همان طور که دوست خوب اثرات خوب دارد، دوست بد نیز اثرات بد خود را خواهد داشت هیچکس نمی تواند ادعا کند که از تأثیر همنشین بد، مصون است. ممکن است امروز اثرش را نبینید ولی مطمئن باشید دیر یا زود، دوستی بد اثر خود را برروح و روان و شخصیت انسان خواهد گذاشت
❤️قال امـام علی علیه السلام:
دور انـــــدیش ڪسی اسـت ڪـه
#دوست خوب برگزیند زیرا آدمی
به دوستِ خـود سنجیده میشود.
📚غــررالحڪم ۲۰۲۶
👇👇
💥
#تــݪنگــــــرامـــروز
دوستــِ #بد یا گناه رو
برات خوشگل میڪنه
یا خودش گنـاهڪاره!!
دوستــــِ #خوب
تو رو به یاد خدا میندازه
وقـتی ڪنارشی از گنـــاه
ڪردن شـــرم داری.
📚داستان کوتاه
نجار پیری خود را برای بازنشسته شدن آماده میکرد تا اینکه یک روز او با صاحب کار خود موضوع را درمیان گذاشت.
پس از روزهای طولانی و کار کردن و زحمت کشیدن، حالا او به استراحت نیاز داشت و برای پیدا کردن زمان این استراحت میخواست تا او را از کار بازنشسته کنند.
صاحب کار او بسیار ناراحت شد و سعی کرد او را منصرف کند، اما نجار بر حرفش و تصمیمی که گرفته بود پافشاری کرد.
سرانجام صاحب کار درحالی که با تأسف با این درخواست موافقت میکرد، از او خواست تا به عنوان آخرین کار، ساخت خانه ای را به عهده بگیرد.
نجار در حالت رودربایستی، پذیرفت درحالیکه دلش چندان به این کار راضی نبود.
پذیرفتن ساخت این خانه برخلاف میل باطنی او صورت گرفته بود. برای همین به سرعت مواد اولیه نامرغوبی تهیه کرد و به سرعت و بی دقتی، به ساختن خانه مشغول شد و به زودی و به خاطر رسیدن به استراحت، کار را تمام کرد.
او صاحب کار را از اتمام کار باخبر کرد. صاحب کار برای دریافت کلید این آخرین کار به آنجا آمد.
زمان تحویل کلید، صاحب کار آن را به نجار بازگرداند و گفت: این خانه هدیه ایست از طرف من به تو به خاطر سالهای همکاری!
نجار، یکه خورد و بسیار شرمنده شد.
در واقع اگر او میدانست که خودش قرار است در این خانه ساکن شود، لوازم و مصالح بهتری برای ساخت آن بکار می برد و تمام مهارتی که در کار داشت برای ساخت آن بکار می برد. یعنی کار را به صورت دیگری پیش میبرد.
این داستان ماست.
ما زندگیمان را میسازیم. هر روز میگذرد. گاهی ما کمترین توجهی به آنچه که میسازیم نداریم، پس در اثر یک شوک و اتفاق غیرمترقبه میفهمیم که مجبوریم در همین ساخته ها زندگی کنیم.
اما اگر چنین تصوری داشته باشیم، تمام سعی خود را برای ایمن کردن شرایط زندگی خود میکنیم.
فرصت ها از دست می روند و گاهی بازسازی آنچه ساخته ایم، دیگر ممکن نیست.
شما نجار زندگی خود هستید و روزها، چکشی هستند که بر یک میخ از زندگی شما کوبیده میشود.
یک تخته در آن جای میگیرد و یک دیوار برپا میشود.
مراقب سلامتی خانه ای که برای زندگی خود می سازید باشید.
#سلام_امام_زمانم💚
میکنم با خودم این زمزمه بر میگردد
بین دنیای پر از واهمه بر می گردد
شک به دل راہ ندہ در وسط بهت همه
حتم دارم پسر فاطمه بر میگردد
#اللّهُمّ_عَجّلْ_لِوَلیّکَ_الفَرج 🌷
#امام_زمان
@asrar_teb_eslami
🌺🌺🌺🌺
🌹🌹 آثار اجتماعی دعاها
در پرتو دعاها و مناجات های مهدوی ، می توان به روابط اجتماعی بهتر دست یافت یعنی ارتباط با دوستان و ..نوجوان منتظر با الهام گرفتن از کلمات معصومان ع) و راهی که انها ترسیم کرده اند و جامعه ای که مطلوب آنهاست خود را در برابر برادرانش متعهد می داند.
