فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍ترکیه میزبان چند میلیون گردشگر اروپایی است، عضو ناتو است، با اسرائیل رابطه دارد، با آمریکا و اروپا متحد است، حجاب اجباری و ممنوعیت الکل ندارد.
🔹اما برنده انتخابات هلند اینطور درباره ترکها (نه فقط اردوغان) حرف میزند.
🔸حالا تو ایرانی در توهم باش که اینها تو را از خودشان میدانند.
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
💢 گناه کبیره غرب
🔷 یکی از گناهان کبیره تمدن غرب نسبت به بشریت، این است که ازدواج را در چشم مردم سبک کرد. تشکیل خانواده را کوچک کرد. مثل لباس که عوض میکنند...؛ قضیه زن و شوهری را این طور کردند.
🎙امام خامنهای مدظلهالعالی؛ ۱۳۸۷/۱/۲۴.
#سخن_نگاشت
#ازدواج
#غرب
#سبک_زندگی
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹روایت حاج قاسم سلیمانی از عملیات والفجر۸: احساس کردم با تمام وجود دارم حضرت زهرا سلام الله علیها را میبینم.
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
حوزه علمیه امام صادق علیهالسلام
22 گروه ابوذر گرگان کاوش نیوز-دکتر حسن بیارجمندی، گرگان از ۵آذر تا ۲۱ بهمن سال ۵۷ در خشم و خروش انقل
بازنشر_
✅گروه ابوذر گرگان
کاوش نیوز-دکتر حسن بیارجمندی، گرگان از ۵آذر تا ۲۱ بهمن سال ۵۷ در خشم و خروش انقلابی همچون نگینی در ایران می درخشید و حقیقتا جریان انقلابی این خطه را باید در زمره پیشگامان انقلاب اسلامی معرفی نمود.
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
حوزه علمیه امام صادق علیهالسلام
📚گروه ابوذر گرگان ☎️ راز انتقال دو خط تلفن به منافقین در گرگان/نقش بارز و ویژه گروه ابوذر در مبارزه
بازنشر_
☎️ راز انتقال دو خط تلفن به منافقین در گرگان/نقش بارز و ویژه گروه ابوذر در مبارزه با منافقین
گرگان از ۵آذر تا ۲۱ بهمن سال ۵۷ در خشم و خروش انقلابی همچون نگینی در ایران می درخشید و حقیقتا جریان انقلابی این خطه را باید در زمره پیشگامان انقلاب اسلامی معرفی نمود.
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
هدایت شده از حوزه علمیه امام صادق علیهالسلام
14.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #موشن_گرافیک
🔹در ۵ آذر سال ۱۳۵۷ بر مردم گرگان چه گذشت؟!
#روز_گرگان
🔸 پیامی که كمتر از ۴۸ ساعت از پاريس به گرگان رسيد و درياي بيكران انسانهاي آگاه و عاشق اسلام را به تلاطم در آورد.
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
هدایت شده از حوزه علمیه امام صادق علیهالسلام
https://b2n.ir/a78143
آیت الله سیدحبیب الله طاهری گرگانی (ره) نماینده فقید مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری یکی از چهره های مبارز علیه رژیم شاهنشاهی، موثر و محوری حماسه پنجم آذر گرگان بود
#حبیب_انقلاب
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
هدایت شده از حوزه علمیه امام صادق علیهالسلام
🗓پنجم آذر⚡️
💠امام خامنهای:
✅یک نکته هم مسئلهی وفاداری این مردم به انقلاب و مسائل انقلاب است.
✅ من سال ۴۳ آمدم گرگان، آنجا منبر میرفتم. حدود یک سال بعد از قضایای پانزدهم خرداد بود؛ دههی دوّم یا سوّم صفر بود؛ آن اجتماع و حرکتی که مردم میکردند و آن استقبالی که مردم میکردند و آن هیجانی که مردم نشان میدادند، برای من شگفتآور بود؛ نشاندهندهی بیداری و علاقهمندی مردم به این حرکت بود؛ هنوز آنوقت خبر زیادی هم که نبود، هنوز مبارزه همهگیر و فراگیر که نشده بود. بعد هم قضایای دوران انقلاب.
✅همین مسئلهی پنجم آذر -که آقایان اشاره کردید- روز مهمّی در قضایای گرگان است. مردم در گرگان، قضایای حملهی به حرم امام رضا در مشهد را شنیدند و بهطور خودجوش به حرکت درآمدند؛ نه کسی دعوت کرد، نه کسی پذیرایی کرد، آمدند وسط میدان که خب به آنها حمله شد.
🎙بیانات در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت چهارهزار شهید استان گلستان ۱۳۹۵/۹/۱۵
#روز_گرگان
۵#آذر
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir