eitaa logo
دوستان امام زمان(عج)
423 دنبال‌کننده
4.9هزار عکس
3هزار ویدیو
41 فایل
اۍڪــاش‌ڪـه‌انتخاب‌مان‌مهدی‌بود هرپرسش و هرجواب‌مان مهدۍ بود شادمانترین مردم ،بهترین چیزها ندارند،بلکه بهترین برداشت از زندگی دارند. هر هفته با موضوعی اخلاقی ارتباط با مدیر @Y_a_r_a_h_m_a_n لینک کانال https://eitaa.com/joinchat/3961127018C539fa8bf02
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴هفدهم ربیع الاول جزو ۴ روز سال است که به فضیلت روزه ممتاز است. و معادل یک سال روزه گرفتن است. 🌕 روز هفدهم ماه ربیع الاول که مصادف است با سالروز ولادت پیامبر خاتم، نبی مکرم اسلام، حضرت محمد بن عبدالله صلی الله علیه و آله و نیز فرزند بزرگوارشان امام جعفر صادق(عليه السلام ) دارای اعمالی است که به شرح زیر است: 🔹 ۱- غسل. 🔹 ۲- روزه: از برای آن فضیلت بسیار است و روایت شده هر که این روز را روزه بدارد ثواب روزه یک سال را خدا برای او می نویسد و این روز یکی از آن چهار روز است که در تمام سال به فضیلت روزه ممتاز است. 🔹 ۳- زیارت حضرت رسول صلّی الله علیه و آله و سلّم از نزدیک و دور. 🔹 ۴- زیارت امیرالمؤمنین علی علیه السّلام 🔹 ۵- نماز: به هنگامی که روز بلند شود دو رکعت نماز به جای آورد که در هر رکعتی یک مرتبه حمد و 10 مرتبه سوره قدر و ده مرتبه سوره توحید بخواند و پس از سلام نماز در جای خود نشسته و دعایی را که روایت شده است بخواند: اَللَّهُمَّ اَنتَ حَی لاَ تَمُوتُ ... 🔹 ۶ - تصدّق و خیرات: مسلمانان این روز را تعظیم بدارند و تصدّق و خیرات دهند و مؤمنین را مسرور کنند و به زیارت مشاهد مشرّفه بروند. 📚 مفاتیح الجنان/ اعمال ماه ربیع الاول 🔴⚫️ البته افرادی که روزه قضا دارند می توانند هفدهم ربیع الاول را به نیت قضا روزه بگیرند و از همه فضایل آن هم بهره مند شوند.
💠 🔸امام صادق علیه السلام: خداوند می دانست که برای شخص مومن گناه از عجب بهتر است و اگر این طور نبود، شخص مومن هیچ وقت آلوده به گناه نمی شد. 📚کافی/ج2/ص313 ✍🏼عجب به معنای خودپسندی است و گناهی بزرگتر از این نیست. اگر مومنی را در حال گناه دیدید، بدانید که خداوند به او لطف کرده است تا دچار تکبر نشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام امام زمانیهای عزیز با مسابقه مهر ماه در خدمت شما هستیم دوکلیپ ودو فایل صوتی کوتاه و جذاب وشنیدنی هست که در زیر این پیام آمده ،گوش داده ودر مسابقه شرکت نمایید. لینک مسابقه هم در پایان فایلهای صوتی هست .شما عزیزان از همین الان تا ساعات پایانی روز پانزدهم مهرماه فرصت دارید در مسابقه شرکت نمایید.موفق باشید التماس دعا نظر وپیشنهادی دارید بفرمایید @Y_a_r_a_h_m_a_n
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 «آخرالزمان و راهکارهای حفظ دین، قسمت ۲» 👤 استاد 🔺 ده راهکار برای نزدیک شدن به امام زمان...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 «آخرالزمان و راهکارهای حفظ دین، قسمت ۳ و پایانی» 👤 استاد
1_3394840773.mp3
11.35M
۲۱۴ ➖برنامه و سبک تغذیه‌ی روح، برای هیچ دونفری یکسان نیست. @Ostad_Shojae
30.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💫گوشه ای کوچک از ویژگی های رفتاری پیامبر عظیم الشان اسلام حضرت محمّد صلی الله علیه و آله و سلم💫
ادمین✍️ اگر روی هم انباشه شود، انسان را از تعادل خارج می کند. انسان دیگر نمی تواند درست اندیشه کند، نمی‌توانید به چیزهای خوب علاقه مند شود و نمی‌تواند به خداوند محبت پیدا کند. بالعکس به کارهای ناشایست علاقه مند می شود... ، ، ، و‌‌... همه بخاطر گناهان و در دل پدیدار می شود... (ما باید هم گناه را ترک کنیم و هم اثرات گناهان قبلی را از بین ببریم...) یکی از ویژگی های 🌸🌸 این است که گناهان را پاک می کند و رفته رفته اثرات سوء گناهان و عفونت هایی که در دل مانده است را پاک می کند... (باید پناه ببریم به شب.) این روایت از امام صادق علیه السلام رو باهم بخونیم⬇️
ثواب دو رکعت نماز در دل شب🌃 🌸از امام جعفر صادق علیه السلام نقل است که فرمودند: 《عن اَبی عبدالله علیه السلام فی قول الله عزّوجل: (انّ الحسنات یذهبن السیئات قال:《صلاة المومن بااللیل یذهبن بما عمل من ذنب النهار》)(۱) 🌸اَبی عبدالله رحمت الله با چند واسطه، از امام صادق علیه السلام نقل کرده که آن بزرگوار در ذیل آیه شریفه: 《ان الحسنات یذهبن السیئات》کارهای نیک اثر کارهای بد را از بین می برد، فرمودند: نماز مؤمن در شب گناهان روز را از بین می برد.(۲) 📚(۱) علل الشرایع، ص۲۲۱، ج۲ 📚(۲) سوره هود، آیه ۱۱۴
تکبر از گناهان بزرگ و زمینه ساز شرک به خداوند و دشمنی با دیگر همنوعان است. اگر انسان بتواند این بیماری را درمان کند، از بسیاری گناهان و رفتارهای ناپسند در امان خواهد بود.
