هدایت شده از خبرگزاری حوزه
🔻حجتالاسلام مسائلی در دیدار طلاب با رهبر انقلاب:
⭕️ حضرت آقا؛ امروز وضع معیشت طلاب بسیار سخت است
🔹حوزههای علمیه پس از انقلاب اسلامی رشد و پیشرفت بسیار خوبی داشتهاند اما توقع از حوزه نیز به واسطه انقلاب به مراتب افزون شده است و مسیر کنونی پاسخگوی مطالبات دولت و ملت نیست.
🔹 حضرتعالی از #تحول سخن گفتید، اما آیا باید تحول در حوزه آن هم با چشمانداز طلبه تراز انقلاب اسلامی، به کم کردن سالهای تحصیل و یا تغییر برخی متون فرو کاسته شود؟
🔹امروز طلاب از تغییر شتابزده و پیدر پی متون و زمانبندیهای آموزشی، احساس سردرگمی و اضطراب میکنند. بسیاری از برنامهها به سرعت نوشته شده و بدون هیچ آزمایشی یک شبه اجرایی میشوند.
🔹امروز وضع #معیشت طلاب بسیار سخت است باید درباره مهارتها یا حتی شغلهای متناسب با طلبگی با صراحت بیشتری سخن گفت.
❓آیا طلبهای که در معاش خود مشکلات فراوانی دارد میتواند به شغل دیگری در کنار طلبگی بپردازد یا خیر؟
متاسفانه حوزه علمیه راهکاری برای وسعت دادن به معاش طلاب ممحض در حوزه ندارد، شهریه به رغم اصلاحات صورت گرفته بر اساس کارکرد تحصیلی و پژوهشی و تبلیغی طلاب تقسیم نمیشود.
🔹برنامهریزی مشخصی برای مقابله علمی و عملی با جریانی که اصل و اساس حوزه انقلابی را دستخوش تغییر میکند، وجود ندارد و پیام منشور روحانیت امام راحل همچنان مهجور است.
متنکامل:👇
http://hawzahnews.com/detail/News/491608
☑️ @HawzahNews| خبرگزاریحوزه
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
🔻صدیقه بهرامی در دیدار طلاب با رهبر انقلاب:
حوزه های خواهران به حمایت جدّی تر و بیشتری نیاز دارند
🔹#بانوان_طلبه، سربازان بدون یونیفرم، بینشان و عاری از هر پیشوند و پسوندی که همواره در صحنهاند با مردم عجینند و در به تصویرکشیدن چهره مهربانانه دین، مهارتی ستودنی دارند. دژهایی که هرگز فرهنگ غرب قدرت تسخیرشان را ندارد، سدهای محکمی که خانواده را در هر وانفسای فرهنگی، با چنگ و دندان نگه می دارند و میتوانند جامعه را مادرانه به سمت صلاح و سداد پیش برند.
❓سؤال این است که جایگاه اجتماعی بانوان طلبه چگونه تعریف میشود؟
سازمانهای دولتی، نهادهای رسمی و مجامع علمی و فرهنگی به چه میزانی از ظرفیت نهفته آنان اطلاع دارند و بهره میبرند؟
آیا ساز و کارهایی برای اعتباربخشی به طلاب خواهر فراهم شده است؟
کدامیک از ساختارها و برنامه خواهران دین شناس است؟
شاید لازم باشد یک بار دیگر فرمایش رهبرمان را بشنویم که به #پدیدهعظیمومبارک طلاب خواهر اشاره فرموده و ظرفیت موجود و قابل توسعه در حوزه خواهران را به مسئولانی که سکّان جامعه را در دست دارند و به ویژه متولیان تعلیم و تربیت، یادآور شوند.
🔹حوزه علمیه در طول تاریخ مفتخر است با حمایت های مردمی حریت خود را حفظ کرده است و مردم با حمایت و پشتیبانی خود، مدارس علمیه را تاسیس و اداره کرده اند.
بخشی از این اتکاء، در گرو هویت دینی حوزه و بخش دیگر در کسب وجاهت اجتماعی بوده که حوزه های علمیه خواهران از آن مستثنی نیست. و باید #مردمی بمانند.
