فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ غربیها چگونه ما را وادار به نوکری از خودشان میکنند؟!
🎙 رحیمپور #ازغدی:
🔹 فکر کردید(غربیها) به غارت کشورتان راضی میشوند؟ اینها کاری میکنند خودتان بگویید ما آبا و اجداداً همگی عقب مانده و بیسواد بودیم! شما ذاتاً #ارباب مایید! ما ذاتاً #نوکر شماییم!
🔹 #غربیها حداقل سه تا مکتب #نژاد_پرستی در حوزه جامعهشناسی در قرن ۱۹ ابداء کردند که بگویند فقط نژاد غربی میتواند علم تولید کند و نه نژادهای دیگر.
🔹 میبینید ترکیه چقدر گدایی میکند تا عضو اتحادیه اروپا بشود؟ در بین شرطهای متعددی که برای او گذاشتند، یکی این است که باید در قانونتان بیاورید که #زنای_محصنه و #همجنس_بازی جزو حقوق بشر است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آقا مصطفی
سکانسی از فیلم چ به مناسبت سالگرد شهادت دکتر چمران
@Farsna
👤 بیانات جناب آقای دکتر #منوچهر_محمدی مدیر گروه علوم سیاسی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) در جمع اساتید و دانشپژوهان گروه علوم سیاسی
باسمه تعالی
✅ دانش سیاست همه چیز در درون خود دارد: جامعهشناسی، مدیریت، اقتصاد، بینالملل، فرهنگ و ...؛ امام ره میفرمود: والله اسلام همهاش سیاست است، نفرمود که اسلام همهاش اقتصاد است. به همین دلیل هر اتفاقی میافتد معمولا به سراغ دانشآموختگان و سیاسمتداران میآیند که علت چیست؟
✅ برای اینکه تحلیلگر خوبی در این عرصه باشید باید به نکاتی توجه کنید:
1️⃣ خودتان اتفاقات را رصد کنید و بهروز باشید؛ اولین مسئله، دادهها و دیتاها است.
2️⃣ رابطهی حوادث و اتفاقات را برقرار کنید؛ هیچ حادثه سیاسی در خلأ به وجود نمیآید، در جامعه مجموعهای از وقایع رخ میدهد که بههم مربوطاند و زمنیههایی، حوادث و پدیدهها را به وجود میآورند.
3️⃣ هر حادثه و پدیدهای را در درون چارچوب کلان ببینید؛ دو روش استقرایی و قیاسی وجود دارد؛ روش استقرایی از جزء به کل و قیاسی از کل به جزء تحلیل میکند؛ تجربه و واقعیتهای موجود نشان میدهد روش قیاسی درستتر و به حقیقت نزدیکتر است.
4️⃣ به عصر و زمانی که در آن زندگی میکنید توجه کنید؛ بهویژه توجه به این نکته که ما در دوران بعد از انقلاب زندگی میکنیم و این مسئولیتهای ما را مضاعف میکند. مخصوصا که ما دشمنان قسمخوردهای داریم که می خواهند سر به تن انقلاب نباشد.
5️⃣ بازخوانی تاریخ انقلاب؛ 43 سال از انقلاب گذشته و این خود تاریخی گسترده و وسیع است. باید این تاریخ را بشناسیم که بر سر انقلاب چه گذشته است و با توجه به آن، نسبت به آینده پیشبینی داشته باشیم.
6️⃣ نگاهتان به آینده، بدبینانه نباشد؛ دشمنان ما از ابتدای انقلاب میگفتند دو ماه، شش ماه و ... انقلاب تمام میشود و امروز بعد از 43 سال ایران اسلامی هر روز قویتر و پیشرفتهتر از دیروز شده است و این درخت هر روز تناورتر میشود و دشمنان آن ضعیفتر. در این شرایط خود را بسیج کنید تا بتوانید از عهده این رسالت برآیید، انقلاب را در منبر و کلاسها به شکل درست و مطلوب بیان کنید. اشکالات در همه جا هست ولی حرکت رو به پیشرفت است.
7️⃣ به مسائل بینالمللی توجه کنید؛ بسیاری از وقایعی که در حوزههای مختلف در کشور ما رخ میدهد تابعی از تحولاتی است که در عرصه بینالملل رخ میدهد.
8️⃣ توجه کنید بین نظام و انقلاب تفاوت است؛ اینها دو مقولهی متفاوت هستند. انقلاب یک حرکت و جنبش است که اساس آن به سه رکن رهبری، مردم و مکتب است. نظام یک ساختار و چارچوب است که مبتنی بر قانون اساسی شکل گرفته است و البته چه بسا اشکالاتی هم داشته باشد که این ربطی به انقلاب ندارد. تا زمانی که مکتب، رهبری و مردم هستند، انقلاب هم هست. بیشتر اشکالاتی که به انقلاب نسبت میدهند، اشکالاتی است که به نظام است و نظام تشکیل شده از قوای گوناگون است. بنابراین باید اشکال را در جای خود دید و بررسی کرد. دولتها میآیند و میروند و اشکالاتی هم بر آنها وارد میشود، اما انقلاب همچنان پابرجا خواهد بود.
9️⃣ در تحلیلها انقلاب را با انقلابهای دیگر مقایسه کنید؛ به جرأت میگویم انقلاب ما یک انقلاب استثنایی و یک معجزه الهی بود. این انقلاب در عین توجه به پیشرفتهای مادی، ندای حاکمیت معنویت در جهان را سر داده است و در این مسیر گامهای بلندی برداشته است.
🔟 سعی کنید به صورت محتوایی انقلاب را خوب بررسی کنید؛ تحلیل انقلاب باید در چارچوب اسلامیـالهی باشد. به جای اینکه از منظری سکولاریستی انقلاب را تحلیل کنیم باید حتما از دید اسلامی بنگریم تا شناختی واقعی به دست آوریم.
✍اولین و مهمترین چیزی که ما را از #امام_زمان(عج) دور میکند؛
گناه است...
و مهمترین چیزی که فرج حضرت را جلومی اندازد #ترکگناه ماست.
✨﷽✨
🌹چهار حکایت کوتاه اما تاثیر گذار
✍حکایت اول: از کاسبی پرسیدند:چگونه در این کوچه پرت و بی عابر کسب روزی میکنی؟ گفت: آن خدایی که فرشته مرگش مرا در هر سوراخی که باشم پیدا میکند!! چگونه فرشته روزیش مرا گم میکند!!!؟
حکایت دوم: پسری با اخلاق و نیک سیرت، اما فقیر به خواستگاری دختری میرود...پدر دختر گفت: تو فقیری و دخترم طاقت رنج و سختی ندارد، پس من به تو دختر نمیدهم...!! پسری پولدار، اما بدکردار به خواستگاری همان دختر میرود، پدر دختر با ازدواج موافقت میکند و در مورد اخلاق پسر میگوید:انشاءالله خدا او را هدایت میکند...! دختر گفت:پدر جان؛ مگر خدایی که هدایت میکند، با خدایی که روزی میدهد فرق دارد؟؟!!!!...
حکایت سوم: از حاتم پرسیدند: بخشنده تر از خود دیده ای؟؟... گفت: آری...مردی که دارایی اش تنها دو گوسفند بود؛یکی را شب برایم ذبح کرد... از طعم جگرش تعریف کردم..صبح فردا جگر گوسفند دوم را نیز برایم کباب کرد...!گفتند: تو چه کردی؟ گفت: پانصد گوسفند به او هدیه دادم... گفتند: پس تو بخشنده تری...! گفت: نه، چون او هر چه داشت به من داد!!اما من اندکی از آنچه داشتم به او دادم...!!
حکایت چهارم: عارفی راگفتند:خداوند را چگونه میبینی؟! گفت آنگونه که همیشه میتواند مچم را بگیرد، اما دستم را میگیرد....
