♨️تقریظ مقام معظم رهبری
برای خانم الهام چرخنده(زهرایی) ....
بسم الله الرحمن الرحیم
سرکار خانم الهام چرخنده
از اهداء انگشتر متبرک سپاسگزارم. صراحت و شجاعت شما را تحسین میکنم.
از خداوند متعال برای شما توفیق روزافزون میطلبم.
سید علی خامنهای
#ما_ملت_امام_حسینیم ...
#الهام_چرخنده
🌸حدیث روز سه شنبه🌸
#علائم_زینت_و_جوانمردی
🌺َعن الامام الحسن عليه السلام:
《إنّ الْحِلْمَ زينَةٌ، وَالْوَفاءَ مُرُوَّةٌ، وَالْعَجَلةَ سَفَهٌ》
صبر و شکيبائي زينت شخص، وفاي به عهد علامت جوانمردي، و عجله و شتابزدگي (در کارها بدون انديشه) دليل بي خردي است🌺
الامام حسن ج۷ص۱۹۸
🌼@yek_hadis🌼(435)
✏️ زندگی به سبک نهج البلاغه
✅ درس چهارم: چگونه چشم بصیرتمان باز می شود؟
حتما شما هم بارها و بارها درباره چشم باطن و افرادی که می توانند باطن و سریرت افراد و اعمال را شهود کنند، چیزهایی شنیده اید.
فارغ از زشتی نیت و شخصیت کسانی که با نیت های پَست و نازل دنبال دستیابی به چنین قدرتی هستند تا برای خود وجهه و مرید و... کسب کنند. (کسانی که شاید در گام نخست هم غرض سویی نداشته اند ولی در ادامه با درک ظرفیت های محیرالعقول اطلاع از ماوراء و از سوی دیگر سادگی و جهل دیگران به مداخله در زندگی دیگران، کسب درآمد و... اقدام می کنند)
اصل روشن ضمیری و عبور از ظاهر ( ناسوت و مُلکِ عالَم) و دیدن باطن و ملکوت اشیاء نه تنها مُحال نیست بلّکه آنقدر مهم و لازم است که حضرت سجاد علیه السلام به خداوند ستارالعیوب و علامُ الغیوب عرضه می دارند :" *اللهم اَرِنی الاشیاءَ کما هِیَ"* خداوندا! همه چیز را آنگونه که اصل و حقیقت آن است به من نشان بده! ( صحیفه سجادیه)
همچنین قرآن کریم راز استقامت حضرت ابراهیم علی نبینا و آله و علیه السلام در ۳۰ آزمون سخت و بزرگ توحید ( از رفتن در آتش تا سربریدن فرزند) را اینگونه افشا می نماید که " *و کذلک نُری ابراهیمَ ملکوت السماوات و الارض و لیکون من الموقنین* " و اینگونه ملکوت آسمانها و زمین را به ابراهیم نشان دادیم و برای آنکه او از اهل یقین بشود. (انعام/ ۷۵)
اکنون سوال اصلی اینجاست: برای بازشدن چشم بصیرت و رویت ماوراء ، نهج البلاغه چه راهی را پیشنهاد می کند؟
پاسخ: صفای باطن
در خطبه ۴ حضرت خطاب به مردم بصره پس از جنگ جمل میفرمایند:" *من همواره منتظر حیله گری شما بودم و نشانه های فریب خوردگی را در شما می نگریستم. تظاهر به دین داری شما، پرده ای میان ما و شما کشید ولی صدق نیت و صفای باطن، درون شما را به من نشان می داد.*
پس مومن به امیرالمومنین بجای آنکه بدنبال افراد مدعی و علوم غریبه و راههای مشکوک و پرخطر برود، کافی است به اصلاح نفس و نیت بپردازد تا خداوند باطن افراد و افکار و اشیاء را هرجا نیاز باشد به او بنمایاند.
