فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه اعصاب بچه نداری، به «بهشت» فکر هم نکن!
#کلیپ | #استاد_شجاعی
﷽🕊🌹 سلام امام زمانم 🌹🕊﷽
هر صبح،
به شوق عهد دوباره با شما
چشمم را باز میکنم
عهد میکنم با شما،
هر روز که میگذرد،
عاشقانه تر از قبل
چشم به راهتان باشم...
#اَلسَـّـلاٰمُعَليكَاَيُـّهَـاالاِمامُالْمُنتَظَـر
#السّلامُعَلَیْکَیاصاحِبَالزَّمانِ
#اَلسَّلامُعَلَیْکَیاخَلیفَةَالرَّحْمانِ
#اَلسَّلامُعَلَیْکَیاشَریکَالْقُرْآنِ
#اَلسَّلامُعَلَیْکَیاإِمامَالْإِنْسِوَالْجانِّ
#اللّهُمَّعَجِّلْلِوَلِیِّکَالْفَرَج
یكی دیگر از ادعاهای منافقان، اصلاحطلبی است. آنها خود را اصلاح طلب معرفی میكنند در حالی كه مفسد واقعی هستند «و هنگامی كه به آنها گفته شود در روی زمین فساد نكنید میگویند ما فقط اصلاح كنندگانیم، و اذا قیل لهم لا تفسدوا فی الارض قالو انّما نحن مصلحون»[4] منافقان هدف خود را اصلاحات بیان میكنند در حالی كه اصلاحات آنها جز فساد و فحشا نیست. در طول تاریخ نیز هرگاه خیانتی توسط منافقان صورت گرفته است برای عوامفریبی و پیشبرد آن، به نفع مردم معرفی كردهاند. قرآن در پاسخ به این ادعا میفرماید: «بدانید اینها همان مفسدانند و برنامهای جز فساد ندارند ولی خودشان نمیفهمند، الا انّهم هم المفسدون ولكن لا یشعرون»[5]
[4] . سوره بقره، آیه 11.
[5] . همان، آیه 12.
و این گونه، قرآن پرده از ظاهر اصلاحطلبی آنها بر میدارد. منافقان آنقدر در راه نفاق اصرار و پا فشاری كردهاند و آنچنان با برنامههای زشت خود، خو گرفتهاند كه تدریجاً گمان میكنند این برنامهها، مفید، سازنده و اصلاح طلبانه است در حالی كه جز فساد چیز دیگری نیست.
از نشانههای دیگر منافقان كه در آیه 13 سوره بقره به آن اشاره شده است. این است كه آنها خود را عاقل و هوشیار میدانند و مؤمنان را ساده لوح و خوشباور. «هنگامی كه به آنها گفته شود ایمان بیاورید، آنگونه كه تودههای مردم ایمان آوردند میگویند ما همچون این سفیهان ایمان بیاوریم؟!، و اذا قیل لهم آمنوا كما امن النّاس قالوا انؤمن كما آمن السّفها» این گروه منافق، افراد پاكدل، حقیقت جو و حقطلبی كه در برابر دعوت پیامبر و تعلیمات آسمانیاش سر تعظیم فرود آوردهاند را به سفاهت متهم میكنند. البته خداوند در ادامه آیه واقعیت را این گونه بیان میكند: «سفیهان واقعی (منافقان) هستند اما نمیدانند، الا انّهم هم السّفهاء ولكن لا یعلمون».
از مشخصههای بارز منافقان آن است كه هر روز به رنگی در میآیند، میان هر جمعیتی كه قرار بگیرند با آنها همصدا میشوند، امروز فریاد «زنده باد» و فردا شعار «مرگ بر» سر میدهند. قرآن این صفت منافقان را در آیه 14 سوره بقره اینچنین بیان میكند: «هنگامی كه افراد با ایمان را ملاقات كنند گویند ایمان آوردیم. امّا هنگامی كه با دوستان شیطان صفت خود به خلوتگاهی میروند میگویند ما با شمائیم، و اذا لقوا الذین آمنوا قالوا آمنّا و اذا خلوا الی شیاطینهم قالوا انّا معكم» و میگویند «و اگر میبینید ما در برابر مؤمنان اظهار ایمان میكنیم ما آنها را مسخره میكنیم، انّما نحن مستهزئون». این دوگانگی شخصیت و تضاد برون و درون كه صفت همیشگی منافقان است، پدیدههای گوناگونی در عمل و گفتار و رفتار فردی و اجتماعی آنها دارد كه به خوبی میتوان آنرا شناخت.