امروز این پایگاه های علمی و فرهنگی، به حمایت جدّی تر و بیشتری نیاز دارند. به نظر میرسد بهرهگیری از منابع پشتیبانی مشترک از جمله #وجوهات و موقوفات و منحصر ندیدن آن به طلاب برادر؛ ثمره این تلاش ها را پر رنگ تر و موثر تر گرداند.
بیشتر بخوانید:↙️
http://hawzahnews.com/detail/News/491621
•┈┈••✾••┈┈•
📲 آخرین رویدادهای دینی و فرهنگی را در خبرگزاری رسمی حوزه دنبال کنید:
eitaa.com/joinchat/415432704C8ae17cca99
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
🔻حجتالاسلام رضایی در دیدار طلاب با رهبر انقلاب؛
🔳 حوزه در برابر شبهات فرهنگی، اعتقادی و ناهنجاری ها حالت انفعالی نداشته باشد
🔹شاید به جرأت بتوان گفت در تاریخ تشیع عالمی نداشته ایم که چنین افقی را در برابر چشم مردم و مسئولین ترسیم کند. طوبی لکم و حسن مأب.
🔹 رهبر عزیز با عرض پوزش، فاصله وجودی بین طلاب جوان و حضرت شما زیاد است و با پوزش بیشتر فاصله ادراکی بین بعضی از بدنه حوزه و ادراک حضرتعالی خیلی معنا دار است؟!
🔹فارغ از فضای اداری جمعی دلسوز و خبره مسئولیت دیدهبانی مباحث فکری و اجتماعی همچون سند توسعه پایدار، سند 2030 را برعهده گیرند و پیش از ورود به فضاهای عمومی کشور واکنش قابل قبولی نسبت به آن داشته باشند.
🔹امروز زبان فارسی، زبان انقلاب است و به قول بزرگی از بزرگان حوزه، ما در انقلاب اسلامی مرثیهخوان زیاد داریم ولی فردوسی که حماسههای انقلاب را بسراید، نداریم! حوزه علمیه خود را باید مسئول این امر بداند.
متنکامل: ↙️
http://hawzahnews.com/detail/News/491628
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
🔻در محضر رهبر انقلاب بیان شد:
♨️ انتقاد از تعدد تصدی گری نهادهای متولی تبلیغ
حجتالاسلام مرتضی شعبان زاده، یکی از سخنرانان در دیدار حوزویان با رهبر معظم انقلاب:
🔹تأسیسِ #تشکلِفراگیر، برای حضور نظام یافته در میدان جنگ نرم و در پاسخ به اعلان جهاد عمومی آتش به اختیار! با آرایشی جدید در عرصه تبلیغ، با عبور از تبلیغ فردی غیر گفتمان ساز، به تبلیغ گروهی شبکه ای گفتمان ساز بود.
🔹امام عزیز! #تبلیغ، نماد هویت اجتماعی حوزه هاست، به تعبیر جنابعالی، تبلیغ در سطح مسائل درجه یک نظام قرار دارد، اصلاً تبلیغ اساس کار حوزه های علمیه است، آیا موضوعی با این سطح از اهمیت و حساسیت، نباید عالمانه و عازمانه مدیریت شود؟ زیر پوست شهر و حوزه های علمیه (در حجره ها و مدارس و مراکز عمومی حوزوی) نسبت به حرکت کلان و جهت گیری های انقلابی و توانایی های مدیریتی برخی از مدیران و مراکز متولی امر تبلیغ، ابهامات و تردیدهای جدی وجود دارد! با ادامه روند موجود، اعتبار و سرمایه های اجتماعی حوزه های علمیه ذوب خواهد شد!
🔹#مهمتریننیاز ما در تشکل فراگیر، نیاز به تثبیت و استقرار و نهادینه شدن تشکل در ساختار غیررسمی فرهنگی تبلیغی کشور است.
🔹 #مهمتریننقص ما در عرصه تبلیغ، فقدان نظریه جدید متناسب با تحولات، ساختاری بومی و الگوی کارآمد در مصاف با جنگ نرم وآرایش همه جانبه دشمن می باشد.
