🔻 علامه مصباح و وحدت انتخاباتی
[یکم]. اینکه چند نفر در مجلسی خصوصی تصمیم بگیرند و بعد بگویند هر کس مخالفت کند، «وحدتشکنی» کرده است، نه روشی دینی است و نه عقلائی، بلکه نوعی «فریبکاری» است. هیچ دلیلی هم وجود ندارد که اگر بنده تشخیص دادم یکی اصلح است، بايد حتماً «زمينۀ رأیآوری» هم داشته باشد، چراکه اگر چنين شرطی وجود داشت، سلمان و ابوذر نیز نباید از اميرالمؤمنين پشتیبانی میکردند چون رأی نداشت! گاهی باید فرد اصلح – ولو رأیآوری نداشته باشد - مطرح شود تا حداقل مشخص شود هنوز بین مردم، اعتقاد و ایمان به اسلام و انقلاب اسلامی وجود دارد. آیا خوب بود از ميان کاندیداهای ریاستجمهوری هیچکس حرفی از اسلام و انقلاب نزند و همه به فکر ارزانی اجناس و رفع تحریمها باشند؟ آيا نبايد از كسی كه ولو رأیآوری ندارد، اما دغدغۀ انقلاب و اسلام را دارد، حمايت كرد؟ گاه اگر از چنين فردی حمايت نشود، اين پيام به دنيا صادر میشود كه مردم از انقلاب و ارزشهای انقلابشان خسته شدهاند. لذا در چنين مواقعی كه هيچكسی دغدغۀ انقلاب و اسلام را مطرح نمیكند، باید از کسی که از انقلاب حمایت میکند، طرفداری کرد، ولو «يقين» داشته باشيم كه رأی نمیآورد.
[دوّم]. بايد توجه داشت تعداد نقايص [= نقاط ضعف نامزد]، مهم نيست، بلكه كمبودها را بايد از لحاظ كيفيّت و تأثيرش در سرنوشت انقلاب ارزيابی كرد. كسی كه نسبت به «تفكر انقلاب اسلامی»، نقص داشته باشد، برای رياستجمهوری صلاحيت ندارد ... فتنۀ اخير، خطر بزرگی برای انقلاب اسلامی بود؛ برخی نهتنها در مقابل فتنه، موضع نگرفتند، بلكه با فتنهگران رابطه داشتند، لذا اينها نقصهای بسيار بزرگی است كه نمیتوان آن را در انتخابات ناديده انگاشت. اگر قرار باشد به خاطر «وحدت»، نيروهای حزباللهی و مخلص، فدای نيروهايی شوند كه دارای «نقصهاي مختلف» به ويژه «فكری» هستند، چنين وحدتی بیفايده است.
[سوّم]. اگر نتيجۀ مطلوب [در انتخابات]، حاصل نشد حتّی بهصورت مکرّر، اين ناكامی برای «ترك وظيفه» در دفعات بعد، حجّت نیست، بلکه مؤمن بايد طبق موازين شرعی دریابد که چه تکليفی متوجّه او است، و همان را انجام دهد. اين سخن يعنی در انتخابات بعدی هم بايد همان کاري را انجام بدهيم که در انتخابات سال نود و دو انجام دادیم. ما وظيفه دانستيم که بايد به شخصی که به نظر ما «اصلح» است رأی بدهيم و به ديگران هم توصيه کنيم؛ نه اینکه مانند بعضی به خاطر انگيزههای مادّی و دنيوی رأی دهیم. ما با تحمّل همۀ «سختیها» و «ملامتها» و شنيدن همۀ «ناسزاها»، به وظيفهمان عمل کرديم و خدا را هم شكر ميكنيم و اگر فردا هم چنين تكليفی پيش بيايد، باز همان کار را «تكرار» میکنيم (سخنرانی در جمع اعضای هيأت علمی مؤسسه امام خمینی، ۲۶ خرداد ۱۳۹۲).
[چهارم]. اگر ورود در انتخابات را با نگاه دنیاگرایانه ببینیم، ما شکست خوردیم، ولی ما تنها برای «برندهشدن ظاهری» در انتخابات، وارد کار سیاسی نشدیم، بلکه هدف اصلی ما، پیروزی ارزشهای اسلامی است. اگر همۀ نامزدها فقط روی مسألۀ [رفعِ] تحریم تکیه میکردند، تمام عالم میگفتند آمریکا پیروز شد؛ چون اینها از انقلابشان دست برداشتند، و دیگر اسمی از «اسلام» و «انقلاب» و «ارزشهای انقلابی»، از جمله «مقاومت در برابر زیادهخواهیها» نمیبرند. ما احساس میکردیم در چنین شرایطی باید نامزدی هم باشد که از ارزشهای انقلابی سخن بگوید. حال اگر رأی آورد، چه بهتر، و اگر رأی نیاورد، دستکم در عالم مطرح شود که هنوز هم کسانی از «ارزشهای اسلامی» دفاع میکنند. از موضعگیری خویش در انتخابات، هیچ احساس پشیمانی نمیکنم؛ خدا را شکر میکنیم که فهمیدیم و عمل کردیم و تحت تأثیر «جوسازیها» و «فشارها» و «تهمتها» واقع نشدیم. ازاینرو، اگر در انتخابات بعدی این جریان تکرار شود، رفتار ما هم «تکرار» خواهد شد؛ یعنی باز هم ما نامزدی را معرفی میکنیم که از «ارزشهای انقلابی» حمایت کند؛ حال پیروز شود، یا نشود، چون این خودش، «نتیجه» است [> توجه به نتیجه] (هفتهنامۀ نُه دی، آذرماه ۱۳۹۲، ص۷_۱۰).
