#شرح_جامعه_کبیره ۱۴۲
🔆 *«وَ رَأْيُكُمْ عِلْمٌ وَ حِلْمٌ وَ حَزْمٌ»*
🔆 «رأی شما (معصومین) دانش است و بردباری و حزم»
🟩 *هر رأی و نظر و اندیشۀ حضرات معصومین عالمانه است و بر اساس حلم و حزم بیان میشود.*
✍🏼 «حزم» به معنی ضابطهدار و قانونمند است. حزم ضابطه دارد، محکم و متیقّن است.
✅ حضرات معصومین با رعایت همۀ جوانب نظر میدهند. *نظرشان عین سخن حق است و کلامی جدای از کلام خدای سبحان بر زبان نمیآورند؛* از همینرو بایستی تسلیم محض اوامر و نظرات معصومین، باشیم.
🍃* در این عبارت به حضرات معصومین عرض میکنیم:*
«اندیشۀ شما عالمانه است. از اندیشههای جاهلانه و شتابزده به دور هستید. اندیشهتان کاملاً حلیمانه است و همه جوانب را در نظر میگیرید هرچند که عامه مردم پذیرای تصمیم شما نباشند.»
❇️ آنچه حضرات معصومین میگویند حکیمانه و عالمانه و بر مبنای خرد است و همه ضوابط در نظرات آنان لحاظ شده است، پذیرش نظر آنان در بسیاری موارد برای افراد آسان نیست و معمولاً در مقابل آن مقاومت میکنند.
📚 «برگرفته از بیانات استاد زهره بروجردی»
🌐 emamraoof.com
#مهارتهای_ارتباطی ۶۴
💠 *«وساطت پيامبر در انجام خيرات»*
🔆 «اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، فِی کلِّ وَقْتٍ وَ کلِّ أَوَانٍ وَ عَلَى کلِّ حَالٍ، عَدَدَ مَا صَلَّیتَ عَلَى مَنْ صَلَّیتَ عَلَیهِ، وَ أَضْعَافَ ذَلِک کلِّهِ بِالْأَضْعَافِ الَّتِی لَا یحْصِیهَا غَیرُک، إِنَّک فَعَّالٌ لِمَا تُرِیدُ»
🔆 «بار خدایا بر محمد و آلش درود فرست، در هر وقت و هر زمان، و در هر حالی، بهاندازۀ درودی که به هر کس دیگر فرستادهای، و چند برابر آن درودها که احدی را قدرت بر شمردن آن نباشد، همانا آنچه را تو بخواهی انجام میدهی.»
📘 صحیفه سجادیه، دعای ۴۴
🌀 *در تمام زمانهای سرعت و سبقت یادمان باشد که واسطۀ فیض، پیامبر و آل پیامبرند.* بههمین جهت از خدای سبحان درخواست میکنیم در عین اینکه میخواهیم در صف سبقتگیرندگان باشیم؛ اما *واسطۀ فیض را فراموش نکنیم.*
✅ هر کمال و خیر و سبقتی که از ما صادر میشود، با وساطت این خانواده است؛ بههمین جهت میگوییم بینهایت بر آنها درود بفرست.
🔆 *«اللَّهُمَّ تَجَاوَزْ عَنْ آبَائِنَا وَ أُمَّهَاتِنَا وَ أَهْلِ دِينِنَا جَمِيعاً مَنْ سَلَفَ مِنْهُمْ وَ مَنْ غَبَرَ إِلَى يَوْمِ الْقِيَامَةِ»*
🔆 «بارالها از پدران و مادران و اهل دین ما همگی، چه آنکه از ایشان از دنیا رفته، و چه آنکه تا قیامت به آنان خواهد پیوست، درگذر.»
📘 صحیفه سجادیه، دعای ۴۵
✅ *ارتباط درست این است که انسان سفرۀ دعا را بسیار گسترده پهن کند. از حضرت آدم و حوا و از زمان شریعت ابراهیم شروع كند و تمام گذشتگان، همۀ کسانی که از دنیا رفته اند و همۀ کسانی که هنوز به دنیا قدم نگذاشته اند و در آینده خواهند آمد، همه را در سفرۀ دعای خود قرار دهد.*
✅ *امام به ما آموزش میدهد برای نوه و نتیجه و نسل خود و برای تمام متدینین تا قیامت دعا کنیم.*
📚 «برگرفته از بیانات استاد زهره بروجردی»
🌐 emamraoof.com
📣📣📣📣📣📣
https://survey.porsline.ir/s/DeillHA
لینک پرس لاین کلاس شرح مثنوی👆
#زیارت_امین_الله ۲۲۰
🔆 *«وَعَبْرَةَ مَنْ بَكَى مِنْ خَوْفِكَ مَرْحُومَةٌ»*
🔆 *«اشک هر کس که از خوف تو گریه کرد مورد رحم قرار میگیرد.»*
✍🏼 کودک حلوافروشی هر روز از مقابل منزل عالِم بامعرفتی گذر میکرد. این عالِم هر روز حلوا برای شاگردان خود به صورت نسیه میخرید.
روزی کودک حلوافروش در حال گذر از مقابل منزل عالم بود که او را در حال احتضار یافت.
کودک گفت: «پول نسیۀ حلواها را چگونه پرداخت میکنی؟»
عالم گفت: «اکنون که در حال احتضارم و پول ندارم.»
کودک گفت: «چکار کنم؟»
عالِم گفت: «گریه کن.»
کودک شروع به گریه کرد. هر کس از مقابل او میگذشت و علت را جویا میشد، کودک جواب میداد: «این عالِم پول حلوای مرا نداده است!»
از آن جهت که این عالِم مورد قبول همگان بود، مردم به نیابت از او به کودک پول میدادند تا آنجا که چندین برابر مبلغ حلواها، پول دریافت کرد.
✨ *تا نگرید کودک حلوا فروش
دیگ بخشایش نمیآید به جوش*
💎 *جریان اشک نمادی از توفیق الهی است.
💎 اشک علامت قبولی و پذیرش عمل است.
💎 اشک از عالم ملکوت و عرش است که بر چهرۀ فرد
جاری میشود.
💎 یک قطرۀ اشک خالصانه، گناهان انسان را پاک میکند.*
📚 «برگرفته از بیانات استاد زهره بروجردی»
🌐 emamraoof.com
هدایت شده از امام رئوف (استاد زهره بروجردی)
#دعای_صبحگاهی
🔆 *دعای صبحگاهی روز چهارشنبه* را میتوانید در لینک زیر قرائت نمایید:
🌐 http://emamraoof.com/?p=12133
#حدیث_روز
🟩 *علامه طباطبایی(ره)* از شخصیتهای کمنظیری بود که با شناخت مقتضیات زمان، توجه به جهان اطراف و بررسی وضعیت حال و آینده، در دهه ۲۰ و۳۰ نقش حساسی در هدایت جامعه ایفا کرد.
🔷 ایشان به هنگام نفوذ شبهات گمراه کننده، آحاد ملت به خصوص نسل جوان را آگاه ساخت و به شاهراه هدایت رهنمون ساخت. تألیفات هدایتگر مرحوم علامه در آن زمان، مؤید همین مطلب است.
✍🏼 دکتر رضا استادی می گوید:
🍃 «مرحوم علامه (ره) همیشه در طول زندگی علمی دقت داشت که به نیازها پاسخ دهد. اینکه مرحوم شهید مطهری ر فرمود: «من هر کار علمی که انجام دادهام، در پاسخ یک نیاز اجتماعی بوده است.» می توانم ادعا کنم که این روحیه و روش را از استادش علامه طباطبایی اخذ کرده است.»
🔷 *علامه همچنین، به دلیل آنکه دغدغۀ دین در سر داشت و میخواست که همواره به بهترین شکل معرفت دینی را فراگیرد و به دیگران تعلیم دهد،* به هر رشتهای از دین که گام میگذاشت، تمام مأخوذات و محفوظات آن رشته را در نظر میگرفت تا کمبودهای آن را برای مخاطب دریابد و سپس در جهت رفع آن کمبودها تلاش کند.
🌀 برای مثال، آن گاه که قصد تألیف تفسیر المیزان را کرد، دریافت که اساسیترین کمبودهای زمان، در زمینۀ قرآن و نیز بحثهای عقلی است. *بنابراین، سعی کرد تا تفسیر خویش را بر ستونهای عقل و نقل استوار کند.*
📚 «حوزه.نت»
🌐 emamraoof.com