۴)امین بودن
☘قال الباقر علیه السلام: مَنِ ائْتَمنَ غیرَ مُؤتَمَنٍ فلا حُجّةَ له علَی اللّه .
امام باقر علیه السلام کسی که غیر امین را امین و معتمد شمارد، حجّتی بر خدا ندارد.☘
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری
#انتخاب_درست_كار_درست
۲)توانایی
☘حضرت علی علیه السلام: خطاب به مالک اشتر برای تعیین و گزینش مسؤولان و کارگزاران می فرماید: «َو اجْعَلْ لِرَأْسِ کُلِّ أَمْرٍ مِنْ أُمُورِکَ رَأْساً مِنْهُمْ لَا یَقْهَرُهُ کَبِیرُهَا وَ لَا یَتَشَتَّتُ عَلَیْهِ کَثِیرُهَا ».
👈ای مالک! برای هر یک از کارهای اجتماعی و سیاسی و اقتصادی خود، مدیر و رییسی را تعیین کن، مدیری که دارای دو ویژگی باشد: بزرگی و عظمت کار، او را ناتوان و مغلوب نسازد و زیادی و تراکم کار، رنجورش نکند.»
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری
✅مجاهد و انقلابی بودن نماینده منتخب
مجاهد(چه در عرصه فرهنگی چه نظامی) و انقلابی بودن را از دیگر شاخصههای نامزدهای انتخاباتی است و در این رابطه به آیه ۹۵ سوره«نساء» که میفرماید؛💢 «لاَّ يَسْتَوِي الْقَاعِدُونَ مِنَ الْمُؤْمِنِينَ غَيْرُ أُوْلِي الضَّرَرِ وَالْمُجَاهِدُونَ فِي سَبِيلِ اللّهِ بِأَمْوَالِهِمْ وَأَنفُسِهِمْ فَضَّلَ اللّهُ الْمُجَاهِدِينَ بِأَمْوَالِهِمْ وَأَنفُسِهِمْ عَلَى الْقَاعِدِينَ دَرَجَةً وَكُلاًّ وَعَدَ اللّهُ الْحُسْنَى وَفَضَّلَ اللّهُ الْمُجَاهِدِينَ عَلَى الْقَاعِدِينَ أَجْرًا عَظِيمًا؛ مؤمنان خانه نشين كه زيانديده نيستند با آن مجاهدانى كه با مال و جان خود در راه خدا جهاد میكنند يكسان نمی باشند خداوند كسانى را كه با مال و جان خود جهاد میكنند به درجه اى بر خانه نشينان مزيت بخشيده و همه را خدا وعده نيكو داده و مجاهدان را بر خانهنشينان به پاداشى بزرگ برترى بخشيده است» 💢میشود استناد کرد. (یک نفر میره داخل این شهر اون شهر کارخانه ها را زنده میکنه یک نفر هم داخل اتاق میگوید علی برکت الله )
حتی به آیه ۲۶ سوره«قصص»؛ «قَالَتْ إِحْدَاهُمَا يَا أَبَتِ اسْتَأْجِرْهُ إِنَّ خَيْرَ مَنِ اسْتَأْجَرْتَ الْقَوِيُّ الْأَمِينُ؛ يكى از آن دو [دختر] گفت اى پدر او را استخدام كن چرا كه بهترين كسى است كه استخدام میكنى هم نيرومند [و هم] در خور اعتمادست»، 💢استناد کرد توجه به معانی این آیه که برگرفته شده از داستان حضرت موسی(علیه السلام) است حاکی از این مطلب است که نماینده باید امانتدار، مورد اعتماد و قدرتمند باشد.
#مناظره
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری
باید دلسوز باشه
✅باید بخاطر رنج اقتصادی و کمی معنویت من همیشه عذاب وجدان داشته باشد از مؤلفههای نامزدهای انتخاباتی بیان کرد وحضرت حق در آیه ۱۲۸سوره «توبه» که میفرماید؛«لَقَدْ جَاءكُمْ رَسُولٌ مِّنْ أَنفُسِكُمْ عَزِيزٌ عَلَيْهِ مَا عَنِتُّمْ حَرِيصٌ عَلَيْكُم بِالْمُؤْمِنِينَ رَؤُوفٌ رَّحِيمٌ؛ قطعاً براى شما پيامبرى از خودتان آمد كه بر او دشوار است شما در رنج بيفتيد به{هدایت} شما حريص و نسبت به مؤمنان دلسوز مهربان است» ازاین رو نماینده علاوه براینکه باید از نظر جایگاه علمی از عموم مردم بالاتر باشد باید در عین کسب قدرت مردمدار باشد و نسبت به حل مشکلات آنها دغدغه داشته باشد.
