1_5819320422.mp3
19.01M
موضوع:انتخاب اهداف بزرگ، رمز رسیدن به ظهور...
بی تفاوتی، کار دستمان می دهد
سخنران:حسن محمودی
مکان:هیات امام حسن مجتبی علیه السلام شهر فردوس
زمان:شب دوم محرم1445
1_5834379020.mp3
21.87M
موضوع:هدف خلقت ورمز رسیدن به آن
سخنران:حسن محمودی
مکان:هیات امام حسن مجتبی علیه السلام شهر فردوس
زمان:شب سوم محرم1445
بسم الله الرحمن الرحیم🍃
معرفت افزایی مهدوی
وظایف منتظران قسمت هجدهم قسمت اول
💫یاد مدوام امام زمان علیه السلام💫
✅یکی از مهم ترین و اصلی ترین وظایف ما منتظران این است که پیوسته و به طور دائم به یاد حضرت باشیم ودعا کنیم که خداوند یاد حضرت را از خاطر ما نبرد.
⬅️در کتاب مکیال در وظایف ۶۲ و ۶۴ به این موضوع پرداخته شده است.
✅اگر می خواهی امام زمانی بشوی و بیشتر مورد توجه حضرت قرار بگیری؛باید بیشتر امام زمان عج را یاد کنی و بیشتر به فکر حضرت باشیم.
♻️سوال♻️جایگاه ما نزد امام زمان عج کجاست؟
✅معصومین(ع)جواب این سوال را داده اند. فردی به یکی از معصومین مراجعه کرد و از امام پرسید: جایگاه من نزد شما کجاست؟
✅امام به او فرمود: «به همان میزان که من نزد شما جایگاه دارم؛ شما هم نزد من جایگاه دارید.»
⬅️این یک ارتباط متقابل است. به هر نسبتی که ما یاد حضرت باشیم، امام زمان هم به یاد ما هست و تمامی این یاد کردن ها و توجه ها در محضر امام زمان ثبت می شود.
✅آیت الله شیخ جعفر ناصری می فرماید: «کوچک ترین توجه قلبی که هر فردی به امام زمان بکند؛ این توجه هر چند به صورت گذرا از قلب او باشد، در محضر امام زمان عج ثبت و ضبط می شود؛ چرا که حضرت احاطه شهودی بر عالم دارند و چشم خداوند بر روی زمین است.» یعنی اگر که در قلبمان هم حتی یک لحظه یک توجهی به حضرت بکنیم؛ این توجه قلبی ما را می فهمد و در محضر او چیزی گم نمی شود.
✅آیت الله عبدالقائم شوشتری می گوید: «در حیاط مسجد جمکران و زیر آسمان، دو رکعت نماز استغاثه به امام زمان را خواندم و دعای بعد نماز را هم خواندم «سَلامُ اللّٰهِ الْكامِلُ التَّامُّ ...» و در نهایت خیلی یاد حضرت کردم، بعد از این واقعه، در خواب دیدم که حضرت بر روی پلی در مقابل حرم حضرت معصومه(س) است، امام زمان به سمت من آمد، با انگشت دست مبارکشان به شانه من زد و به من گفت: «یادم کردی یادت کردم.» خیلی این جمله زیباست یادم کردی یادت کردم»
یعنی وقتی شما به حضرت توجه می کنید؛ حضرت هم به شما توجه می کنند، این فضیلت والا را از دست ندهیم.
♻️امام زمان عج در نامه اش به شیخ مفید می فرمایند: «ما یاد شما را از خاطر نمی بریم.»
♻️حواسمان باشد♻️
✅چطور امام زمان عج همیشه به یاد ماست؛
⬅️اما ما حاضر نیستیم به یاد حضرت باشیم؟ ما باید ذره ذره زندگی مان به یاد حضرت باشد.
✅آیت الله قاضی در طول زندگی اش همواره ذکرش یا صاحب الزمان بود. یعنی اگر شب توی خواب هم می خوابید از این دنده به آن دنده می شد؛ می گفت: «یا صاحب الزمان» و همواره به ذکر یا صاحب الزمان توجه داشت.
✅آیت الله ناصری به شاگردانش توصیه می کرد همواره ذکر یابن الحسن، ورد زبانشان باشد، که این ذکر آثار و برکات فراوانی در زندگی ما دارد.
⬅️یاد امام زمان عج، یاد خداوند است. یعنی یاد حضرت در ردیف یاد خداست. چون خود حضرات معصومین فرمودند: «اذا ذکرنا ذکرالله: هر کس ما را یاد کند؛ خدا را یاد کرده است.» با همین روایت، می توان تمامی آیاتی را که به ذکر و یاد خدا توصیه شده است را به ذکر و یاد امام زمان تعمیم داد. وقتی که خود حضرات معصومین فرمودند یاد کردن ما، یاد کردن خداست پس همه این آیات بر این موضوع نفسیر پیدا می کند.
✨آیه نورانی قرآن✨
خداوند در آیه ۱۵۲ سوره بقره می فرماید: «فَاذْكُرُونِي أَذْكُرْكُمْ : به یاد من باشید تا من به یاد شما باشم.»
✨یا آیه ۴۱ سوره احزاب می فرماید: «يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اذْكُرُوا اللَّهَ ذِكْرًا كَثِيرًا» خدا ما را در قرآن به ذکر کثیر سفارش و دعوت کرده است.
✅این همه آیه در قرآن پیرامون ذکر و یاد خدا داریم. پس همه این آیات ما را به یاد و ذکر امام زمان عج سفارش می کند. که او خلیفة الله فی ارضه و جانشین خدا در زمین است و یاد حضرت، هم ردیف یاد خداست.
✅دستورات زیادی از ائمه معصومین (ع) ، پیرامون یاد امام زمان عج وارد شده است.
⬅️فردی از امام موسی بن جعفر(ع) پرسید: آیا در میان امامان کسی هم غائب می شود؟ امام فرمود: «بله، از امامان شیعه فرزند من مهدی غایب می شود؛ اما شخص او غائب است و یاد او در قلب های مومنین باقی می ماند.»
🚨⬅️اگر یاد حضرت در قلب ما نیست؛⬅️ایمان ما ناقص است و این معیاری برای سنجش خودمان است.
✅امام صادق (ع) می فرمایند: «هر شب و روز منتظر امر فرج و ظهور باش.» مگر می شود هر شب و روز منتظر امر ظهور بود و به یاد ظهور بود اما یاد خود امام زمان عج نبود؟ این روایت امام صادق(ع) ما را به یاد دائمی حضرت توصیه می کند.
♻️مداومت همیشگی بر خواندن این دعای زیبا و اثر گذار
✅امام رضا(ع) در این دعا می فرماید: «وَلَا تُنْسِنا ذِكْرَهُ وَانْتِظارَهُ : بارالها! یاد حضرت و انتظار حضرت را از خاطر ما مبر»
⬅️ابراهیم افشاری
⬅️ادامه دارد.
1_2719497155.mp3
1.39M
خیلی زیبا
عاشقان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف گوش کنید👆👆
خداکند در وجود ماهم ذره ای از عشق امام زمان علیه السلام ایجاد شود تا مزه زندگی با طعم عشق او را بچشیم🌺
33.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هر روز از خودمون بپرسیم
امروز برای امام زمانم چه کرده ام؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 ارزش یک نگاه رضایت امام زمان (عجل الله)....⁉️
ای کاش طوری حرکت می کردیم که امام زمان علیه السلام به ما بارک الله می گفتند....
#امام_زمان
☀️اسم اعظم همان «یا صاحب الزمان ادرکنی» است!
💠مرحوم حضرت آیت الله ناصری:
زمانى از استادمان آیت الله سيد مرتضی كشميرى، كه از اوتاد روزگار بود؛ درخواست كردم اسم اعظم را به من بياموزد.
ايشان فرمودند:
اگر اسم اعظم را میخواهى، از نام مبارك صاحب الزمان غفلت مكن!
اسم اعظم، همان جمله
«يا صاحبَ الزَّمانِ اَغِثْنِی! یا صاحِبَ الزَّمانِ أدْرِکْنی» است!
بنده بارها اثر اين نام مبارك را براى رفع مشكلات، به چشم ديدهام!
هوا به معنای خواسته است و پیروی از هوای نفس، یعنی پیروی از خواسته های افراطی نفس اماره.
از نظر قرآن کریم، نفس دارای مراتبی است که پایین ترین مرتبه آن نفس اماره است؛ یعنی نفسی که به بدی ها امر می کند و پس از نفس اماره و در مرحله بالاتر، بعد از آن که شخص با خودسازی به مرتبه نفس لوامه، یعنی نفس ملامت گر می رسد، این نفس او را به خوبی ها امر می کند و از بدی ها با سرزنش کردن از درون، باز می دارد. به این نفس، وجدان اخلاقی نیز گفته می شود.
هوای نفس به هر عمل و رفتار ظاهری و باطنی گفته می شود که در جهت مخالف خواسته و اراده خداوند متعال باشد. غفلت از یاد خدا، فراموش کردن نعمت ها، نیکی ها، حکومت و اقتدار الهی و پیروی از شیطان و شیطان صفتان، افراط و تفریط در اعمال و رفتار، برخی از مصادیق پیروی از هوای نفس می باشد.
در قرآن پیروی از هوا نفس، مورد نکوهش و مذمت قرار گرفته است و کسانی که از هوا و هوس پیروی نمی کنند مورد ستایش و تشویق پروردگار متعال قرار گرفته اند؛ «وَ أَمّا مَنْ خافَ مَقامَ رَبِّهِ وَ نَهَی النَّفْسَ عَنِ الْهَوی * فَإِنَّ الْجَنَّه هِیَ الْمَأْوی؛و اما کسی که از ایستادن در برابر پروردگارش هراسید و نفس خود را از هوس بازداشت، پس جایگاه او همان بهشت است».
در روایتی از حضرت علی علیه السلام چنین آمده است: «فرمان بری از نفس و پیروی از هوس های آن، شالوده هر رنج و سرچشمه هر گمراهی است».
شهوت و افراطی گری در خوردن، سخن گفتن، خوابیدن، نگاه کردن به نامحرم، شهوت جنسی، خشم و عصبانیت بی مورد و لذت طلبی زیاد، از مواردی هستند که باید با آنها مبارزه کرد.
آیت الله بهجت:
دینداری انسان وقتی معلوم میشود که بر سردوراهی دنیا وآخرت،هوای نفس وبندگی خدا قرار بگیرد.
🍃 لا إله إلّا اللّه یعنی؟ 🍃
🌻 «لا إله إلّا اللّه» یعنی پایان دادن حکومت هوای نفس در وجود؛ یعنی پاک کردن تمام رذایل اخلاقی از صفحه نفس؛ یعنی آراسته شدن به حسنات اخلاقی، یعنی خلوص و پاکی؛ یعنی بصیرت و بینایی؛ یعنی هم چون انبیا با تمام طاغوتها تا ریشه کن کردن آنان مبارزه کردن؛ یعنی ریشه تمام گناهان را از سرزمین وجود خویش درآوردن و به جای آن نهال عمل صالح کاشتن.
🌻 «لا إله إلّا اللّه» یعنی از تمام مکتبها بریدن و به مکتب انبیا و امامان علیهم السلام پیوستن؛ یعنی فهم قرآن و عمل به تمام دستورها و قوانین الهی؛ یعنی آراسته شدن به صلاح و سداد و عفّت و تقوا.
🌻 «لا إله إلّا اللّه» یعنی همه روز خود را به پاکی سر بردن و شب خود را به پاکی و طهارت و عبادت به روز آوردن؛ یعنی در مقابل حوادثی که بر مسلمانان میرود بیتفاوت نماند، یعنی حلّ مشکلات عباد خدا برای رضای خدا.
این همه ثواب، فقط به گفتار تنهای زبان نیست و ارجحیّت آن بر آسمانهای هفتگانه و زمین در گفتن تنهای آن خلاصه نمیشود، بلکه این ارجحیّت در تجلّی حقیقت «لا إله إلّا اللّه» در هستی و عمل و اخلاق انسان است.