202030_1028140837.pdf
536.8K
بازی های قرانی
🆔 لینک کانال
https://eitaa.com/joinchat/85983330C7210d6f841
بسم الله الرحمن الرحیم
🔸اَلَک دولَک🔸
🔹این بازی باید در محیط باز، انجام شود و در آن، نیازمند به دو چوب گِرد هستیم: اوّلی به اندازۀ حدود بیست سانتیمتر و دومی حدود یک متر.
🔸به چوب کوچک، «اَلَک» و به چوب بزرگ، «دولَک» می گوییم.
🔹بهتر است در هر گروه، حدّاقل پنج نفر حضور داشته باشند.
🔸در مرحلۀ اوّل، دو نفر سرگروه، از میان بچّه ها، یارکشی می کنند. پس از شکل گرفتن گروه ها، یکی از دو گروه، به قید قرعه، بازی را شروع می کنند.
🔹یک نفر از اعضای گروه اوّل، چوب اَلَک را روی دو آجر میگذارد و با تمام توان، چوب دولَک را محکم بر آن میزند تا به سمت جلو برود.
🔸 وقتی چوب اَلَک به پرواز در می آید، گروه دوم باید تلاش کند تا آن را قبل از آن که به زمین برسد، بگیرد.
🔹در این مرحله، بازی دو حالت پیدا می کند. حالت اوّل این که گروه دوم، موفّق می شود اَلَک را بگیرد.
🔸 در این صورت، بازی در این مرحله، تمام می شود و باید گروه اوّل، جای خود را به گروه دوم بدهد.
⬅️ادامه دارد....
📚 بازی ، بازوی تربیت ص ۱۲۸
#استاد_عباسی_ولدی
#من_دیگر_ما
🎾بازی؛ بازوی تربیت
⛳️ @berimbazy
🎾⚽️🏸🏓⛳️🎣
🔰 دردِ دلی با مخالفین #طرح_صیانت!
🔺کدام مدیری کشورش را به تاراج میدهد تا مشکلات فرهنگی و اجتماعی از جمله طلاق، تهمت ناروا، بیبندوباری، شکسته شدن بنیان خانوادهها، ناامیدی عامه مردم و هزاران مشکلات و بیماریهای روانی و بعضاً جسمی دیگر به راحتی بین مردمش پخش شود و هر روز مشکلات بیشتری را در کشورش ببیند؟؟؟
🔺در صورتی که تمام این مشکلات در فضای مجازی خراب و مدیریت نشده دیده میشود؛ کودک خردسالی که در معرض تمام این مشکلات قرار میگیرد را در آینده چگونه میتوان کنترل کرد؟
🔺این مشکل در سراسر جهان وجود دارد و حتی کشورهایی مانند ترکیه و پاکستان با پلتفرمهایی چون تلگرام و اینستاگرام قرارداد دارند و تحت شرایطی اجازه میدهند تا این اپلیکیشنها در کشورشان فعالیت کنند.
🔺امّا در جمهوری اسلامی به علت وجود برخی از مسئولین نالایق و به بهانۀ دروغ فیلترینگ و تعطیلی کسبوکارها، مانع تصویب طرحی به این مهمی میشوند.
🔺اگر روزی تمام اطلاعات مردم بهراحتی جابهجا شد و مشکلات امنیتی شدید برای مردم تحت تأثیر این بیضابطگی به وجود آمد و حتی در سیستم بانکی کشور نفوذ شد، به خاطر عدم داشتن قرارداد درست و ضوابط ملی در روابط ایران با شبکۀ اطلاعات جهانی، چه کسی میتواند جواب دهد؟؟؟
🔺جز این است که آن مسئولی که تحت تأثیر سودای قدرت به مردمش خیانت کرده، مسئول است؟
#طرح_صیانت را جدی بگیریم.