🔹#مهمتریننقد ما، تصدی گری نهادهای تبلیغی و تعدد مراکز متولی امر تبلیغ و در کمال ناباوری بلاتکلیف ماندن و یا ابهام در موضوعات مهمی نظیر تبلیغ بانوان مبلغه، تبلیغ نخبگانی، تبلیغ در اماکن عمومی و مراکز آسیب پذیر اجتماعی می باشد.
🔻#مهمترینپیشنهاد ما:
1- ضرورت یکپارچه سازی
2- چابک سازی
3- پاسخگوسازی
4- تمرکز بر شایسته گزینی در رده مدیران عالی و میانی
5- لزوم سیاست گردش به هنگام مدیران در نهادهای حوزوی
6- گسترش حلقه تصمیم سازان و تصمیم گیران در سطح سیاست گذاری و مدیریت کلان
7- احیاء و اتصال ظرفیت پژوهشگاه های حوزوی برای تأمین محتوای مبلغان
8- تأمین عقبه پشتیبان، از جمله مهم ترین ضرورت هاست.
متنکامل:↙️
http://hawzahnews.com/detail/News/491649
•┈┈••✾••┈┈•
📲 آخرین رویدادهای دینی و فرهنگی را در خبرگزاری رسمی حوزه دنبال کنید:
eitaa.com/joinchat/415432704C8ae17cca99
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
🔳 توانمندیهای طلاب خواهر به رسمیت شناخته شود
🔻سمیه صیادی طلبه حوزه علمیه خواهران در محضر رهبر انقلاب:
🔹سطح و افق انتظارات حضرتعالی نشان می دهد که تفکیک ساختارها، نباید منجر به نگاه تقلیلی نسبت به حوزه علمیه خواهران شود.
لذا قطعا میتوان امور خواهران را به خودشان واگذار کرد و حضور نقش آفرین آنان را در مجامع و مراکز حوزوی و کشوری فراهم ساخت.
🔹متاسفانه بایدعرض کنم که استمرار و سیطره همان نگاه #درجه_دومی به طلاب خواهر در برخی مسئولان و بزرگان مانع ایجاد زمینه ها و فرصتهای لازم برای انجام وظیفه مطلوب شده است.
🔹وجود حداقل #یکصدهزار طلبه خواهر با انگیزه و مشتاق خدمت به جامعه، ظرفیتی بی بدیل برای ایجاد مراکز تربیت مبلغ است. مبلغاتی که میتوانند، معرف #الگوی_زن_مسلمان ایرانی بوده و بخشی از نیاز بانوان را به ویژه در بستر فضای سایبری برآورده سازند.
▫️تدبیری #آینده پژوهانه همراه با ساختار و لوازم مناسب و پشتیبانی از طلاب خواهر، میتواند منجر به جریانسازی وسازماندهی استعدادهای درخشان و انگیزههای ناب باشد.
▫️بنابراین در خواستمان این است که توانمندیها و قابلیتهای طلاب خواهر به رسمیت شناخته شده و دیده شود، چرا که معتقدیم زنان میتوانند نقشهای ملی و بین المللی خود را در فرصت مناسب نشان دهند.
متنکامل:👇
http://hawzahnews.com/detail/News/491650
هدایت شده از مدرسه انقلاب ۱
🔹مجاهدان افغانی از زبان رهبر انقلاب
🔸برادران و خواهران عزیز افغانی و خاوریهای مشهد و خراسان و اینها در همهی مراحل انقلاب اسلامی نقش ایفا کردند؛ هم در پیروزی انقلاب، هم در دفاع مقدّس و دوران جنگ تحمیلی، هم در همهی حوادث بعدی، حالا هم که در قضیّهی دفاع از حرمهای اهلبیت (علیهمالسّلام)، پدرها و مادرها این جوانهای مثل دستهی گل را فرستادند برای دفاع از حریم اهلبیت.
🔸 بنده از قدیم نسبت به برادران هِزارهای عزیزمان در افغانستان، نگاه ستایشگرانهای داشتم، چون در مشهد از نزدیک دیده بودم. عدّهی زیادی از طلبههایشان با ما مربوط بودند، مأنوس بودند، درس ما میآمدند. خصوصیّات اخلاقی اینها، خصوصیّات دینی اینها، علاقهمندیشان به مسائل دین را از قدیم میدانستم.
