24.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آقا سعید مدیر یکی از تالارهای مجلل تهران سه سال رفته استامبول رستوران زده
بعد سه سال نظراتش ببینید
🆔@emamsadegh_ir
♨️محبت دنیا بر بسیاری از مردم غالب شده‼️
عن أبي جعفر عليه السلام قال" سمعت جابر بن عبد اللَّه يقول: اِنَ رَسُولَ اَللَّهِ ص مَرَّ بِنَا ذَاتَ يَوْمٍ وَ نَحْنُ فِي نَادِينَا وَ هُوَ عَلَى نَاقَتِهِ وَ ذَلِكَ حِينَ رَجَعَ مِنْ حَجَّةِ اَلْوَدَاعِ فَوَقَفَ عَلَيْنَا فَسَلَّمَ فَرَدَدْنَا عَلَيْهِ اَلسَّلاَمَ ثُمَّ قَالَ مَا لِي أَرَى حُبَّ اَلدُّنْيَا قَدْ غَلَبَ عَلَى كَثِيرٍ مِنَ اَلنَّاسِ حَتَّى كَأَنَّ اَلْمَوْتَ فِي هَذِهِ اَلدُّنْيَا عَلَى غَيْرِهِمْ كُتِبَ وَ كَأَنَّ اَلْحَقَّ فِي هَذِهِ اَلدُّنْيَا عَلَى غَيْرِهِمْ وَجَبَ وَ حَتَّى كَأَنْ لَمْ يَسْمَعُوا وَ يَرَوْا مِنْ خَبَرِ اَلْأَمْوَاتِ قَبْلَهُمْ سَبِيلُهُمْ سَبِيلُ قَوْمٍ سَفْرٍ عَمَّا قَلِيلٍ إِلَيْهِمْ رَاجِعُونَ بُيُوتُهُمْ أَجْدَاثُهُمْ وَ يَأْكُلُونَ تُرَاثَهُمْ فَيَظُنُّونَ أَنَّهُمْ مُخَلَّدُونَ بَعْدَهُمْ هَيْهَاتَ هَيْهَاتَ أَ مَا يَتَّعِظُ آخِرُهُمْ بِأَوَّلِهِمْ لَقَدْ جَهِلُوا وَ نَسُوا كُلَّ وَاعِظٍ فِي كِتَابِ اَللَّهِ وَ آمَنُوا شَرَّ كُلِّ عَاقِبَةِ سُوءٍ وَ لَمْ يَخَافُوا نُزُولَ فَادِحَةٍ وَ بَوَائِقَ حَادِثَةٍ.
📗( الشافی ، ص821 )
❤️حِضرتباقر(علیه السلام ) روایت میکنند از جابربنعبدالله؛ میگوید جمع شده بودیم، مشغول گفتوگو بودیم، حضرت رسول(صلی الله علیه و آله ) در حالی که سوار شترشان بودند، یک روزی از کنار ما عبور کردند - فرمایش پیغمبر اکرم، خطاب به ماهاست،
🔵👈دربارۀ ما این حرف گفته شده - میفرمایند: چگونه است که میبینم محبت دنیا بر بسیاری از مردم غالب شده! گویا مرگ برای آنها نیست و فقط برای دیگران، مرگ مقدّر و معین شده است، اینها بنا نیست بمیرند! این طور مکِبّ [روی آورنده] بر دنیا و محبت دنیایند، کأنّه بنا نیست از دنیا جدا بشوند. این حقوقی که مردم دارند، مسلمانها دارند، گویا این حقوق بر اینها واجب نشده است و بر دیگران این حقوق واجب شده است! گویا اصلاً اطلاعی ندارند از مردمی که قبل از اینها وارد عالمَ اموات شدند و مرُدند. کلمۀ سَفر جمع سافرِ است.
🔵👈 گویا اینها خیال می کنند که این مرُده هایی که رفتند، این مرُدهها مسافرانی هستند که بزودی به طرف اینها برمی گردند. کأنّه اصلاً مرگ به معنای واقعیاش برای اینها جا نیفتاده! مردهها را در قبرها جا میدهند، میراث آنها را میخورند، خیال می کنند که خودشان بعد از این، تا ابد بناست در دنیا بمانند! کأنه باورشان این است.
🔵👈 ممکن است ما بگوییم: ما که مرگ را قبول داریم. بله، در ذهنمان قبول داریم، اما در باطنِ دلمان قبول نداریم که روزی باید از این عالم به عالم برزخ برویم و وارد در یک عالم عجیب ناشناختهای شویم که انسان قادر بر کوچکترین عملی برای نجات خودش نیست.