🌸حدیث روز چهارشنبه🌸
#غرور
🌺عن الإمام الهادى عليه السلام:
《إنَّ مِنَ الغِرَّةِ بِاللّه ِ أنْ يُصِرَّ العَبدُ عَلَى المَعصِيَةِ وَ يِتَمَنّى عَلَى اللّه ِ المَغفِرَةَ》
از نشانه هاى غرور نسبت به خدا آن است كه بنده، استـمرار و اصرار بر گنـاه داشـته باشد و در همان حال، آرزومند بخشش الهى باشد🌺
حیاةالامام علی الهادی،ص۱۶۴
🌼@yek_hadis🌼(835)
💠🌐💠
🌐💠
💠
*زندگی به سبک نهج البلاغه*
🔰 *درس پنجم*🔰
⏪ *گاهی سکوت، خیلی شجاعت می خواهد !*
⏪برخی مفاهیم ارزشی؛ مثل شجاعت به مرور زمان در ذهن همه ما با مفاهیمی مثل فریاد زدن، نپذیرفتن وضع موجود، مبارزه تا سرحد جان و... همنشین است.
اما حقیقت این است که ذات معنای شجاعت، *پذیرفتن حق و خیر* است که گاه در مبارزه و ناآرامی است و گاه در سکوت و صبر.
مثالی بزنم؟ کسی که در دوراهی راست و دروغ گرفتار شده که اگر راست بگوید مجرم شناخته می شود و باید مجازات شود و اگر دروغ بگوید، کسی متوجه خطای او نشده و ظاهرا نجات می یابد. به نظر شما مصداق شجاعت در او چیست؟آری! راست گفتن و زیرپا گذاشتن هوای نفس.
در روایت هست که *" النجاهّ فی الصدق"* یعنی نجات در راستگویی است.
اما گاهی این شجاعت، سختتر می شود و آن در صورتی است که تو هیچ خطایی نکرده ای_ بلکه حق با تو بوده و حقت را خورده اند_ ولی میبینی که اگر بخواهی هم اکنون بر حقت پافشاری کنی و در راه احقاق حقت بجنگی، مصلحت بالاتری از دست می رود یا مفسده مهمتری دامنگیر جامعه می شود. در چنین شرایطی اگر شجاعت داشتی و دست به اقدامی نزدی، خیلی مَردی!
💠امیرالمومنین علیه السلام در *نهج البلاغه* خطبه پنجم در شرایط حساس که از طرفی سقیفه شکل گرفته و ماجرای خلافت به انحراف کشیده شده و از طرف دیگر ابوسفیان لعنه الله _ به نیت سوء استفاده از شرایط_ ایشان را ترغیب به قیام و بازپس گرفتن حق خلافت می کند، می فرمایند:" *رستگار شد کسی که اگر به اندازه کافی یار داشت، قیام کرد وگرنه کناره گیری نمود و مردم را آسوده گذاشت. اینگونه زمامداری مانند آب بدمزه و لقمه گلوگیری است. و کسی که میوه را کال و نارس بچیند مثل کسی است که در زمین دیگران بکارد.* "
🔗ادامه دارد.
✍🏻حمیدرضا مهدوی ارفع
💠؛
🌐💠؛
💠🌐💠؛
💠اگر #نفس خودتان را تصفیه کردید باک از هیچ چیز نداشته باشید.
اگر نفس خودتان را تصفیه کردید، باک از هیچ چیز نداشته باشید، مردن چیز سهلی است، چیز مهمی نیست. این است که حضرت امیر(ع) مولای همه ما می فرمود که من به موت آن قدر انس دارم که بیشتر از انسی که بچه به پستان مادرش دارد.