🔸در قضایای انقلاب و مشکلات فراوانی که در افغانستان پیش آمد و جمعیّت زیادی از برادران افغانی و خانوادههایشان و بعضی تنها به اینجا آمدند، باز همراهی آنها با انقلاب و با مسائل ما بیشتر آشکار شد؛ این را هم ما دیدیم. در دفاع مقدّس عدّهی زیادی از برادران هِزارهی ما جزء شهدا بودند. بعد هم که قضایای سوریه و حرم حضرت زینب (سلاماللهعلیها) و حرمهای مطهّر اهلبیت در عراق و مسئلهی داعش و اینها پیش آمد، باز یکی از مجموعههایی که پیشقدم شدند برای دفاع، برادران هِزارهی ما بودند؛ هم خوب شرکت کردند، هم خوب جنگیدند و بعد هم جمعی از اینها به شهادت رسیدند.
🔸ما برای شهدای شما خیلی ارزش قائلیم. اینها کسانی هستند که در پاسخ به احساس وظیفهی دینیشان، در پاسخ به احساسات شیعی و ولاییشان، وارد یک میدان سخت شدند، امتحان خوبی دادند و بعضی هم به شهادت رسیدند.
هدایت شده از بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
💢فرجام مذاکره با استکبار؛ از ترکمانچای تا برجام💢
نوزدهم اردیبهشت سالروز الغای امتیاز استعماری #کاپیتولاسیون توسط مجلس شورای مجلس ملی بود. قانونی که با سستی و بیدرایتی #شاه قاجار؛ در قالب معاهده ننگین #ترکمانچای به ملت عزیز ایران تحمیل شد.
از تاریخ #مذاکراتی که منجر به عقد قرارداد ترکمانچای شد بیش از صد و نود سال میگذرد امّا #عبرتهای_تاریخی آن همیشه برای ما زنده است و میتواند سؤالات روز ما را پاسخ دهد:
❓آیا نرمش در برابر استکبار باعث افزایش اعتبار کشور در عرصه بینالمللی و جلب احترام برای ما میشود ؟ یا جایگاه و اعتبار ما را کاهش میدهد؟
❓در صورت کرنش و ذلتپذیری مسؤولان؛ واکنش مردم ایران چه خواهد بود؟ آیا ملت ایران نیز ملتی ذلتپذیر هستند؟
خوانش روایتی تاریخی ما را به جواب نزدیک میکند. این روایت مربوط به زمانی است که قرارداد ترکمانچای امضا شده و گریبایدوف به عنوان سفیر کشور طرف قرارداد در ایران، مسؤول عملیاتی کردن مفاد این معاهده شد. او در خاطرات خود مینویسد:
🔘« استپان عزیز! بدبختی بزرگی به من رو آورده که برایت شرح میدهم. میخواهند مرا به مأموریت خارج بفرستند. فکر میکنی به کجا؟ به #ایران که در آنجا زندگی کنم. هرچه تلاش کردم که از این مأموریت معافم کنند فایده نداشت. پریروز که رفته بودم پیش وزیر، گفتم به شرطی حاضر میشوم به تهران بروم که دو درجه ترفیع یکجا بدهند. اول مخالف بود و من با فصاحت و بلاغت به زبان فرانسه استدلال کردم که انصاف نیست من بهترین سالهای جوانی خود را بین #مردم_وحشی آسیا بگذارنم و این عمل در حقیقت یک #تبعید داوطلبانه است که برای مدت طولانی از بستگان و دوستانم دور شوم... و خلاصه در مقابل این #محرومیتها و فداکاریها اقلا اجرت خوبی باید دریافت دارم.»
این #تصویر_تحقیرآمیز از ملت ایران که در طول مأموریت گریبایدوف بر رفتار و افکار وی حاکم بود در کنار شرایط ذلتباری که قرارداد ترکمانچای و اصل کاپیتولاسیون در این قرارداد، به ملت ایران تحمیل کرده بود باعث شد که این مأمور مغرور و متکبر در اجرای بخشی از بندهای قرارداد شوم ترکمانچای آنچنان خانوادههای ایرانی حتی خانوادههای وابسته به دربار را تحت فشار و آزار و اذیت و تحقیر قرار دهد که صبر مردم لبریز شود و کنسولگری را با خاک یکسان سازند. (فصلنامه تخصصی پانزده خرداد، ص50، شماره 41 و 42)
عبرت تاریخی این نوشتار، خطاب به تمام مسؤولانی است که نرمش در برابر استکبار را به عنوان نسخه پیشرفت ایران تجویز میکنند.
🔸اول: اگر مذاکره با استکبار منجر به عقد قراردادی مثل ترکمانچای هم بشود؛ باز هم هاضمه سیری ناپذیر استکبار دست از یاغیگری و بلعیدن سرمایه ملت ایران نخواهد کشید و آزار و اذیت مستکبران متوجه خود آنان نیز خواهد بود.
🔸دوم: ملت ایران در طول تاریخ پرافتخار خود هرگز ذلتپذیر نبوده و در آینده نیز نخواهد بود. طبیعی است در عصر جمهوری اسلامی و پس از اشغال لانه جاسوسی آمریکا دیگر نیازی به تصرف و حمله به سفارتخانهها و کنسولگریها نیست اما در هر صورت بهتر است که مسؤولان پیش از واکنش ملت ایران دست از موضعگیریهای صوری و اقدامات شبهنمایشی برداشته؛ اشتباهات گذشته خود را در صورت امکان جبران کنند.
@Bonaydtarikh
بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
هدایت شده از در محضر علامه مصباح یزدی
❤️چون تو خوشت میآید!
🔹حد نصاب [ارزشهای اخلاقی در اسلام] این است که یک نحو ارتباطی با خدا [داشته باشد]، پاداش الهی، [یا] ترس از عذاب خدا در آن باشد. مرتبه نازلهاش این است که از ترس #عذاب جهنم باشد.
🔸عالیتر از آن، این است که برای رسیدن به درجات #بهشت باشد. یک فوق حد نصابی هست که مخصوص اولیاء خداست و آن این است که صرفا به خاطر رضای خدا باشد. «إِلهِي ما عَبَدتُكَ خَوفًا مِن نارِكَ، ولا طَمَعًا في جَنَّتِكَ، ولكِن وَجَدتُكَ أهلًا لِلعِبادَةِ فَعَبَدتُك.»
🔹چیزی در مقابل عملش نمیخواهد، [میگوید:] چون تو را دوست دارم، چون تو از این کار خوشت میآید، [آن را انجام میدهم.] کسب #رضایت تو مطلوب من است.
📝 جلسه دوم #درس_اخلاق ماه مبارک رمضان
۹۸/۲/۱۹
🌙 @mesbahyazdi_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🌟 ماه توبه و انابه
🔻 رهبرانقلاب: #رمضان ماه انابه است، ماه توبه است. توبه یعنی برگشت از راه غلطی كه ما با گناهان خود، با غفلتهای خود، آن راه را رفتیم. معنای انابه این است كه توجه به خدای متعال پیدا كنیم برای حال و آینده. گفتهاند فرق بین توبه و انابه این است كه توبه مربوط به گذشته است، انابه مربوط به حال و آینده است.
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
🔻حجتالاسلاموالمسلمین رفیعی:
⚠️ به آشتی ظاهری دشمن نباید اعتماد کرد
🔹شناخت دشمن و اقدام مقابلهبهمثل دشمن تجویز قران کریم برای مواجهه #مقتدرانه با دشمن است.
🔹عهدنامه امام علی علیهالسلام که در خطاب به مالک نگاشته شد نکتهای تاریخی برای امروز انقلاب دارد، گفت:
امام علی علیهالسلام در این فراز فرمودهاند:
💠 «الحَذَرَ كُلَّ الحَذَرِ مِن عَدُوِّكَ بعدَ صُلحِهِ ؛ فإنَّ العَدُوَّ ربَّما قارَبَ لِيَتَغَفَّلَ، فَخُذْ بِالحَزمِ، و اتَّهِمْ في ذلكَ حُسنَ الظَّنِّ؛ زنهار! زنهار! از دشمن خود پس از آشتی کردن، زیرا دشمن چهبسا به نزدیکی میگراید و نمایش صلح میدهد تا طرف را غافلگیر کند، پس جانب احتیاط را بگیر (دوراندیش باش) و خوشگمانی خود را درباره حیلهگریهای دشمن متهم بساز.»