🔵👈 در اینجا هزار کار میتوانیم برای نجات خودمان انجام بدهیم؛ توسّل کنیم، خدمت کنیم، تلاش کنیم، مجاهدت کنیم، همه کار میتوانیم بکنیم اما آنجا که رفتیم، دستها بسته است، برای نجات خودمان از مشکلاتی که آنجا ممکن است پیش بیاید، راهی وجود ندارد. این را باید از عُمق جان باور کرد، صِرف باورِ عقلی و ذهنی کافی نیست.
[ شرح حدیث از امام خامنه ای مدظله العالی در ابتدای درس خارج ، 17/7/91 ]
❤️ #مقام_معظم_رهبری (حفظه الله)❤️
#درس_اخلاق
═══✼🍃💖🍃✼══
🌹درس اخلاق🌹
🆔 @emamsadegh_ir
امضای داعش پای قطعنامه پارلمان اروپا
💢هروقت غرب نظاره گر بر بادرفتن سرمایه گذاری بزرگ خود در ایران می شود دست به عملیات ایذائی می زند و قطعنامه هایی هرچند غیر الزام آور علیه ایران صادر می کند و این بار سپاه ایرانی ها را تروریست خوانده است
💢زمانی که پارلمان اروپا در قبال داعش برای مروم سوریه و عراق و وجدان بشریت می گفت فقط می تواند دعا بخواند و زمانی که آمریکا اقرار کرد که داعش را کاخ سفید ایجاد کرده است، اروپا سکوت کرد اما سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حال نبرد مقدس بشریت و جنگ با داعشی بود که زن و زندگی و آزادی زنان را به اسیری می گرفت، کودکان را یتیم و آواره آوارههای شهرها می کرد و با کله قربانیان به سبک انگلیسی ها فوتبال بازی می کرد
💢پارلمان اروپا اگر لیاقت جنگ با داعش را نداشت، اگر شرافت محکومیت داعش و پدرخوانده های داعش را نداشت لااقل شرافت می داشت و تحسین می کرد سپاهی را که داعش را نابود ساخت
💢برای پارلمان اروپا که تماشاچی جنایت بشری بود و کاری نکرد و حالا قطعنامه علیه مدافعان انسانیت می دهد هیچ کس سوت و کف نمی زند مگر ارواح خبیث داعشی ها.
💢ایا سندی بهتر از این می توانستیم پیدا کنبم که پارلمان اروپا خانه داعش است ، که حقوق بشر نه یک اعتقاد راسخ غرب بلکه یک آفتابه آلوده برای شستن دستان کثیف غرب از انواع جنایتهاست.
✍احمدملاشاهی
🆔@emamsadegh_ir
5.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میهمان ویژه کنگره بینالمللی زنان تاثیرگذار چه کسی بود؟
🔹دقایق پایانی بخش اختتامیه کنگره بینالمللی زنان تاثیرگذار در سالن اجلاس سران با مراسم اهدای جوایز همراه شد.
🔹همسر نخستوزیر ارمنستان، همسر نخستوزیر بورکینافاسو، بانوی اول قرقیزستان، همسر رئیسجمهور صربستان و «جمیله سادات علمالهدی» همسر رئیسجمهور کشورمان برای اهدای جوایز در جایگاه قرار گرفتند و علاوه بر این افراد، این مراسم یک مهمان ویژه دیگر هم داشت.
🔹«زینب نصرالله» دختر دبیرکل حزبالله لبنان نیز با حضور در تهران در این مراسم حاضر شد و از زنان تاثیرگذار ایرانی و خارجی تقدیر کرد.
🆔@emamsadegh_ir
✅ فیروزآبادی رفتنی شد
در آخرین جلسه شورای عالی فضای مجازی، جابجایی دبیر شورا توسط رییس جمهور اعلام شده و به زودی دبیر جدید معرفی میشود.
🆔@emamsadegh_ir
بر اساس فتوای #امام_خامنه_ای :
🔺ورود به شبکههای متعلق به دشمنان «حرام است»
⬅ سؤال: آیا نرمافزارها هم بهمثابه کالا هستند و حکم خرید کالای ایرانی در اینجا هم وجود دارد؟
➡ پاسخ: حکم خرید کالای دشمنان که به نحوی کمک به آنها محسوب میشود تحت عنوان «اعانهی ظالم» شامل اینجا نیز میشود؛ یعنی ما با خریداری یک نرمافزار، خدماتی به آنها برسانیم یا به نحوی از این نرمافزارها استفاده کنیم که سودش به جیب آنها برود، مثل برخی برنامهها که اصل ورود به آنها و تعداد استفادهکنندگان از آنها برای صاحبش مفید است، همین ورود به برنامه هم حرام میشود. بنابراین فرقی نمیکند که این کالا سختافزار باشد یا نرمافزار و این توصیهای که گفتهاند اگر کالایی مشابه داخلی دارد، از کالای خارجی استفاده نکنید، شامل نرمافزارها هم میشود و باید از نرمافزار داخلی استفاده کنید.