#امام_خمینی
📚صحیفه نور، جلد ۵،صفحه ١۴٢
👥کانال صحیفه نور امام خمینی(ره)
@Sahifeh_noor
🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷
🎐 #مکتب_حاج_قاسم| #حاج_قاسم | #سردار
🔳محبوب ترین شخصیت ایرانی5️⃣
◻️سردار سلیمانی همچنین ۹ اسفند ۹۷ در مراسم گرامیداشت ۶۵۰۰ شهید استان کرمان گفت «برای دشمن، این برجام، سه ضلعی است نه یک ضلعی. اوباما فکر می کرد به مرور زمان به دو ضلع دیگر می رسد، اما آدم عجولی که آمده، اصرار دارد به سرعت برسد و تصورش این بود که می رسد. این که اصرار می کنند بر برجام ۲ در منطقه، برای این است که می خواهند این تحرکی را که از ایران اسلامی به جهان اسلام روح و جان داده، این خونی را که در عالم اسلامی جریان پیدا کرده، بخشکانند. هدف این است که این قدرت ناب اسلامی در برجام ۲ خشکانده شود. اگر العیاذبالله ما رفتیم و در برجام ۲ شرکت کردیم، به همین تمام می شود؟ نه، برجام اصلی در داخل ایران است. تلاش آنها به اینجا منتهی نخواهد شد و برجام سه هم خواهند داشت، چون دشمنان معتقدند که چشمه باید خشکانده شود و این چشمه، ایران است.»
🔴 چه کسانی مردم را ناامید میکنند؟
🔹اتحاد نانوشته برخی مسئولین بیبرنامه و ناکارآمد با رسانههایی که مشکلات را از اصل انقلاب و آرمانهای انقلاب اسلامی میدانند و به مردم القا میکنند برای اینکه مشکلات حل شود باید از این آرمانها(استقلالخواهی، دفاع از مستضعفین داخلی و جهانی، مبارزه با استکبار، عدالت، آزادی و ...) دست بکشند و برای حل مشکلات باید حاکمیت دینی کنار برود و حکومت سکولار تشکیل شود یا سلطنت برگردد، اینها عامل ناامیدی در کشورند.
🔸مسئولی که با ناکارآمدی یا فساد یا تخلف، مردم را ناامید میکند قطعاً در پازل دشمن کار میکند. چه بداند چه نداند و آن رسانه یا فعال مجازی هم که مشکلات کشور را ناشی از مقاومتِ مردم میداند و القا میکند برای حل مشکلات باید از اصول انقلاب عقبنشینی کرد و مولفههای قدرت را "بدهیم برود"، و القا میکند که کار ما تمام است، بن بست ایجاد شده و دیگر نمیشود کاری کرد، او هم به نقشه دشمنان ملت کمک میکند.
🔻برای مبارزه بادشمن داخلی وخارجی دو کار باید انجام داد:
🔹اول؛ همانطور که رهبر انقلاب قبلاً هم گفته: "برای مبارزه با آمریکا باید با فقر و فساد و تبعیض مبارزه کرد"، کار اصلی مسئولان و سیستم این باید باشد. رویکرد "سستی در مدیریت" و "محافظهکاری در رسانه"، مشکلات را حل نخواهد کرد.
🔸دوم؛ مطالبهگری آرمانهای انقلاب: ما باید با #جهاد_تبیین اثبات کنیم که اتفاقاً راهحل اصلی حل مشکلات کشور، عمل به آرمانهای انقلاب است و لاغیر. ما مردم باید از مسئولین و دستگاهها بخواهیم و مطالبه کنیم که به این آرمانها عمل کنند تا مشکلات حل شود. به عدالت، به دفاع از مستضعفان و ... .
🔹برخی خیال نکنند که انعکاس دردها و مشکلات و نقدها و مطالبه آرمانها یعنی القای ناامیدی و بن بست! القای بن بست و اینکه "دیگر نمیتوان کاری کرد و باید تسلیم شویم" تعریفش مشخص است و امر به معروف و نهی از منکر مسئولین و دست اندرکاران و اصحاب قدرت و ثروت و نقد سیاستها و عملکردها هم تعریفش مشخص است که یک ضرورت جدی و عقلانی و دستور قرآنی و نظر رهبران انقلاب بوده و هست.
🔻متاسفانه دو دسته از جهاد تبیین و تزریق امیدواری تعریف اشتباهی داشته و دچار خطا شدند:
🔹اول، حزباللهیهایی که امیدواری را به محافظهکاری و ماستمالی مشکلات تعبیر میکنند و فکر میکنند مطالبه آرمانها هم ناامیدی ایجاد میکند و نباید مطالبهگری کرد، نباید نقد کرد، نباید امر و نهی کرد. نباید موردی و تک بعدی به بیانات رهبری نگاه کرد. باید به شکل منظومه به بیانات ایشان دقت کرد. هم مطالبهگری آرمانها را خودشان گفتهاند، هم مبارزه با ظلم و فساد را و هم اینکه نقد کنید و تحلیل کنید و هم اینکه القای بن بست نکنید.
🔸دوم؛ دیگرانی که شعار #امیدآفرینی رهبری را عدم اطلاع ایشان از وضعیت ودفاع از وضعیت موجود مینامند و القا میکنند رهبری نمیخواهد مشکلات را ببیند.
🔹خیر؛ نه رهبر انقلاب از وضعیت موجود بیاطلاع است و نه هم قصدش از تاکید بر امیدآفرینی، توجیه و ماستمالی و ندیدن واقعیات است. حرف ایشان روشن است. ما حق نداریم ناامید شویم. ما نباید ناامید شویم و فکر کنیم مشکلاتمان ناشی از مقاومتمان در برابر دشمن و دفاع از مظلومان عالم است! خیر؛ باید مبارزه کرد. باید مسیر این انقلاب را محکم ادامه داد و نسخه حل مشکلات کشور بدون دین و انقلاب، نسخه غلطی است.
🔸باید با فقر، فساد، تبعیض و استکبار خارجی مبارزه کرد. ناامیدی معنا ندارد. قطعاً میتوان با ظرفیتهای داخلی کشور و اتخاذ سیاستها و طرح و برنامههای به نفع مردم می توان از بحرانها عبور کرد. نه مشکلات را توجیه کنیم و نه هم القای بنبست کنیم. برای حل معضلات جامعه بنبستی وجود ندارد.
🔹مسئولی که حل مشکلات را به رفع تحریمها گره بزند یا آن نخبه و استاد و معلم و رسانهچی که بگوید مبارزه فاید ندارد دیگر بس است و هستهای و موشکی و اقتدارمان را بدهیم برود و آن فعال رسانهای که مقاومت مردم را تضعیف میکند و آرمانها را عامل مشکلات معرفی میکند و القای بنبست را در دستور کار قرار میدهد، در خدمت کشور نیستند! در خدمت دشمنند. چه بدانند چه ندانند.
✍داود #مدرسی_یان:
✋
چمرانی که نمیشناسیم
🔸 ای کاش مثل چمران زندگی کنیم و مثل چمران بمیریم
🔸 "چمران" را ما با تصویر و تصورات ذهنمان میشناسیم، خیلیهایمان با عکسهای قشنگ و برخیهایمان هم با دستنوشتههای شورانگیز و زندگینامهاش.
ما اما با "زندگی و زیست چمران" بیگانهایم. برایمان این جملهی امام جذاب است که "مثل چمران بمیرید."، اما حواسمان نیست مثل چمران مردن، مقدمهاش مثل چمران زیستن است.
🔹چمران را به ظاهر زندگی مادیاش که نگاه کنی چیزی ندارد، رسما باخته است.
نه شغل ثابتی، نه درآمدی، نه پیشرفتی، نه اندوخته مالی درست درمانی.
میگویند وقتی شهید شد وسایل خانهاش هم چیز قابل ذکری نبود. در زندگی خانوادگیاش هم فراز و فرود و ناکامی کم ندارد.
