براساس شنیدهها نیروی دریایی ایران ۷ آذر ماه از سلاحهای جدید خود رونمایی میکند.
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🔴 نمادین زندگی کنیم!
👤 #محسن_مهدیان
🔹 رهبرانقلاب در دیدار با ورزشکاران چند تشکر ویژه و خاص داشتند. تشکر از خانم ورزشکاری که با مرد نامحرم دست نداد. تشکر از دختر قهرمانی که با حجاب مسابقه داد. تشکر از مادری که با فرزند روی سکوی قهرمانی رفت. تشکر از ورزشکاری که بر پرچم سجده کرد و ...
🔸 تا اینجای ماجرا یک تشکر ساده است؛ اما ساده نیست. توضیح ایشان نشان می دهد ماجرا عمیق تر از یک کار خوب در میدان ورزش است. می فرمایند اینکار شما مثلا سجده در میدان ورزش متفاوت از سجده در خانه است. یا این حجاب فراتر از حجاب داشتن در تهران است.
✅ اما چرا؟ ایندست اقدامات یک نماد است؛ فراتر از نشانه. تفاوت ایندو چیست؟ نشانه یک علامت است. مثلا تابلوی ورود ممنوع. مثلا ابروی در هم کشیده نشانه خشم است. اما نماد چیست؟ نماد فراتر از نشانه است. نماد دارای محتوا و معناست.
🔹 به فرق برج آزادی یا برج میلاد با کوه دماوند دقت کردید؟ برج آزادی یا برج میلاد نشانه شهر تهران است. تا می بینید، تهران تداعی می شود. اما کوه دماوند نماد تهران است. نماد استقامت و قدرت و شوکت و غیره....
🔸 با این توضیح تشکر رهبرانقلاب از رفتار نمادین ورزشکاران روشن می شود. این رفتارهای نمادین، پیامی را به دنیا مخابره می کند. پیام شخصیت و هویت ایرانی مسلمان. مثلا حجاب ورزشکار ما در میدان مسابقه بسیار فراتر از یک پوشش عادی است. چون معنایی را فراتر از پوشش منتقل کرده است.
✅ و اما اصل حرف اینجاست. جنگ امروز جنگ نمادهاست. امروز بیش از گذشته همه چیز رسانه است و پیام. نماد قدرت رسانه ای بسیار بالا در انتقال پیام دارد. نماد قدرت معناسازی و معنابخشی به امور عادی دارد.
🔹 یک نمونه آشکار جنگ نمادین در غزه است؛ حماس نماد ارتش پولادین و شکست ناپذیر در دنیا را ضربه فنی کرد؛ فراتر از واقعیت فیزیکی ارتش اسرائیل. طنین قرآن در غزه نماد پایمردی و مقاومت و توکل و صبوری و شجاعت است و فراتر از نشانه مسلمانی و یا خود واقعی قرائت قرآن است.
🔸 حرف تمام است. بیائید نمادین زندگی کنیم. زندگی نمادین یعنی معنا بخشیدن به امور عادی. برای همه ما آش پختن و چایی دادن در خانه با هیات عزاداری متفاوت است. چرا؟ ساده است. چای هیات رنگ امام حسین گرفته است. چای در هیات معنادار می شود.
✅ زندگی نمادین کمک می کند زندگی روزمره ارتقا پیدا کند و امور عادی و حتی مدال آوری تبدیل به عبادت شود و بلکه فراتر از یک سلوک فردی تبدیل به قیام و جهاد شود. جنگ امروز جنگ نمادهاست. هرکس هرجا نشسته است باید نمادهای دشمن را با نمادهای ایرانی-اسلامی هدف بگیرد.
#سواد_رسانه
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
پس از عملیات حیرتانگیز #طوفان_الأقصی در ۷ اکتبر، آتشبسِ مبتنی بر خواست #حماس دومین پیروزی بزرگ مجاهدان فلسطینی است. این پیروزی بر همهٔ اضلاع #جبهه_مقاومت مبارک باد.
https://virasty.com/SMohsent/1700837739599917856
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
بعد از ۴۷ روز وحشیگری صهیونیستها
...نتیجه👇
گذرگاه رفح باز شد.