✍ حجتالاسلام #روانبخش
#⃣ #جهاد_تبیین
🔊 تشکیلات #بصیرت_رسانهای 👇
https://eitaa.com/joinchat/240058421Cb84049d5f7
👈 #پرسش_و_پاسخ👉
📘✍📘✍📘✍
❓ #سوال
با سلام
❓چرا فرزندم به سمت دیدن محتوای غیراخلاقی گرایش پیدا کرده است؟
📘✍📘✍📘✍
@kodaknojavan 🌿🌷
👈 #پاسخ_مشاور👇
با سلام
گاهی پای اضطراب در میان است
خیلی از نوجوانها متوجه ماهیت عکس و فیلمهای غیراخلاقی که در اینترنت میبینند نیستند. آگاهی دادن در مرحلهای که اعتماد نوجوان را جلب کرده ایم مهم است. برای او بگوییم که آیا نمیداند این دست محتواها اغلب غیرواقعی و اغراقشده هستند؟ آیا میداند که این محتواها اکثراً به خاطر تبلیغات تولید میشوند و به همین خاطر هیچ پشتوانهای از واقعیت ندارند؟
در این مرحله شاید متوجه بشویم که کودک فقط کنجکاو بوده است. جایی اسمی یا تعریفی را شنیده و در اینترنت جستوجو کرده است. از دوستانش چیزی را شنیده و خواسته خودش ببیند و…. بهترین راهکار برخورد با این نوجوان این است که اولاً این مسئله را زیاد به روی او نیاوریم و مرتباً و بهصورت مستقیم درباره آن صحبت نکنیم. سطح آگاهیاش را بالا ببریم و او را نسبت به هدف و مقصود این دست محتواها در فضای مجازی آگاه کنیم. ایجاد سرگرمی، تنها نگذاشتن او در خانه و پاسخ مقتضی به سوالها و دغدغههایش در زمینه مسائل جنسی احتمالاً تا حد زیادی این رفتار را در او کاهش میدهد و از بین میبرد.
👈 #پاسخ_مشاور👇
با سلام
اما گاهی بیماری اضطراب و وسواس شدید باعث گرایش نوجوان به سمت محتوای غیراخلاقی میشود. در حالت مزمن شخص به دیدن این دست محتواها اعتیاد پیدا میکند. البته در این حالت هم از نظر روانشناسی بعید است که نوجوان به خاطر لذت جنسی به دیدن محتوای غیراخلاقی اعتیاد پیدا کند. در واقع بیماریهای زمینهای دیگری مثل وسواس و اضطراب که به خاطر رفتارها یا نوع تربیت والدین در سنین پایینتر به وجود آمده، در سن نوجوانی به صورت این سبک از اعتیاد بروز و ظهور پیدا میکند.
اگر متوجه این موضوع در فرزندمان شدیم باید هرچه سریعتر موضوع را با یک روانشناس درمیان بگذاریم. وقتی این اضطراب به عنوان یک بیماری روانی از بین برود اعتیاد او به دیدن محتوای غیراخلاقی یا هرمدل وسواس و اعتیاد دیگری از بین خواهد رفت.
تربیت ناآگاهانه منجر به ایجاد وسواس میشود
والدین نباید وجود وسواس در فرزندشان را انکار کنند. گاهی ما فکر میکنیم که در حال انجام یک والدگری نرمال هستیم اما در واقع داریم زمینههای بروز وسواس و بیماریهای بعد از آن را در کودک به وجود میآوریم. مثلاً وقتی داریم کودک را از پوشک میگیریم هر پنج دقیقه نظام فکری او را به هم میزنیم و میپرسیم: «دستشویی نداری؟ مطمئنی؟ میخواهی برویم دستشویی؟ حواست باشهها! هر وقت دستشویی داشتی بگو»
من مراجع سهسالهای داشتم که به جمع کردن جعبههای دستمال کاغذی و وسائلی از این دست اعتیاد داشت. خب این رفتار غیرنرمال بود و وقتی بررسی کردیم دیدیم یک کودک سه ساله به خاطر تربیت ناآگاهانه والدین به اضطراب و وسواس مبتلاست.
👈 #پرسش_و_پاسخ👉
#روزهای_زوج
◀️ نوبت مشاوره↙️
@Yafater14
📘✍📘✍📘✍
@kodaknojavan 🌿🌹
همه میدانیم بازی پسرها با دخترها تفاوت دارد . به همین دلیل جنسیت یکی از عوامل مهم در بازی کودکان است .