روح نفاق در یك «مرد» با یك «زن»ممكن است متفاوت باشد. اما نباید فریب تغییر چهرههای نفاق را در میان منافقان خورد، لذا خداوند میفرماید: «مردان منافق و زنان منافق همه از یك قماشند، المنافقون و المنافقات بعضهم من بعض»سپس اوصاف منافقان را این چنین بیان میكند: «آنها مردم را به منكرات تشویق و از نیكیها باز میدارند، یأمرون بالمنكر و ینهون عن المعروف» یعنی درست بر عكس برنامه مؤمنان راستین كه دائماً از طریق «امر به معروف» و «نهی از منكر» در اصلاح جامعه و پیراستن آن از آلودگی و فساد كوشش دارند.
منافقان دائماً سعی میكنند كه فساد همه جا را بگیرد و معروف و نیكی از جامعه برچیده شود. خصلت دیگر منافقان این است كه «دستهایشان را میبندند، و یقبضون ایدیهم». نه در راه خدا انفاق میكنند، نه به كمك محرومان میشتابند و نه به خویشاوند و آشنا از كمك مالی آنها بهرهای میرسد و در یك كلمه میتوان گفت «آنها خدا را فراموش كردهاند و البته خداوند هم آنها را از بركات و توفیقات و مواهب خود فراموش كرده است، نسوا اللّه فنسیهم» كه البته آثار این دو فراموشی در تمام زندگی آنها آشكار است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سَلُوا اللّه َ و أجزِلُوا ، فإنَّهُ لا يَتَعاظَمُهُ شيءٌ
از خداوند بخواهيد؛ و زياد بخواهيد؛ زيرا هيچ چيز براى او زياد و بزرگ نيست .
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام بر حسین
و قلب هایی که مشتاق اوست
#حسینمن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 امام زمان کجای زندگی ما قرار داره؟
#امام_زمان
#کلیپ_مهدوی
❇️استاد_شجاعی
#اَللّهُمَّعَجِّللِوَلیِّکَالفَرَجَوَالْعافِیَةوَالنَّصْرَ
1_11660193308.mp3
5.69M
#تلنگری
من میخوام سرعت و قدرتم در
ـ رشد انسانی
ـ قدرت معنوی
ـ و حرکتم بسمت کمال
زیاد و زیاد و زیادتر بشــه ...
✖️ باید چکار کنم؟
منبع: مجموعه باران رحمت
#استاد_شجاعی 🎤
#حجتالاسلام_فرحزاد
#استاد_عالی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مخلوقات خداوند،
زیباییهای آفرینش🌺
لازم نیست سر در بیاورید که خدا چطور میخواهد مشکلاتِ شما را حل کند.
این مسئولیتِ اوست.
کارِ شما نیست.
کارِ شما این است که به خدا ایمان و اعتماد داشته باشید.
کارِ شما این است که با ایمان و انتظار زندگی کنید.
آن موقعیت را به خدا بسپارید و به او اعتماد کنید.
خدا میتواند آنچه را که بشر نمیتواند انجام دهد، به انجام برساند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 همه چی از رفاقت شروع میشه ...
🟢 با اینکار با امام زمانت رفیق شو...
#امام_زمان
خداوند منافقان را در زمره فاسقان بر میشمرد و میفرماید: «منافقان فاسقند و از دایره اطاعت فرمان خدا بیروناند، انّ المنافقین هم الفاسقون».
در آیه 54 سوره توبه منافقین این گونه معرفی شدهاند آنها نماز را به جای نمیآورند مگر از روی كسالت و با ناراحتی و سنگینی و لا یأتون الصّلوه الاّ و هم كسالی»، و همچنین انفاق نمیكنند مگر از روی كراهت و اجبار، «و لا ینفقون الاّ و هم كارهون» منافقان نه به وظیفه خود در برابر خالق به درستی عمل میكنند و نه وظیفه خود در برابر مخلوق را ادا میكنند.
از دیگر نشانههای منافقان كه در آیه 10 سوره عنكبوت به آن اشاره شده است این است كه «و از مردم كسانی هستند كه میگویند به خدا ایمان آوردهایم، امّا هنگامی كه در راه خدا شكنجه و آزار میبینند، آزار مردم را همچون عذاب الهی میشمارند و از آن وحشت میكنند، و من النّاس من یقول آمنّا باللّه فاذا اوذی فی اللّه جعل فتنه النّاس كعذاب اللّه»، «ولی هنگامی كه پیروزی از سوی پروردگار بیاید میگویند ما با شما بودیم و در این پیروزی شریكیم، ولئن جاء نصرٌ من ربّك لیقولنّ انّا كنّا معكم». این گروه دو چهره جز آسایش و رفاه خود به چیزی فكر نمیكنند و حاضر نیستند در راه رسیدن به هدفی عالی حتی كوچكترین ناراحتی را تحمّل كنند.
در آیه 14 سوره مجادله این گونه از منافقین یاد میشود: «سوگند دروغ یاد میكنند كه از شما هستند در حالی كه خودشان میدانند دروغ میگویند، یحلفون علی الكذب و هم یعلمون». در حقیقت سرمایه اصلی منافقان دروغ است تا بتوانند تناقضاتی كه در زندگیشان وجود دارد را با آن توجیه كنند. این راه و رسم منافقان است كه پیوسته برای پوشاندن چهره زشت خود به سوگندهای دروغ پناه ببرند و حال این كه عملشان بهترین معرّف آنها است.
منافقان كور دل پا را از این هم فراتر گذاشته و حتی به خدا و پیامبر نیز نسبت دروغ میدهند.
در آیه 143 سوره نساء نیز این صفت منافقین مورد مذمت قرار گرفته است «آنها افراد سرگردان و بی هدف و فاقد برنامه و مسیر مشخصاند، آنها نه جزء مؤمنانند و نه در صف كافران قرار دارند، مذبذبین بین ذلك لاالی هؤلاء و لا الی هؤلاء» و در پایان آیه سرنوشت این گروه را خداوند ترسیم میكند. «آنها افرادی هستند كه بر اثر اعمالشان خداوند حمایتش را از آنان برداشته و در بیراههها گمراهشان ساخته هركس را خدا گمراه كند هیچگاه راه نجاتی برای آنان نخواهی یافت».
قرآن در مورد منافقان با بیان خصوصیات و نشانههای ریز و درشت سعی در شناساندن بهتر این گروه به مؤمنان و جامعه اسلامی دارد. از اینرو در جای دیگر منافقان را این گونه توصیف میكند:
آنها برای رسیدن به اهداف شوم خود از راه خدعه و نیرنگ وارد میشوند و حتی میخواهند به خداوند نیز خدعه بزنند در حالی كه در همان لحظات كه درصدد چنین كاری هستند خود در یك نوع خدعه واقع شدهاند، زیرا برای بدست آوردن سرمایههای ناچیزی سرمایه بزرگ وجود خود را از دست میدهند. بطوری كه آیه شریفه میفرماید: «منافقان میخواهند خدا را فریب دهند، در حالیكه خداوند آنها را فریب میدهد، إن المنافقین یخادعون اللّه و هو خادعهم»،
در ادامه آیه خداوند صفات دیگری از منافقان را بیان میفرماید: آنها هنگامی كه به نماز برخیزند سرتا پای آنها غرق كسالت و بیحالی است «و إذا قاموا الی الصّلوه قاموا كسالی» آنها از خدا دورند و از راز و نیاز با او نیز لذت نمیبرند. آنها چون به خدا و وعدههای او ایمان ندارند، اگر عبادت یا عمل نیكی انجام دهند آن نیز از روی ریا است نه بخاطر خدا «یراؤن النّاس» آنها اگر گاهی، یادی از خدا كنند و ذكری هم گویند از صمیم دل و از روی آگاهی و بیداری نیست و اگر هم باشد بسیار كم است. «و لا یذكرون اللّه الاّ قلیلا».