🔹 رک و روراست اگر امروز یک جوان حزباللهی اینطور زندگی کند، یعنی در راه آرمان و انقلاب و معتقَداتش از آسایش و آرامش و ثبات و درآمد زندگیاش بزند، یک بار زنش رهایش کند برود، آنقدر درگیر جهاد فی سبیل الله _به معنای عامش_ بشود که بعد از چند دهه زندگی، نه اندوخته مالی داشته باشد و نه بار و بساط زندگی؛ سایرین او را چگونه قضاوت میکنند؟
همین جماعت حزباللهیها را میگویم. نمیگویند بی عرضه بود؟ اولویت نشناس بود؟ مدیر نبود؟
🔻 زندگی چمران را بدون ذکر نام بنویسید و بدهید به رفقای خودمان بخوانند، بگویید نظرتان درباره این مدل زندگی کردن چیست؟
خودتان یا فرزندانتان حاضرید اینطور زندگی کنید؟ بگویید الان یک نفر در سال ۱۴۰۱ میخواهد اینطور زندگی کند، میخواهد این مَنش را در زندگیاش پیاده کند، نمیخواهد همه زندگیاش خودش و زن و بچهاش شود، میخواهد وقتی همه دنبال خدمت به انقلاب با حقوق و بیمه و ثبات شغلی و مزایا هستند، مثل چمران زندگیاش را وقف دین خدا و انقلاب کند، چه جوابی میشنوید؟
🔹 چمران بهار ۱۳۳۹ وقتی داشت در آمریکا درس میخواند، وقتی رفقایش به دنبال زندگیشان بودند، نوشت:
"عالَم و مافیها مرا راضی نمیکند. مردم را میبینم که به هر سو میدوند، کار میکنند، زحمت میکشند، تا به نقطهای برسند که به آن چشم دوختهاند. ولی ای خدای بزرگ از چیزهایی که دیگران به دنبال آن میروند بیزارم. اگرچه بیش از دیگران میدوم و کار میکنم، اگرچه استراحت شب و نشاط روز را فدای فعالیت و کار کرده و میکنم، ولی نتیجه آن مرا خشنود نمیکند. فقط به عنوان وظیفه قدم به پیش میگذارم و در کشمکش حیات شرکت میکنم."
🔹 چند درصد یا چند دهم درصد از جوانهای ما حزباللهی حاضرند پا را از حد شعار -استوری اینستاگرام و توییت و پیکسل روی کیف و امثال اینها- فراتر بگذارند و مثل چمران زیست کنند؟
اولین نفرش خودِ نگارنده این سطور....
توصیف این زمانه را باید سید مرتضی آوینی بکند با آن قلم فاخرش:
🔺 "نگاهی به شهر بيندازيد! عقل غربی سيطره يافته و وجود بشر را در دائرةالمعارف خويش معنا کرده است. بیدردی و لذتپرستی توجيهی عقلایی يافته است و از میدانهای ورزش تا کلاسهای دانشگاه، «ربالنوع تمتع» است که پرستیده میشود و باز در اين ميان، بسيجی حزبالله، تنها و غريب است و با آن چوب زيربغل و پای مصنوعی و دست فلج و چشم پلاستيکی و موی کوتاه و محاسن و لباس ساده و فقيرانه و لبخند معصومانه، مظهری است از يک دوران سپری شده که با «خونين شهر» آغاز شد و در «والفجر ۱۰» به پايان رسيد و بعد از «مرصاد»، از ظاهر اجتماع به باطن آن هجرت کرد و بيماردلان را در اين غلط انداخت که ديگر تمام شد!"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🍀 شروع تابستانی پُر برکت با صلوات بر حضرت محمد(ص) و خاندان پاک و مطهرش 🍀🍃
🍃🕊🍀 الّلهُمَّ
🍃💚🕊 صلّ
🍃🕊🍀 علْی
🍃💚🕊 محَمَّد
🍃🕊🍀 وآلَ
🍃💚🕊 محَمَّدٍ
🍃🕊🍀 وعَجِّل
🍃💚🕊 فرَجَهُم
🌸حدیث روز پنجشنبه🌸
#دوری_از_بدان
🌺عن الاِْمام السَّجاد عليه السلام:
《اِيّـاكُمْ وَ صَحْـبَةَ الْعاصـينَ وَ مَعُونَهَ الظالِمينَ وَ مجاوِرَة الْفاسقينَ اِحْذَروُا فِتْنَتَهُمْ وَ تَباعِدُوا مِنْ ساحَتِهِمْ》
هـشدار! از همنشـينى گنـاهـكاران و يارى ستمگران و همسايگى بدكاران بپرهيزيد، از فتنه آنان برحذر باشيد و از ناحيه آنان دور شويد🌺
الروضةالکافی ،ص۱۶
🌼@yek_hadis🌼(1109)
💠🌐💠
🌐💠
💠
*زندگی به سبک نهج البلاغه*
🔰 *درس ششم* 🔰
⏪ پیشگیری بهتر از درمان است
قدرت بازدارندگی
بهترین دفاع، حمله است
و ...
تا بحال این تعابیر را شنیده اید؟
◀️ چه در حوزه بهداشت و سلامت، چه در عرصه تولید سلاح و تجهیز قوای نظامی و چه در عرصه جنگ رسانه ای و سایبرنتیک، همواره دست پیش برای کسی است که از قبل خود را آماده و قوی کرده و همیشه در حال آماده باش و هشیاری است.
یکی از تفاوتهای عاقل با نادان ( یا بقول *نهج البلاغه*، احمق) این است که عاقل، همواره هوشیار و آگاه زندگی می کند؛ چون می داند هر لحظه و هرجا اِبلیس و جنودش با همکاری نفس اَمّاره مترصّد فرصت هستند تا از غفلت انسان استفاده کنند و ضربه خود را بزنند.
مولای ما در نامه ۶۲ می نویسند:" *مَن نامَ لَم یُنَم عنه* " یعنی هرآنکس که به خواب رود ، دشمنِ او نخواهدخوابید! (غافل نمیشود )
اما احمق ( که در *نهج البلاغه*، به او منافق همگفته شده) مثل کبک یا کَفتاری است که در زمستان سرش را زیر برف می کند تا خیال کند دشمنی تهدیدش نمی کند.
منافقان احمق که غالبا خودشان را حلقه عُقلا می دانند،همواره عاقلان حقیقی ومومنان هشیاررا متهم به *توهّم توطئه* میکنند. و با بَزک کردن چهره دشمن، سعی می کنند اکثریت را با خود همراه کنند تا وجدان خود را از این طریق، فریب بدهند.
◀️حضرت در خطبه ۶ درباره طلحه و زبیر و فتنه جمل فرمودند:
*" بخدا سوگند! از آگاهی لازم برخوردارم و هرگز غافلگیر نمی شوم که دشمنان ناگهان *مرا محاصره کنند و با نیرنگ دستگیرم نمایم* ."
در زندگی شخصی خانوادگی و اجتماعی مراقب نفوذ افکار، تمایلات ، جریانات و افراد دشمن باشیم.✅
🔗ادامه دارد....
✍حمیدرضا ارفع
💠؛
🌐💠؛
💠🌐💠؛
🔰 #کلام_امام | هدف انسان متعهد خدمت است
🔻 کسانی که واقعاً دلشان برای اسلام میتپد و برای کشورشان، متوجه این باشند که پست، میزان نیست، مقام میزان نیست، اینها چیزی نیستند، این مقامات تمام میشود؛ آنی که هست خدمت است. آدم متعهد در هرجا باشد، اگر دید خدمتش خوب است آن جا، بیشتر دلگرم است. باید هدفش این باشد که خدمت بکند، نه هدفش این باشد که مقام داشته باشد... ۱۳۶۴/۶/۱۲
@sahifeh_noor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 رهبر انقلاب: اکسیر علاج مشکلات کشور این است: احساس مقاومت، روحیهی مقاومت. خب دنیا، دنیای زورگویی است؛ همه زور میگویند، هر که بتواند زور بگوید زور میگوید؛ بزرگ و کوچک هم ندارد، شرق و غرب هم ندارد؛ باید یک ملّت بتواند در مقابل زورگوییها مقاومت بکند؛ این را باید از بچّگی یاد بگیریم، این از نوجوانی باید در ما نهادینه بشود. ۱۴۰۱/۰۲/۲۱