#مناظره
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️ #انتخاب_درست در فضای شور و هیجان انتخاباتی (بخش اول)
🔶به نظر میرسد که وجود میزان اندکی فضای احساسی و هیجانی در انتخابات لازمه برگزاری یک #انتخابات_پرشور است، امّا این فضا نباید #ذهنیت_افراد را مختل کرده و بر تصمیمگیری درست آنها تاثیرگذار باشد، از این روی با مهار این فضای احساسی و هیجانی و #بسترسازیفضایعقلانی و نیز ارائه آگاهی های لازم به جامعه، به ویژه در مورد #ملاکهای_اصلح و استفاده درست از رسانه ها و فضای مجازی میتوان ذهنیت مردم جامعه را در مسیر #انتخاب_اصلح هدایت کرد.
🔷 #انتخابات در هر کشور #مردم_سالار مهم ترین عرصه کارزار افراد و جریان های سیاسی برای تصدی مسئولیت های اجرایی و تقنینی می باشد. در کشور ما نیز که نظام #مردم_سالاری_دینی بر آن حاکم است، به طور متوسط هر ساله یک انتخابات برگزار می شود و بدین ترتیب اکثریت قریب به اتفاق مسئولین کشور، از سوی ملت و از طریق انتخابات مستقیم یا غیر مستقیم، به این مسئولیت برگزیده می شوند و همین مساله #اهمیت_انتخابات را مضاعف می کند.
🔷با این حال عرصه #رقابتهای_انتخاباتی همواره عرصه رقابت سالم و منطقی افراد و جریان های سیاسی نبوده است، بلکه عوامل مختلفی وجود دارد که بر سلامت فضای انتخابات تاثیر گذار بوده و به ویژه باعث پیدایش هیجانات کاذب می شود که همین مساله نیز به نوبه خود آثار خود را بر انتخاب درست، عقلانی و منطقی مردم بر جای میگذارد. #ادامهدارد...
منبع: وبسایتمرکزمطالعات وپاسخگوییبهشبهات
#انتخابات
⭕️انتخاباتی از جنس مردم
🔹 #مسئله_انتخابات از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، چرا که یک #انتخابیبسیارمهم و #سرنوشتساز و اساسی است. همین #انتخابات است که این نظام را در برابر نظام های زورگو و مستبد دنیا بیمه کرده است و اساساً سرّ شکست ناپذیری آن، همین است که متکی به #قدرت_مردمی است. و این قدرت و شوکت مردمی هم یک #هدیه_الهی است، و الا این اتکای به مردم به آسانی به دست نخواهد آمد. خداوند متعال به پیغمبر با عظمت خود میفرماید: «هُوَ الَّذِي أَيَّدَكَ بِنَصْرِهِ وَ بِالْمُؤْمِنِينَ»؛ [انفال، ۶۲] او همان کسی است که تو را، با یاری خود و مؤمنان، تقویت کرد. یعنی #نصرت_الهی با کمک مومنین محقق خواهد شد، آن مردمی که متکی به #ایمان_سرشار و دلهای پاک هستند.
نویسنده: فاطمی تبار
منبع: راهروان ولایت
#انتخابات
⭕️توصیه به #نامزدهای_انتخاباتی - پرهیز از نسبت دادن اتّهامات به دیگران
🔹امّا [توصیه] به نامزدها. #انتخابات را صحنهی #جنگ_قدرت قرار ندهید. نگاه نکنید به آن چیزی که در آمریکا و بعضی کشورهای اروپایی معمول است که #برخوردهای_اهانتآمیز آبرویشان را برد. ما در گذشته هم هر وقتی که #نامزدها در #مناظرات_تلویزیونی و غیره روش اهانت و توهین و تهمت و تخریب طرف مقابل و ترساندن مردم از رقیب را دنبال کردند، کشور به نحوی از انحاء ضرر کرد؛ در گذشته هم این جور بوده. این جوری نباشد که مردم را از رقیب بترسانیم که اگر او بیاید چنین خواهد شد، چنین خواهد شد. #میدان_انتخابات، میدان مسابقهی خدمت است. #قرآن به ما دستور میدهد: فَاستَبِقُوا الخَیرٰت؛ دنبالهی کار نیک با هم مسابقه بدهید و پیش بروید؛ با این نگاه بایستی به #انتخابات نگاه کنند. #نفرت_پراکنی و #اتّهامات چنین و چنان [نباشد].
بیاناتمقاممعظمرهبری ۱۴۰۰/۳/۶
منبع: وبسایتدفترحفظونشرآثار مقاممعظمرهبری
#امام_خامنهای
⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄
⭕️بایسته های رقابت سیاسی سالم (بخش پنجم و پایانی)
🔶از مؤلفه های اساسی #رقابت_سالم میان احزاب و گروه های سیاسی، و حاکم شدن #عقلانیت بر رقابت های سیاسی است.