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💌آیت اللّٰه حق شناس(ره):
به پرودگار بگو:
ای پرودگار عزیز!
به من خیر عنایت کن؛
امّا مصداق خیر را معین نکن
تو عقلت چه می رسد؟!
مصداق خیر را به خودش واگذار کن
ما عقلمان نمی رسد
ما چه می دانیم بابا جان من!
🌿🌺﷽🌿🌺
روزی سقراط حکیم ،مردی را دید که خیلی ناراحت و متآثر است.
علت ناراحتی اش را پرسید.
پاسخ داد:
در راه که می آمدم یکی از آشنایان را دیدم.
سلام کردم،جواب نداد و با بی اعتنایی و خود خواهی گذشت و رفت و من از این طرز رفتار او خیلی رنجیدم.
سقراط گفت: چرا رنجیدی؟
مرد با تعجب گفت: خوب معلوم است که چنین رفتاری ناراحت کننده است
سقراط پرسید:
اگر درراه کسی را می دیدی که به زمین افتاده و از درد و بیماری به خود می پیچد آیا از دست او دلخور و رنجیده می شدی؟
مرد گفت:
مسلم است که هرگز دلخور نمی شدم . آدم از بیمار بودن کسی دلخور نمی شود
سقراط پرسید:
به جای دلخوری چه احساسی می یافتی و چه می کردی؟
مرد جواب داد: احساس دلسوزی و شفقت و سعی می کردم طبیب یا دارویی به او برسانم
سقراط گفت: همه این کارها را به خاطر آن می کردی که او را بیمار می دانستی.
آیا کسی که رفتارش نا درست است روانش بیمار نیست؟
پس از دست هیچ کس دلخور مشو و کینه به دل مگیر و آرامش خود را هرگز از دست مده.
بدان که هروقت کسی بدی می کند در آن لحظه بیماراست.
قرآن نشانههای بیشتری از منافقین ارائه داده خطاب به پیامبر میگوید: «هنگامی كه آنها را میبینی جسم و قیافه آنان تو را در شگفتی فرو میبرد، و إذا رأیتهم تعجبك أجسامهم». آنها ظاهری آراسته و قیافه هایی جالب دارند. علاوه بر این چنان شیرین و جذاب سخن میگویند كه «اگر سخن بگویند به سخنانشان گوش فرا میدهی، و ان یقولوا تسمع لقولهم» جائی كه پیامبر - صلی الله علیه و آله - ظاهراً تحت تأثیر جذابیت سخنان آنان قرار گیرد، تكلیف دیگران روشن است.
نشانههای بیشتری از منافقین ارائه داده خطاب به پیامبر میگوید: «هنگامی كه آنها را میبینی جسم و قیافه آنان تو را در شگفتی فرو میبرد، و إذا رأیتهم تعجبك أجسامهم». آنها ظاهری آراسته و قیافه هایی جالب دارند. علاوه بر این چنان شیرین و جذاب سخن میگویند كه «اگر سخن بگویند به سخنانشان گوش فرا میدهی، و ان یقولوا تسمع لقولهم» جائی كه پیامبر - صلی الله علیه و آله - ظاهراً تحت تأثیر جذابیت سخنان آنان قرار گیرد، تكلیف دیگران روشن است.
سپس خداوند میافزاید: آنها چنان توخالی و فاقد توكّل بر خدا و اعتماد بر نفس هستند كه «هر فریادی بلند شود آن را بر ضد خود میدانند، یحسبون كلّ صیحهٍ علیهم». ترس و وحشتی عجیب همیشه بر قلب و جان آنها حكمفرما است و یك حالت سوء ظن و بدبینی جانكاه سرتاسر روح آنها را فرا گرفته است.