الهم صل علی محمد وآل محمد:
#معنای_اسم_فاطمه (سلام الله علیها
)
انوار علویه مطلع اش ، حضرت زهرا ) است و انوارش هم حضرات معصومین (علیه السلام)
فاطمه زهرا ) صورت جمعی همه آن تجلیاتی است که مشتاقان و والهان را جذب می کند و نجات می دهد ؛
به همین لحاظ فاطمه (سلام الله علیها) یعنی کسی که می بُرد ، نجات می دهد آنکه را که باید نجات پیدا بکند از آتش.
#آیت_الله_شجاعی
#ایام_فاطمیه
#فاطمیه
بیانات حکیم وارسته علامه محمد شجاعی(ره) تحت عنوان اسرار فاطمی
،،،،،،،،،،،،،،،،
#بهتر_است_بدانیم
#عالمان
الهم صل علی محمد وآل محمد:
🔻اقرار به نعمتها و گناهان
#حدیث
🔸امامباقر(علیه السلام ) میفرماید: خدا از مردم فقط دو چیز میخواهد، یکی اینکه اقرار کنند به نعمت تا خدا نعمتشان را زیاد کند و دیگر اینکه اقرار کنند به گناهشان تا خدا آنها را ببخشد (کافی/۲/۴۲۶) اقرار به نعمت هم کار پیچیدهای نیست و احساس درونی نمیخواهد؛ همان نگاه و توجه به نعمت کافی است.
در روایات برای اینکه توجهِ ما به نعمتهای خدا عمیقتر شود، راهکارهایی یاد دادهاند که در واقع، تکنیکهای تقویت توجّه است. مثلاً اینکه: وقتی انسان به یاد نعمتی افتاد، بهخاطر شکر خدا، سجده کند (کافی/۲/۹۸) اینکار در تقویت توجّه انسان، مؤثر است.
شکر بالاتر از صبر است (امالی صدوق/۶۱۳) وقتی به تو خوش گذشته است و از تهِ قلب میگویی «خدایا شکر»؛ این قیمتش بالاتر از صبر در بلاست! خدا خوشحال میشود بندهاش از نعمتها استفاده کند، لذّت ببرد و از او تشکر کند.اگر همیشه به نعمات نگاه کنیم، نعماتمان زیاد میشود و حالمان هم همیشه خوب خواهد بود. منتها اگر میخواهی تمرین کنی که زیاد به یاد نعمتهای خدا بیافتی، باید به یک چیزهایی هم توجه نکنی؛ مثلاً به چیزهایی که خدا به دیگران داده، زیاد نگاه نکن (زیاد نگاه نکردن از مقولۀ کنترل ذهن است)
🔸امامصادق(علیه السلام ) میفرماید: کسی که زیاد به نعمتهایی که خدا به دیگران داده نگاه کند، اندوهش طولانی میشود و هیچ وقت ناراحتیاش برطرف نمیشود، نعمتهایی را که خدا به خودش داده است، کوچک تلقّی میکند لذا شکرش برای خدا کم خواهد شد. پس همیشه نگاه کن به کسی که کمتر از توست، اینطوری بهتر میتوانی شاکر نعمتهای خدا باشی و مستحق زیادکردن نعمت میشوی (اصولستهعشر /۲۰۹)
┄┄┅┅┅❅🌷❅┅┅┅┄┄
برکت و روزی:
💠 #غصه_روزی
🔹امام صادق(علیه السلام):
هر کس همّ و غمش روزى اش باشد، برایش گناهی نوشته می شود.
📚امالى طوسى/ص300/ح593
✍🏼خداوند روزی دهنده تمام بندگانش است و روزی همه آنها را ضمانت کرده است که با تلاش به آنها خواهد رسید. پس اگر کسی ناراحت روزی خود باشد و از آن ناامید باشد، در واقع از رازق خود مایوس شده است و یاس از خالق گناهی بزرگ است.
خودسازی:
💠 #صبر
🔸امام صادق علیه السلام:
صبر برای ایمان به منزله سر است نسبت به تن، پس زمانی که سر برود، تن هم می رود، همچنان که اگر صبر برود ایمان هم می رود.
📚 وسائل الشیعه/ج3/ص257
✍🏼 در قرآن به غیر از یک مورد که از زبان حضرت یوسف می باشد، همواره دستور به صبر بر تقوا مقدم است.
یا مهدی:
🌹🌹محبت به اهل بیت نشانه ۴ چیز بود. ۱- محبت خداوند به انسان : که توضیح دادیم که هرکس به امام محبت دارد این هدیه ای است که خداوند به او داده است .
۲- پاکی ولادت یا نشانه پاکزادی :
حضرت علی ع) :" ای ابوذر هرکس ما اهل بیت را دوست دارد باید خدا را بر نخستین نعمت سپاسگزاری کند . " ابوذر گفت :" نخستین نعمت کدام است ؟ فرمودند :" پاکی ولادت زیرا ما را دوست ندارد مگر کسیکه ولادتش پاک باشد .
امام باقر ع) فرمودند :" هرکس صبح کند و خنکی عشق ما را در دلش احساس نماید پس باید خدا را بر نخستین نعمت سپاسگزاری کند " که همان پاکی ولادت است . 🌹🌹
سلام صاحب الزمانی ها
این هفته با موضوع دعا با شما هستیم
ویکی دو روز دیگه مسابقه اعلام می شود.منتظر باشید و دوستانتون هم دعوت کنید.
التماس دعا
دُعا، طلب و درخواست بندگان از خدا برای رسیدن به خواستههاست. در متون دینی، دعا به عنوان یکی از راههای ارتباط با خدا و برترین عبادتها تأکید و با تعابیری مانند سلاح مؤمن و نور آسمان و زمین توصیف شده است.
برای دعا آداب و شرایطی از جمله خواندن خدا با اسماء الحسنی، طلب از پروردگار از سر بیم و امید و از روی تضرع و خشوع، شروع دعا با بسم الله و حمد و صلوات، ذکر شده است. دعا به زمان و مکان خاصی محدود نشده ولی بعضی از زمانها و برخی از مکانها برای دعا کردن مناسبتر معرفی شده است.
استجابت دعا در آیات و روایات به رعایت شروطی از جمله همسویی دل و زبان، انقطاع از غیر خدا و دعا همراه با استغفار و عمل صالح مشروط شده است. علی رغم وعده استجابت دعا از سوی خدا، گاه دعای انسانها به دلائلی مانند لقمه حرام، ترک امر به معروف و نهی از منکر و قطع رحم مستجاب نمیشود.