ℹ️ منبع:
🔗 http://farsi.khamenei.ir/news-content?id=29126#13
🆔@emamsadegh_ir
حوزه علمیه امام صادق علیهالسلام
♨️تاکتیکهای جنگ نرم: 📌بخش چهارم: ⚡️۱۱- قطره چکانی: در تاکتیک قطره چکانی، اطلاعات و اخبار در زما
♨️اصول و روشهای مقابله با جنگ نرم:
📌بخش پنجم و پایانی:
🌀اما چه کار کنیم تا بتوانیم با بهرهگیری از ساز و کارهای مختلف از اعمال تهدیدات نرم پیشگیری کنیم و یا از دامنه اثرات اجتماعی فرهنگی و سیاسی آنها را کاست و یا از میان برد.
برای مقابله با جنگ نرم، نخست باید ویژگیهای این نوع جنگ را آنالیز کرده و خوب بشناسیم و بدانیم که جنگ نرم با جنگ سخت، چه تفاوتهایی دارد. آنچه در جنگ سخت مورد هدف قرار میگیرد، جان انسانها، تجهیزات، امکانات و بناهاست که معمولا در این مواقع با استفاده از همین مسائلی که مورد هدف قرار گرفته است، افکار عمومی علیه دشمن فعال میشود، در حالی که در جنگ نرم آنچه هدف قرار میگیرد، افکار عمومی است.
🔅برای دستیابی به این هدف، باید بیش از گذشته رسانهها را مورد توجه قرار دهیم و افکار عمومی داخلی و جهانی را نسبت به دروغپردازی رسانههای خارجی، آگاه کنیم.
🍁این دو مهم فقط با تقویت رسانههای خودی و تلاش برای بینالمللی کردن این رسانهها، میسر است. دیپلماسی رسانهای در سیاست خارجی هر کشور به دو صورت تحقق مییابد؛ یکی مدیریت رسانهها توسط سازمانهای دیپلماتیک رسمی کشور و دیگری به صورت خودجوش و در راستای سیاستهای کلان کشورها.
💠هر ملتی و کشوری دارای منابع قدرت نرم است که شناسایی و تقویت و سازماندهی آنها میتواند براساس یک طرح جامع تبدیل به یک فرصت و هجوم به دشمنان طراح جنگ نرم شود.
به عنوان مثال، منابع قدرت نرم در ایران را میتوانیم «ایدئولوژی اسلامی»، «قدرت نفوذ رهبری»، «حماسهآفرینیها» و «درجه بالای وفاداری ملت به حکومت» برشمریم.
💢برخی راههای مقابله با جنگ نرم:
⚡️۱. گسترش دامنه و شمول فعالیتهای فرهنگی.
⚡️۲. افزایش محصولات فرهنگی تأثیرگذار بر جامعه و جوانان.
⚡️۳. ایجاد راههای مشروع برای ارضاء نیازهای مردم.
⚡️۴. استفاده از دیپلماسی عمومی.
⚡️۵. استفاده از راهبردهای ویژه در مورد اقوام و اقلیتها: اقلیتهای جامعه اغلب به سبب داشتن احساس نابرابری، مستعد مخالفتورزی علیه نظام حاکم هستند و دشمنان فرامنطقهای یکی از میدانهای فعالیت خود را در کشورهایی که دارای تنوع قومیت هاست، قرار میدهند.
اما زمانی که نظام مستقر با انجام راهبردهای مناسب در مناطق محروم و دور از مرکز و اختصاص بودجههای لازم در قالب طرحهای توسعه همه جانبه خصوصا طرحهای اشتغال زا و به کارگیری مدیریتهای توانمند در این مناطق و با روحیه جهادی و بسیجی مشغول خدمت به مردم شدند، میتوانند آن احساس را کم کنند یا از میان بردارند.
⚡️۶. عملیات روانی متقابل: در مقابله با جنگ نرم نبایستی منفعلانه عمل کرد.