مردم آواره دارن به شمال غزه برمیگردن.
مردم دنیا بیدار شدند.
میلیونها انسان در دنیا به خیابانها آمدند.
دولت جمهوری اسلامی سنگ تمام گذاشت.
امیرعبداللهیان و رئیسی خوش درخشیدند.
جواد ظریف، چهره ریاکار و نفاق گونه خود را بیش از پیش فاش کرد.
دولتهای عربی بیآبروتر از گذشته شدند.
مردم ایران مثل همیشه در صحنه بودند.
یمنیها گُل کاشتند.
مردم عراق خود را به مرز اردن رساندند.
آمریکا در گرداب طوفان الاقصی فرو رفت.
اسرائیل گور خود را کند.
اراده صهیونیستها در هم شکسته شد.
مقاومت، همچون پولاد آب دیده شد.
سلبریتیها رسوا تر از گذشته شدند.
ماهیت تمدن غرب به گِل نشست.
علوم انسانی غربی ناکارآمدی خود را کاملا نشان داد.
ته اندیشه لیبرالیسم مشخص شد.
سازمان ملل که یک سازمان صهیونیستی است، کودک کشی را تأیید کرد.
اصلاح طلبان، دین خود را به غرب کاملا ادا کردند.
آنهایی که سر ماجرای زن، زندگی، آزادی مدام بیانیه میدادند، در این ایام خفه بودند.
مصر، عربستان و امارات باید منتظر عواقب کار خود باشند.
قطر کاملا همراه بود.
ترکیه نفاق خود را کاملا نشان داد.
الهام علیاف حساب کار دستش آمد.
ماجرای اوکراین فعلا فراموش شد.
الجزیره، المنار و المسیره فضای رسانهای جهان را در دست گرفتند.
هیمنه اطلاعاتی و امنیتی اسرائیل در هم شکسته شد.
افسانه شکست ناپذیری اسرائیل نقش بر آب شد.
اتحاد، همدلی و همبستگی بین مردم دنیا بوجود آمد.
کبر مستکبرین در هم شکسته شد.
چشم دنیا به رهبر ایران بود.
چهار میلیارد انسان منتظر سخنرانی سید حسن نصرالله بودند.
سید حسن نصرالله خود را سرباز ولایت خواند.
سپاه پاسداران از جدیدترین موشک های خود از جمله فتاح۲ رونمایی کرد.
سپاه، لبخند را بر لبان آقا نشاند.
اسرائیل، شکستی جبران ناپذیر خورد و ضربه فنی شد.
مردم دنیا علیه ظلم فریاد زدند.
و در یک کلام
دنیا یک گام اساسی به سمت ظهور برداشت.
#مهدویت
#تمدن_اسلامی
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 در سالگرد تأسیس شبکه سلطنتطلب کانال یک | شهرام همایون، مدیر شبکه: خیلی خندهداره! بعد از 23 سال، فقط 700 نفر مشتری دارم؛ اگر بستنیفروشی زده بودم بیشتر مشتری داشتم! حتما طرفدار جمهوری اسلامی هستید.
عربدههای همایون بر سر اپوزیسیون:
کجاست مصی علینژاد و گلشیفته و سایر فرصت طلبان؟!
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🔴 پاسخ رسایی به حسن روحانی
یکی قبل از تو منتظر این بزنگاه در خبرگان بود اما ملک الموت جانش را در یک استخر گرفت. تو مطمئنی که هستی؟ 😏
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
📍بازهم اصلاحطلبانِ پیاده نظام دشمن!
نوچههای اصلاحات و بعضاً مذهبی های صورتی بیخرد دارن هشتگ #تونل_وحشت رو در کنار این عکس مینویسن!!
یه جوری که مخاطب فکر کنه این افراد قراره خانومهای بیحجاب رو تو این راهرو کتک بزنن! و مسیر رو هموار میکنن برای اینکه دشمن یه کشتهسازی جدید بکنه و بندازه گردن نظام، و وقتی شایعاتی درباره کتک زدن باشه، باورش سادهتر میشه!
