eitaa logo
دوستان امام زمان(عج)
426 دنبال‌کننده
5هزار عکس
3.1هزار ویدیو
41 فایل
اۍڪــاش‌ڪـه‌انتخاب‌مان‌مهدی‌بود هرپرسش و هرجواب‌مان مهدۍ بود شادمانترین مردم ،بهترین چیزها ندارند،بلکه بهترین برداشت از زندگی دارند. هر هفته با موضوعی اخلاقی ارتباط با مدیر @Y_a_r_a_h_m_a_n لینک کانال https://eitaa.com/joinchat/3961127018C539fa8bf02
مشاهده در ایتا
دانلود
خودسازی(بهترین هدیه) امام علی علیه السلام: بهترین هدیه اى که مسلمانى به برادر خود می دهد، سخن حکیمانه اى است که خداوند متعال به واسطه آن بر هدایت او بیفزاید یا وى را از هلاکت و تباهى نگه دارد. کنز العمال/28892. لزومی ندارد که هدیه، کالایی گرانبها باشد، چه بسا گاهی جمله ای زندگی فردی را دگرگون کند و برایش خیر دنیا وآخرت بیاورد.
۱۸ فروردین ۱۴۰۲
🍃 آیت الله بهجت رحمه الله علیه: ✍🏼 همه باید بدانند که از اعمال، به آنچه که برای انسان باقی میماند، باید توجه داشت. اعمال صالح و آنچه که مقرب به سوی خدا است، با آدم میماند و آدم اینها را ازاینجا، تا روزقیامت و بعدآن، هرجا که هست،میبرد. طاعات وعبادات چیزی نیست که به واسطه اینکه مثلا اتاق خراب شد،یا بدن از روح منفصل شد، ازبین برود؛ آنها باقی وثابت هستند.
۱۸ فروردین ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۱۸ فروردین ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۱۹ فروردین ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۱۹ فروردین ۱۴۰۲
سلام عزیزان امام زمانی این هفته هم در کنار شما هستیم با موضوع:امام حسن علیه السلام وشخصیت ایشان
۱۹ فروردین ۱۴۰۲
حسن بن علی نخستین فرزند امام علی(ع) وفاطمه زهرا(س) و نخستین نوه پیامبر(ص) است. بنابر گزارش‌های تاریخی، نام «حسن» را پیامبر(ص) برای او برگزید و او را بسیار دوست داشت. او هفت سال از عمر خود را با پیامبر(ص) همراه بود و در بیعت رضوان و ماجرای مباهله با مسیحیان نجران حضور داشت.
۱۹ فروردین ۱۴۰۲
فضایل امام حسن(ع) در منابع شیعه و اهل سنت آمده است. او یکی از اصحاب کسا است که آیه تطهیر درباره آنان نازل شد و شیعیان آنان را معصوم می‌دانند. آیه اطعام، آیه مودت، و آیه مباهله نیز درباره او و پدر و مادر و برادرش نازل شده است. او دو بار تمام دارایی‌اش را در راه خدا بخشید و سه بار نیمی از اموالش را به نیازمندان داد. گفته‌اند به سبب همین بخشندگی‌ها، او را «کریم اهل بیت» خوانده‌اند. او ۲۰ یا ۲۵ بار پیاده به حج رفت.
۱۹ فروردین ۱۴۰۲
حجت الاسلام ناصر رفیعی با موضوع خصوصیات اخلاقی امام حسن مجتبی (ع)، از خصوصیات امام حسن مجتبی (ع) این بود که چهره اش مانند چهره ی انبیاء بود، عظمت و ابهتش مانند پادشاهان بود. پیامبر اکرم (ص) به اشکال مختلف به حسنین احترام می کردند و با این کار سعی بر این داشتند که به دیگران بفهمانند که حسنین دارای حرمت و احترام هستند.
۱۹ فروردین ۱۴۰۲
یکی از ویژگی های اخلاقی امام حسن مجتبی (ع)، مردمداری ایشان بوده است. عبادت فقط در رعایت مسائل و احکام فردی نیست بلکه شامل همه کارهایی است که باعث شود مردم در جامعه از وجود انسان استفاده کنند. و ثواب زیادی هم در روایات برای آن ذکر شده است. به عنوان مثال ثواب صلح دادن بین دو نفر، از یک سال نماز و روزه بیشتر است و یا تبسم زدن بر چهره دیگران صدقه است.
۱۹ فروردین ۱۴۰۲
امام حسن مجتبی (ع) می فرمایند: هر کسی سه کار انجام بدهد، روز قیامت با انبیاء و شهدا محشور می شود. کسی که به درد مردم برسد، با پولش، با آبرویش و با حرفش. امام دو جور داریم. امام حق و امام باطل. اگر خلق و خوی ائمه در جامعه جاری و ساری می شد، بسیاری از درگیری های خانوادگی و زن و شوهری از بین می رفت. حلم و بردباری 5 جا خودش را نشان می دهد. 1. انسان عزیزی که خوار بشود. 2. انسان راستگویی که حرف حقش را قبول نمی کنند. 3. انسانی که مردم را به حق دعوت می کند اما مردم آن را خوار می شمارند. 4. انسانی که بدون جرم و گناهی اذیتش کنند. 5. انسانی که حقش را بخواهد اما منکرش بشوند. یکی از صفاتی که باعث آقایی و باعث رشد انسان در زندگی می شود حلم و بردباری است.
۱۹ فروردین ۱۴۰۲
۱۹ فروردین ۱۴۰۲