عاملان تهدید نرم از انواع تبلیغات، فنون مجاب سازی روشهای نفوذ اجتماعی و عملیات روانی به منزله روشهای تغییر نگرشها، باورها و ارزشهای جامعه هدف استفاده میکنند.
انجام تبلیغات هوشمندانه، سریع با قدرت منطق و اندیشه و احاطه ذهنی بر مخاطبان جنگ نرم میتواند یکی از روشهای مقابله باشد.
⚡️۷. آگاهی بخشی عمومی.
سایت منبع: https://snn.ir/000ok5
#جنگ_نرم
#دشمن
#رسانه
#جهاد_تبیین
🆔 @emamsadegh_ir
✅سامانه #سوت_زنی | سامانه گزارش #فساد در بخش دولتی، عمومی، یا خصوصی
http://sootzan.com/
🆔 @emamsadegh_ir👈عضو شوید
📍 روایتی از یک دیدار صمیمی 📍
♦️ دیدار مدیران سازمان تبلیغات اسلامی و حوزه هنری انقلاب اسلامی که بعد از حدود ۲۵ سال برگزار شد، حاوی محورهایی است که اگر درست روایت شود، میتواند افقهای جدیدی پیشروی جریان جوان جهاد فرهنگی تبلیغی بگشاید.
♦️ دیدار آکنده از محبت و نشاط بود و آقا همان ابتدا هنگامی که حاجآقا قمی ضمن اشاره به درخواست دستگاهها و دعوت از مدیران سازمان تحت عنوان خواستگاری، مطایبه فرمودند: به هر کس ندهید!
♦️آقا با دقت گزارشها را شنیدند و از آقامهدی دادمان خواستند چند دقیقه از حوزه هنری گزارش دهد و برای همه جالب بود که خود را از مؤسسین سازمان تبلیغات اسلامی معرفی کردند و فرمودند در حوزه هنری هم حضور مییافتم.
♦️پای درس تفسیر رهبر نشستن هم صفای دیگری داشت، خصوصا آنگاه که خشیت را بهمعنای ملاحظه نکردن و مراقبت کردن از روی زمین نماندن حرف خدا دانستند.
♦️ اینکه رهبر امت از نسل جوان انقلابی توقع دارند ملاحظه جنجال و هیاهو و متهمشدن به ارتجاع را نکنید علامت حیات و خلوص این نسل است و امید به آینده را مضاعف میکند.
♦️ توجه به اقتضائات تبلیغ و دانستن زبان تبلیغ و لسان قوم خصوصا تنوع مخاطب از نوجوان و جوان تا جاهل و غافل و معاند و حتی مخاطب ساکن خارج از کشور از دیگر نکات راهبردی مدنظر ایشان بود و حلاوت سخن در این بود که فرمودند: خوشبختانه همه جوانید و لازم نیست سفارش کنیم و طلب کردند که حتی در تعیین اولویتها به من کمک کنید.
♦️ تولید فکر که ایشان آنرا رکن تمدنسازی میدانند، مطالبه سنگینی است که لزوم عرضه محصولات نو فکری به بازار مصرف آنرا سنگینتر میکند. خصوصا که همینجا معلوم شد عضویت اندیشمندی مثل آیتالله سیدعلی خامنهای در سازمان تبلیغات بوده و حوزه هنری سطح توقع اندیشهورزانه چهقدر بالاست.
♦️ موضوع توجه به نیروی انسانی که در نگاه ایشان رکن دیگر تمدنسازی است و تصریح به ناکافی دانستن حضور حدود ۲۰۰ مدیر جوان انقلابی در پیکره سازمان تبلیغات اسلامی، هم خیالمان را بابت درستی مسیر طیشده راحت کرد و هم بار دیگری بر دوشمان گذاشت، خصوصا که از ادبیات استفهام انکاری استفاده کردند: ۲۰۰ نفر بس است؟ احتیاج به اشخاص داریم.
♦️ تربیت، تعالی و پایش مستمر نیروی انسانی بهعنوان دغدغه جدی این سالهای ما نیز مهر تأیید گرفت آنجا که فرمودند: هر چه میتوانید نیرو از بیرون تربیت کنید و بیاورید، اما نیروهای خوب داخل سازمان را حفظ کنید.
♦️ ماجرای دانشگاه سوره و تلاشی که در این سالها برای مبارزه با سکولاریسم آشکار و پنهانش صورت گرفت به نتیجه نشست و ایشان مجوز تغییرات اساسی این دانشگاه را صادر کردند که امیدواریم دولت هم همکاری کند. ایشان تصریح کردند دانشگاه سوره برای تربیت نیروی متعهد و کارآمد تشکیل شد.