🔹رهبری معظم انقلاب از ابتدای #برجام به این نکته توصیه اکید داشته و امروز در تجربه انقلاب این توصیه بهوضوح قابلمشاهده است.
http://hawzahnews.com/detail/News/491643
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
🔻آیتالله اعرافی امروز در خطبه های نماز جمعه قم:
🔹قصه #برجام و آنچه در دوران آن گذشت، دوره پرغصهای است که از آن میگذریم،
🔻ولی #پسابرجام چند نکته داشت؛
▫️ پسابرجام نشان داد که ملت و رهبر رشید ایران تا چه اندازهای صبور و بردبار و نجیب و پایبند به عقود خود است
▫️ پسابرجام نشان داد که دولت رذل آمریکا پیمانشکنترین دولت عالم است؛
▫️#اروپاییها که امضاکنندگان برجام بودند امتحان خوبی ندادند و پای این پیمان نایستادند.
▫️سازمانهای بینالملل و شورای امنیت بار دیگر عدم کارایی خود را ثابت کردند زیرا در مقابل عهدشکنی ها ساکت ماندند و در مقابل آمریکا نایستاند؛ آنها در این میدان رفوزه شدند.
▫️دولتهای عالم نیز در این پسابرجام تحقیر شدند؛ یعنی در این عالم فقط یک #کدخدا وجود دارد و دولت دیگری وجود ندارد.
🔹#رمضان فصلی است که دولتمردان باید بیدار شوند و در برنامهریزیها قویتر اقدام کنند. اگر میخواهیم خداوند ما را از گناهان آزاد کند باید در رهاکردن مردم از سختیها نیز کوشا باشیم؛ نیازمندان و فقرا و زندانیان باید در این ماه مورد توجه قرار گیرند.
http://hawzahnews.com/detail/News/491687
▶️ @HawzahNews
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
⭕️ مردم حاضرند هزینه مقاومت را بدهند اما نباید هزینه #سوءتدبیرها و تنبلیها را بدهند
🔻حجتالاسلاموالمسلمین حاجعلیاکبری، خطیب نماز جمعه تهران:
🔹دشمن آرایش جنگی گرفته و سعی میکند با ایجاد #جنگروانی القا کند که وضعیت جامعه بحرانی است و چیزی شبیه به وضعیت شعب ابی طالب است و البته این خود مغالطهای تاریخی است، زیرا ما الان در شرایط #جنگ_احزاب هستیم که هرچند دشوار، اما #امیدبخش است.
🔹در جنگ احزاب دشمن رجزخوانی میکرد و ارعاب، شایعه پراکنی و هراس افکنی از شیوه هایش بود و جریان نفاق با بزرگنمایی لشکر دشمن، فضا را پر التهاب تر میکرد و کار را برای مومنان سخت تر می ساخت.
🔹 جبهه استکبار به سرکردگی آمریکا منحنی رو به #افول را نشان میدهد که هر روز درحال تضعیف شدن است. رفتارهای احمقانه ترامپ اعتبار آمریکا را در سطح جهانی کاهش داده که یکی از آن ها بیرون آمدن از تعهدات بین المللی مانند برجام است.
🔹 در برجام اروپا باید بین منافع خودش که به ایران گره خورده و آمریکا یکی را انتخاب کند؛ اروپا قارهای پیر و خسته است که مردم آن کشش زورآزماییهای آمریکا را ندارند.
🔹 فرمول #مقاومت و آزادگی را انقلاب اسلامی به دیگر جوامع داده و نمونه آن را در ونزوئلا میبینیم که کودتای آمریکایی در آن کشور شکست خورد و مقاومت مردم پیروز شد. و حتی با اینکه در یمن یک فاجعه انسانی در حال رخ دادن است مردم آن چهار سال است که درحال مقاومت کردن هستند و دست از تلاش برنمیدارند.
🔹 ایران پرچمدار مقاومت است و ما چهل سال پر افتخار را گذراندهایم مردم حاضرند هزینه مقاومت را بدهند اما نباید هزینه #سوءتدبیرها و تنبلیها را بدهند.
http://hawzahnews.com/detail/News/491688
▶️ @HawzahNews