✨﷽✨
✍خوب است آدم بداند که اگر احکام را به جا می آورد و دو رکعت نماز می خواند، خدا مزد آن را جلو می دهد؛ همین توفیقی که داد تا به انجام آن عمل موفّق شدم .
نه ! بلکه خودِ عملی که داری انجام می دهی . این کم است؟ خدا نصیب بعضی از شما کرده است که از نماز لذت می برید. حاضرید نمازتان را بدهید و چیز دیگر بگیرید؟ حاضر نیستید آن را با چیز دیگر عوض کنید. می گویید این را بدهم چه چیز از آن بهتر بگیرم؟ روزه را بدهم چه چیز بهتر از آن بگیرم؟ امیدوارم نفس عمل هایی که خدا نصیبتان کرده است را هم حساب کنید که حاضر نیستید آن را با چیز دیگر عوض کنید.مرحوم شیخ محمدتقی یزدی می خواست تکبیرة الاحرام بگوید ، پیرزنی از جلویش رد شد که برود داخل زن ها. وقتی دید شیخ دارد قامت می بندد گفت خدا عاقبتت را بخیر کند. شیخ گفت چه عاقبت بخیری از این بهتر، الله اکبر و نماز را بست. پیرزن ها علما را خیلی دوست دارند و گاهی یک کلمه حرف می پرانند . خیلی هم یگانه حرف می زنند. امیدوارم وقتی نماز می خوانی یا اعمال خوب انجام می دهی ، یا در مجالس ذکر و دعا شرکت می کنی، نفس موفقیت به انجام عمل را اوّل حساب کنی و حساب کنی که در این موفقیت چه ها هست .
حاج ميـرزا محمد اسـماعيل خـان احمـد دولابی
📚طوبای محبت ۳ ص ۹۷
🌻أللَّھُـمَ؏َـجِّـلْلِوَلیِڪْألْـفَـرَج🌻
🔖 امامزمانےام³¹³⇩⇩
🔖 http://eitaa.com/joinchat/2540961811Ce7a15d575a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قرار نبود این همه طول بکشه فراق تو....😔
┏━━━━━━━━🌺🍃━┓
🌻أللَّھُـمَ؏َـجِّـلْلِوَلیِڪْألْـفَـرَج🌻
🔖 امامزمانےام³¹³⇩⇩
🔖 http://eitaa.com/joinchat/2540961811Ce7a15d575a
امام زمانم ...
آباد از خیال تو ویرانۀ دل است
جان منی و جای تو در خانۀ دل است..
اللّهُمّ عَجّلْ لِوَلیّکَ الفَرج
#سلام_امام_مهربانم
▪️کاش هرچه زودتر بفهمیم آنچه که شیعیان مدینه نفهمیدند:
اینکه حضرت زهرا در روزهای پایانی عمر شریفش، برای دوری از پدری چون رسول الله، برای درد پهلوی شکسته؛ و حتی برای محسن از دست رفته اش گریه نمیکرد.
▪️زهرای مرضیه بر این گریه میکرد که با اینکه برای اتمام حجت بر شیعه با تمام وجود به دفاع از امامش برخواست، اما مردم بی بصیرت مدینه در دفاع از ولایت با او همراهی نکردند.
▪️حضرت زهرا گریه میکرد چرا که می دانست تا شیعه نخواهد، امامش در غربت و مظلومیت خواهد بود.
▪️مادرمان زهرا نه از آتش در، که از دیدن دست های بسته #امام_زمان خود سوخت.
▪️مادر جان ما را ببخش که سال های سال است به تماشای دست های بسته امام زمانمان، در زندان غیبت نشسته ایم.
ما را ببخش و با همان دست شکسته برایمان دعا کن که برای یار او شدن، سخت محتاج دعای مادرانه شماییم.
#فاطمیه
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
19.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▶️چرا ائمه طاهرین (ع) در جایگاه رسالت اند؟
✅ امام شناسی.
🔰حجة الاسلام محمد رضا #هاشمی
-----------------------------------------------
اگر یک نفر را به او وصل کردی
برای سپاهش تو سردار یاری...