فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵 مجموعه پرسمان مهدویت شماره 1⃣3⃣
📹 آیا می توانیم در تاخیر یا تعجیل ظهور موثر باشیم؟؟
🎙 کارشناس این برنامه: حجت الاسلام محمدصادق کفیل
🟢 هر هفته سه شنبه ها از کانال مهدویت و چشم به راه
#امام_زمان
#مسابقه
#پرسش_و_پاسخ
#پرسمان_مهدویت
🆔 http://eitaa.com/emame_zaman
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 داستان مردی که به خاطر یک دانه گندم از زیارت امام زمان ارواحنا فداه محروم شد!
#امام_زمان
#کلیپ_مهدوی
#استاد_انصاریان
🆔 eitaa.com/emame_zaman
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹چند راهکار برای یاد امام زمان علیه السلام
امروز بافرستادن صد صلوات واهدای ثوابش به حضرت حمزه سیدالشهدا علیه السلام، پیامبر اسلام صلی الله علیه وآله رو خوشحال کنیم🌹
هدایت شده از صوت مهدوی
🌹السلام علیک ایها العلم المصبوب
📚 سیرمطالعاتی مهدویت
⏰ فقط 10 دقیقه در روز برای شناخت امام زمانمان وقت بگذاریم.
🔴 کتب انتخاب شده از انتشارات بنیاد مهدی موعود علیه السلام است...
🔷 عزیزان شرکت کننده موظف هستند حداقل روزی 7صفحه را طبق برنامه مطالعه فرمایند...
برای ثبت نام وکسب اطلاعات بیشتر به این آیدی پیام دهید.
@emamgharib313
✅ بعداز مطالعه هر کتاب ،بابرگزاری امتحان (اختیاری )به نفرات برتر هدیه نقدی معادل 200.000تومن اهدا می گردد....
🟢 با نشر این پیام زمینه را برای ترویج فرهنگ مطالعه وآشنایی دیگران با امام عصر علیه السلام فراهم بفرمایید .
https://eitaa.com/sotemahdavi
هدایت شده از کانال مهدویت 🇮🇷🇵🇸
🔴 درک ظهور و یار حضرت شدن
🔵 امام صادق علیه السلام فرمودند :
🟢 هر کس سوره اسراء را در هر شب جمعه بخواند نمی میرد تا آنکه زمان قائم آل محمد علیه السلام را درک کند و از یاران او بشود.
📚 ثواب الاعمال شیخ صدوق ص ۲۲۵
🟠 متن وصوت سوره اسراء
🆔 eitaa.com/emame_zaman
هدایت شده از کانال مهدویت 🇮🇷🇵🇸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚫️ شیطان در این دنیا انسان رو چطوری سرگرم میکنه ؟
#امام_زمان
#اعمال_منتظران
#آیت_الله_جوادی_آملی
🆔 eitaa.com/emame_zaman
1_642900214_۳۱(1).mp3
3.18M
#کتاب_صوتی_وظایف
#وظایف_منتظران
🔴 قسمت ۲۲ وظایف منتظران
🔵حسینی شدن و ارتباط با امام حسین
🎙️#ابراهیم_افشاری
🆔 eitaa.com/emame_zaman
🟢 ما غایبیم، نه حضرت
🔹آیت الله سید محمد حسن الهی طباطبایی:
🔴 حضرت ولی عصر که غایب نیست. ما هم هیچوقت بدون رابطه نیستیم. ارتباط بین ما و حضرت همیشه وجود دارد...
🔹تصرف حضرت در بشریت، مثل تصرف روح در بدن است؛ آن هم نه فقط برای ما، بلکه همه بشریت! ما همیشه تحت نظر حضرتیم. ارتباط ما با حضرت دائمی است. منتهی بعضی از انسان ها این ارتباط را درک می کنند و می شناسند و بعضی نمی شناسند. و اگر ما نمی توانیم ارتباط را درک کنیم، چون ما دیدمان کم است؛ ما غایبیم.
📚 الهیه ص ۱۵۳
#امام_زمان
🆔 eitaa.com/emame_zaman
May 11
اكتساب صفات پسندیده اخلاقی و منزه كردن قلب از رذائل اخلاقی از مهمترین مباحث قرآنی و از یك نظر مهمترین هدف بعثت انبیای الهی را تشكیل میدهد، زیرا بدون اخلاق نه دین برای مردم مفهومی دارد و نه دنیای آنها سامان مییابد همان گونه كه گفتهاند:
اقوام روزگار به اخلاق زندهاند قومی كه گشت فاقد اخلاق مردنی است.
1. بیداری
اولین مرحله برای رسیدن به این هدف بیداری از غفلت است كسانی هستند براساس تبعیت از غرائز حیوانی خود توجه به اطراف موضوع نمیكنند توجه نمیكنند كه راه دیگری هم وجود دارد و هدفهایی در كار هست كه باید آن راه را پیمود و به آن هدفها رسید حقی هست كه باید پذیرفت و باطلی هست كه باید رها كرد و راه صحیحی هست كه باید برگزید و راه خطایی كه از آن باید كناره گرفت.