🔷 #درنگاهدینی و بر اساس آموزه های اسلامی، #مسئولیت و #حکومت در نظام اسلامی، #امانت و #فرصتی برای #خدمتبهمردم محسوب میگردد، نه زمینه ای برای کسب قدرت و ثروت و همانگونه که #امیرالمومنینامامعلی علیه السلام به یکی از کارگزاران خود فرمودند: «و انّ عملک لیس لک بطعمه و لکنه فی عنقک امانه؛[۱] همانا #مسئولیتتو برای تو وسیله آب و نان نبوده، بلکه #امانتی در گردن تو است».
🔷بر این اساس، #پذیرش_مسئولیتها و #مناصب در نظام اسلامی باید با هدف #خدمتبهمردم صورت بگیرد، و در نتیجه رقابتی که با این نگرش و در این راستا صورت میگیرد، رقابتی است که در آن ارزشها و #اصول_اسلامی و اخلاقی رعایت خواهد شد و عقلانیت در آن حاکم خواهد بود و جایی برای بد اخلاقی و #رقابتهای_مخّرب و ناسالم نخواهد بود؛ زیرا #هدف در نهایت خدمت به مردم است، نه کسب قدرت و این همان نکته ای است که رقابت های سیاسی در نظام اسلامی را از نظام های سیاسی غیر دینی جدا میکند و رنگ اخلاقی، ارزشی و معنوی به تمامی فعالیت های در این زمینه میدهد.
🔷به یقین اگر احزاب، گروه ها و جریان های سیاسی، مسئولیت هایی که برای به دست آوردن آنها با یکدیگر رقابت می کنند، #زمینهوفرصتی برای خدمت به جامعه بدانند، رقابت های سیاسی آنان از مرز های اخلاقی و اسلامی فراتر نرفته و شکل زیبایی به خود خواهد گرفت و شاهد بد اخلاقی ها و رقابت های سیاسی ناسالم نخواهیم بود.
پینوشت
[۱] نهج البلاغه، نامه ۵
نویسنده: علی مجتبی زاده
منبع: وبسایتمرکزمطالعات وپاسخگوییبهشبهات
#انتخابات
◀️ برگزاری نشست تخصصی ،روشنگری به همت اقشار بسیج شهرستان فلاورجان
🔸️ با موضوع:
انتخابات ، مشارکت همه جانبه ،انتخاب اصلح
🔊 با حضور:
✅ جناب آقای منانی از هادیان سیاسی اصفهان
⚡ زمان: چهارشنبه۱۴۰۰/۰۳/۱۹ ساعت ۲۱
🎥 این نشست بصورت وبیناری برگزار میشود.
◀️ لینک نشست: لطفا بصورت مهمان وارد شوید.
https://www.skyroom.online/ch/ab.y/s.flavarjan
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️ #انتخاب_درست در فضای شور و هیجان انتخاباتی (بخش دوم)
🔶با مهار فضای احساسی و هیجانی و #بسترسازیفضایعقلانی و نیز ارائه آگاهی های لازم به جامعه، به ویژه در مورد #ملاکهای_اصلح و استفاده درست از رسانه ها و فضای مجازی میتوان ذهنیت مردم جامعه را در مسیر #انتخاب_اصلح هدایت کرد. برای تحقق #انتخاباتی_درست و انجام #بهترین_گزینش لازم است اقداماتی صورت گیرد که به پاره ای از آنها اشاره میشود:
1⃣فراهم کردن #بسترهایرشدعقلانیت و منطق و به حداقل رساندن تصمیم گیری بر اساس احساسات
🔷چرا که تعقل و #عقلانیت، گنجی نهان است در #اسلام، و به ویژه #قرآن_کریم و روایات مکرر بر لزوم تعقل تاکید شده است؛ به عنوان مثال بر اساس برخی روایات رسالت پیامبران، رشد دادن گنجینه های عقول که در حالت عادی همچون دفینه ای مخفی در دل خاک هستند معرفی شده است.[۱] البته تعقلی که در اینجا مد نظر است، #تعقلی است که انسان را در #مسیر_رشد و هدایت واقعی قرار داده و با عقلانیتی که تنها هدفش دستیابی به منافع مادی و دنیایی است تفاوت دارد.
🔷از طرفی این مساله از آنجایی اهمیت خود را پیدا می کند که همواره با بالا گرفتن شور و شوق #انتخاباتی، احساسات و هیجانات کاذب و بیش از حد، بر فضای سیاسی کشور غلبه پیدا کرده، و در نتیجه امکان #تصمیمگیریهایعقلانی و منطقی را سلب میکند، و در نتیجه افرادی که اقدام به گزینش میکنند، متاثر از این فضای احساسی شده و #انتخابهایی میکنند، که بعدها ممکن است خود نیز از آن #پشیمان شوند.