🌹 حمیدرضا مهدوی ارفع
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#راه_امام_کلام_امام
🔻آقایان(بازاریان) همه باید خدمت کنند
⚜امام خمینی رحمةالله علیه؛
خیرخواهها کمک کنند، ما نصیحت میکنیم، استدعا میکنیم از آنها که کمک کنید به این دولتی که مشغول گرفتاریاش هست و آن همه گرفتاری دارد. دولت هم باید به شما کمک کند...
مقام معظم رهبری
🔺آمریکا و غرب به دنبال ضربه زدن به استقلال و اقتدار کشورها هستند
🔹رهبر معظم انقلاب؛
باید مسائل را با دقت رصد و بررسی کرد و مراقب بود زیرا امریکاییها و غربیها همواره درصدد گسترش دایره نفوذ خود در مناطق مختلف از جمله در شرق و غرب آسیا، و ضربه زدن به استقلال و اقتدار کشورها هستند.
🗓۲۹ خردادماه ۱۴۰۱
🏷سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی
◽️ همه ی ما یا اغلب ما از یک حس مشترک برخورداریم و آن حس مغمومیت است.
مغمومیت، وقتی انسان چیزی را از دست می دهد یا برای چیز ارزشمندی تلاش می کند اما قدرت وصول به آن را ندارد احساس مغمومیت می کند.
مغمومیت در یک جایگاه منفی شکسته، افسردگی آوره
اما این مغمومیتی که من از آن حرف میزنم، این نشاط آوره این پیروزی آوره این معنویت آوره...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ غربیها چگونه ما را وادار به نوکری از خودشان میکنند؟!
🎙 رحیمپور #ازغدی:
🔹 فکر کردید(غربیها) به غارت کشورتان راضی میشوند؟ اینها کاری میکنند خودتان بگویید ما آبا و اجداداً همگی عقب مانده و بیسواد بودیم! شما ذاتاً #ارباب مایید! ما ذاتاً #نوکر شماییم!
🔹 #غربیها حداقل سه تا مکتب #نژاد_پرستی در حوزه جامعهشناسی در قرن ۱۹ ابداء کردند که بگویند فقط نژاد غربی میتواند علم تولید کند و نه نژادهای دیگر.
🔹 میبینید ترکیه چقدر گدایی میکند تا عضو اتحادیه اروپا بشود؟ در بین شرطهای متعددی که برای او گذاشتند، یکی این است که باید در قانونتان بیاورید که #زنای_محصنه و #همجنس_بازی جزو حقوق بشر است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آقا مصطفی
سکانسی از فیلم چ به مناسبت سالگرد شهادت دکتر چمران
@Farsna
👤 بیانات جناب آقای دکتر #منوچهر_محمدی مدیر گروه علوم سیاسی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) در جمع اساتید و دانشپژوهان گروه علوم سیاسی
باسمه تعالی
✅ دانش سیاست همه چیز در درون خود دارد: جامعهشناسی، مدیریت، اقتصاد، بینالملل، فرهنگ و ...؛ امام ره میفرمود: والله اسلام همهاش سیاست است، نفرمود که اسلام همهاش اقتصاد است. به همین دلیل هر اتفاقی میافتد معمولا به سراغ دانشآموختگان و سیاسمتداران میآیند که علت چیست؟
✅ برای اینکه تحلیلگر خوبی در این عرصه باشید باید به نکاتی توجه کنید:
1️⃣ خودتان اتفاقات را رصد کنید و بهروز باشید؛ اولین مسئله، دادهها و دیتاها است.
2️⃣ رابطهی حوادث و اتفاقات را برقرار کنید؛ هیچ حادثه سیاسی در خلأ به وجود نمیآید، در جامعه مجموعهای از وقایع رخ میدهد که بههم مربوطاند و زمنیههایی، حوادث و پدیدهها را به وجود میآورند.
3️⃣ هر حادثه و پدیدهای را در درون چارچوب کلان ببینید؛ دو روش استقرایی و قیاسی وجود دارد؛ روش استقرایی از جزء به کل و قیاسی از کل به جزء تحلیل میکند؛ تجربه و واقعیتهای موجود نشان میدهد روش قیاسی درستتر و به حقیقت نزدیکتر است.