قرآن از این گروه با عنوان غافلان یاد میكند و غافلان را در حكم چهارپایان به حساب میآورد آنجا كه میگوید: «و لقد ذرأنا لجهنّم كثیراً من الجن والانس لهم قلوب لا یفقهون بها و لهم اعینٌ...»
و محققاٌ بسیاری از جن و انس را برای جهنم وا گذاریم: چه آن كه آن ها را دل هایی است بی ادراك و معرفت و ایده هایی بی نور و بصیرت و گوش هایی ناشنوای حقیقت؛ آن ها مانند چهار پایانند بلكه گمراه ترند، آن ها همان مردمی هستند كه غافل شدند.
2. تحقیق برای تحصیل علم و ایمان
بعد از آنكه انسان توجه پیدا كرد در عالم چنین حقایقی نیز ممكن است وجود داشته باشد برای او شك و تردید پیدا میشود و از خود میپرسد آیا آنچه انبیاء میگویند حقیقت دارد یا نه؟ برای پاسخ به این سؤال لازم است به یقین برسد نه گمان، چرا كه قرآن به مبارزه با ظنّ گرایی پرداخته و دستور می دهد كه اساس كار انسان، باید علمی و یقینی باشد و از آن جمله میفرماید: «ما یتّبع الا ظناً ان الظنّ لا یغنی من الحق شیئاً»
اكنون پس از آنكه معلوم شد علم شرط ایمان است، این سؤال مطرح میشود كه راه تحصیل علم نسبت به متعلقات ایمان (توحید، نبوت، معاد و ...) چیست؟ جواب آن است كه كلید علم و بینش، فكر و اندیشه است در این زمینه آیات فراوانی وجود دارد مثل «كذالك نفصّل الایات لقوم یتفكّرون»
البتّه ایمان در صورتی میتواند فضائل اخلاقی و اعمال صالح و تقوا را بیفزاید كه زنده و فعال و به تعبیری ایمان مطلق و كامل باشد نه اینكه ایمان به بعض باشد ایمان به خدا و كتاب خدا باشد امّا ایمان به رسول خدا و امامت نباشد ایمان تبعیضی به شدت در قرآن نهی شده است.
3. استعانت از عقل و شرع جهت گزینش صفات نیكو
وقتی كه انسان به این مرحله (كسب ایمان) دست یافت در مرحله عمل و گزینش صفات نیكو باید از همان عقلی كه خدا و توحید را برایش اثبات كرد كمك بگیرد تا كار «خوب» را از كار «بد» تشخیص بدهد، البته آنچه را در این زمینه عقل میفهمد از عقل و آنچه را نمیفهمد باید از شرع دریافت كند.
4. دقت در آثار و پیامدهای اعمال
علاوه بر این باید در آثار فعل و ترك كارهای خوب و بد نیز به دقت بیندیشی تا از عواقب بد اعمال ناپسند در امان باشد، ظهر الفساد فی البر والبحر بما كسبت ایدی الناس لیذیقهم بعض الذی عملوا لعلّهم یرجعون»
مهمترین انگیزه برای كار شایسته محبت خدا و اولیاء خداست محبت الهی است كه در برابر همه گناهان و جاذبه های منحرف كننده به انسان استقامت و پایداری میدهد.
خدا در قرآن كریم در یك آیه به صورت مختصر و مفید بهترین راهكار را ارائه میدهد میفرماید: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا عَلَيْكُمْ أَنْفُسَكُمْ ۖ لَا يَضُرُّكُمْ مَنْ ضَلَّ إِذَا اهْتَدَيْتُمْ ۚ إِلَى اللَّهِ مَرْجِعُكُمْ جَمِيعًا فَيُنَبِّئُكُمْ بِمَا كُنْتُمْ تَعْمَلُونَ
ای اهل ایمان، شما (ایمان) خود را محکم نگاه دارید، که اگر همه عالم گمراه شوند و شما به راه هدایت باشید زیانی از آنها به شما نرسد. بازگشت همه شما به سوی خداست و همه شما را به آنچه کردید آگاه میسازد.
5. تزكیه نفس
كوتاه سخن اینكه برای مؤمنین دو راه فرض فرموده كه هر دو منتهی به خدای سبحان است و مؤمنین را دستور میدهد به اینكه به خود بپردازید و از دیگران كه اهل ضلالتند صرف نظر كنید و در زمره وجود آنان قرار نگیرید و از گمراهیشان نهراسید و بدانید حساب گمراهان با پروردگار آنان است نه با مؤمنین پس بر مؤمن لازم است به كار خود و هدایت خود بپردازد و ضلالت و شیوع گناهانی كه از گمراهان میبیند او را نلغزاند و مردم او را مشغول نكنند.