دخترها زمانی که تصمیم به بازی کردن می گیرند بازی های لطیف ، آرام و بی سر و صدا را انتخاب می کنند .
پسرها بازی هایی را انتخاب می کنند که سخت و دشوار است و برای انجام دادن آن نیاز به فعالیت جسمانی دارند ، آن ها به بازی های ظریف هیج علاقه ای ندارند . در نتیجه می توان گفت بازی های پسرها بیشتر از دخترها نیاز به فعالیت بدنی دارند و همچنین لطافت بازی در دختران از پسر ها بیشتر است .
پسر ها به هیجان ، رفتارهای خشونت آمیز ، نشان دادن قدرت بدنی خود علاقه دارند . پسرها بیشتر ناگهانی تصمیم به بازی کردن می گیرند ؛ آن ها اغلب قوانین و مقررات بازی را تغییر می دهند یا رعایت نمی کنند.
دخترها اغلب از دیگران تقلید می کنند ، از خشم و عصبانیت دوری می کنند و آن ها در بازی از هم سالان خود تاثیر می گیرند به همین دلیل می توان گفت آن ها اغلب عصبانی و خشمگین نمی شوند و در هنگام خشم مانند پسر ها پرخاشگری نمی کنند و از نیروی بدنی خود برای بروز عصبانیت خود استفاده نمی کنند .
#فواید_بازی
امام صادق (علیه السلام) فرمودند:
بگذار فرزندت تا هفت سال به بازی بپردازد و در هفت سال دوم به تربیت او همت کن و در هفت سال سوم مراقب او باش.》
🌱|ابتکار، خلاقیت، روابط اجتماعی و صفات پسندیدهی کودکان در بازی رشد می کند؛ همبازی کودکان خود باشید.
✅از جلوه های تغذیه عاطفی کودک، همبازی شدن با اوست.
✅بازی باعث می شود رابطه فرزند با والدین تحکیم شود.
✅همبازی شدن با کودک، او را غرق لذت و شادی کرده، صمیمیت را افزایش داده و اعتماد به نفس را در کودک تقویت می کند.
✅بازی کردن پدر و مادر با فرزند موجب تکریم و بالا رفتن عزت نفس و همچنین احساس خود ارزشمندی او می شود، زیرا والدین مهمترین افراد زندگی او هستند.
✅از طریق بازی کودکان میتوانند جنبههای از ابتکار، خلاقیت و توانایی ذهنی خویش را نشان دهند و از این جهت بازی او را برای زندگی بهتر مهیا میکند.
✅ بازی علاوه بر آنکه حرکات بدنی کودک را شکل داده و هماهنگ می نماید، تمایلاتش را متعادل و از پرخاشگری و برخی رفتارهای ناهنجار و جلوگیری می کند.
✅ از روزنه های نفوذ در فرزند محبت است و از این طریق والدین میتواند کودک را تحت کنترل خود بگیرند و ضمن پرورش و رشد شخصیت وی، او را از سقوط در دره فساد و انحراف باز دارند.
✅ اولین راز پرورش کودکی شاد، تمجید از اوست.
✅ یاد بگیرید که عملکرد کودک را نقد کنید نه شخصیت او را.
📚برگرفته از کتاب (فرزندانم علمدارند)
جلد 5. مولف استاد اخوان
🌷برای بچه ها بازی زندگیست🌷
~~~~~~~~~~~
✅ @bazi_m
~~~~~~~~~~~
گوشیهای هوشمند و فرزندان.mp3
2.34M
#فضای_مجازی
#موبایل
👧🏻📱گوشیهای هوشمند و فرزندان
👨👩👧👦 وظایف والدین در مقابل فرزندان برای استفاده از گوشیهای هوشمند و فضای مجازی چیست؟
📱👦🏻 چگونه میتوان فرزندان را از آسیب های استفاده از گوشی های هوشمند در امان نگه داشت؟
#استاد_حسینی
•┈┈•••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
آیدی ارتباط با مشاور
@pasokhgo313
کلیپکده تربیتی
@ktarbeyati