در حالی که فعالیت این خانومها به این شکله که با مهربانانهترین ادبیات فقط یه تذکر میدن! حتی بعضاً دیده شده سلطیههای ز ز آ بهشون توهین میکنن اما اینها کارشون فقط تذکره اونم خیلی مهربانانه! سادهترین کاری که میشه کرد!
گفتین گشت ارشاد نباشه و کار فرهنگی انجام بشه. خب اینم یک نوع کار فرهنگیه دیگه. مشکل اینه که کلیدواژه «کار فرهنگی» که اونو چماق کردین و بر سر هم اقدامی میکوبید دروغی بیش نیست و هیچ اعتقادی به همون هم ندارید.
فقط روتون نمیشه داد بزنین و بگین ولنگاری در جامعه مطلوب شماست!
وگرنه در عمل با بهانه های مختلف به هر اقدام مثبتی حمله میکنید .
از متولیان این طرح تشکر میکنیم که صدای اعتراض این جماعت بهانه گیر منفعل رو درآوردند.
#حجاب
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🔺فارابی کیست؟
🔹ابونصر محمد بن محمد فارابی، (۲۵۹-۳۳۹ ق) در شهر فاراب خراسان دیده به جهان گشود. در ایرانی بودن فارابی شکی نیست و از جهت آنکه منسوب به فاراب یا پاراب است که در ناحیه ترکستان ساحل غربی رود جیحون (ماوراءالنهر) نزدیکی بلخ قرار داشته، نژاد ترکی و محل تولد (فاراب) وی را از ایران خارج نمیکند، چه آنکه در قلمرو وسیع ایران نژادهای مختلف زندگی میکردند.
🔸وی نخستین فیلسوفی است که در دوره اسلام ظهور کرده و روی همین اصل او را «استاد الفلاسفه» مینامند و همچنین نخستین فیلسوف اسلامی است که به ترجمه آثار علمی و حکمت یونان به زبان عربی پرداخت و نقش بسزایی در رواج فلسفه در جهان اسلام داشت. ابونصر فارابی سومین فیلسوف در جهان بود که تمدن بشری به طرحهای او در سازندگی جوامع مدیون است.
🔹از جزئیات زندگی و تحصیل او در جوانی گزارش مستندی وجود ندارد؛ تنها مشخص است که پدر و پدربزرگ او از نظامیانی بلندمرتبه در دولت سامانیان بودند.
🔸فارابی در علم فلسفه، منطق، جامعهشناسی، پزشکی، ریاضیات و موسیقی تخصص داشت. بیشترین آثار او در زمینه فلسفه، منطق، جامعهشناسی و همچنین دانشنامهنویسی بود.
🔹فارابی کسی بود که ساز قانون را به صورت ۴۵ سیمی اختراع کرد. فارابی در کتاب «موسیقی کبیر» خود درباره این ساز توضیح داده است. «موسیقی کبیر» که گفته میشود شاهکار فارابی در علم موسیقی است، به زبان عربی نوشته شده و آذرتاش آذرنوش، آن را به فارسی برگردانده است. فارابی در این کتاب نظرات گذشتگان درباره موسیقی را جمعآوری کرده و از دو نوع تنبور بغدادی و خراسانی و سازی به نام شاهرود حرف میزند.
🔸فارابی معلم مطلق زمان خود بود؛ او برای دستیابی به نظریه جدید سیاسی خود، فلسفه ایرانشهر (بخشی از تاریخ اندیشه ایرانی که معتقد به شاه آرمانی و فره ایزدی است و ریشه در دوره ساسانی دارد) را با اندیشه اسلامی (نظریه خلافت اسلامی) و دانش یونانی آشتی داد.
🔹فلسفهای که فارابی مطرح کرد، بر اندیشه فیلسوفان بعد از خود تاثیر قابلتوجهی گذاشت. دغدغه اصلی فارابی پیوند بین دین و فلسفه بود، همچنین عقیده داشت دین پیامبر با حکمت یونانی تناقضی ندارد و اختلافات آنها مربوط به ظواهری است که با تاویلات فلسفی برطرف میشوند.
ادامه دارد
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
حوزهٔ علمیهٔ امام صادق (ع) گرگان ✅
🔺فارابی کیست؟ 🔹ابونصر محمد بن محمد فارابی، (۲۵۹-۳۳۹ ق) در شهر فاراب خراسان دیده به جهان گشود. در ای
🔺لقب فارابی
🔹فارابی به القاب مختلفی شهرت یافت؛ اما مهمترین و اصلیترین لقب او، «معلم ثانی» بود. او بهعلت معلومات عمیق خود در علوم مختلف، بهخصوص در فلسفه، حکمت و موسیقی، بعد از ارسطو که معلم اول بود، «معلم ثانی» لقب گرفت.
🔸لقب «مؤسس فلسفه اسلامی» را نیز به این علت به او دادند برای اولین بار فلسفه را بهطور جدی وارد دنیای اسلام کرد، همچنین «انتقالدهنده منطق صوری یونان به جهان اسلام» از دیگر عناوینی به شمار میرود که در تاریخ اندیشه اسلامی برای فارابی در نظر گرفتهاند.
🔺حیات علمی
🔹فارابی در جوانی به بغداد و ناحیه خلافت عباسیان و بعد به حلب و دمشق در سوریه امروزی رفت و در همان جا هم درگذشت. فارابی تا حدود چهل سالگی در فاراب به تحصیل علم مشغول بود و سپس برای تکمیل مبانی راهی بغداد شد و مدت زیادی را در بغداد ماند و آموختههای خود را در آنجا تکمیل کرد، سپس در سال ۳۳۰ق، به حلب در سوریه رفت. وی در پناه امیر سیفالدوله حمدانی (والی حلب از طرف دو خلیفه عباسی راضی و مقتدر) در این شهر زندگی کرد؛ زیرا سیفالدوله قدر او را میدانست و از او تجلیل میکرد و عطاها میبخشید؛ البته فارابی از آنهمه عطاها چشم پوشید و فقط روزانه به چهار درهم اکتفا کرد.
🔸فارابی تحصیلات خود را در بخارا و بغداد گذراند. آثار فلسفی او راه را برای مریدان و دانش آموزان خودش باز کرد و به عنوان منابعی مهم برای نسلهای پس از مرگش هم باقی ماند. فارابی نقش بسیار مهمی در جدا کردن علوم الهیات از علوم عقلی فلسفه ایفا کرد.
🔹ابن خلکان مورخ معروف میگوید: فارابی بخشی از عمر خود را صرف یادگیری زبان کرد. او زمانی که به بغداد آمد، زبان عربی را خوب نمیدانست؛ اما وقتی که از بغداد به دمشق رفت، یکی از زبان شناسان خوب عربی بود. فارابی زبانهای عربی، ترکی، فارسی، اردو و یونانی را به صورت علمی آشنا بود.
ادامه دارد
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
حوزهٔ علمیهٔ امام صادق (ع) گرگان ✅
🔺لقب فارابی 🔹فارابی به القاب مختلفی شهرت یافت؛ اما مهمترین و اصلیترین لقب او، «معلم ثانی» بود. او
مدینه فاضله و فارابی
فارابی بر روی مساله شناخت مفهوم «خوشبختی» در زندگی انسان بسیار تحقیق کرد، او با شناخت فلسفه یونان، اندیشههای جدید و تجارب سفرهای خود نظریهاش را در زمینه «خوشبختی» انسان ارائه داد.
فارابی با طرح موضوع «مدینه فاضله» که با مدینه فاضله افلاطون همخوانی دارد، بسیار مشهور شد، او «مدینه فاضله» را شهر خوشبختی میداند که همه انسانها از راه عقل خواهان رسیدن به آن هستند.
فارابی در نهایت «خوشبختی» را با عقل، شعور، آگاهی و درک مرتبط میداند و نتیجه میگیرد که انسان جاهل هرگز خوشبخت نخواهد بود.
