🔖 از ماه رجب قدردانی کنید و به یکدیگر تبریک بگویید
✍️ باید همه به یکدیگر تبریک عرض کنیم [این] توفیق الهی را که توانستیم بار دیگر وارد ماه رجب بشویم. ماه رجب یک فرصت تقرّب به ارزشهای الهی و تقرّب به ذات مقدّس پروردگار و فرصت خودسازی است. این ایّامی که در روایات ما بهعنوان ایّام برجسته معرّفی شدهاند، اینها همه فرصتند؛ هر فرصتی هم نعمت است و هر نعمتی هم نیازمند شکر و سپاس است. شکر و سپاس نعمت هم این است که انسان نعمت را بشناسد، بر طبق اقتضای این نعمت رفتار کند، از آن بهره ببرد، نعمت را از خدا بداند و آن را در راه خدا به کار ببرد؛ ماه رجب از این نعمتها است. بعد هم ماه شعبان است که آن هم نعمت دیگری است و این دو ماه از نظر کُمَّلین و اهل توحید و اهل معنا مقدّمهی ماه رمضانند؛ و ماه رمضان ماه عروج است، ماه رفتن به معراج است، ماه تزکیه است، ماه تصفیه است که همهی ما به اینها احتیاج داریم.
✨از ماه رجب قدردانی کنید؛ در این ماه توسّلات خودتان به درگاه پروردگار عالم را هرچه میتوانید بیشتر کنید؛ به یاد خدا باشید و کار را برای خدا انجام بدهید؛ این تلاشی که میکنید، این زحمتی که میکشید، برای خدا قرار بدهید.
📚امام خامنهای، ۱۳۹۴/۲/۶
@کوی جانان صاحب الزمان علیه السلام
✨ آسایش و راحتی✨
إِنْ تَجْتَنِبُوا كَبائِرَ ما تُنْهَوْنَ عَنْهُ نُكَفِّرْ عَنْكُمْ سَيِّئاتِكُمْ وَ نُدْخِلْكُمْ مُدْخَلاً كَريماً
🍀هرچه آسايش را بيشتر مصرف کنيد، از آرامش میمانيد، هرچه از خوشی بيشتر استفاده بکنيد، از خوبی دور میشويد. خداوند در قرآن میفرماید: شما به خوبی دست پيدا نمیکنيد مگر آنکه از آنچه دوست داريد بگذريد. در بهشت آرامش است، بهشت با ناخوشیها کادو پيچ شده است، هرچه ناخوشیها را تحمل کنيد به جنت آرامش نزديک تر میشويد
📚نساء، ۳۱.
@کوی جانان صاحب الزمان علیه السلام
15.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #کلیپ_تصویری
🔎 #شوخی_با_نامحرم
👈 حکایت جالب امام باقر(ع) و معلم قرآنی که با نامحرمی شوخی کرد!
👈 مواظب باش آلوده نشی!
🌹ویژه ولادت امام محمد باقر(ع)🌹
@کوی جانان صاحب الزمان علیه السلام
🌸به امید فرج
🍃حضرت ولیعصر
🌸 علیهالسلام
@کوی جانان صاحب الزمان علیه السلام