نقصی که در فرد وجود دارد و باعث تکبر می‌شود، در برخی روایات بیان شده، لذا باید آنها را شناخت وبه درمان یکایک آنها پرداخت. 1. ضعف شخصیت امام صادق ـ علیه‌السلام ـ فرمود: «کسی تکبر نمی‌ورزد جز آن‌ که کمبود شخصیت وذلتی در درون خود احساس می‌کند.» 2. حماقت دومین عامل تکبر، حماقت فرد است. امیرالمؤمنین ـ علیه‌السلام ـ فرمود: «حماقت مایه تکبر است». مقصود از حماقت، ساده لوحی، بی‌خردی و کم عقلی است شخص احمق شخصی است که از عقل و خرد خودش در کارهای روز مره کمتر استفاده می‌کند.» 3. تسلط و نفوذ شیطان علی ـ علیه‌السلام ـ فرمود: «تکبر دام بزرگ شیطان است.»همان گونه که شیطان در برابر خداوند تکبر ورزید و احساس خود بزرگ‌بینی در وی دست داد، نفوذ شیطان در انسان باعث می‌شود که انسان نسبت به خداوند، یا دیگر همنوعان تکبر نموده خود را به تراز آنچه هست، ارزیابی نماید.
راه‌های درمان تکبر 1ـ تواضع امام حسن ـ علیه‌السّلام ـ فرمود: کسی که عظمت و بزرگی خدا را درک کند، شایسته نیست که تکبر ورزد و اظهار بزرگی کند، بلکه می‌باید در برابر عظمت خدا، از خود تواضع نشان دهد.
2. خودنگری و خودشناسی اساساً تکبر نیز مانند دیگر صفات ناپسند اخلاقی از بیماریهای روحی و روانی است که دامنگیر انسان می‌شود. طبیعی است برای درمان این بیماری خطرناک باید انسان و ویژگی‌‌های او شناخته شود. از جمله راه‌های شناخت خود، خودنگری است. هر قدر ارزشمندی انسان کامل تر گردد، در بازنگری به روحیات خود احساس کوچکی و خردی کرده، خود را از دیگران کوچکتر و پائین‌تر خواهد دید. امیرمومنین ـ علیه‌السلام ـ فرمود: «در شگفتم از آدم مبتکر: کسی که دیروز نطفه‌ای بیش نبود و فردا هم مرداری بیش نخواهد بود، و در عین حال تکبر می‌ورزد.» نکته‌ای تربیتی که در این روایت وجود دارد این است که شخص متکبر باید قدری درباره خودش تأمل کند، از چه آفریده شده و سرانجام این بدن مادی او چه خواهد بود اگر حقیقت انسان به این بدن مادی است که تکبر جایگاهی ندارد (چون انسان از پست‌ترین چیز آفریده شده) و اگر حقیقت انسان به روح و بعد معنوی او است، باید تلاش نمود که معنویت را در خویش تقویت نموده و ریشه تکبر را بخشکاند.
3. پرداختن به کارهای روزمرة زندگی و بار دوش دیگران نبودن یکی از عوامل موثر در درمان تکبر این است که فرد، خود متکفل کارهای روز مره‌ّای خود باشد و کارهایش را به دیگران تحمیل نکند تا کم‌کم احساس بزرگی ننماید. امام صادق ـ علیه‌السلام ـ فرمود: «کسی که لباس خود را وصله کند و کفش خود را با دست خود بدوزد و بار خود را خود بر دوش گیرد، او از بیماری تکبر در امان خواهد بود.»
4. یاد مرگ یکی دیگر از راه‌های درمان تکبر این است که فرد به یاد مرگ افتد. علی ـ علیه‌السلام ـ فرمود: «فخر و مباهات را کنار بگذار، تکبر را از خود دور ساز، به یاد قبر خود باش.» 5. پرداختن به عبادت برای درمان و جلوگیری از تکبر باید به عبادت پرداخت. علی ـ علیه‌السلام ـ فرمود: «خداوند نماز را جهت منزّه ساختن انسانها از تکبر، مقرر داشته است.»
6. ایجاد و تقویت صفت تواضع در خود تواضع ضد کبر و درمان قطعی تکبر است و معنای آن را فروتنی و شکسته نفسی گفته اند. تواضع نسبت به چند چیز صورت می پذیرد مثل تواضع نسبت به خداوند، دین خدا، پیامبر و امام، مومنان و مردم. تنها در مقابل اشخاص متکبر و خود خواه تواضع پسندیده نیست. البته باید دقت کرد که تواضع از صفت بد چابلوسی و تملق سر در نیاورد.