🔷این در حالی است که با #توسعه_عقلانیت و منطق در کشور، هر گونه تصمیم سازی بر اساس محاسبه گری و عقلانیت و بدون تاثیرپذیری از فضای احساسی به وجود آمده، صورت خواهد پذیرفت و حتی روزگاری کار به جایی خواهد رسید، که اساساً فضای احساسی و هیجانی غیر منطقی به وجود نیاید.
🔷در چنین شرایطی نه تنها #انتخابات، بلکه هر #تصمیم_سازی دیگری در کشور بر اساس #اصول_عقلانیت و منطق صورت خواهد پذیرفت و شاهد برخی تصمیمات آنی اتخاذ شده در فضای احساسی همچون عزل و نصب های احساسی، تصمیم گیری های کارشناسی نشده و... نیز نخواهیم بود. #ادامهدارد...
پینوشت
[۱] فَبَعَثَ فِيهِمْ رُسُلَهُ وَ وَاتَرَ إِلَيْهِمْ أَنْبِيَاءَهُ لِيَسْتَأْدُوهُمْ مِيثَاقَ فِطْرَتِهِ ... وَ يُثِيرُوا لَهُمْ دَفَائِنَ الْعُقُول. [نهج البلاغه، خطبه ۱]
منبع: وبسایتمرکزمطالعات وپاسخگوییبهشبهات
#انتخابات
💥☄💥☄💥☄💥☄💥
☄
⭕️چرا شرکت در #انتخابات مهم است؟ (بخش چهارم)
🔶در آستانه هر #انتخابات با تبلیغات گسترده رسانه ای دشمنان برای مأیوس کردن مردم از شرکت در انتخابات از یکسو، و وجود برخی عوامل مأیوس کننده در داخل، همچون برخی وعده های عمل نشده، مشکلات اقتصادی و عملکرد ضعیف برخی مسئولان از سوی دیگر، شاهد تشکیک ها و ابهاماتی در ضرورت شرکت در انتخابات و بی اثر بودن آن هستیم که این مسأله در این دوره به دلیل ضعف عملکردی دولت و تحقق پیدا نکردن مطالبات به حق مردم، نمود بیشتری پیدا کرده است.
💠نقش آفرینی در تحولات و حل مشکلات کشور (۲)
🔷مگر نه این است که مشکلات کشور باید توسط خود ما حل شود، آیا این راهی به جز انتخاب #افراد_کارآمد و شایسته دارد؟ آیا انتظار داریم کسانی از بیرون کشور بیایند و مشکلات را حل کنند؟ وجود مشکلات و عملکرد ضعیف مسئولان نه تنها نباید موجب کاهش انگیزه برای حضور و مشارکت در #انتخابات شود، بلکه باید #انگیزهتغییر وضعیت موجود را در افراد بیشتر کند، تا وضعیت به وجود آمده را اصلاح نمایند، #جریان_انقلابی و همه #دلسوزان_کشور باید #امید و انگیزه لازم را به #مردم بدهند،
🔷که راه حل منطقی حل مشکلات کشور، #حضور_پرشور آنان در انتخابات و انتخاب یک #دولت_کارآمد، ارزشی و انقلابی است که بتواند با اتکا به #ظرفیتهایفراوانکشور و با #عزم_جهادی و روحیه انقلابی مشکلات را برطرف نماید. مقام معظم رهبری فرمودند: « ما ...[در کشور] مشکلاتی داریم؛ ما مشکلات را باید مقایسه کنیم با نقاط مثبتی که الان در ما هست... دشمنان در تبلیغاتشان سعی میکنند سایه یأس و ناامیدی و بحران را بیندازند بر روی حوادث کشور، مشکلات کوچک را چند برابر بزرگ کنند؛
مشکلاتی که وجود ندارد، بیخود ملت را، کشور را متهم به آن کنند؛ آینده را تاریک نشان دهند، #ملت را #ناامید کنند؛ #هدف_دشمن این است. این ناامیدی از نظر آنها مقدمهای است برای از رونق انداختن انتخابات، شما باید بعکس عمل کنید. عزیزان! جوانان! مسئولان! مبلّغان! کسانی که عرصه سخن گفتن با مردم در مقابل شما است! شما باید به عکس عمل کنید؛ #بهمردمامیددهید. این امید، امید واهی نیست؛ امید واقعی است».[بیانات ۹۲/۲/۲۵] #ادامهدارد...
منبع: وبسایتمرکزمطالعات وپاسخگوییبهشبهات
#انتخابات