یک دسته از کسانی که در روز قیامت برای اداء شهادت حاضر میشوند، ملائکه هستند.
چون اعضاء و جوارح انسان دارای حیات و شعور هستند، لذا در قیامت شهادت میدهند و شهادت آنها اختصاص به دشمنان خدا دارد.
زمان و مکان دارای فهم و شعورند و در قیامت شهادت میدهند.
قرآن و اعمال در قیامت شهادت میدهند.
قرآن در قیامت به صورت مثالی ظاهر میشود و آن صورت مثال حقیقت قرآن است و آن صورت مثالی با انسان تکلم میکند.
🌹
هر کس در عصر پنج شنبه برود بر سر قبر مادرش و پدرش و طلب مغفرت کند ، خداوند عزوجل طبقه هایی از نور به قلب آنان افاضه می کند و آنها را خوشنود می گرداند و حاجات این کس را بر می آورد.
أرحام انسان در عصر پنجشنبه منتظر هدیه ای هستند و لذا من در بین هفته منتظرم که عصر پنج شنبه برسد و بیایم بر سر قبر پدر و مادرم و فاتحه بخوانم.
منبع : معاد شناسی علامه طهرانی ، ج ۱ ، ص ۱۹۰
هدایت شده از سبک زندگی انسانی
- Mohsen Qaraati.mp3
2.43M
#یک_آیه_تفسیر
🔹مطرح شدن بحث معاد و غفلت انسان.
@ostad_shojae_yazd
هدایت شده از 🕌 آوای معرفت 🕌
معاد پذیری چگونه انسان را اخلاق مدار می کند ؟ مسعود عالی.mp3
2.48M
🔒 آیا معاد پذیری انسان را اخلاق مدار می کند ؟
🔓 پاسخ توسط استاد : مسعود عالی
#اعتقادی
🆔 @rahnava110
برکت
کارکردن برای بدست آوردن رزق حلال مستحب است.
در روایت آمده است که حضرت آدم، لوط و امیرمؤمنان علیهم السلام کشاورزی می کردند. ادریس(ع) خیاط، نوح(ع) نجار و هود(ع) تاجر بودند.
ابراهیم، موسی و شعیب علیهم السلام چوپان بودند. داود(ع) زره می ساخته و سلیمان(ع) و سلمان حصیر باف بودند و میثم، خرمافروش بوده است. مرآه الکمال/ج ٢ /ص ١٠٩
6.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
معدن آرامش اینجاست!
تجربه کنید یک بار👌
سعادت انسان در ایمان به خدا و عمل به احکام دینی است و اگر انسان در حال سکرات موت ایمان بیاورد، ایمان وی بی فایده خواهد بود.
راههای بسوی خدا بسیار است؛ ولی صراط مستقیم تنها یکی است و تمام این راهها به مقدار نزدیک بودنش به راه مستقیمی که اقصر فاصله بین بنده و بنده خداست از صراط مستقیم بهره دارند و صراط علی بن ابیطالب علیهالسّلام یگانه راه مستقیم است.
انسان برای رسیدن به کمال باید عوالم هفتگانه را طی کند و مراد از صراط مستقیم در قرآن امیرالمومنین علیهالسّلام میباشد.
تمام افراد جن و انس که حامل تکلیف الهی هستند باید از صراط عبور کنند، گر چه مستلزم سختیها و مشکلات و امتحانات و ابتلائات و مجاهدات باشد و در آن جهان صراط به صورت پلی به روی جهنم است که تا از آن عبور نشود به درجات علیا و مقامات حسنی نمیتوان رسید.
میزان در روز قیامت حق و عدل است و کسانی که به درجه ی خلوص و طهارت مطلقه رسیدهاند و از فانیان در ذات احدیت گشتهاند برای آنان میزانی نخواهد بود.
معیار و میزان انبیاء و اوصیاء هستند و هر امتی با موازین روحی و عملی و سلوکی امامش سنجیده میشود، امیرالمومنین علیهالسّلام میزان اعمال است چون کردار و صفات و نیات و وجودش برای خداست.