♦️ مراقبت از نیروها، اهمیت مقهورنشدن جوانان در مقابل حرفهایها، مراقبت از بروز ناخالصی در برونسپاریها، توجه به حفظ شادابی، سرزندگی، خشنودی و خوشحالی مردم از طریق برپایی جشنهای بزرگ از دیگر توصیههای راهبردی آقا بود، خصوصا که مجدد از جشن باشکوه غدیر بهعنوان یک رویداد متنوع و شیرین یاد کردند و با استفاده از تعبیر شیرینکاری، خستگی را از تن آقای مداحی و همکاران ایشان درآوردند و بررسی امکان برپایی مستمر این جشنها در اعیاد رجب و شعبان با توجه به سردی هوا مطالبه کردند.
♦️ سفارشهای نصیحتگونه ایشان هم که در فضای صیانت از این حرکت پویا ارائه شد جاذبه این جلسه را افزود: ایشان با گلایه و تعجب از جناحگرایی برخی مجموعههای حزباللهی فرمودند: مراقب باشید به دام جناحگرایی نیفتید.
همچنین نسبت به کارهای صرفا ویترینی و آثار خنثی تحذیر دادند و برخی کتب شعر تولیدشده توسط عناصر حزباللهی را بهعنوان مثال ذکر کردند.
♦️ در پایان بعد از حدود یک ساعت بحث متراکم فرمودند: در خصوص سازمان تبلیغات حرف زیاد دارم. کارهای بزرگ و وظایف مهم بر دوش شماست، که این کلام امید به دیدارهای دیگر را در دل همه ایجاد کرد. خصوصا که در پاسخ به سؤالات حاجآقا قمی وعده دادند: پاسخ به بعضی از این سؤالات برعهده من است و جواب بعضی دیگر را خودتان پیدا کنید.
روح الله هریزاوی ✍
قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی
🆔 @emamsadegh_ir
🚨 پاسخ به شبهه👇
⭕️ #شبهه: در شبکههای اجتماعی پس از اعلام حکم قاتل منا حیدری که توسط شوهرش کشته و سرش بریده شد و به هشت سال حبس محکوم شد، در حال انتشار این شبهه زرد هستند که اگر کسی در جمهوری اسلامی سر دیگری را ببرد به ۸ سال زندان و اگر روسری بردارد به ۱۰ سال زندان محکوم میشود.
✅ #پاسخ: 👇
▪️۱. طبق ماده ۳۸۱ قانون مجازات اسلامی حکم بریدن سر انسان، چه زن و چه مرد باشد (هر نوع قتل عمد) قصاص است، مگر اولیای دم رضایت دهند. در واقع در حقوق ایران برای قتل عمد، درجههای مختلفی قائل نشدهاند و همه انواع آن بدون در نظر گرفتن تفاوتهای ناشی از وسایل کشتن، انگیزه، نحوه، هویت طرفین و ... دارای مجازاتی واحد است و آن قصاص میباشد.
▪️۲. اگر مَجنی علیه (اولیای دم) رضایت دهند، فردِ قاتل، قصاص نمیشود ولی علاوه بر پرداخت دیه، به ۳ تا ۱۰ سال حبس محکوم خواهد شد و دیه را ظرف یکسال باید پرداخت کند.
▪️۳. اما دقت کنیم حکم کشف حجاب حداکثر دو ماه حبس است نه ۸ یا ۱۰ سال، مگر اینکه آن فرد، همراه با کشف حجاب، جرم یا جرائم دیگری مرتکب شده باشد. مثلا کشف حجاب همراه با اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی کشور و غیره که طبعاً ممکن است به ۱۰ سال حبس محکوم شود اما نه صرفاً به خاطر کشف حجاب.
#شبهه
#قصاص
#حجاب
#ارزشها
🆔 @emamsadegh_ir
♨️اینفوگرافیک #از_سپاه_متشکریم.
🛑از سپاه متشکریم:
🔹برای نابودی داعش
🔹برای گروه های جهادی در سیل و زلزله و...
🔹برای حفظ تمامیت ارضی کشور در برابر گروهک های تجزیه طلب از کومله و دموکرات تا جیش الظلم و...
🔹برای ضربه زدن به جاسوس ها و گاندو ها
🔹برای امنیت پروازها
🔹برای بسیج مردم و محرومیت زدایی ها
🔹برای موشک هایی که امنیت ایران عزیز و حفظ کردند
#ThanksIRGC
#جهاد_تبیین
#بازگفت
#سپاه
🆔 @emamsadegh_ir