4️⃣ به عصر و زمانی که در آن زندگی میکنید توجه کنید؛ بهویژه توجه به این نکته که ما در دوران بعد از انقلاب زندگی میکنیم و این مسئولیتهای ما را مضاعف میکند. مخصوصا که ما دشمنان قسمخوردهای داریم که می خواهند سر به تن انقلاب نباشد.
5️⃣ بازخوانی تاریخ انقلاب؛ 43 سال از انقلاب گذشته و این خود تاریخی گسترده و وسیع است. باید این تاریخ را بشناسیم که بر سر انقلاب چه گذشته است و با توجه به آن، نسبت به آینده پیشبینی داشته باشیم.
6️⃣ نگاهتان به آینده، بدبینانه نباشد؛ دشمنان ما از ابتدای انقلاب میگفتند دو ماه، شش ماه و ... انقلاب تمام میشود و امروز بعد از 43 سال ایران اسلامی هر روز قویتر و پیشرفتهتر از دیروز شده است و این درخت هر روز تناورتر میشود و دشمنان آن ضعیفتر. در این شرایط خود را بسیج کنید تا بتوانید از عهده این رسالت برآیید، انقلاب را در منبر و کلاسها به شکل درست و مطلوب بیان کنید. اشکالات در همه جا هست ولی حرکت رو به پیشرفت است.
7️⃣ به مسائل بینالمللی توجه کنید؛ بسیاری از وقایعی که در حوزههای مختلف در کشور ما رخ میدهد تابعی از تحولاتی است که در عرصه بینالملل رخ میدهد.
8️⃣ توجه کنید بین نظام و انقلاب تفاوت است؛ اینها دو مقولهی متفاوت هستند. انقلاب یک حرکت و جنبش است که اساس آن به سه رکن رهبری، مردم و مکتب است. نظام یک ساختار و چارچوب است که مبتنی بر قانون اساسی شکل گرفته است و البته چه بسا اشکالاتی هم داشته باشد که این ربطی به انقلاب ندارد. تا زمانی که مکتب، رهبری و مردم هستند، انقلاب هم هست. بیشتر اشکالاتی که به انقلاب نسبت میدهند، اشکالاتی است که به نظام است و نظام تشکیل شده از قوای گوناگون است. بنابراین باید اشکال را در جای خود دید و بررسی کرد. دولتها میآیند و میروند و اشکالاتی هم بر آنها وارد میشود، اما انقلاب همچنان پابرجا خواهد بود.
9️⃣ در تحلیلها انقلاب را با انقلابهای دیگر مقایسه کنید؛ به جرأت میگویم انقلاب ما یک انقلاب استثنایی و یک معجزه الهی بود. این انقلاب در عین توجه به پیشرفتهای مادی، ندای حاکمیت معنویت در جهان را سر داده است و در این مسیر گامهای بلندی برداشته است.
🔟 سعی کنید به صورت محتوایی انقلاب را خوب بررسی کنید؛ تحلیل انقلاب باید در چارچوب اسلامیـالهی باشد. به جای اینکه از منظری سکولاریستی انقلاب را تحلیل کنیم باید حتما از دید اسلامی بنگریم تا شناختی واقعی به دست آوریم.
✍اولین و مهمترین چیزی که ما را از #امام_زمان(عج) دور میکند؛
گناه است...
و مهمترین چیزی که فرج حضرت را جلومی اندازد #ترکگناه ماست.
✨﷽✨
🌹چهار حکایت کوتاه اما تاثیر گذار
✍حکایت اول: از کاسبی پرسیدند:چگونه در این کوچه پرت و بی عابر کسب روزی میکنی؟ گفت: آن خدایی که فرشته مرگش مرا در هر سوراخی که باشم پیدا میکند!! چگونه فرشته روزیش مرا گم میکند!!!؟
حکایت دوم: پسری با اخلاق و نیک سیرت، اما فقیر به خواستگاری دختری میرود...پدر دختر گفت: تو فقیری و دخترم طاقت رنج و سختی ندارد، پس من به تو دختر نمیدهم...!! پسری پولدار، اما بدکردار به خواستگاری همان دختر میرود، پدر دختر با ازدواج موافقت میکند و در مورد اخلاق پسر میگوید:انشاءالله خدا او را هدایت میکند...! دختر گفت:پدر جان؛ مگر خدایی که هدایت میکند، با خدایی که روزی میدهد فرق دارد؟؟!!!!...
حکایت سوم: از حاتم پرسیدند: بخشنده تر از خود دیده ای؟؟... گفت: آری...مردی که دارایی اش تنها دو گوسفند بود؛یکی را شب برایم ذبح کرد... از طعم جگرش تعریف کردم..صبح فردا جگر گوسفند دوم را نیز برایم کباب کرد...!گفتند: تو چه کردی؟ گفت: پانصد گوسفند به او هدیه دادم... گفتند: پس تو بخشنده تری...! گفت: نه، چون او هر چه داشت به من داد!!اما من اندکی از آنچه داشتم به او دادم...!!
حکایت چهارم: عارفی راگفتند:خداوند را چگونه میبینی؟! گفت آنگونه که همیشه میتواند مچم را بگیرد، اما دستم را میگیرد....
🌸حدیث روز چهارشنبه🌸
#غرور
🌺عن الإمام الهادى عليه السلام:
《إنَّ مِنَ الغِرَّةِ بِاللّه ِ أنْ يُصِرَّ العَبدُ عَلَى المَعصِيَةِ وَ يِتَمَنّى عَلَى اللّه ِ المَغفِرَةَ》
از نشانه هاى غرور نسبت به خدا آن است كه بنده، استـمرار و اصرار بر گنـاه داشـته باشد و در همان حال، آرزومند بخشش الهى باشد🌺
حیاةالامام علی الهادی،ص۱۶۴
🌼@yek_hadis🌼(835)
💠🌐💠
🌐💠
💠
*زندگی به سبک نهج البلاغه*
🔰 *درس پنجم*🔰
⏪ *گاهی سکوت، خیلی شجاعت می خواهد !*
⏪برخی مفاهیم ارزشی؛ مثل شجاعت به مرور زمان در ذهن همه ما با مفاهیمی مثل فریاد زدن، نپذیرفتن وضع موجود، مبارزه تا سرحد جان و... همنشین است.
اما حقیقت این است که ذات معنای شجاعت، *پذیرفتن حق و خیر* است که گاه در مبارزه و ناآرامی است و گاه در سکوت و صبر.
مثالی بزنم؟ کسی که در دوراهی راست و دروغ گرفتار شده که اگر راست بگوید مجرم شناخته می شود و باید مجازات شود و اگر دروغ بگوید، کسی متوجه خطای او نشده و ظاهرا نجات می یابد. به نظر شما مصداق شجاعت در او چیست؟آری! راست گفتن و زیرپا گذاشتن هوای نفس.
در روایت هست که *" النجاهّ فی الصدق"* یعنی نجات در راستگویی است.
اما گاهی این شجاعت، سختتر می شود و آن در صورتی است که تو هیچ خطایی نکرده ای_ بلکه حق با تو بوده و حقت را خورده اند_ ولی میبینی که اگر بخواهی هم اکنون بر حقت پافشاری کنی و در راه احقاق حقت بجنگی، مصلحت بالاتری از دست می رود یا مفسده مهمتری دامنگیر جامعه می شود. در چنین شرایطی اگر شجاعت داشتی و دست به اقدامی نزدی، خیلی مَردی!
💠امیرالمومنین علیه السلام در *نهج البلاغه* خطبه پنجم در شرایط حساس که از طرفی سقیفه شکل گرفته و ماجرای خلافت به انحراف کشیده شده و از طرف دیگر ابوسفیان لعنه الله _ به نیت سوء استفاده از شرایط_ ایشان را ترغیب به قیام و بازپس گرفتن حق خلافت می کند، می فرمایند:" *رستگار شد کسی که اگر به اندازه کافی یار داشت، قیام کرد وگرنه کناره گیری نمود و مردم را آسوده گذاشت. اینگونه زمامداری مانند آب بدمزه و لقمه گلوگیری است. و کسی که میوه را کال و نارس بچیند مثل کسی است که در زمین دیگران بکارد.* "
🔗ادامه دارد.
✍🏻حمیدرضا مهدوی ارفع
💠؛
🌐💠؛
💠🌐💠؛
💠اگر #نفس خودتان را تصفیه کردید باک از هیچ چیز نداشته باشید.
اگر نفس خودتان را تصفیه کردید، باک از هیچ چیز نداشته باشید، مردن چیز سهلی است، چیز مهمی نیست. این است که حضرت امیر(ع) مولای همه ما می فرمود که من به موت آن قدر انس دارم که بیشتر از انسی که بچه به پستان مادرش دارد.
#امام_خمینی
📚صحیفه نور، جلد ۵،صفحه ١۴٢
👥کانال صحیفه نور امام خمینی(ره)
@Sahifeh_noor
🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷
🎐 #مکتب_حاج_قاسم| #حاج_قاسم | #سردار
🔳محبوب ترین شخصیت ایرانی5️⃣
◻️سردار سلیمانی همچنین ۹ اسفند ۹۷ در مراسم گرامیداشت ۶۵۰۰ شهید استان کرمان گفت «برای دشمن، این برجام، سه ضلعی است نه یک ضلعی. اوباما فکر می کرد به مرور زمان به دو ضلع دیگر می رسد، اما آدم عجولی که آمده، اصرار دارد به سرعت برسد و تصورش این بود که می رسد. این که اصرار می کنند بر برجام ۲ در منطقه، برای این است که می خواهند این تحرکی را که از ایران اسلامی به جهان اسلام روح و جان داده، این خونی را که در عالم اسلامی جریان پیدا کرده، بخشکانند. هدف این است که این قدرت ناب اسلامی در برجام ۲ خشکانده شود. اگر العیاذبالله ما رفتیم و در برجام ۲ شرکت کردیم، به همین تمام می شود؟ نه، برجام اصلی در داخل ایران است. تلاش آنها به اینجا منتهی نخواهد شد و برجام سه هم خواهند داشت، چون دشمنان معتقدند که چشمه باید خشکانده شود و این چشمه، ایران است.»
🔴 چه کسانی مردم را ناامید میکنند؟
🔹اتحاد نانوشته برخی مسئولین بیبرنامه و ناکارآمد با رسانههایی که مشکلات را از اصل انقلاب و آرمانهای انقلاب اسلامی میدانند و به مردم القا میکنند برای اینکه مشکلات حل شود باید از این آرمانها(استقلالخواهی، دفاع از مستضعفین داخلی و جهانی، مبارزه با استکبار، عدالت، آزادی و ...) دست بکشند و برای حل مشکلات باید حاکمیت دینی کنار برود و حکومت سکولار تشکیل شود یا سلطنت برگردد، اینها عامل ناامیدی در کشورند.
🔸مسئولی که با ناکارآمدی یا فساد یا تخلف، مردم را ناامید میکند قطعاً در پازل دشمن کار میکند. چه بداند چه نداند و آن رسانه یا فعال مجازی هم که مشکلات کشور را ناشی از مقاومتِ مردم میداند و القا میکند برای حل مشکلات باید از اصول انقلاب عقبنشینی کرد و مولفههای قدرت را "بدهیم برود"، و القا میکند که کار ما تمام است، بن بست ایجاد شده و دیگر نمیشود کاری کرد، او هم به نقشه دشمنان ملت کمک میکند.
🔻برای مبارزه بادشمن داخلی وخارجی دو کار باید انجام داد:
🔹اول؛ همانطور که رهبر انقلاب قبلاً هم گفته: "برای مبارزه با آمریکا باید با فقر و فساد و تبعیض مبارزه کرد"، کار اصلی مسئولان و سیستم این باید باشد. رویکرد "سستی در مدیریت" و "محافظهکاری در رسانه"، مشکلات را حل نخواهد کرد.
🔸دوم؛ مطالبهگری آرمانهای انقلاب: ما باید با #جهاد_تبیین اثبات کنیم که اتفاقاً راهحل اصلی حل مشکلات کشور، عمل به آرمانهای انقلاب است و لاغیر. ما مردم باید از مسئولین و دستگاهها بخواهیم و مطالبه کنیم که به این آرمانها عمل کنند تا مشکلات حل شود. به عدالت، به دفاع از مستضعفان و ... .
🔹برخی خیال نکنند که انعکاس دردها و مشکلات و نقدها و مطالبه آرمانها یعنی القای ناامیدی و بن بست! القای بن بست و اینکه "دیگر نمیتوان کاری کرد و باید تسلیم شویم" تعریفش مشخص است و امر به معروف و نهی از منکر مسئولین و دست اندرکاران و اصحاب قدرت و ثروت و نقد سیاستها و عملکردها هم تعریفش مشخص است که یک ضرورت جدی و عقلانی و دستور قرآنی و نظر رهبران انقلاب بوده و هست.
🔻متاسفانه دو دسته از جهاد تبیین و تزریق امیدواری تعریف اشتباهی داشته و دچار خطا شدند:
🔹اول، حزباللهیهایی که امیدواری را به محافظهکاری و ماستمالی مشکلات تعبیر میکنند و فکر میکنند مطالبه آرمانها هم ناامیدی ایجاد میکند و نباید مطالبهگری کرد، نباید نقد کرد، نباید امر و نهی کرد. نباید موردی و تک بعدی به بیانات رهبری نگاه کرد. باید به شکل منظومه به بیانات ایشان دقت کرد. هم مطالبهگری آرمانها را خودشان گفتهاند، هم مبارزه با ظلم و فساد را و هم اینکه نقد کنید و تحلیل کنید و هم اینکه القای بن بست نکنید.
🔸دوم؛ دیگرانی که شعار #امیدآفرینی رهبری را عدم اطلاع ایشان از وضعیت ودفاع از وضعیت موجود مینامند و القا میکنند رهبری نمیخواهد مشکلات را ببیند.
🔹خیر؛ نه رهبر انقلاب از وضعیت موجود بیاطلاع است و نه هم قصدش از تاکید بر امیدآفرینی، توجیه و ماستمالی و ندیدن واقعیات است. حرف ایشان روشن است. ما حق نداریم ناامید شویم. ما نباید ناامید شویم و فکر کنیم مشکلاتمان ناشی از مقاومتمان در برابر دشمن و دفاع از مظلومان عالم است! خیر؛ باید مبارزه کرد. باید مسیر این انقلاب را محکم ادامه داد و نسخه حل مشکلات کشور بدون دین و انقلاب، نسخه غلطی است.
🔸باید با فقر، فساد، تبعیض و استکبار خارجی مبارزه کرد. ناامیدی معنا ندارد. قطعاً میتوان با ظرفیتهای داخلی کشور و اتخاذ سیاستها و طرح و برنامههای به نفع مردم می توان از بحرانها عبور کرد. نه مشکلات را توجیه کنیم و نه هم القای بنبست کنیم. برای حل معضلات جامعه بنبستی وجود ندارد.
🔹مسئولی که حل مشکلات را به رفع تحریمها گره بزند یا آن نخبه و استاد و معلم و رسانهچی که بگوید مبارزه فاید ندارد دیگر بس است و هستهای و موشکی و اقتدارمان را بدهیم برود و آن فعال رسانهای که مقاومت مردم را تضعیف میکند و آرمانها را عامل مشکلات معرفی میکند و القای بنبست را در دستور کار قرار میدهد، در خدمت کشور نیستند! در خدمت دشمنند. چه بدانند چه ندانند.
✍داود #مدرسی_یان: