eitaa logo
دوستان امام زمان(عج)
429 دنبال‌کننده
5.1هزار عکس
3.1هزار ویدیو
41 فایل
اۍڪــاش‌ڪـه‌انتخاب‌مان‌مهدی‌بود هرپرسش و هرجواب‌مان مهدۍ بود شادمانترین مردم ،بهترین چیزها ندارند،بلکه بهترین برداشت از زندگی دارند. هر هفته با موضوعی اخلاقی ارتباط با مدیر @Y_a_r_a_h_m_a_n لینک کانال https://eitaa.com/joinchat/3961127018C539fa8bf02
مشاهده در ایتا
دانلود
خودسازی(صلوات) امام صادق(ع): کسی که حاجتی دارد باید اول، صلوات بر محمد و آل محمد بفرستد و بعد از آن، حاجت خود را بخواهد و در آخر دعا، دوباره صلوات بفرستد. زیرا خدا کریم تر از آن است که دو طرف دعا را قبول کند و وسط دعا را قبول نکند و صلوات بر محمد و آل محمد،موانع استجابت دعا را بر طرف می کند. کافی/ج2/ص494/ح16
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 کلیپ مهدوی ✍ آقا ۱۱۴۷ سال است که آواره است امام صادق (علیه السلام) در فراق امام زمان چقدر ناله داره، میگه کسی هست کمک من کنه حداقل گریه کنن براش...😔 امام زمان فرمود کسی به فکر من نیست ••• ما دلتنگی نداریم ••• ⏳ کوتاه و شنیدنی : ۵۵ ثانیه 🔹 " استاد محمد شجاعی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام با موضوع قناعت دراین هفته با شما هستیم
قناعت «قناعت» به معنای اکتفا کردن به اندازه نیاز است، در مقابل حرص که به زیاده طلبی گفته می شود. قناعت از فضایل اخلاقی مورد تأکید اسلام و از ويژگي هاى افراد با ايمان و انسان هاى با فضيلت است.
 رسول خدا (صلی الله علیه وآله) می فرمایند: «خِيارُ اُمَّتي، القانِـعُ و شِرارُهُمُ، الطامِعُ» بهترينان امّت من، قناعت كنندگان و بدترين آنها، طمعكاران هستند.
این فضیلت زمانی به دست می آید که انسان با همت بلند قلبش را از دوستی دنیا خالی کرده و توجهش را به زندگی ابدی و آخرت معطوف داشته باشد. در این صورت است که انسان می تواند از متاع ناچیز دنیا چشم پوشیده و جز به اندازه نیازش از آن توشه بر ندارد. امام على عليه السلام می فرمایند: «مِن شَرَفِ الهِمَّة، لُزومُ القَناعَةِ» از بلند همّتى است، پايبندى به قناعت.
در واقع انسان عاقل و رشد یافته این حقیقت را به خوبی درک می کند که زندگی دنیا فرصت کوتاهی است برای اصلاح نفس و آمادگی برای سفر آخرت و زندگی ابدی، بنابراین همه همتش را صرف آبادی دنیای فانی نکرده و جز به اندازه نیاز به جمع آوری متاع دنیا اقدام نمی کند.
در روایات اهل بیت صفت قناعت نشان دهنده کمال عقل انسان دانسته شده است: امام على عليه السلام می فرمایند: «مَن عَقلَ، قَنِعَ»؛ كسى كه عاقل باشد، قانع است. بنابراین قناعت نتیجه عقلانیت و شناخت انسان نسبت به مبدأ و مقصد و جایگاهش در عالم وجود است؛ از این رو امیرالمؤمنین علی (ع) می فرمایند: «يَنبَغي لمَن عَرَفَ نفسَهُ، أن يَلزَمَ القَناعَةَ و العِفَّةَ»؛ براى كسى كه خود را بشناسد، شايسته است كه به قناعت و عفت چنگ در زند.