هدایت شده از المتقین
هرگاه نشانه های خیانت را در کسی مشاهده کردی، بطور رسمی، عهد یا قرارداد خود را با او لغو کن.
وَإِمَّا تَخَافَنَّ مِن قَوۡمٍ خِیَانَةࣰ فَٱنۢبِذۡ إِلَیۡهِمۡ عَلَىٰ سَوَاۤءٍۚ إِنَّ ٱللَّهَ لَا یُحِبُّ ٱلۡخَاۤىِٕنِینَ. ۸:۵۸
🆔 @Almotaqin 💯
هدایت شده از تیم خلیج فارس
11.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حتماً ببینید/کلیپ اختصاصی
پریشان
محسن چاوشی
خدایا!
امشب آرزوی همه عاشقان رو برآورده کن. چه عشق زمینی باشه (به شرط صلاح) چه عشق آسمانی.
🆔 @Mfars.ir 💯
هدایت شده از کافه بهلول (طنز سیاسی)
میگن میخوان عبارت ((لا اله الا الله)) رو از پرچم عربستان بردارن
طرح پیشنهادی برای پرچم:
@bohlool
هدایت شده از المتقین
هر وقت کسی با تو صلح کرد و دست از دشمنی برداشت، تو هم دشمنی کردن با او را ادامه نده.
وَإِن جَنَحُوا۟ لِلسَّلۡمِ فَٱجۡنَحۡ لَهَا. ۸:۶۱
🆔 @Almotaqin 💯
هدایت شده از احادیث زندگی (منتقل شد)
🌹 آرزوی جالب یک آمریکایی برای ایرانیان در ليلة الرغائب!!
👤 "مایکل جونز" نویسنده و پژوهشگر آمریکایی و از منتقدان سیاستهای آمریکا، صهیونیسم و هالیوود در سال ۱۳۹۴، ضمن مصاحبهای جالب در ایران گفت: زمانی که ۱۷ سال داشتم با همسرم که ۱۶ ساله بود ازدواج کردم.
🔹 او گفت من در زمان دانشجویی قربانی #انقلاب_جنسی دهه ۶۰ میلادی شدم و یک چیز مرا نجات داد و آن #ازدواج بود.
🔹 این پژوهشگر آمریکایی که در صحبتهایش انتقادات گستردهای به سیاستهای #کنترل_جمعیت وارد میدانست، گفت: همین کنترل جمعیت آسیبهای زیادی به جامعه کاتولیک آمریکا وارد آورد و باعث شد یهودیان بیش از پیش بر ساختارهای ایالات متحده مستولی شوند.
👤 مایکل جونز در ادامه و با اطلاع یافتن از اینکه امشب #ليلة_الرغائب است، گفت: من ۵ فرزند و ۱۵ نوه دارم و برای شما هم آرزو میکنم که ۵ فرزند و ۱۵ نوه داشته باشید!
🔹 گفتنی است مایکل جونز سردبیر مجله اینترنتی "culture wars" است و تا کنون چندین کتاب انتقادی را در آمریکا منتشر کرده است.
#ازدواج_در_وقت_نیاز
#جمعیت_باکیفیت_مؤلفه_قدرت
@ahadiis
⭕️مسلمانانی که مسلمان نیستند!
🔻 آنهایی که اسلام را خلاصه میکنند در اینکه بخورند و بخوابند و یک نمازی بخوانند و یکروزهای بگیرند و در گرفتاری این جامعه دخالت نکنند، حسب روایت رسول اکرم، اینها مسلم نیستند.
#مسلمان_نماها
@emptyy