[پنجم]. شاید برای انتخابات پیشرو از سوی برخی كسانیكه برنامهای برای شناسايی افراد مورد نظر خود دارند، پيشنهاد «ائتلاف» برای ارائۀ لیست انتخاباتی مطرح شود؛ در برابر اين پيشنهاد میتوان گفت ما هم طرفدار ائتلاف هستیم؛ امّا در صورتی که نتيجۀ اين ائتلاف، همفکری برای شناختن افراد «اصلح» باشد. در اين صورت اگر احیاناً در موردی، اختلاف سلیقه وجود داشت، تابع نظر اکثریّت هستیم؛ امّا نه اینکه به خاطر در اقلیّتبودن يک گروه، از افراد اصلح آنها دست بکشیم و بر اساس «سهمخواهی» عمل کنیم (در دیدار شورای مرکزی جبهۀ پایداری، ۳۱ تير ۱۳۹۸).
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☺️ مگر توبه کاران...
🔈استاد #کامل_یوسف
📜 سوره مبارکه #فرقان
ﻣﮕﺮ ﺁﻧﺎﻥ ﻛﻪ ﺗﻮﺑﻪ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﺁﻭﺭﻧﺪ ﻭ ﻛﺎﺭ ﺷﺎﻳﺴﺘﻪ ﺍﻧﺠﺎم ﺩﻫﻨﺪ ، ﻛﻪ ﺧﺪﺍ ﺑﺪﻱ ﻫﺎﻳﺸﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺧﻮﺑﻲ ﻫﺎ ﺗﺒﺪﻳﻞ ﻣﻰ ﻛﻨﺪ ; ﻭ ﺧﺪﺍ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ .(٧٠)
ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺗﻮﺑﻪ ﻛﻨﺪ ﻭ ﻛﺎﺭ ﺷﺎﻳﺴﺘﻪ ﺍﻧﺠﺎم ﺩﻫﺪ ﻗﻄﻌﺎً ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺗﻲ ﭘﺴﻨﺪﻳﺪﻩ ﻭ ﻧﻴﻜﻮ ﺑﻪ ﺳﻮﻱ ﺧﺪﺍ ﺑﺎﺯ ﻣﻰ ﮔﺮﺩﺩ .(٧١)
#کلام_وخی
#قرآن_مجید
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
D1737492T10020577(Web).mp3
2M
●━━━━━━───────
⇆ㅤ ◁ ㅤ❚❚ ㅤ▷ㅤ ↻
|⇦• دعای امام هادی (علیهالسلام) برای شیعیان
👤 حجةالاسلام #انصاریان
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
⭕️ غدیر یک منتظر! ⭕️
هر سال عید غدیر، اکثر ما بلند میشیم ، خوش تیپ میکنیم ، میریم دیدن سادات تا اذان ظهر. هر جا هم که میریم تا گلو شیرینی و شکلات و شربت میخوریم، ظهر غدیر هم یه جا سر ِسفره سادات، ناهار عید رو میزنیم و آخر سر، با یه جیب پُر از سکه و پول نو، برمیگردیم خونه و خدا رو شکر میکنیم که الحمدلله غدیر امسال پُر بارتر از پارسال بود!
فکر میکنیم اینطوری غدیر رو به احسن وجه، #تعظیم کردیم!
در مجازی هم کارمون خلاصه میشه به:
تغییر عکس پروفایل، ارسال چند تا استیکر و پیام تبریک و چند تا کپی کاری دیگه!
آخرشم میگیم خب، رسالت مذهبی بودن رو بجا آوردیم و از ۱۰۰ نمره شدیم ۱۱۰ !
حال ِاونایی که #فقط دیدن سادات سیاسی و صاحب منصب میرن بماند!