🔺آثار فارابی
🔹فارابی در طول زندگی خود، آثار تالیفی بسیاری بهجای گذاشت که تاثیر شگرفی در تغییر فضای دینی و علمی بعد از او ایجاد کردند. تذکرهنویسان براین عقیدهاند که فارابی بر کتابهای ارسطو از جمله ارغنون، طبیعت، کائنات جو، مابعدالطبیعه و اخلاق ارسطو تعلیقاتی نوشت که بعضی از آنها مفقود شدند. این آثار اهمیت آثار بعدی او را نداشتند و نوعی تمرین فلسفه به شمار میرفتند.
🔸کتابهای «احصاءالعلوم» و کتاب «الحروف» از مهمترین آثار فارابی به شمار میروند و بهجهت تقسیمبندی علوم در آنها قابل تامل هستند. طبق نظریه ارسطو، علوم به دو بخش نظری و عملی و گاهی نیز به سه بخش نظری، عملی و شعری تقسیم میشد که هرکدام نیز سه علم را در برمیگرفتند. ارسطو علوم نظری و عملی را به ۶ علم ریاضی، طبیعی، الهی، اخلاق، سیاست مدن و تدبیر منزل تقسیم کرد. فارابی اساس این تقسیمبندی را به هم نزد؛ اما سیاست مدن و تدبیر منزل را حذف کرد و علم منطق، زبان، فقه و کلام را به آن افزود. با این توضیح، فارابی ترتیب تقسیمبندی علوم را در کتاب احصاءالعلوم چنین آورده است: زبان، منطق، ریاضی، طبیعی، علم الهی، علم مدنی، فقه و کلام.
مهمترین آثار فارابی عبارتاند از:
* «آنچه باید پیش از آموختن فلسفه بدانیم» که فارابی در آن هندسه، منطق، اخلاق نیک و کنارهگیری از شهوت را پیشنیازی برای پرداخت به فلسفه میداند و به شرح هریک از آنها میپردازد.
* «سیاست شهری» که درباره اقتصاد سیاسی نوشته شده است.
* تحصیل السعاده را فارابی درباره اخلاق و فلسفه نظری نوشته است.
* الجمع بین رای الحکیمین درباره ایجاد هماهنگی بین آرای افلاطون و ارسطو است
* رساله فیالعقل درباره ماهیت عقل، چیستی آن و اقسام عقول نوشته شده است.
* رساله فب اثبات المفارقات در اثبات وجود موجودات غیرمادی است.
* کتاب الموسیقی الکبیر جنبههای گوناگون موسیقی مانند مقدمات آن را تعیین میکند. او در این کتاب اصول فلسفی درباره موسیقی، کیفیتهای کیهانی و تأثیرات آن را بیان میکند.
*فصولالحکم درباره حکمت الهی است و به ۷۴ مبحث درباره نفس اختصاص دارد.
* رساله فی السیاسه به بحث درباره سیاست میپردازد.
* آراء اهل المدینه الفاضله و مضاداتها به تشریح مدینه فاضله (آرمانشهر) و ویژگیهای آن اختصاص دارد.
* اغراض ارسطو فی مابعدالطبیعه از کتابهای مهم فارابی است که در شرح کتاب مابعدالطبیعه ارسطو نگاشته شده و ابن سینا هم از آن بهره برده است.
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
📌رمزگشایی از ضربه فنی اسرائیل
رهبر انقلاب در دیدار با ورزشکاران فرمودند رژیم صهیونیستی در عملیات طوفان الاقصی ضربه فنی شد.
ضربه فنی یعنی اینکه حریف در همه چیز دچار ضعف و شکست شد و فرصت جبران ندارد.
شروع این ضربه فنی،شکل گیری شبکه مقاومت در مرزهای سرزمین فلسطین اشغالی بود.این یعنی شکست امنیتی
تغییر جغرافیای سیاسی منطقه و عادی سازی روابط ایران و اعراب خلیج فارس شکست سیاسی اسرائیل بود که نمی توانست آن را پیش بینی کند
راهبرد اسرائیل در منطقه حفظ اختلاف میان ایران و عربستان و سایر اعراب خلیج فارس بود تا از تفرقه به امنیت پایدار خود در منطقه برسد.
وحدت کشورهای اسلامی فراتر از انگیزه های دینی یکی از کلان راهبردهای رهبری در منطقه بوده که آثار آن در مقابل هژمونی رژیم صهیونیستی کاملا مشهود است.
صهیونیست ها برای جبران این شکست به توسعه و عادی سازی روابط با کشورهای آسیای مرکزی و قفقاز اقدام کردند.
آن ها با راه اندازی سفارت خود در ترکمنستان و افزایش روابط امنیتی و نظامی با جمهوری باکو در صدد جبران بر آمدند
اما این اقدام قابل مقایسه با تغییر جغرافیای سیاسی در منطقه جنوبی غرب آسیا نبود.
طوفان الاقصی نقطه عطف ضربه فنی اسرائیل بود که بنیاد امنیت،بازدارندگی نظامی و سیاسی آن ها را با چالش عمیق روبه رو کرد.
#فلسطین
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 آیت الله بهجت داستان عجیب دو بودایی را تعریف میکند
👤مرحوم آیت الله#بهجت رحمهالله علیه
#درس_اخلاق
#فحشا
#گناه
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️مناظره داغ صادق زیباکلام و احمد قدیری
🔹کدام تفکر و جریان به منافع ملی خیانت کرده است؟
#مناظره
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
31.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 مناظره داغ صادق زیباکلام و احمد قدیری
چه کسی به جمهوری اسلامی مأموریت نابودی اسرائیل را داده است؟
پاسخ جانانه احمد قدیری را بشنود
#مناظره
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
.
♻️ از نظر امام خمینی (ره) چرا حسن روحانی برای خبرگان صلاحیت ندارد
🔰حمید رسایی: اصلا ابهاماتی که درباره گذشته روحانی مطرح است به کنار، موضوع ۱۷ سال سفر مشکوک به انگلیس، پایاننامهای که سرقت علمی است، تابعیت دوم و موضوع قتل فرزندش با اسلحه شخصی روحانی، همه به کنار، اگر به او خوشبین باشیم، روحانی در همین دوره هشت ساله ریاست جمهوریاش نشان داد که سیاست جهانی و حیلههای آنها را نمیشناسد، تحت تأثیر فرمولهای دیکته شده آنهاست، هوش و زیرکی ندارد، زهد اساسا در قاموس روحانی معنا ندارد، مدیر و مدبر نبودنش هم که با کارنامه هشت ساله مشخص شده. همه این معایب هم در مهمترین دستآورد دولت یعنی #برجام به خوبی هویدا بود.
امام خمینی میفرماید: «مجتهد باید به مسائل زمان خود احاطه داشته باشد برای مردم و جوانان و حتی عوام هم قابل قبول نیست که مرجع و مجتهدش بگوید من در مسائل سیاسی اظهار نظر نمیکنم. آشنایی به روش برخورد با حیلهها و تزویرهای فرهنگ حاکم بر جهان، داشتن بصیرت و دید اقتصادی، اطلاع از کیفیت برخورد با اقتصاد حاکم بر جهان، شناخت سیاستها و حتی سیاسیون و فرمولهای دیکته شده آنان و درک موقعیت و نقاط قوت و ضعف دو قطب سرمایه داری و کمونیزم که در حقیقت استراتژی حکومت بر جهان را ترسیم می کنند، از ویژگی های یک مجتهد جامع است، یک مجتهد باید زیرکی و هوش و فراست هدایت یک جامعۀ بزرگ اسلامی و حتی غیر اسلامی را داشته باشد و علاوه بر خلوص و تقوا و زهدی که در خور شأن مجتهد است واقعاً مدیر و مدبر باشد.» (صحیفه امام، ج ۲۱، پیشین، ص ۲۸۹)
#حسن_روحانی
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
📍اگر طوفان نمیشد...
🇵🇸 #طوفان_الاقصی
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🕸 نقش عبدالبهاء در اشغال فلسطین (قسمت اول)
ارتباط رهبران بهائیت با صهیونیستها به سالهای پیش از تصرف فلسطین به دست انگلیسیها و تلاش برای ایجاد یک کشور یهودی باز میگردد. شواهد تاریخی از ارتباط و همکاری عبدالبهاء با زرسالاران یهودی پرده برمیدارد؛ ارتباطهایی که بعدها عبدالبهاء، به اسم پیشبینی آینده فلسطین، به خورد بهائیان داد.
هر چند امروزه تشکیلات بهائیت تلاش دارد تا همزیستی خود با صهیونیستها را اتفاقی جلوه دهد، اما با بررسی تاریخی موضوع درمییابیم که پیوند رهبران بهائیت با صهیونیستها حکایت از روابطی دیرینه و مستحکم دارد.
ارتباط رهبران بهائیت با صهیونیستها، به سالهای پیش از تصرف فلسطین به دست انگلیسیها و تلاش برای ایجاد یک کشور یهودی باز میگردد. «بن زوی» از اعضای برجستهی آژانس یهود که بعدها رئیس جمهور اسرائیل شد، تصریح میکند که در حدود سالهای ۱۹۱۰-۱۹۰۹ م، با عباس افندی در قصر بهجی در عکا دیدار داشته است. این دیدار به زمانی باز میگردد که هنوز فلسطین در اشغال نیروهای انگلیسی بود و یهودیان به صورت خزنده، مشغول مهاجرت به آنجا بودند. شواهد تاریخی از ارتباط عبدالبهاء با اعضای خاندان روچیلد (زرسالاران بزرگ یهودی و ایجاد کنندگان اسرائیل)، پرده برمیدارد.
این قرائن، برخی پژوهشگران را بر آن داشت تا به این باور برسند که از سال ۱۸۶۸ میلادی که پیامبرنمای بهائیت و همراهانش به بندر عکا تبعید شدند، پیوند بهائیان با کانونهای مقتدر یهودی غرب شکل گرفت و با تأسیس مرکز بهائیت در سرزمین فلسطین، تداوم یافت.
در خلال روابط نزدیک میان سران بهائی و صهیونیستها بود که اخبار و تصمیمات پشتپرده محافل صهیونیستی به سران بهائیت منتقل میشد. تصمیمات پشتپردهای که پیشوایان بهائی، تصمیمات و اخبار واصله به خود را به عنوان پیشگویی، به خورد پیروانشان میدادند؛
چنانکه عبدالبهاء درباره آیندهی فلسطین گفته است: «اینجا فلسطین است، اراضی مقدسه است. عنقریب قوم یهود به این اراضی بازگشت خواهند نمود، سلطنت داودی و حشمت سلیمانی خواهند یافت. این از مواعید صریحه الهیه است و شک و تردید ندارد. قوم یهود، عزیز میشود و تمامی این اراضی بایر، آباد و دایر خواهد شد. تمام پراکندگان یهود جمع میشوند و این اراضی، مرکز صنایع و بدایع خواهد شد، آباد و پرجمعیت میشود و تردیدی در آن نیست».
آری؛ پس با خود بیاندیشیم که چرا باید پیشوای بهائیت از رابطهای به این نزدیکی با صهیونیستها برخوردار باشد و به سبب آن از نقشههای پنهانی آنها مطلع شود و سپس اهداف شوم صهیونیست را به عنوان پیشگویی بیان کند؟
📗بهائیت و اسرائیل، پیوند دیرین و فزاینده، ماهنامهی زمانه، سال ششم، شمارهی ۶۱، مهر ۱۳۸۶، ص ۲۹٫
📗جواد نوائیان، تارهای عنکبوت، مشهد: انتشارات مؤسسهی فرهنگی هنری خراسان، ۱۳۹۴، ص ۳۸٫
📗خاطرات حبیب، طهران: مؤسسه ملّی مطبوعات امری، ۱۰۹ بدیع، ص ۲۰٫
#بهائیت
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir