eitaa logo
دوستان امام زمان(عج)
423 دنبال‌کننده
4.9هزار عکس
3هزار ویدیو
41 فایل
اۍڪــاش‌ڪـه‌انتخاب‌مان‌مهدی‌بود هرپرسش و هرجواب‌مان مهدۍ بود شادمانترین مردم ،بهترین چیزها ندارند،بلکه بهترین برداشت از زندگی دارند. هر هفته با موضوعی اخلاقی ارتباط با مدیر @Y_a_r_a_h_m_a_n لینک کانال https://eitaa.com/joinchat/3961127018C539fa8bf02
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام دوستان عزیز ممنون از دوستانی که در مسابقه شرکت نمودند اجرتون با صاحب الزمان عج فقط تا ساعات پایانی امروز فرصت شرکت در مسابقه هست. به عنوان مطالعه روزانه تون از این کانال ومسابقه اش استفاده نمایید. برای شرکت پیام سنجاق شده را بخونید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام امام زمانیهای عزیز به وجود شما افتخار می کنیم. با تشکر از همه کسانی که در کانال همراه ما هستند و تشکر ازحضور فعالتون در مسابقه ،چون جوایز به نیابت امام زمان عج هست،خیلی ارزشمند است.مبارکتون باشه اسامی برندگان مسابقه فرهنگی شماره ۴۱ نام و نام خانوادگی شغل تاریخ تولد امیر رضا ثانوی دانشجو ۱۳۸۲ آرام فتحی دانش آموز هفتم ۱۳۸۹ محمود ثانوی نگهبان ۱۳۶۷ فهیمه برسته خانه دار ۱۳۶۵ فاطمه اله وردی خانه دار ۱۳۵۹ برندگان مسابقه عکس کارت ملی وشماره کارت خودشون را برای ماارسال نمایند. 👇 @Y_a_r_a_h_m_a_n نظر،پیشنهاد وانتقادی دارید بفرمایید. لطفاً در موردمطالب کانال ،مسابقه وبرگزاری آن نظرتون را بفرمایید. خدایا شکرت که هر لحظه مرا به مسیر درست و راه راست هدایت می‌کنی
جواب صحیح سؤالات 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✋ روزت را زیبا کن! عادت سلام کردن به امام حسین علیه السلام را نشر می دهیم❤
1_11736518144.mp3
330K
‌ منظور از تلاش برای ظهور چیست ⁉️ ⭕️ پاسخ:
خانواده آسمانی 67.mp3
11.56M
۶۷ ✍️ تشنگی قبل از رسیدن به آب است، که باعث می‌شود، ما قدر آب را بدانیم ! اینکه سالها در دریای دین غوطه‌وریم ؛ ـ اما نه از نجاسات روحی تطهیر شده‌ایم، ـ و نه هنوز لذت و مستیِ غرق شدن در آغوش الله را تجربه کرده‌ایم یعنی؛ تشنگی نکشیده‌ایم .... و نمی‌دانیم دریایی که در آن غوطه‌وریم؛ تنها علّت حیاتِ انسانی ماست. @Ostad_Shojae
ج) حقّ الناس نوعِ دیگر از گناهان كه ممكن است به وجود آیند، و توبه از آنها شرایط سنگین تری دارد، تجاوز به حقوق دیگران است. در حدیث می خوانیم: پیامبر ـ صلی الله علیه و آله ـ به خانه كعبه نگاه كرد، آن را مورد تعظیم قرار داد و عظمت آن را بیان كرد و سپس ادامه داد: حق و احترام یك مؤمن از تو بالاتر است
1. تجاوز به مال همان طور كه در روایت نبوی ـ صلی الله علیه و آله ـ خواندیم، مال و دارایی مؤمن و گاهی اموال دیگران محترم است و مصونیت دارد و اتلاف و تجاوز و تصرّف در آن مجاز نیست. بنابراین، اگر كسی از راه ربا، رشوه، فریبكاری، سرقت و بالاخره هر گونه تصرّف نامشروع، مالی را از كسی خورده باشد، توبه از آن مشروط به تحصیل رضایت صاحب مال یا باز پس دادن آن مال است.
2. لطمه به جان اگر كسی به جان مسلمانی، لطمه ای از قبیل ضرب و جرح وارد آورد یا خدای ناكرده مرتكب قتل یا خونریزی ـ كه در روایت فوق، با تعبیر «دَمِهِ» مطرح گردیده بود ـ گردد، توبه او مشروط به پذیرش دیه و قصاص یا جبران به نحو دیگری است. آری موضوع ضربه به جان و بدن افراد، تا آن حد مورد اهمیّت و مؤاخذه است كه حتی خداوند هم از آن صرفنظر نمی كند!
اضافه بر لطمه جسمی و بدنی كه ظلم و ستم در حقّ دیگران است، اگر كسی با ترساندن و اندوهگین ساختن، آزردن و خلاصه ضربه بر اعصاب و روان كسی موجبات ناراحتی او را فراهم آورد، در صورتی توبه او پذیرفته می گردد كه همه ضربه ها و خسارتهای وارده را جبران نماید. و اگر چنین نكند، در دنیا و آخرت كیفر كردار ناروای خویش را خواهد دید.
3. ضربه به آبرو عِرض و آبروی افراد هم، دارای حرمت و مصونیّت فوق العاده ای است و اگر به وسیله غیبت، تهمت، افشاگری و هر گونه رفتار دیگری، مورد آسیب و ضربه قرار گیرد، ظلم بزرگی در حق او شده و گناهكار متجاوز، به شرطی می تواند توبه كند كه هر زیانی را وارد آورده و هر حیثیّتی را به باد داده، به صورت اول برگرداند: آیا این كار امكان دارد؟ آیا اگر حیثیت مؤمنی بدین وسایل شكسته شد و در نظر مردم بی اعتبار و بی آبرو گردید، می توان آن را بازگرداند؟ متجاوزان چگونه می توانند از این كارها توبه كنند؟ و آب رفته را به جوی بازگردانند؟!
امام صادق ـ علیه السلام ـ فرمود: «مَن كَسَرَ مُؤمِناً فَعَلَیهِ جَبرُهُ.» هر كس حیثیت مؤمنی را بشكند، بر او واجب است كه آن را جبران نماید.
توبه نصوح: كاملترین «توبه»ای كه قرآن كریم بیان داشته توبه نصوح است: «توبوا إلی اللهِ تَوبَهً نَصوحاً» اما «توبه نصوح» چگونه است؟
نصوح، از «نَصَح» به معنای نصیحت و خیرخواهی است و منظور از «توبه نصوح» توبه ای است كه توبه كننده در راه خیر و صلاح خویش قدم گذارد،‌به گونه ای كه عمل او موجب عبرت و پندپذیری دیگران هم گردد.