بعضی از اثار اجتماعی دعاها از این قرار هستند.
الف) حسن همجواری و معاشرت نیکو با شیعیان را تقویت می نماید و فضائل انسانی را در ارتباط افراد با یکدیگر ترویج می کند.
در دعای ندبه میخوانیم : " خدایا ما را بر ادای حقوق امام به او ، یاری فرما و در تلاش در راه اطاعتش و دوری از نافرمانی اش کمک کن و بر ما منت گذار به رضای او. و رافت و رحمت و دعا و خیر او را به ما ارزانی دار... به برکت وجود او روزی ما را وسعت بخش و اندوه های ما را برطرف نما و حاجات ما را برآورده ساز ."
اینگونه دعا نمودن و همه مومنین را در دعا شریک کردن ، حکایت از پیوند قلبی و ارتباط تنگاتنگ روحی دارد گویی ما یک خانواده هستیم و در یک مسیر روشن و به سوی یک مقصد عالی در حرکتیم . پس باید دست در دست هم و هماهنگ و یکدل و یک زبان باشیم .نیاز هرکدام از ما نیاز دیگری و اندوه هر کداممان سبب اندوه دیگری است پس باید یار و مددکار و غمخوار هم باشیم.🌹🌹
حالمان حال خوشی نیست
بیا ای جانا
زندگی بی تـ💔ـو دگر
سخت و نفس گیر شده
#شعر_مهدوی
#امام_زمان
@mahdimontazeremast
کشف پیکر سالم صد شهید پس از هزار سال در نزدیکی کاشان
ماجرای عجیبی که شرح آن در پی می آید، مربوط است به ماجرای کشف بیش از ۱۰۰ پیکر شهید که همگی سالم و دست نخورده در سرداب حرم این امامزاده در تابوت های جداگانه روی هم قرار گرفته و همچنان در این سرداب، موجود است اما درِ آن، به دستور مرحوم آیت الله سید شهاب الدین مرعشی نجفی، به روی همگان بسته شده است.
ایوان صفا
در ورودی حرم حضرت سلطانعلی بن امام محمدباقر(ع)، ایوانی قرار دارد که به ایوان صفا مشهور است. بعد از ورود به ایوان صفا در سمت راست پله ها، سردابی به عمق سه و نیم متر وجود دارد که طول آن شش متر و عرض آن سه متر است.
ماجرا از این قرار است که در سال ۱۳۱۳ هجری، “اعتضاد الدوله” فرماندار قم به مشهد اردهال کاشان آمد و فرمان داد تا روی سرداب را بشکافند. او شخصاً داخل سرداب شد و حدود یکصد تابوت را در آنجا دید که در هر یک، پیکری سالم و از هم متلاشی نشده در حالی که لباس به تن دارند و روی گونه های بعضی از آنها، خون خشکیده دیده می شود که احتمال داد این پیکرها متعلق به یاران شهید حضرت علی بن محمد باقر(ع) باشد.
ماجرای این کشف، پس از چندی در میان مردم مشهور شد و حس کنجکاوی اهل تحقیق را برانگیخت که از جمله افرادی که درباره این موضوع شگفت انگیز که بظاهر با توجیهات علمی ناسازگار است، حساس شدند آیت الله سید شهاب الدین مرعشی نجفی(ره) از مراجع عظام تقلید بود.
باابراهیمونویددلهاتاظہور.mp3
4.85M
هرچہمےخواهےازاین،درگہشاهانہبگیر
سالےیڪباࢪبرو،روزےِسالانہبگیر🌸🍃
🎙سیدࢪضـانریمانے
#امامرضا
@ebrahim_navid_delha'.mp3
4.43M
◉━━━──
↻ ◁❚❚▷ ⇆
_ ڪاشڪیتـمومشھدورے
بــرگردعـزیزِزهــࢪا . . . 🥀🦋
#مهدویت