هیچوقت از خودمون پرسیدیم:
وسط این هیاهو، کجا یاد امام زمان(عج) رو زنده کردیم؟؟
توی کدوم جلسه، ملت رو یاد وارث غدیر انداختیم؟؟
کجا داد زدیم آی مردم، دعا کنید پسر علی(ع) بیاد؟؟
کجا پرچم زدیم تا اسم و رسمش رو بلند کنیم؟؟
غدیر مگه روز #بیعت نیست؟ برای تجدید بیعت باهاش چی کار کردیم؟؟
طرف مثل خلیفه عباسی، سکه بنام خودش زده بده دست خلق الله!
یا للعجب!
اینا کارای ماست؟؟
ماهایی که منتظرشیم؟؟
۱۰۰۰ سال با همین بازیها از فرج عقب افتادیم، باز خوابیم!!
بالاخره غدیر یه منتظر، با غدیر یه آدم معمولی باید فرق کنه یا نه؟؟
اگر نه؛ که هیچی، اما اگر باید فرق کنه پس چرا کاری نمیکنیم؟
چرا کاری نمیکنیم غدیر ما مهدوی باشه؟
وقتی اسم و رسم امام زمان(ع) هیچ جای این غدیر نیست، چطور #ادعای انتظار داریم؟
غدیر منتظری که وصل به امام زمان(عج) نباشه، براش غدیر نیست.
خود دانی عزیز.
#عید_غدیر
#مهدویت
#غدیری_ام
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
پزشکیان نموداری را نشان میدهد که بگوید بر اساس این نمودار سفره مردم در دولت آقای رئیسی هر روز کوچکتر میشود
اما خوب نگاه کنید این نمودار از سال ١٣٩٠ تا سال ١۴٠١ است یعنی دقیقا ثابت کرد سفره مردم در دولت بنفش کوچک شده بود و حتی در دوره اجرای برجام هم بهتر نشد.
وبالاخره در دو سال آخر دولت رئیسی که روند تغییر کرده بود در نمودار سانسور میشود.
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
فقط فرض و تجسم کنید...
فرض کنید قالیباف مثل نجفی اصلاحطلب، شهردار اسبق تهران با یه دختر ۳۰ساله ازدواج میکرد و بعدش هم با ۵گلوله اون دختر رو میکشت!!
اصلاحطلبها چکار میکردند؟!
فرض کنید شهید رییسی مثل حسن روحانی برادر خودش رو مشاور خودش میکرد و برادرش هم با انواع و اقسام فسادهای اقتصادی، قاچاق و رشوه و ... بازداشت، محاکمه و زندانی میشد
جریان اصلاحات چکار میکرد؟
فرض کنید برادر جناب مخبر، معاون اول رئیس جمهور مثل جهانگیری اصلاحطلب، مفسد اقتصادی و دزد و کارچاق کن باشه و محاکمه و زندانی بشه
جریان اصلاحات الان چکار میکرد؟
فرض کنید پسر و داماد و دختر و پسر عمه و چندین و چند مدیر ارشد و رئیس سازمانها و وزرای دولت شهید رئیسی مثل دولتهای اصلاحات، همه مفسد اقتصادی بودند و محاکمه و زندانی میشدند
الان اصلاحطلبها چکار میکردند؟
تمام این اتفاقات در دولتهای جریان اصلاحات بالاخص روحانی افتاده ولی اکثر مردم خبر ندارند و یادشون نیست اما تمام عالم و آدم میدونند که دختر قالیباف با شوهر خودش در جنایتی غیرقابل بخشش رفته ترکیه و خرید کرده!!
میدانید چرا؟
چون رسانههای انقلابی اولا از روی نجابت اهل لجن پراکنی نیستند و ثانیا ضعیف کار میکنند ولی رسانههای غربگرای اصلاحاتی با کینهتوزی و بیتقوایی تمام، لحظهای دست از دروغگویی، فریب، سیاهنمایی، لجنپراکنی و ترور شخصیت برنمیدارند...
#اصلاحطلبان
#حسن_روحانی
#انتخابات
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
💢 خطبه غدیر؛ منشوری برای مدیریت زندگی اسلامی
🔹 حدیث غدیر منشور بسیار جامع و کاملی است که درس های بزرگی برای سبک زندگی اسلامی به همراه دارد.
🔹 حدیث غدیر این پیام را به نسل ما مخابره می کند که سعادت و رستگاری جامعه بشری، تنها در گرو جاری شدن احکام الهی در تمامی زمینه های فردی و اجتماعی، تحت زعامت و مدیریت انسان کامل و الهی می باشد.
🔹 بدون تردید، نبود مدیریت و رهبری انسان کامل در جامعه اسلامی، آن جامعه نه تنها نمی تواند به سوی سعادت و کمال و رستگاری حرکت نماید؛ بلکه دستخوش خرافات، بدعت ها، بی عدالتی ها، بی بندباری ها و ... شده و به سوی افول و سقوط انسانیت ختم می شود...
#مهدویت
#عید_غدیر
#غدیری_ام
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir