بنـّای خانة تو بودم. پسرم هم کارگر این بنـّایی بود، آن را از ما بپذیر و مزد این بنـّایی را به ما بده و این‌گونه دعا کرد: وَاجْعَلْنَا مُسْلِمَيْنِ لَكَ وَمِنْ ذُرِّيَّتِنَا أُمَّةً مُسْلِمَةً لَكَ این اسلام است. ✅اسلامی که به این مرتبه است، تا روز هجدهم ماه ذی‌حجة سال آخر عمر پیغمبر ناقص و ناپسند خدا بود. آن روز این اسلام، کامل و آن ناپسند، پسندیده شد. اینجا دیگر جایی نیست که من توان حرف زدن داشته باشم. جایی است که باید از تکلـّم استغفار کرد. خدایا، آن روز چه شد و چه مطلبی به بشر فهمانده شد! و لکن این بشر نفهمید، و تا الآن هم نفهمیده که غدیر چه روزی بود؟ 📚 اقتباس از «نفس نفیس خاتمیت» صفحه ۲۳ تا ۲۵، آیت الله العظمی وحید خراسانی
عاشقان مولا علی علیه السلام
🏝فرازی از #عطردل‌آرای‌غدیر (۴۳) ⚘بخشی‌از‌خطبه پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) در روز غدیر⚘ 💎 م
🏝فرازی از (۴۴) ⚘بخشی‌از‌خطبه پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) در روز غدیر⚘ 💎 وسَیَجْعَلُونَ الْإِمامَةَ بَعْدی مُلْکاً وَ اغْتِصاباً، (أَلا لَعَنَ الله الْغاصِبینَ الْمُغْتَصبینَ)، وَعِنْدَها سَیَفْرُغُ لَکُمْ أَیُّهَا الثَّقَلانِ (مَنْ یَفْرَغُ) وَیُرْسِلُ عَلَیْکُما شُواظٌ مِنْ نارٍ وَنُحاسٌ فَلاتَنْتَصِرانِ. 💠 آگاه باشید! به زودی پس از من امامت را با پادشاهی جابه جا نموده. آن را غصب کرده و به تصرف خویش درآورند. هان! نفرین و خشم خدا بر غاصبان و چپاول گران! و البته در آن هنگام خداوند آتش عذاب - شعله های آتش و مس گداخته - بر سر شما جن و انس خواهد ریخت. آن جاست که دیگر یاری نخواهید شد.